Bravo !Ca si noi drebuie sa avem produsele noastre
@dothem586 жыл бұрын
Bravo . Felicitări. Un om de milioane .
@danielhututui64343 жыл бұрын
"Scoția are ceva milioane".
@1972rockland3 жыл бұрын
În primul rând trebuie să faci o cercetare de piață,înainte să te apuci.Cineți îți va cumpăra ce se produce.Adică valorificare. Cost construcție slar, cost semințe, apa pentru irigat,personal, ambalaj, transport, depozitare producție, curent electric, utilaje, chitanța, facturi, contabil. etc. Relații, sfaturi.... Important :Calculați ... Impozit pe Profit. Aceste lucruri trebuie luate în vedere prima dată. Dezvoltare personală și la urmă calculezi profitul. Sigur sunt pe aici oameni mai calificați. Să de-a ei sfaturi mai calificate neapărat.
@luminitapitis47093 жыл бұрын
Bravo Ionut ! Felicitari !
@lia43633 жыл бұрын
Doamne ajută,Aprecieri !
@annajakab60833 жыл бұрын
Doamnea jută apreciat
@marianvatafu90863 жыл бұрын
FOARTE TARE 👍❤
@floryflo66724 жыл бұрын
Felicitări
@alexandruclaudiu34534 жыл бұрын
Ce soi de capsuni timpurii aveti?Multumesc
@cristidinu97525 жыл бұрын
Super gagiu ii doresc mega succes
@janghunfarmtv4 жыл бұрын
정말 멋지다
@zolyb44515 жыл бұрын
Felicitări pentru ceea ce faci.!!poti sa imi dai detalii despre sistemul de încălzire in solarii? Ce fel de centrala este?multumesc si spor la treaba
@danielhututui64343 жыл бұрын
Salutări Zoly, observ că după 2 ani nu ai primit răspuns de la Oltenaș, sau poate da și lo fi șters, dacă e așa te rog mi-l dai și mie?.
@demelza98953 жыл бұрын
@@danielhututui6434 si eu vreau raspunsul
@danielhututui64343 жыл бұрын
@@demelza9895 "nu-l dă că e mai zghrcit ca scoțieni. "
@fermaradu Жыл бұрын
salut,scuze dar nu primesc notificari despre mesajele voastre. Am creat intre timp un canal de youtube si acolo voi explicat tot ce am si tot ce fac eu. mersi pt. intelegere!
@jocker88174 жыл бұрын
Salut vreau sa cultiv capsuni ma poti ajuta cu niste detalii?
@marian61845 жыл бұрын
felicitari
@cristibratulescu60185 жыл бұрын
Va salut cum fac sa iau legatura cu dvs?pentru niste smeura
@floricavaetus63425 жыл бұрын
Manalarosi
@danielhututui64343 жыл бұрын
@crenguta verdeD-na Crenguța" da cu murele ci facim?!".
@mihaihan643 Жыл бұрын
Plantele pe jumatate sunt palite ce se intampla ?
@vladutionel19195 жыл бұрын
Ce soi de rosi sunt ?
@florineusebio5 жыл бұрын
0:55 bai baiatule da numa la ce nu spuneai tu acolo nu mi-o stat ochii... esti nebun. Vreau sa-mi fac si eu un solar metalic cu folie anu asta.
@frankt.13914 жыл бұрын
tanc rusesc :)))
@mrjuice244 жыл бұрын
Mai bine ai învăța și limba română. Dacă o să mai aud ,,ca și" de câteva ori cred că-mi va exploda capul.
@danielsevera19854 жыл бұрын
smecher anteprenor esti;investesti 30 de mii faci castig iti cumperi pamanturi apoi apelezi la banca sa te extinzi bvo!fii sclav la banca!
@crestinproinventis47496 жыл бұрын
Cam urate rosiile , cred ca nu esti si tu unii dintre oltenii care limiteaza cresterea mai departe a rosiilor prin carnire a varfurilor (rupere) si apoi stropirea cu ierbicid a culturii ptr a se forta coacerea simultana a tot ce a ramas necopt pe fir ?Stiu ca majoritatea celor din sud fac lucrul acesta caci pretul bun e la iesirea pe piata primul apoi te chinui mai pe putini bani , si recurg la cancerizarea celor care cumpara si nu stiu ce mananca .Daca ati sta in zona ati sti procesul de coacere fortata prin lucruri grave la adresa sanatatii celor ce cumpara .
@ionut004415 жыл бұрын
Plantele aratau asa pentru ca asteptau de 10 zile sa fie defrisate pentru a putea planta ciclul 2, dar s-a ivit ocazia de nerefuzat a materialului inregistrat si asa am mai amanat operatiunea. Da, eu sunt unul din oltenii care carnesc planta la 4 etaje(este o metoda ce face parte din tehnologia culturii extratimpurii de tomate, fara a afecta in vreun fel sanatatea plantei) si Nu, nu fac parte din acea majoritate ce folosesc erbicide si ethrel, care din pacate exista si pe care infiintand noile cooperative agricole speram sa-i excludem dintre noi. Agricultura ce o practic este una controlata, documentata,experienta anilor petrecuti in ferma din Scotia si a celor 4 ani absolviti la Facultatea de Management in Agricultura contribuie la asta. Totodata continua crestere a vanzarilor din Piata Zahana in Slatina-Olt (unde am inchiriat 2 mese si ma puteti gasi de primavara pana toamna tarziu), dovedeste calitatea produselor din ferma mea. Mai multe poze si mai frumoase gasiti pe adresa mea de facebook Ionut Victor Radu si de ce nu, va astept la primavara sa gustati din produsele noastre.
@florineusebio5 жыл бұрын
@@ionut00441 da ai zis in film ca peste 10 zile le defrisezi, da berbecu e tot berbec. Era intradevar o treaba daca mai mergeai cu cateva infloriri in sus. Dar fiecare decide ce e mai bine pentru el. Si e si corect. de ce sa pierzi timpul cu inca 3 infloriri cand piata e deja supra saturata la momentul cand esti si tu. faci o mutare pe altceva si vii pe piata cu trufandale. PLantele se vede ca erau deshidratate dar nu era mai mult de 5 zile dar rosiile aratau bestial. ( mai erau si niste copanele pe acolo)
@oviros5 жыл бұрын
@@florineusebio Merg sigur inca 3,4 etaje inflorescente daca palisarea se face cu sfoara infasurata pe un mosor tip cirlig,prins pe spalier inalt.De acolo desfaci,infasori virful plantei,deplasezi cirligul si intinzi planta.In felul åsta renunti la desfiintarea ciclului1,mergi cu un ciclu pinå in Septembrie.Mai trebuie stropiri cu såpun verde(acceptat de sistem ecologic)impotriva daunåtori si mana,seara cind nu zboara bondarii.Inflorescenta se limiteaza la 6 fructe.Controlezi mereu caldura,ph,lumina,umiditate,nutrienti sol si foliar si merge un ciclu cu fructificare dinMai pina sfirsit Septembrie,pe plante ce ajung si la9m intinse in diagonalå.
@valentinamir50525 жыл бұрын
@@florineusebio da, lucrezi cu formarea plantei de rosie numai deca iti permite soiul. Dupa caracteristica soiului care se arata in video e foarte probabil sa fie o inaltime maxima pe care o poate lua.
@alesancoeduard89474 жыл бұрын
ai dreptate , cred ca 90% din cei cu sere si solarii recurg la asemenea practici care duc la o calitate a rosiilor (textura si gust) foarte proasta.....in strainatate nu mai zic cred ca procentul e de 100%