برای حمایت مالی از آموزش رایگان، می توانید از لینک زیر اقدام کنید: donito.me/u-m595y Dr. Jafar Ghazanfarian t.me/FreeArtJ
Пікірлер: 25
@الفبایآرامش Жыл бұрын
بسیار تشکر
@محمدرضاکاظمی-ش6ب Жыл бұрын
لقب استاد و دکتر واقعا کمه براتون... هم موسیقی دان هم ریاضی دان هم فیزیک دان... دست مریزاد واقعا❤
@JafarGhazanfarian Жыл бұрын
اینطور نیست. لطف شماست
@MohammadsalarShariati Жыл бұрын
عالی استاد عزیز
@_sina_jamali6 ай бұрын
عالی استاد
@CyrustheGreat982 жыл бұрын
سپاس فراوان 👍
@RezaBabai-nz4qf7 ай бұрын
عالی بود❤
@RamcoMotorenHoland8 ай бұрын
ممنون Thanks
@miladkheiri19933 жыл бұрын
خیلی ممنون بابت آموزش خوبتون
@majidsiahkali927811 ай бұрын
Perfecto
@الفبایآرامش Жыл бұрын
Nice 👍
@mahdyarnasiri24753 жыл бұрын
خیلی ممنون از توضیحاتتون 🙏
@الفبایآرامش Жыл бұрын
عالی بود
@hamidansari567610 ай бұрын
با درود به شما و تشکر از زحماتتان در مورد انالیز بسیار عالی و پروفشنال دستگاه شور. نکته ای که در این ویدیو جلب توجه میشود تعداد بازدید کنندگان است ۹۴۱۹ نفر که فقط ۲۷نفر لایک و ۱۴ نفر کامنت گذاشته اند و این جای تاسف دارد که علاقمندان هنوز نمیدانند برای تهیه هر کدام از کلیپ ها چقدر زمان صرف شده و برای فراگیری ان سالها وقت گذاشته شده است. ما باید یاد بگیرم که حداقل وظیفه ای که در اینجا داریم تشکر از این زحمات است و لایک کردن ویدیو. طبق قوانین یوتیوب برای بالا امدن ویدیو و در نتیجه امکان استفاده هر چه بیشترعلاقمندان ویدیو ها باید هرچه بیشتر لایک شوند وگرنه انها در دسترس علاقمندان قرارنمیگیرند.
@sinasaeidi-hc1oz22 күн бұрын
درود خدمت شما. یه سوال چالشی برام پیش اومده. در بعضی از گوشه ها یا مقامات موسیقی که بدلیل داشتن ربع پرده با گامهای استاندارد موسیقی غربی (مینور و ماژور) منطبق نمیشن، چطور باید گام آهنگ رو تشخیص بدیم؟ آیا فقط باید به ذکر نام نت تونیک بسنده کنیم؟ مثلا بگیم در گام سل اجرا شده؟ بعنوان مثال آهنگ مسافر با صدای مهستی (آهای مسافری که میری به سوی ایران...) که در مقام رست اجرا شده (مطابق ایرانیش رو در دستگاه و گوشه های خودمون نمیدونم چی میشه). این آهنگ رو بخوایم گامش رو برای ارکستر مشخص کنیم باید بگیم چی؟ نه میتونیم بگیم مینور و نه ماژور! فقط میتونیم به نت تونیکش که دو هست اشاره کنیم. چاره و اصول همچین مواردی چیه؟
@Dkfmmd Жыл бұрын
طوفانی مَرد💪
@mahmoudalinezhad4922 жыл бұрын
درود.اگر فاصله سی کرون از دوطرف کاملا سهچهارم و سهچهارم باشمد کمی عربی میشه.در شور ایرانی سیکرون به سیبمل نزدیکتره و از سی دورتره.
@JafarGhazanfarian2 жыл бұрын
سلام. بله این چنین مطالعاتی هست که اساتید مختلف قدیمی موسیقی هر کدام با چند سنت کوک میکردند. اما برای رشد ارکستراسیون امکان خلق موسیقی چند صدایی باید همان 50 سنت رو در نظر گرفت.
@mahmoudalinezhad4922 жыл бұрын
@@JafarGhazanfarian البته اکثر ارکسترهای ایرانی موردی را که گفتم به صورت طبیعی رعایت میکنند و لزومی نمیبینند که سازها را روی پنجاه سنت ربع پرده کنند.چون کوک سازهای ایرانی مثلا نی یا تار و سه تار به صورت طبیعی پنجاه سنت نیست به همین خاطر اگر سازهای غربی را بخواهیم با تئوری پنجاه سنت کوک کنیم حال و هوای ارکستر به سمت ترکی استانبولی و عربی سوق داده میشه.همین الان کسانیکه پیانو به سبک ایرانی مینوازند مثل حریر شریعت زاده هیچ وقت نتهاشونو روی پنجاه سنت کوک نمیکنند .اما کیبوردهای اورینتال که دکمه های مجزا برای ربع پرده دارند دقیقا روی پنجاه سنت ربع پرده میکنند .که اون هم باز قابل تعدیل کردن و سیو کردن هستش .چیزی که هست اینه که ربع پرده ما با ربع پرده دیگر کشورهای عربی و ترکی فرق داره.
@akhtarshahadelhemmati2748 Жыл бұрын
نت دو ر می بمل که در موسیقی کلاسیک دو مینور است در موسیقی ایرانی نامش را گذاشتند شور قرچه در سل مینور نام گذاری شده به شور سلمک
@alirezadolatiani1017 Жыл бұрын
یعنی بعضی وقتها باخود میگم اگر همه انسانها به این خوبی و بزرگ منشی بودن دیگه جایی برای بدی و شرور باقی نبود دلم میخواد سراپای تورا غرق بوسه کنم
@JafarGhazanfarian Жыл бұрын
لطف دارید
@KitchenDelights502 Жыл бұрын
نوع بیان شما بینظیر هست ولی حیف اینارو انقدر شلوغ پلوغ هست وایت بردتون.کاش همزمان که توضیح میدید بنویسید
@JafarGhazanfarian Жыл бұрын
یادداشت برداری کنید همزمان نوشتن زمان ویدئو رو طولانی میکنه