Mulțumesc din suflet Monica, ești lumină în viața mea❤️🙏❤️🙏
@MonicaIon8 ай бұрын
Îți mulțumesc mult pentru apreciere
@violetamihalache90069 ай бұрын
Mulțumesc Monica pentru toată înțelepciunea din acest spark. Sa fii binecuvântată!
@MonicaIon9 ай бұрын
Eu îți mulțumesc, Violeta! Tot ceea ce vezi in mine este și în tine.
@inaIna-ei5ef8 ай бұрын
Monica, am oprit la minutul 28:31....tata a plecat din viața mea și eu atunci am început să mă împuternicesc pe multe planuri, înțeleg acum transformarea energiei masculine pe care o simțeam foarte pregnantă in el...treptat ,treptat am inceput să acționez mai mult și să prind curaj în a-mi cere drepturile , a studia pe diverse domenii , a pune la.indoială niște reguli care nu părea prea juste , a înfrunta autoritatea pe care tata o reprezenta cu putere în viața mea....e incredibil cum s-a transformat plecarea lui în puterea mea...🙏🙏🙏❤️
@MonicaIon8 ай бұрын
Îți mulțumesc pentru această conștientizare și pentru că ai împărtășito aici
@marabuda91089 ай бұрын
Ascult, opresc,ascult! Ce impact are asupra mea tot ceea ce spuneți în acest spark este uimitor! Nu pot da detalii din viața mea știu sigur că pe mine mă ajută enorm de mult să ascult fiecare spark!Vă urmăresc și ascult tot ce postați podcasturi,interviuri!! Mulțumesc ❤
@MonicaIon9 ай бұрын
Mara, îți mulțumesc mult pentru că împărtășești aici. Ce faci concret pentru a-ți schimba situația?
@coramarin35549 ай бұрын
Multumesc mult pentru acest material! L-am ascultat de mai multe ori, este foarte valoros! M-as bucura sa mai urmeze un spark despre frici, cu alte cazuri concrete si explicatii despre cum ai aplicat legile universale pentru rezolvarea problemei. ❤
@MonicaIon9 ай бұрын
Îți mulțumesc de sugestie, Cora! Voi lua asta în considerare pentru sparkurile viitoare.
@Anastasia12349 ай бұрын
Monica, este plin de constientizare si valoare acest material si se potriveste perfect contextului in care ma aflu eu. Partea mai dificila este la integrare, la echilibrarea fricilor din trecut care imi impacteaza prezentul. Mulțumiri sincere!
@MonicaIon9 ай бұрын
Îți mulțumesc, Anastasia! Oh, DA! Echilibrarea emoțiilor este un task de cursă lungă, inclusiv eu sunt uimită cum după atâta timp încă reușesc să găsesc moduri în care tiparele moștenite de la mama și tata se manifestă în viața mea. Important este să conștientizezi aceste tipare și să faci ceva concret pentru a le echilibra și a opri ciclul transmiterii lor intergeneraționale.
@Anastasia12349 ай бұрын
@@MonicaIon 💖
@tatamichepa29108 ай бұрын
Multumesc frumos Monica, pentru raspunsul si timpul tau! Urmez BRM si lucrez la echilibrare. Ce altceva mai pot face pentru ei, cand va veni momentul, pentru a le face trecerea mai lina, dincolo?
@pogoyoo9 ай бұрын
Superrrrr, mulțumim.
@MonicaIon9 ай бұрын
Eu îți mulțumesc!
@carmenpolojan85778 ай бұрын
Aud tot mai des in mediul rural cum copilul ramane suport pentru mama iar tatal blamat. Deci copilul traieste destinul mamei. Cand e adult cum isi gaseste calea proprie cum se detasraza ca mama sa nu simta abandonata. Multumesc!
@rodicamilu5619 ай бұрын
Multumesc, Monica pentru toate informatiile pe care le dai. Intrebarea mea este: cum se poate aborda teama de singuratate. Multumesc cu recunostinta! 🤗
@MonicaIon9 ай бұрын
Mulțumesc de întrebare, Rodica. Te invit să aplici acest exercițiu de echilibrare a fricii de singurătate și să îmi spui ulterior aha-urile și realizările tale: Alegi trei momente când ai experimentat în trecut că ai fost lăsată singură/abandonată și pune-ți întrebarea: 1. Ce beneficii ai avut în momentele acelea și din momentul acela până în prezent datorită faptului că ai fost lăsată singură? 2. Ce dezavantaje ai fi avut în momentul acela și din momentul acela până în prezent? 3. Aplică legea sincronicității și analizează cum în momentul în care ai simțit singurătate/abandon, ai avut support, încurajare, prezență în egală măsură. Sapă adânc în mintea ta și fii sinceră cu tine. Te îmbrățișez!
@rodicamilu5619 ай бұрын
@@MonicaIon, iti multumesc mult, Monica si iti voi scrie, 🤗❤️
@Csi028 ай бұрын
Bună Monica😊, Spune-mi te rog în care spark se vorbește mai amănunțit despre Tiroidita Haschimoto 😊
@angelanistor5279 ай бұрын
❤
@MonicaIon9 ай бұрын
Te îmbrățișez, Angela!
@elenalazar59199 ай бұрын
❤❤❤
@MonicaIon9 ай бұрын
Te îmbrățișez, Elena!
@ulisehk18827 ай бұрын
Sincronicitatea pe o proiectie mentala? În cazul clientului antreprenor care furase in alta tara, cu atacurile de panica (min 50:25) ai descris ca ai folosit Sincronicitatea pe fiecare cadru (gand cu gand) - dar aceste cadre erau proiecții imaginare din mintea clientului. Ai putea sa ne mai dai un insight despre cum ai folosit Sincronicitatea aici? Multumiri si apreciere pentru ajutor!
@MonicaIon7 ай бұрын
Sincronicitatea era pe percepții - ce interpretare da el faptelor. Faptele sunt neutre. Sunetul declanșa panica - in acel moment el dădea o semnificație anume sunetului. Nu sunetul deranja, ci felul în care îl interpreta. De asta am lucrat pe percepții.
@ulisehk18827 ай бұрын
@@MonicaIon Dar ca să aplici sincronicitatea pt ceva ce nu s-a întamplat, de exemplu întrebarea mai corecta ar fi "1. Unde ai făcut/cum se manifestă opusul în momentul în care s-a declanșat panica?", sau "2. [...] dacă chiar s-ar întampla scenariul care a declanșat panica?"
@florentinamonica79862 ай бұрын
Bună Monica,eu am pierduto pe mama si exact cum spui am impresia că nu am făcut tot pentru ea,a avut leucemie și am stat cu ea in spital și am văzut cum isi pierde puterea si isi dorea foarte mult sa se ridice din pat și nu putea.Si este adevarat că mereu mă gândesc la ea,are aproape 2ani de când a plecat, și acum am o frică de moarte care mă cuprinde la tot pasul și imi apare in legătură cu fetele mele,am două fete gemene de 20 de ani, și sunt mamă singură, ajutorul meu a fost mama.Ai putea sa mi explici pași pentru caeu să echilibrez plecarea mamei? Îți mulțumesc frumos ❤
@lucyanastasie15549 ай бұрын
Cum facem o echilibrare dacă nu prea avem acces la amintiri?
@MonicaIon8 ай бұрын
Dragă Luci, Te invit să te gândești care sunt acele dureri sau temeri pe care le ai care te țin la nivelul actual și nu te lasă să înaintezi. Aceste dureri și frici le cunoști deja și cu siguranță îți apar în mintea și subconștientul tău. Te invit să cauți momentele în care ai resimțit mai multă durere decât plăcere, mai mult negativ decât pozitiv și să ți le notezi pentru a putea să lucrezi cu ele, să descoperi tiparul și similaritățile din situații pentru a putea ca ulterior să lucrezi la ele.