Hahaha, mă faci să râd... Chestia asta am învățat-o, de la propriul trup, încă de pe vremea primului meu job...Eram strungar în anii 80 și lucram ture de noapte, (pentru aproape șapte ani. Poate, cei mai grei !). Adică să stai în picioare în poziție statică, la ture de noapte, cu norme de lucru inumane. Era infernal de greu și adormeam stând în picioare (ținându-mă de bară) în autobuzul aglomerat, în drum spre casă. De-atunci, poate să fie orice mega petrecere organizată în onoarea mea, dacă mi-i somn, mi-i somn și punct, nu stau la discuții nici cu mine însumi, la acest capitol. Iar somnicul împlinit, face bine la sistemul imunitar ! ;)
@buzatuclaudia77622 жыл бұрын
FOARTE ADEVĂRAT și BINE ARGUMENTAT ! DE MARE IMPORTANȚĂ ȘI BINE DE EXPERIENTAT !👀👂🧠🤝 MERITĂ TOATĂ ATENȚIA ȘI CONȘTIENTIZAREA ! MERGI MAI DEPARTE PE ACEASTĂ TEMĂ.....EȘTI PREGĂTIT , AI HAR !!!
@raluchka2 жыл бұрын
"A avansa mai departe" este un pleonasm. 🙂👍
@IulyIDS2 жыл бұрын
Multumim, Cristian, ca ne faci sa constientizam aceste lucruri. In legatura cu somnul pot sa confirm si eu, ma culc seara la maxim ora 22 si ma trezesc dimineata la ora 5, pe tot parcursul zilei ma simt foarte bine, atat fizic cat si wellbeing.
@Roxanascats2 жыл бұрын
Şi da, nu se moare de foame, Dumnezeu e mereu cu noi. Şi Psihicul sau Spiritul nostru, mereu ne salvează şi aduc spre noi tot ceea ce avem nevoie sau dorim. Avem puteri mult mai mari decât credem. Sunt învățături pe care le puteți găsi şi în cărțile scrise de sfinții noştri călugări ortodocşi, sau - în spiritualitate în general, dacă doriți acest termen
@tudorscripca53702 жыл бұрын
Mulțumim pentru efortul pe care îl depui și mai ales pentru sfaturile super utile! Sănătate maxima și succes in tot ceea ce faci!
@Roxanascats2 жыл бұрын
Oh da, ne mega plac astfel de informații/discuții. Eu locuiesc la mare de câțiva ani, nu am un bussiness, dar am ajuns să prețuiesc de mii de ori starea mea de bine şi de libertate, petrecut timp cu mine, cu natura, etc. Ți se amplifică puterile minții şi lucrurile pe care le vrei vin spre tine firesc. Când locuieşti în natură, în măreția şi frumusețea ei, îți dai seama cât de neimportante sunt multe din credințele, stresurile, frustrarile omeneşti... aproape cã mi-e mai bine cu soarele şi cu marea decât cu oamenii care mereu încearcă să-mi impună ideile lor, ceea ce ar trebui să fac etc, versus ceea ce simt eu cã e bine pt mine
@marian.datcu212 жыл бұрын
L-am văzut de două ori ca să mă asigur că nu am ratat ceva. Mulțumim! 🔟✅
@calincurticapian29582 жыл бұрын
foarte fain Cristi! Te rog sa mai faci astfel de videouri!
@criss40002 жыл бұрын
De asemenea trupul e fluid, e intr-o continua schimbare. La fel si mintea, face conexiuni si se imbunatateste incontinuu (nu la toti)!
@J0cher902 жыл бұрын
TOOP TOP!! Gold mine informatia 🙏
@Patriarhul2 жыл бұрын
e fix ce trebuie! foarte bine spus!! super super material si de foarte mare folos! multumim!
@cristian-dduminica5462 Жыл бұрын
Jmecher videoul! Continuă!
@erarmeister43052 жыл бұрын
Mai fa clipuri de genul asta. De o saptamana ma uit la toata videoclipurile tale in legatura cu productivitatea. Pe toate incerc sa le implementez. Am implementat jurnalul zilnic etc. Multumesc si da, mai vreau cu siguranta videoclipuri de genul asta in care sa invat.
@loredana55392 жыл бұрын
Mai aștept video-uri de genul asta, sunt foarte folositoare informațiile pe care le share-uiesti ! Multumim și mult succes in continuare!
@alexandradinu812 жыл бұрын
Foarte tare ce ai spus, o sa ajute multe persoane!! Asteptam si partea 2🙏🏻🤩
@cosminloghin9632 жыл бұрын
Foarte buna si de calitate informatia. Multumesc Cristi!
@MikeMere Жыл бұрын
Respect pentru tot!
@valentinadobrescu60802 жыл бұрын
Super vlog! Esti un om extraordinar, impărtăsind cu noi aceste idei!
@catalinaserban81792 жыл бұрын
Daaa, ajuta video-urile de genul! Eu una sunt mereu curioasa sa văd cum alți oamenii îsi definesc sistemul în care sa se desfășoare optim! GG! Mulțumim!
@mihaitrofin89872 жыл бұрын
Super! Multumesc pentru informatiile oferite.
@armagedonCode2 жыл бұрын
Da ai dreptate in tot .si mai ales sfatul cu somnul ceva atat de simplu dar chiar ma chinui sa il respect ..
@adelinaleizeruc5472 жыл бұрын
Super informațiile! Mulțumesc. Ma ajuta foarte mult!
@dragosneagoe2782 жыл бұрын
Foarte bun material, aceste informatii sunt aur pentru unele persoane. Sper sa faci mai multe de genul asta. Multumim!
@lepetitbaigneur90732 жыл бұрын
foarte frumos video! Partea cu timpul în care cugeți, câteva ore pe săptămână, mi se pare foarte nice
@andreeadanciu11592 жыл бұрын
Pe mine ma ajuta ce spui, mi se pare interesant și chiar ma ajuta. Sa mai postezi pe youtube despre dezvoltare personala.
@euStiuMaiBine2 жыл бұрын
Bravo! Continua tot așa 👌
@rsdj20282 жыл бұрын
Super videoclip,mai multe dacă se poate 👍
@buzatuclaudia77622 жыл бұрын
EȘTI UN FENOMEN ! UN EXEMPLU VIU DE URMAT !!! MULȚUMESC MULT PENTRU ACESTE LECȚII DE CUNOAȘTERE ȘI CONȘTIENTIZARE !!!
@fidelcastro20252 жыл бұрын
Ai dreptate, timpul nu e liniar si, din pacate, multi dintre noi au in minte aceste etape ale succesului, care sunt doar o iluzie. Dar asta nu ar trebui sa ne descurajeze, ci pur si simplu sa nu ne mai gandim atat de profund la ele. Eventual sa ne ocupam timpul cu altceva. Eu cel putin asa fac atunci cand nu ma simt in largul meu, cand nu pot lucra nimic. Doar ca si asta simt ca imi cam mananca din timp. Poate pe viitor mai continui sa ne mai povestesti despre acest subiect. Este chiar interesant, mai ales pentru cei care simt asta uneori, printre care ma numar si eu. Multumim pentru informatii si bafta in continuare!
@alexandruilyes81522 жыл бұрын
Un material realmente util şi oportun pentru vremurile pe care le trăim... Totalmente de acord cu importanța critică a somnului pentru funcționarea în parametri optimi a creierului. Am regăsit unele idei în cărțile Why we sleep sau You're to good to feel so bad (recomandabile). Îmi place stilul tău...inteligent, aerisit, limpede... Aştept cu interes următorul video.
@alexandrunicola422 жыл бұрын
Acesta este unul dintre cele mai relevante videoclipuri pe care l-ai facut. Tocmai ce ai reusit sa demontesi psihoza in care ne aflam foarte multi. Acum realizez ca toate aceste conceptii pe care le-am impus si implementat involuntar in mindset ul meu mi-ar fi dictat intreaga viata. Pana acum am crezut ca daca nu ating un anumit punct de revelanta finainciara pana la o anumita varsta (ex. 30 de ani) asta insemna ca nu sunt relevant intelectual. Un milion de dolari este o gluma raportat la nivelul la care se joaca in lume. Cumva, am asociat trecerea la aceasta varsta cu regidizarea conceptiilor, avand in vedere ca in general conceptiile de baza se formeaza pana la aceatsa varsta iar capacitatea de restructurare a conceptiilor impact major este mai mica. Am trait cu credinta ca daca nu obtin devreme acesta minima relevanta financiara pe care o pot folosi suport pentru evolutia mea si a business ului meu nu o sa mai am acceasi deschidere si maleabilitate in conceptii pentru a lua decizii indraznete. Totusi, de ce la nivel colectiv 30 de ani trebuie as fie o varsta la care trebuie sa bifezi aceste task uri majore? Am aprope 22 de ani iar presiunea la care ma autosupun este uriasa. Cred ca intelegi foarte bine. Iti multumesc, tot ce ai spus este aur curat! Ar fi forte util un video cu sfaturi generale si majore pentru little people ca mine, informatii pe care doreai sa le auzi si tu la acesta varsta.
@cristian.dascalu2 жыл бұрын
Alexandru, mă bucur că ai realizat asta și timp ai o grămadă la dispoziție. No pressure needed. E o idee faină de video, pe care ai sugerat-o. p.s. n-aș folosi "little people" - suntem oameni la fel cu toții, perspectiva prin care vedem lucruri diferă - de asta discutăm prin diverse mijloace, să facem schimb de perspective.
@raluchka2 жыл бұрын
Life is not only about money, don't forget to live.
@nitumarian2 жыл бұрын
total adevarat.toata lumea ar trebui sa puna in practica aceste lucruri
@marianlazar63782 жыл бұрын
Ceva super ce ai spus aici,imi plac aceste materiale video.
@nicolettastein91772 жыл бұрын
Multumesc mult pentru acest material informativ si motivational! Doar pentru faptul ca esti un Om sincer, direct si empatic, te urmaresc cu drag. Iti urez mult succes in tot ceea ce vrei sa faci ! Numai bine!
@neohq2 жыл бұрын
Bonus: 4. Activitate fizica 5. Alimentatie sanatoasa
@JohnX-3692 жыл бұрын
Timpul chiar este o iluzie! Like la clip!👍
@evelinapinzaru79982 жыл бұрын
Mi-a plăcut mult videoclipul 😍 ! E foarte util ❤ și bine structurat astfel încât să îl poată înțelege toată lumea. Îți mulțumim mult 🤗🧡 !
@ioan-emanuelurian262 жыл бұрын
Esti foarte foarte tare, omule😄. Mai vreau video uri de genul🙏🤝💪
@florindobinciuc2 жыл бұрын
Super smecher! Keep it up!
@eduard2892 жыл бұрын
Ma bucur ca exista si romani, chiar craioveni ca mine, de care nu-mi e rusine. Bafta
@nicolae2222 жыл бұрын
Pentru mine tot ce ai spus e valabil, acum la 25 de ani incep sa invat tot ce ai spus in video, din alte parti (psihologie), sunt multe iluzii pe care le gasim inradacinate in Romania si incet incet, cu sfaturi de genul in viitor psihoterapia nu va mai fi un subiect taboo in Romania, felicitari pentru idee 👏👏
@daublerelena28882 жыл бұрын
E un serial pe Netflix care exact despre (NON)liniaritatea, timpului vorbește . Documentat de persoane autorizate. Il recomand oricui dorește argumente logice și ștințifice, asupra acestei teorii.
@MariNemtanu Жыл бұрын
Multumim!
@conbo042 жыл бұрын
Mulțumim Cristi !
@anddreea2 жыл бұрын
Trasmiți pozitivitate când îi prea mult haos in jur, în noi, deci ne amintești că există un eu ce nu se identifică cu corpul dar cu sufletul.
@rawphoto68492 жыл бұрын
Felicitari Cristi pt materialul asta! Ai abordat o nisa care capata amploare destul de mult, datorita faptului ca noi ca si tara, ca si indivizi, tranzitam. Si tranzitam fara sa cunoastem de cele mai multe ori, cum trebuie sa o facem. Stii, ca atunci cand te urci in trenul regal oarecum din greseala, dar de fapt erai pregatit sa te afli intr un tren personal. De la: am un job de birou si ma simt important, sau am agenda plina de sedinte, lucruri pentru care nu am fost pregatiti, pana la lipsa educatiei finainciare, care culmea am obvservat ca are o mare legatura cu siguranta locului de munca de mai sus. Capitalismul, dinamismul si evolutia, sunt si ele contribuitorare la acest stres cronic, nimic rau in lucrul asta cat timp acumulam bagajul necesar pt a fi parte din ele. Long story, short story. Lucrez si eu de 15 ani intr o corporatie destul de mare, m-am ''prajit'' de curand, in urma cu vreo jumatate de an, cam atunci am ajuns efectiv la detasarea si negarea absoluta. Problema e ca simt ca m am dus in extrema cealalta, in care prefer sa nu mai fac nimic, crezand ca stau departe de probleme. Constientizez ca nu e deloc ce trebuie, asa ca am pornit intr o perioada de restart, culmea, la acelasi job, intr o usoara pozitie de persona non grata :D, deoarece am nevoie de sustinere finainciara, pt a-mi da timp pt o redescoperire/ reorientare profesionala. Succes in continuare!
@AndreiX992 жыл бұрын
Mulțumesc!!
@Ddavid_rain12 жыл бұрын
foarte tare, multumim de informatii, Doamne ajuta!
@ApollonianShy182 жыл бұрын
Mega... eu is mai norocoasa... invat moca 😁 da tind sa cred ca nu cea mai buna cantitate de informații pe care o pot lua... + ca faza la mentori e ca ei nu doar îți oferă informații, ci te ghidează... te ajută să înțelegi informații ce de altfel ți-ar lua mult mai mult timp să le înțelegi - așa cum ziceai și despre mentorii vs self-studying în informatică & coding (văzusem prin 2018)... că da sunt multe info online dar tre să știi ce să cauți, sa filtrezi informațiile, etc Ofc I don't doubt you... but the time.. Dar bineînțeles cum ziceai aplicând fixezi cunoștințele... Mega tari clipurile de genul ❤ bagi valoare, omule... Concluzia: mentorii salvează timp și self studying still best studying da ia timp..
@mariaanna78142 жыл бұрын
Felicitări!
@evolution7752 жыл бұрын
Clar trebuie sa mai faci video uri de genu, foarte tare pentru cine stie sa asculte si sa bage la cap. Eu de la varsta de 20 si pana la 26 am incercat diferite lucruri sa ajung la independenta financiara, dar nu m am gandit cum sa cresc un business sau ce valoare pot aduce pentru cineva sau cum pot schimba ceva, ci de fiecare data cand am jnceput un lucru in mintea mea a fost cati bani pot sa fac, si ce masini o sa pot sa cumpar, m am focusat pe cevq total gresit si nu e ok. Un anumit prag am pus si eu ca pana la 30 o sa am 10 milioane de euro, insa nu despre bani e vorba ci despre cunoastere, in fine sunt multe de spus, mult succes tie si mult succes tuturor, faceti ce va place si lasati banii deoparte altfel va pierdeti pe drumul pe care ati plecat.
@Ynok32 жыл бұрын
Mana Cereasca😇💛☀🛸 Multumesc frumos pt aceste insight'uri Magice They work 💯 just Perfect
@ionutipate83842 жыл бұрын
Salutare Cristi, nu vorbești in gol niciodată, mai vreau astfel de clipuri. Multă stima. 🙏
@dvdobraniste2 жыл бұрын
Mulțumesc!
@ioanemil26662 жыл бұрын
Super. Mulțumim!
@edyby252 жыл бұрын
Uau, un videoclip prea jmeker, prea extraordinar, chiar mi-a dat de gandit, chiar mi-am dat seama ca sunt intr-un burn out si zi de zi pun presiuni pe mine, regretand ca nu am facut anumite chestii, crezand ca deja ma apropii de un anumit prag al varstei mele si nu am realizat ceea ce mi doream, iar altii au reusit...deci SUPER TARE PARTEA CU CREDINTELE SI LINIARITATEA TIMPULUI, o sa mi acord in sfarsit timp pentru mine si vreau sa merg spre directia cea buna, sa nu mai cred in iluzii si sa am rabdarea sa las progresul sa vina treptat. Multumim pt videoclipurile de genu 🙏, mai vrem si altele, ajuta enorm si apropo te-am vazut si pe traseu cu bicicleta spre Bucuresti 🚴👏💪🏼!
@cristian.dascalu2 жыл бұрын
Ma bucur, Edy 🔥🔥
@thinkandsend74532 жыл бұрын
Eu sunt pasăre de noapte, NU am somn odihnitor noaptea. Formula care funcționează pt. mine: Adorm cel mai bine când se crapă de ziuă. Mă trezesc după 5-9 ore de somn. Imediat după trezire fac sport 1+ ore. Apoi duș. Apoi mănânc. Apoi un somn de "siestă" de 1+ ore. Apoi intru în funcțiune. Munca intelectuală la mine e cea mai limpezită după apusul soarelui. Ziua nu mă pot concentra la fel de bine.
@aspazian.ihnatiuc2 жыл бұрын
Foarte interesant !
@cristina-mariaapostu97602 жыл бұрын
Adevar graiesti. 🎉
@euStiuMaiBine2 жыл бұрын
Al treilea e bomba👏
@skaibluee84032 жыл бұрын
Go with the flow
@dorinigret65452 жыл бұрын
Informatie noua! Iee
@daniel2703952 жыл бұрын
Bun vlog!
@andreo61342 жыл бұрын
Multi oameni nu-si dau seama ca sa te culci mereu la aceiasi ora si sa te trezesti fara alarma, cand vrea corpul... e ca si cum ai avea o superputere. Tind sa cred ca te vindeca de "tate boliile" :))
@craciunlabs2 жыл бұрын
bun. incearca si ayahuasca. ideea de timp e total evaporata
@danym-982 жыл бұрын
Foarte bun video-ul
@summervibe93212 жыл бұрын
Ești super
@goldiemusic83942 жыл бұрын
Eu nu fac nimic, si va garantez ca habar nu am ce e burnoutul sau stressul. Peace. N-am mai muncit pe bune de multi ani de zile :)
@luminitavasilescu8444 Жыл бұрын
Buna, Cristian! Multumesc mult pentru informații. Vorbea idespre specialiști în bornout. Poți recomanda pe cineva? Terapeuți eventual specializați în asa ceva? MULȚUMESC!
@jackdaniel61912 жыл бұрын
Cum sa nu mai vrem
@Bogdanbmm2 жыл бұрын
You rock
@ApollonianShy182 жыл бұрын
2:00 💜🍀 Edit: with pleasure 😁
@carttof49622 жыл бұрын
super super
@andreeadanciu11592 жыл бұрын
Voiam sa întreb ceva, cum anume te ajuta mentorii? Adică, sunt persoane de business care țin cursuri în cadrul companiei sau sunt persoane care ii suni, te întâlnești cu ei, și povestiți și spui ce anume vrei sa faci pe viitor și ei cumva te ajuta sa îți îndeplinești obiectivele, scopul, etc? Sunt curioasa cum functioneaza partea de mentoring. Și cum îi plătești 😅 Cash sau este un anumit program, este un anumit serviciu și poți beneficia de curisurile lor ?😊🤷♀️ Mulțumesc anticipat de raspuns, 🙂
@cristian.dascalu2 жыл бұрын
Hello, Andreea. Da, ii platesc (transfer bancar usually). Am acces la ei. Fie prin whatsapp sa pun intrebari, fie call-uri 1:1, fie call-uri in care sunt mai multi alti oameni (fie o combinatie din toate astea). Partea de mentoring functioneaza in ideea in care discutam, cadem la comun pe un plan de executie si apoi pe fiecare neclaritate pe care o am, pun intrebari.
@rofeed2 жыл бұрын
Salut! Dar corpul nostru o imbatrani liniar? Misto contemplare, apreciez!
@s.flanders2 жыл бұрын
Poate că aș aprecia mai bine conceptul care l-ai descris dacă ar fi exprimat în Engleză, dar nu îmi dau seama care e marea valoare în a constata că timpul nu e linear. Mi se pare distinct de rejecția a unelor "milestones" impuse de alții, e.g. să fii căsătorit la 30 de ani. Ba chiar, mi se pare valoros să realizezi cât de limitat e timpul (e.g. de fiecare dată când îmi văd părinții, am mai consumat o ocazie dintr-un set foarte limitat de ai mai vedea înainte să moară). Deci mă ajută să apreciez mult mai tare fiecare moment în care sunt treaz și norocos destul să pot respira fără mult efort. Dar pot să relatez la efectele negative la a simții tot timpul că au intrat zilele în sac și că sunt cumva în urmă. Aia mai mult duce la stres nevaloros.
@cristian.dascalu2 жыл бұрын
faptul ca intra zilele in sac e pentru ca noi credem in zile care compun timpul -> si de aici credem in liniaritate. Nu stiu daca am explicat perfect - dar revin cu un video cand am o explicatie mai coerenta.
@alexmarcus10195 ай бұрын
👏
@matchdayytt2 жыл бұрын
Clipurile astea sunt bune
@gabrielarimbu89152 жыл бұрын
Multumim,informatiile de acest tip ajuta foarte mult. Cred ca este foarte usor, atunci cand cineva vrea sa realizeze un plan sa cada in ,,capcana burn-out-ului". Cand iti doresti foarte mult sa iti indeplinesti un vis ajungi sa muncesti foarte mult pentru el. Mai apoi ,nu te mai intereseaza ce iti spune corpul , si ce daca nu mai poti,daca vrei sa ajungi departe trebuie sa tragi tare . Este ca si cum ai avea un cal la caruta si ii tot dai saracului cu biciul pe spate ca sa mearga mai repede . Ajungi mai apoi sa realizezi ca te-ai transformat de fapt,intr-un sclav,propriul tau sclav. Multi vrem sa ajungem la un nivel de ,,campion olimpic" , dar nu ne comportam intocmai . Un campion olimpic stie foarte bine sa imbine armonios munca cu pauza. Hard work-ul nu este asadar, singur element importnat din aceasta poveste:)
@euStiuMaiBine2 жыл бұрын
Ai spus ce nu e timpul? Dar care e viziunea/părerea ta despre timp? Poate faci parte a doua și continui ideea
@cristian.dascalu2 жыл бұрын
O idee bună 🚀
@cosminpopa54512 жыл бұрын
Dar nu crezi ca daca nu ne-am pune target uri am fi mai delăsători in ceea ce priveste acel lucru?
@draganvlad68932 жыл бұрын
Cred ca target-uri trebuie sa avem, dar realiste, care sa nu ne puna in situatii delicate, ca cele mentionate de Cristi in video, ca de exemplu sa punem multa presiune pe noi insine datorita faptului ca ceva nu iese cum ne-am fi dorit. Ce am inteles eu din mesajul lui este ca fiecare obiectiv trebuie adaptat in propriul nostru timp, si sa nu ne comparam cu altcineva. Desigur, in situatia curenta, spre exemplu la munca, exact asta se promoveaza, productivitatea prin comparatie, si cum munca e o parte importanta din viata noastra... aduce dupa sine niste consecinte in viata personala
@cristian.dascalu2 жыл бұрын
Target-urile pentru mine ajută la a defini constrângeri și a alege o direcție. . Dau un exemplu banal. Să zicem că vrei să ajungi la 10 milioane de euro în 10 ani. . Faptul că ai target-ul ăsta te ajută să iei o decizie acum. În sensul în care e clar că a fi angajat, nu e o opțiune. . Și atunci e nevoie să găsesc un mod care să-mi permită MATEMATIC sau intuitiv să ating obiectivul. . Asta nu înseamnă că mă învinuiesc dacă nu-l ating ci mai degrabă... ...filtrez deciziile pe care le iau din prisma obiectivului pe care-l am. . Cel mai probabil acum nu știi exact cum o să ajungi la 10 milioane. Și nici nu o să poți anticipa cumva 10 ani de aici înainte. . Dar din setul de alegeri zilnice știi că sunt câteva care te duc în direcția aia. . Dacă vreau 10 milioane, trb să fiu antreprenor, trb să am o sănatate în regulă. . De asta poate în loc să aleg un burger, merg la sală. În loc să aleg să pierd o noapte cu prietenii, mă pun la somn mai devreme. În loc să învăt pt facultatea pe care nu o vreau oricum, caut un mentor pe business. Etc. Sunt decizii pe care le avem zilnic de luat care ne pun pe direcția target-urilor pe care le avem. Dar target-urile nu trebuie să vină ca o presiune în sine pe noi.
@cristian.dascalu2 жыл бұрын
+1 și pentru completarea lui Vlad - în niciun caz nu are rost comparația cu altcineva.
@RedPandaOne2 жыл бұрын
Ce?
@moldoveanu33902 жыл бұрын
Te salut 😁
@cristian.dascalu2 жыл бұрын
Salutari!
@marcianbutnariu2 жыл бұрын
Super clipul.Am o întrebare eu de o grămadă de timp mă chinui cu canalul de KZbin și nu creste ce sa fac?? Mulțumesc!!
@cristian.dascalu2 жыл бұрын
inseamna ca faci ceva ce 1) nu e asa interesant 2) sau nu e impachetat corespunzator Cel mai bine vorbeste cu ceva mentor pe zona asta de youtube ca sa te ajute sa intelegi ce si cum. Tim e un exemplu care are multe resurse gratuite (dar nu singurul): kzbin.info
@marcianbutnariu2 жыл бұрын
@@cristian.dascalu mulțumesc pentru sfat
@ursuletulbaloo78272 жыл бұрын
Hahahah!
@irinai19602 жыл бұрын
Buna Cristi. Ai zis ca daca am vazut acest video nu mor de foame. Totusi cum fac sa castig ceva pt a plati cursurile de pian, canto, grafica , ale copiilor mei, si altele? Sunt pe reprofilare. Deci fara job. Asta e stresul meu. Am terminat un curs de QA Manual Tester, deci stiu terminologia si Testlink si Jira. Cum pot sa castig fara sa am un job? La job se cere mai mult si m-am blocat . Presiunea e asta ca nu lucrez, deci nu reusesc sa dorm. Mersi.
@V.D.222 жыл бұрын
pai clar nu mori de foame daca te gandesti la pian canto grafica. Cristi a zis-o in sensul literal. Fara job, nici o sansa de pian, canto la copii. In locul tau as lua orice job pana reusesc in domeniul dorit. Da nu toti sunt dispusi sa lucreze in orice job...(ospatar, receptioner, etc)
@irinai19602 жыл бұрын
De astea stiu. Chiar am gasit un job de facut curat la o sala de sport. Dar as vrea sa exersez si domeniul IT sa nu il uit. Si daca e sa si castig din el, e clar mai motovational sa ma dezvolt in directia asta. De asta intrebam idei . Ziua are 24 ore pt toata lumea din pacate.
@asdf57412 жыл бұрын
Fii sincer, folosesti concerta?
@cristian.dascalu2 жыл бұрын
Sincer n-am idee ce e
@radu-valentinlazar60002 жыл бұрын
Ai Oura?
@cristian.dascalu2 жыл бұрын
da
@raulfurnica2 жыл бұрын
I don't think you experienced burnout tbh :-) burnout is primarily caused by lack of recognition, not by the amount of effort.
@Ionut-lm9cj2 жыл бұрын
Abcd
@petretrusca22 жыл бұрын
Cum naiba nu se alfa sportul in videoclipul asta ? ( this is mindfuck to me)