Çok TEPKİ, YERSİZ eleştri alıyorsunUZ. DEMEKKİ DOĞRU YOLDASINIZ ASLA DURMAYIN... YOLUNUZ AÇIK OLSUN
@sangarios544 жыл бұрын
Markaların fason üretim ürünleri ve içeriğindeki maddeleri dürüst şekilde etikette beyan edilmesi devletin kanunlar yolu ile yaptırması gereken birşey. Devletin umurunda değil belli ki. İyi ki varsınız.
@metinsalmann4 жыл бұрын
Helal olsun. Halkımızın bilinçlenmesini isteyen güzel insan.
@inanctag869 ай бұрын
Güzel hizmetler yapıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun
@isay36914 жыл бұрын
Doğru yoldasınız ve çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Tebrik ederim. Devam etmenizi canı gönülden dilerim.
@humeyraaslan69644 жыл бұрын
Biz teşekkür ederiz esas bilgilendirmeleriniz için
@turan94119 ай бұрын
İyiki varsınız
@ahmetmaraz Жыл бұрын
Sizin sayenizde etiket okumaya başladım ve etiket okumayı arkadaşlarıma yakınlarıma ve market çalışanlarına dahil tavsiye ettim teşekkür ederim. Emülsif tuzlar, renklendiriciler, şeker türleri, meyve ve hammadde oranları eminim ülkemizde önemsenmiyor. Ancak sayenizde ben dahil çevremdeki insanlar paketli gıdalar nasıl satın alınır artık biliyoruz. Kalan tek konu ürünlerden örnekleme usulüyle yapılan denetimler. Cezalar hatalı ürünler ve parti numaralarının ilanı, işletme kayıt numaralarının tüketicinini bir sistem üzerinden rahatlıkla sorgulanabilmesi. Bu konular üzerinde durulacak konulardır.
@aditimv4174 жыл бұрын
Keşke bu kanalı önceden keşfetseymişim harika bilgiler ve bilinçlendirme çabanız için teşekkürler
@huseyincimen4214 жыл бұрын
Sizi kutluyorum, takdir ediyorum. Başarılar. 👏👏👏
@emrefatihozdemir82184 жыл бұрын
Ne güzel tane tane anlatıyorsun hocam. Samimiyetin kendini hissettiriyor. Bu içeriklere çok ihtiyacımız var başarılarınızın devamını diliyorum.. Kanalı yeni keşfettim zili de açtım😉
@ygurler14534 жыл бұрын
Allah sizden razı olsun doğru yoldasınız teşekkürler
@fadimebeyaz7887 Жыл бұрын
Teşekkür ederim bilginiz için
@sevimbane67724 жыл бұрын
İşte bu. İnsanların kafasındaki soruyu çok daha iyi açıklayacak.
@ERT.214 жыл бұрын
her zaman güzelsiniz... sağolun
@yaseminerik68644 жыл бұрын
Sayenizde bilgileniyoruz sağolun var olun
@mavieskizz4 жыл бұрын
Konuyu çiftlik bank üzerinden anlatmanız potansiyel tehlikeyi gözler önüne seren, çok iyi bir örnek olmuş. Manipülasyonun hiçbir şekilde hoş görülebilecek tarafı olamaz. En hafif yönüyle müşterinin iradesine saygısızlıktır.
@mermutmermut8666 Жыл бұрын
İsmini vermeyeceğim bir markette dikkatimi çekmişti. Ayçiçek yağı üreten bir firma, biri kendi ismiyle, diğeri o market için fason olarak sattığı ayçiçek yağıları rafta yan yana duruyordu. Doğal olarak fason üretilen daha ucuzdu ama renkleri farklıydı. Kendi etiketiyle ürettiği yağ ideal sarı renkteyken, fason olanın daha koyu olması beni kuşkulandırmıştı.
@ibrahimekiz15683 жыл бұрын
Bilgilendirmeler icin teşekkür ederim.
@zy3272 жыл бұрын
Fason üretim hakkında bizi aydınlattığınız için Allah razı olsun
@gezginbsezgin46196 ай бұрын
. İyi ki varsınız.
@yasam86944 жыл бұрын
İyi ki varsınız..başarılar diliyorum
@sinansinan32033 жыл бұрын
Babacan bilgilendirmek amaçlı üşenmeden yapmış olduğun aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederim Gecenin bir yarısı merak ettim fason ne demek ediyon izledim yüreğine emeğine ağzına sağlık teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
@derbederseyyah7380 Жыл бұрын
guzel yayin,yalniz mercedes reno motoru kullandigini guzel gizliyor,guzelleme yapmayalim
@EgeSoykan173844 жыл бұрын
Palm yağı olmayan ürün listesini nereden temin edebiliriz?
@sevvvvalll4 жыл бұрын
Ürün satın alırken içeriğine bakabilirsiniz
@muhammedceylan4284 жыл бұрын
Hiç yerden
@kafamdasesler4 жыл бұрын
Paketli gıdalarda var yemeyin şu marketten bir şey. Meyve sebzede de ilaç var lakin o yine mecbur onu yiyin.
@bestakamer97364 жыл бұрын
İyi ki varsınız. Teşekkürler.
@halid85417 ай бұрын
Eline sağlık.
@Solanahtr4 жыл бұрын
Cok teşekkür ederim ben de birkac üründe bunu farketmistim .
@xcenterious8087 Жыл бұрын
Bimde satılan binvezir kaşârı ile bilgilendirme videsu yapar mısınız.
@ismailtaskn66624 жыл бұрын
Fason üretim de, üretici markaya para vermediği için daha uyguna geliyor, Bim de Dost grubu gibi.
@Su-ud2ng4 жыл бұрын
Yanlis anlasilmasin meraktan soruyorum. Ya üretici kendi ürününü en iyi tesiste üst düzey önlemle üretiyorsa ve fason üretimi belki sertifikasiz denetimsiz bir lokasyonda gerceklestiriyorsa? Cünkü bir kuruluşun birden cok lokasyonu hatta ayni fabrikada farkli üretim hatlari olabilir
@exquency74 жыл бұрын
çok teşekkürler
@kingot80 Жыл бұрын
Ya böyle bir video nasıl bu kadar az beğeniliyor ya
@erdincyildiz60984 жыл бұрын
Hocam bundan sonra bende etiketlere çok dikkat edicem.Ama her ürün etiketi yüzde yüz doğru bilgiyi veriyormu?Türkiyede ürün etiketlerini inceleyen kurum bölüm varmı acaba?
Tr de hiçbir başarı cezasız kalmaz. Türkiye'de 10-15 yildir her türlü sapıklığın, ahlaksızlıgın ve kültürden uzaklaşmanın bunun yanında artık toplum olarak gerekli tepki vermemezin sebeplerinden yediklerimiz ek olarak TV deki diziler, ilginç olan bu ikisininde dindar olduğunu söyleyen! bir parti ve milliyetci olduğunu söyleyen ! partilerin iktidarın da oluyor. Emeğinize sağlık kolay gelsin.
@EmreOguzBaycin4 жыл бұрын
Marketlerin aynı ürün için fason üretici tercihlerinin bölgelere göre değiştiğine dair doğruluğundan emin olamadığım bir bilgi var. Sizin bu konuda bilginiz var mı? Varsa durum nedir? Tüketici için daha iyi midir?
@AiTool8993 жыл бұрын
Fason olacaksan, üretici fimanın detaylarını büyük yazsan ne olacak? sanki herkez üretici firmayı inceliyor. Ben markette alisveris yaparken hiç fason detayina bakmadim açıkcaşı kaldıki tüm fason detaylarını içermesi çok güzel bir uygulama olur. Bence fason firmalar tüm detayları verse, insanların güveni daha da artar. Burda bir diğer konu, ürünün kalitesi ve insanlar üzerindeki etkisi.
@user-yz2ct2sy3l4 жыл бұрын
Inşallah davalarda alnınızın akıyla çıkarsınız
@mervedikici78474 жыл бұрын
Teşekkür ederiz
@CAMES3214 жыл бұрын
fason olarak satılan ton balıklarının bir zarar var mı? dardanelin iki ürünü arasındaki bu fark anormal değil mi? çok pahalı dardanellerin daha mı sağlıklı
@agoogleuser24204 жыл бұрын
Muhtemelen bir fark yok. Cok kabaca ayni fabrikadan cikan urunlerin ayni kalite sinifina ait oldugunu varsayabilirsiniz. Fiyat farkina her zaman dikkat etmek gerekir fakat, yuzde 10, yuzde 20 gibi farklar o kadar da yuksek degil. Modern kapitalizmde marka degeri cok ama cok onemlidir. Ayni kalite ve hammaddeye sahip iki tipatip ayni urun cok farkli fiyatlara satilabilir. Burada da Dardanel’in markasina yillardir yaptigi yatirimin vergisini odemis oluyorsunuz muhtemelen. Fason uretimden kesinlikle cekinmeyin, yeterki fason uretimi yapan firmanin kendisi guvenilir olsun. Ayrica etiketleri dikkatlice okumayi unutmayin. Bu videoda belirtildigi uzere aycicekyagli tonbaligi ile aycicek ve kanola yagi karisimli tonbaliginin saglik ve lezzet acisindan farklarini bilin yeterli.
@hakangumus52584 жыл бұрын
Fason üretim de kaliteden ödün vermeyen varmı . bir orjnal ayakkabı var birde fason üretim var . ikisi de aynı kalitede ürün mü olmuş oluyor bir marketten gıda alacaksınız ama o gıdayı oluşturan gıdanın katitesi çok önemli bir nutelle alıyorum görünüşte nutella git birde almanyadaki nutellayı tat . belki garip gelecek ama ben fason üretime çok güvenmiyorum çünkü kar edebilmek için mümkünse ürünü her şekilde taze tutmaya çalışırlar içine hertürlü katkı maddesi kadarlar . ben yemem bu numaraları . şunu belirteyim bu sistem türkiyede suistimale uyrar bir birimizi biliyoruz torkunun cikolatasını kır un gibi katı bir yapısı vardır torkunun cikolatasını tat aşırı şekerlidir torkunun bütün çikolatalarını tattım ama görünüşte çikolata damak tadı olan adam anlıyor kalitesiz bir hammadde ile harmanlanmış şeyler . dürüst çevap vermenizi beklemiyorum çünkü yapamazsınız ama ben biliyorum kendim test ettim gittim marketten hepsini aldım tat olarak bana göre diger markalarla kıyaslanamaz .önce kalite ve güven .
@ramisozsayan74982 ай бұрын
tşk
@user-yz2ct2sy3l4 жыл бұрын
Teşekkürler
@lutfutunc95504 жыл бұрын
Emeğinize sağlık
@muratozel79714 жыл бұрын
Bu fason ürünlerin gerçeğiyle kalite farkı olup olmadığını nereden anlayabiliriz.
@wkbrl9805 Жыл бұрын
Palm yağı olmamalı
@wkbrl9805 Жыл бұрын
Ve kanolada
@gokhanaksu...4 жыл бұрын
👏🏻👏🏻👏🏻
@kbrslimonatas78774 жыл бұрын
👏👏👏
@kucukcagatay4 жыл бұрын
Güzel ama EKSİK fason üretim anlatımı olmuş. Musa Bey, Dardanel Ton kendi ambalajına koyduğu ve perakende 25 TL ye sattığı ürün ile Carrefour için ürettiği 14 TL ye satılan fason ton balığı aynı balık mı sizce? Binvezir Penirlerinin kendi marka ve ambalajı için ürettiği 1000 gr kaşar peyniri (32 TL) ile BIM mağazaları için ürettiği 1000 gr kaşar peynir (24 TL) aynı peynir mi? Yüzlerce örnek sayılabilir bu anlamda. Mesela kaşar örneğindeki gibi; peynirin suyundan 3-4 farklı KALİTEDE kaşar elde edebilirsiniz. Gıdada bu iş o kadar kolay ki, bir zeytinin 20 çeşit kalitede ürünü ve zamanı var. Ambalaj ve paket içeriğinden, kalite ve lezzetten bahsediyorum. Anladınız siz ne demek istediğimi. İşin bu kısmına hiç değinmemişsiniz. Fason üretim demek TAM OLARAK BUDUR İŞTE. yoksa sizin anlattığınız PRİVATE LABEL yada marka/isim etiketleme işin teferruatı. Bu nedenle video anlatımı EKSİK/NOKSAN OLMUŞ. Teşekkürler
@aliosmandemirci29623 жыл бұрын
100 cc karamurver ozu ihtiyacım var bildiğiniz firma var mi
@user-yz2ct2sy3l4 жыл бұрын
9 55 i iyi dinleyin
@tugruls.46594 жыл бұрын
Ne yediğim önemli mi
@furkanbalc21024 жыл бұрын
Kefir videosu ile ilgili olarak Öncelikle Çok teşekkür ederim Ancak bir konuya dikkat çekmek gerekiyor portakal ve diğer meyvelerdeki alkol oranı kefire göre daha fazla olduğu için kefir içmenin dinen uygun olduğunu söyleyenler var yanlış anlaşılmasın burada Murat Baş hocamızı kastetmiyorum dinimizde alkolün azlığı çokluğu önemli değildir bir damla şarapta haramdır dinimiz içerisinde alkol bulunsa da sirke içmeyi meyve yemeği yasaklamamıştır ama alkol bulunduran içeceklerin damlasını bile içmeyi haram kılmıştır kımızda bir ada kefirde bir damla alkol olsa da haramdır fakat hamurda meyvede yoğurtta Ekmekte sirkede 10 Damla alkol olsa da haram değildir Çünkü birinden alkol tabii olarak bulunuyor diğerinde Alkol leşmesi ne biz sebep oluyoruz Üzüm Suyu şarap haline gelince haram olur şarap sirkeye dönüşünce helal olur boza ekşiyerek zamanla alkol teşekkül ederse haram olur dini konularda dini kaynaklara müracaat etmek daha doğru olur Bu konu ile ilgili olarak prof dr ramazan ayvallı hocanın youtube kanalındaki video yu izleyebilirsiniz Musa hocam. Yanlış anlamayın dini bir konıda. İstemeden yanlış. Bilgi vermenizi istemem Düzeltme videosu çekerseniz size zahmet güzel olur,
@mericakrep33483 жыл бұрын
ilk 20 saniyem boşa gitti
@merttolgacan3618 Жыл бұрын
15 temmuz da hükumetin yanındaymış gibi duran ancak ekonomik dar boğaz dönemlerinde gramajindan ürün çalan torku gözümden tamamen düştü. Bu markanın yerine yerli yerli yahudi sermayesi olmasına rağmen dürüst satış politikasından asla ödün vermeyen ETI firmasının ürünlerini kullanıyorum artık. En azından dürüstler ve hırsız değiller
@GodricGryffindortr4 жыл бұрын
artık inanırlığınızı kaybetmeye başladınız. bir markaya takıyorsunuz kan davası haline getiriyorsunuz. sıkmaya başladı.
@inanbasar1 Жыл бұрын
Allah sizden razı olsun doğru yoldasınız teşekkürler