Kitap Çekilişi bağlantıları: Twitter: twitter.com/flapsclub/status/1123602888515825672 Instagram: instagram.com/p/Bw7J_SBlt0h/?igshid=o7jkskgkxx93 Katılın, kazanın!
@zubeyirerkam5 жыл бұрын
Ahmet Hoca'yı sonunda kaliteli görüntü ve sese sahip olan videolarda izlemek harika :D
@burakmoryel5 жыл бұрын
Teşekkürler Türk milleti şöyle kaliteli şeyler izlese bu halde olmaz
@trinidadtobagogs5 жыл бұрын
Ya soyle kanallarimiz oldugunu gorunce hala umut var diyorum gercekten tesekkurler iyi ki varsiniz
@alperenakoz2505 жыл бұрын
Ahmet Arslan hocayı Teke Tek sayesinde keşfettim. O gün bugündür nerede rastlasam hayranlıkla dinliyorum. Çok değerli bir hoca.
@omercan6165 жыл бұрын
Teşekkürler Flaps clup . Size minnettarız.
@ahmetkaraaslan84295 жыл бұрын
İŞTE BİZE BÖYLE UZUN BÖLÜM LAZIIIIIIIM :)
@zeynelabidinkaradas61425 жыл бұрын
Mükemmel bir seri lutfen ama lütfen devam edin...Profesör bizim için büyük şans. Yani bu yüksek çapta bir adamın ,felsefeyi bu kadar güzel zikredişi ve tüm bunları TÜRKÇE yapması. ..büyük şans 👏👏👏👏👏👏👏👏👏
@karmeloo1865 жыл бұрын
Kesinlikle 👏👏👏
@Oktay-S5 жыл бұрын
Emeğinize sağlık, her şey mükemmel olmuş. Ahmet hoca zevkle dinlendir.
@gunaymutlu72225 жыл бұрын
Kamera, ses ve ışık tekniğinin olması gerektiği gibi olduğu nadir kanallardan birisi. Türkiye'de öyle röportajlar görüyorum ki kamerayı bile sabit tutamıyorlar. Otofokus açık halde bir saat çekim yapanların oranı da oldukça yüksek. Tebrik ederim, normal olan şeyi başarmışsınız :)
@FlapsClub5 жыл бұрын
Doğru tespit. Teşekkürler.
@masterleeNL5 жыл бұрын
Tesekkur ederim ❤ okuyan & dusunen insanlara ❤
@cigdemsimsek25145 жыл бұрын
Program için teşekkürler .. Hocamızın ve sizin emeğinize sağlık 💖
@abdullahdemirhan77285 жыл бұрын
Teşekkürler flaps club
@homooblomovicus11595 жыл бұрын
21 dakika rekor😂
@phineascage37805 жыл бұрын
Romana ara verdim müzik açmak için gezinirken bu video ile karşılaşınca 🌻🌻🌻🌻
@alipoyrazfersahoglu78443 жыл бұрын
Ahmet Hoca'yı görünce özlediğimi fark ettim.
5 жыл бұрын
21 dakika video mu? Aman Tanrım :D Koca bir bölüm izleyeceğim o zaman, doya doya felsefe...
@Sgatboy235 жыл бұрын
Ben de seni ve senin gibi bilim insanlarini dinleyince haz aliyorum
@kadirhergul75925 жыл бұрын
Deyim yerinde hocam. Saygılar.
@aliaktas96538 ай бұрын
Hakikat insanı olgulara taşır diye düşünüyorum
@serhatoz5 жыл бұрын
süper
@nuwanda89635 жыл бұрын
Dücane Cündioğlu'nu konuk edebilir misiniz ? Teşekkürler.
@ulubeyyldztozu93715 жыл бұрын
Mükemmel
@osmanerol73073 жыл бұрын
Madem ki konumuz felsefe, bana göre ilim hocanın dediği gibi kesin bilgi değildir ve ancak insanın beş duyusunun toleransı kadar kesindir. Nitekim bütün matematiğin temeli olan nokta kavramı ispatlanmış değildir. Denir ki "Nokta eni, boyu, yüksekliği olmayan bir şekildir" Peki eni, boyu, yüksekliği olmayan bir şekil var olabilir mi? Bu soruya verilen cevap: "Eni, boyu, yüksekliği vardır ama ihmal edilebilir boyuttadır". O zaman demek ki ilimde kesinlik yoktur., bu kesinlik insan algılarının hassasiyeti ile sınırlıdır. Aynı şekilde geometrinin temeli olan Pi sayısı kesin değildir. Hesap edilebilirse sonsuza kadar gider. Halbuki otomobil tekerleği imal edilirken çemberler esas alınır. O zaman tekerlek kesin bir mükemmeliyete sahip değildir. Ama, pratikte bu fark o kadar azdır ki ihmal edilebilir. Sonuç olarak bilimsel sonuçlar insan algılarının hassasiyeti kadar kesindir.
@alipatlar7020Ай бұрын
❤❤❤❤❤❤
@nadirgelisenosasunaatag70175 жыл бұрын
Parça atmak yerine haftada bir ya da iki haftada bir bir kişiyi tek bölüm olarak yayınlasanız belki takipçiniz daha fazla olur ve daha çok kişiye faydanız dokunabilir. Tabii biraz daha yoğun çalışma gerektirir sizin açınızdan ama daha faydalı olabilir.
@TransforbroMC5 жыл бұрын
İçerik için eyvallah.
@Nikola.Tesla3695 жыл бұрын
Video genelinde anlatmak istediğini girişde zaten söz olarak paylaşmışsınız.
@moranlebdi18075 жыл бұрын
Keşke şunu taksit taksit değil de en baştan tam olarak yayınlasanız da bütünlüğü içinde izleyip, daha iyi kavrayabilsek. Böyle bölündükçe düşüncem de bölünüyor.
@FlapsClub5 жыл бұрын
Sence niye bunu böyle yapıyoruz? Hiç düşündün mü? 😉😅
@@FlapsClub Elbette düşündüm ve bütün olarak aldığım zaman avantajlarının daha fazla olduğu kanısına vardım. O sebeple de bu isteğimi paylaştım. Örnek olarak Yalın Alpay'la yaptığınız söyleşinin tüm bölümlerini birarada izledim, anlattıkları aklımda daha iyi yer etti, hem daha keyifli hem daha kalıcı bilgiler oldu benim için. Bunun tersine İlker Canikligil söyleşinizi parçalar halinde dinledim ve aynı faydayı ve keyfi alamadığımı gördüm.
@FlapsClub5 жыл бұрын
Peki öyleyse neden her sorunun kendi bağlamında, yorumlarda tartışılmasını istediğimizi anladığını umuyoruz. Tüm bölümler zaten olacak, olmalı ama önce ayrı ayrı bir konuşalım, tartışalım. Biz aslında hiçbir şey bölmüyoruz. Soru soruyoruz ve cevabı bitiyor, o kadar. Seviliyorsunuz. 😉😎
@mehmetevecen17824 жыл бұрын
Ahmet Arslan seni çok seviyorum kilisli
@salihesenlik80845 жыл бұрын
Felsefe bir öğreti değil, bir etkinliktir..
@alibuyukuslu67465 жыл бұрын
Bu adamın kitaplarını okumuş ve ikinci el olarak satmak isteyen olursa yorumumu yanıtlayabilir mi ?
@malkoc2225 жыл бұрын
20:55 kimisi de bir şey olmaz deyip üstüne 5 saat daha konuşsa dinlemekten sıkılmam
@MertCelebi14005 жыл бұрын
👏👏👏👏
@cagatayatl7785 жыл бұрын
Valla bravo flaps.Gerçekten en elit adamları buluyorsun.👍
@alipoyrazfersahoglu78445 жыл бұрын
Şimdi çarşambaya kadar bekleyecek miyim?
@yigitkaymakc53715 жыл бұрын
Bence profesörümün söylediği geçmişten gelen veya birike birike gelen bilgi akıl değil bilgi birkimidir. . . . Siz ne düşünüyorsunuz? . 13.41
@xigidali5 жыл бұрын
Akılıda oluşturan zaten onlar.O yüzden " geçmişte edindiğimiz bilgi ve tecrübelerin toplamı akıldır" der Ahmet Arslan.Bir şey yaparken onu bilgiye dayanarak yaparız.Bence doğru söylemiş.
@ek32005 жыл бұрын
bilgi birikimi tek başına bir hiçtir. onu toplayan, onu işleyen, ona değer veren varlık akıldır ve akıl da bilgisiz bir hiçtir. hocanın bahsettiği bu.
@birsari5 жыл бұрын
deyim yerindeyse atıyorum
@nassoi5 жыл бұрын
elit jargonunu bırakın cidden anlam ifade etmiyor bırakın izleyen karar versin .
@0persona3325 жыл бұрын
Emredersiniz
@emirceran61985 жыл бұрын
bilim kesin degildir.
@trinidadtobagogs5 жыл бұрын
Hocam bilim kesindir, kesin olmayan ortaya attigimiz teorilerdir. Bilimin de zaten bu teorileri 100% gercek olarak kabul etmemesinin sebebi budur. Bilim kesin sonuclar ve dogrulugu kanitlanabilir ya da gozlemlenebilir seyleri kabul eder. Ama hicbir teori icin kesin dogrudur diyemeyiz. Bilimin guzel yani da budur. Einsteinin bile yanlis olabilecegi gercegi gibi. Ote yandan einsteinin teorisini curutecek verilerin olmayisi onu cok guclu bir teori yapar. Oyle ki suan icin o teoriyi kabul etmek durumundayiz. Ta ki onun newtonun teorisini curuttugu gibi birinin de onun teorisini curutene kadar. Yani bilimin kesin sonuclar aramasi, dinin kesin yargilardan olusmasiyla karistirilmamasi gerekir. Bilimin kesinlik sarti kosmasi aslinda sonsuz bir ogrenmenin ve surekli bir bilgi birikiminin onunu acar.
@cengizozdemir36855 жыл бұрын
Kafa karışıklığından başka bir şey söylemiyor. Ben 10 bin yıl senin doğruyu bulmanımı bekliyeceğim.Ben ''vahye tabi olurum'',bu kadar basit.Sende ''bu kesin bir bilgi değil'' dersen,bende ''yakında hepimiz için kesinlenecek'' derim.
@cengizozdemir36855 жыл бұрын
@@muhammed8282 İnkâr edip ayetlerimizi yalanlayanlara gelince; onlar içinde sürekli kalıcılar olmak üzere, ateşin halkıdırlar. Ne kötü bir dönüş yeridir O.
@deryadenizdusunce7255 жыл бұрын
Bir onceki videoda gecmisin bize hic faydası yok dedi bu videoda felsefe yapmak icin bazi veriler lazim yani geçmişe gitmek gerekir diyor..celiskili.
@hdogu5 жыл бұрын
Anladığım kadarıyla: Bir önceki videoda geçmişin bize faydası yok anlamında; bu videoda ise felsefe yapmaya faydası olduğunu söylüyor.