گرفتن فلزات گرانبها از خاک

  Рет қаралды 1,746

Creative Persian

Creative Persian

Күн бұрын

امید وارم از این ویدیو لذت برده باشید🌹
____________________________________________________________________
instagram: creativepersian...
_____________________________________________________________________

Пікірлер: 34
@user-zy8zr3cg5x
@user-zy8zr3cg5x 2 ай бұрын
درود وعرض ادب خدمت خانم مهندس وعوامل این برنامه مفید خداقوت.واقعا توی این زمانه خیلی کم هستند چون شما که اینقدر با کمال صداقت ودرستی علم خود را بدون چشم داشت اموزش میدهید.انشالاه خداوند همیشه سلامت وسربلندتان کند.
@mehdihoseini2545
@mehdihoseini2545 Ай бұрын
کیفیت اموزش بسیار بالا و عالی و علمی تنها کانالی که دیدم یک اموزش صحیح بدون حذف طلا در مراحل اولیه شستوی اسیدی ارایه داد شما بودید 🎉
@user-gt4yr2pw7b
@user-gt4yr2pw7b 2 ай бұрын
سلام ساب اول با من خسته نباشی عالی
@creativepersian803
@creativepersian803 2 ай бұрын
❤❤❤
@user-ns7ng6xm3p
@user-ns7ng6xm3p 2 ай бұрын
سلام اگه میشه یه برنامه درباره گرفتن عصاره گیاه افدرا تهیه کنید
@Alimirzaeyan
@Alimirzaeyan 2 ай бұрын
@mdinamit5756
@mdinamit5756 2 ай бұрын
❤❤
@karimehsani
@karimehsani 2 ай бұрын
بسیارعالی موفق باشید
@mehdihoseini2545
@mehdihoseini2545 Ай бұрын
فقط در مرحله بعد از تشویه با سولفوریک لیچ بیشتری انجام شود تا یونهای کمک کننده به انحلال طلا در تیزاب کامل حذف شود و در مرحله تیزاب و سولفوریک اول از تیزاب رقیق تر و ثانیا از اب بدون کلر یعنی حداقل اب جوشیده استفاده شود
@creativepersian803
@creativepersian803 Ай бұрын
درود برشما. ممنون از تبادل اطلاعات مفیدتان.
@mehdihoseini2545
@mehdihoseini2545 29 күн бұрын
باز و بسته شدن سریع نقطه سیاه رنگ پس از چکاندن قطره استانسوس کلراید حضور نیتریک مازاد یا همان درجه اکسید کنندگی زیاد محلول میباشد که اگر از اکسی متر استفاده شود و کمتر از ۷۳۵ درجه باشد دیگه به سرعت اثر رسوب گذاری سیاه رنگ استانوس از بین نخوادهد رفت در ثانی فقط یونهای طلا هستند که به این سرعت رسوب شده و رنگ سیاه را تشکیل میدند ولی بقیه فلزات بالاتر از قلع اگر در محلول حضور داشته cu bi sb w باز هم اول طلا هست که رنگ سیاه را تشکیل میدهد و اگر طلا حضور نداشته باشد فلزات گفته شده با تاخیر رسوب سیاه تشکیل میدهند بیشترین میل به از خروج حالت یونی را طلا و عناصر هم گروهش pgm دارند
@wolfman-s2c
@wolfman-s2c 16 күн бұрын
درود فراوان آیا می توان Au2S، aucl، auno2 و Au2O3 را مستقیماً ذوب نمود و یا اینکه از سرب یا کربن برای تولید به فلز استفاده کرد؟
@creativepersian803
@creativepersian803 16 күн бұрын
درود برشما. بله ولی دو چیز را در نظر بگیرید اول درجه حرارت ذوب Au درجه حرارت ذوب مشخصی دارد ولی این دلیل نمیشود که نمکهای آن نیز همین درجه حرارت را داشته باشند دوم اینکه شما آلیاژ شدن را شما فراموش کرده اید حرارت برای عناصر مانند یک حلال میماند حلالی که تمام محتویات موجود را حل و مخلوط میکند و آخر و مهمترین آن اینکه طلا نیز بخار میشود البته منظور از بخار آن بخاری نیست که به صورت معمول با آن سروکار داریم ولی اینطور در نظر بگیرید حرارت زیاد و وجود اکسیژن و شرایط نامناسب ذوب باعث میشود ذرات Au به اطراف پراکنده شود البته این توضیحات به صورت کلی بود پس اول طلا را فلزی و تفکیک بعد ذوب کنید مگر اینکه مقدار و درصد بالا باشد آن نیز در شرایط خاص انجام میشود.
@payamkhalesi2587
@payamkhalesi2587 2 ай бұрын
با درود و خسته نباشید دوست گرامی منظور از آب زنی را لطفاً کاملا توضیح بدید سپاسگزارم خالصی
@creativepersian803
@creativepersian803 2 ай бұрын
درود بر شما. آبزنی یعنی اینکه مواد و خاک خود را از محلول یا اسیدی که قبلا استفاده کردید عاری کنید و بسته به ماده ای که اسید زنی یا حلال زنی کرده اید چند باری با آب شستشو دهید به صورتی که به هیچ وجه جامدات از ظرف خارج نشوند .
@payamkhalesi2587
@payamkhalesi2587 2 ай бұрын
سپاسگزارم ​@@creativepersian803
@payamkhalesi2587
@payamkhalesi2587 2 ай бұрын
بانوی گرامی هنگام افزودن هیدروکلرید قلع محلول یک آن به رنگ تیره تعقیر رنگ داد و باز به حالت قبل برگشت ممکنه علتش رو بفرمایید با سپاس خالصی
@creativepersian803
@creativepersian803 2 ай бұрын
درود برشما. به نکته خیلی ریز ومهمی اشاره کردید محلول دارای یون طلا میباشد ولی مقدار آن اندک است و همچنین آنیون آزاد کلر نیز در محلول وجود دارد وقتی که ما کلرید قلع را به محلول اضافه کردیم به سرعت یون طلای موجود احیا شد ولی به خاطر وجود آنیون کلر و واکنش مجدد آن طلای ما باز به یون تبدیل شد . از آنجایی که دلیل ساختن این کلیپ فقط یادآوری مراحل کار برای دوستان بود به جزییات و یا اینکه خاک ما طلا دارد یا نه زیاد نپرداختیم ولی شما اگر چنین خاکی داشتید که در این مقدار چنین واکنشی از خود نشان داد مشکوک یه طلاست و راحت از کنار آن نگذرید.با سپاس مجدد به خاطر ریزبینی شما.
@payamkhalesi2587
@payamkhalesi2587 2 ай бұрын
سپاس از مطالب مفیدتون​@@creativepersian803
@یاسریاسریان
@یاسریاسریان 19 күн бұрын
سلام با تشکر فراوان از شما بانو ذرات طلا، به صورت طلا آزاد در FeS2 هست یا به صورت آلیاژ شده می باشد؟ احتمال دارد که طلا در محلول ترکیبی سولفوریک و نیتریک حل شود؟
@creativepersian803
@creativepersian803 19 күн бұрын
درود برشما. منظور شما طلای موجود در محلول اگر باشد که صددرصد طلا به صورت یون سه ظرفیتی خواهد بود ولی اگر منظورتان طلای موجود در سولفیدهاست هم میتواند به صورت ذرات ریز طلای فلزی باشد هم میتواند ترکیبی با شبه فلزها مثل Aute. Ausi . AuAsو..... باشد ودر مورد سوال دوم شما بله طلا در ترکیب اسید سولفوریک و نیتریک غلظ داغ حل شده و تولید سولفات طلا را میدهد Au2so4..
@امیدیزدانی
@امیدیزدانی 17 күн бұрын
@@creativepersian803 سلام تشکر فراوان دلیل اینکه بعضی خاک ها را با روش ذوب، طلا آن را استخراج می کنند و بعضی را با اسید شویی، سیانید، جیوه و غیره چیست؟ در پاسخ (یاسر یاسریان) فرمودید طلا میتواند هم به صورت شبه فلزها و یا ذرات ریز و همچنین به صورت ذرات خیلی ریز که در پیریت محصور شده (طلا نامرئی ) باشد حال برای این تنوع هر کدام چه روش استخراجی مناسب است؟ آیا روشی که در این فیلم آموزشی توضیح می دهید قابل استفاده برای طلا آلیاژی و همچنین طلا نامرئی مناسب است؟
@امیدیزدانی
@امیدیزدانی 17 күн бұрын
​@@creativepersian803 سلام تشکر فراوان دلیل اینکه بعضی خاک ها را با روش ذوب، طلا آن را استخراج می کنند و بعضی را با اسید شویی، سیانید، جیوه و غیره چیست؟ در پاسخ (یاسر یاسریان) فرمودید طلا میتواند هم به صورت شبه فلزها و یا ذرات ریز و همچنین به صورت ذرات خیلی ریز که در پیریت محصور شده (طلا نامرئی ) باشد حال برای این تنوع هر کدام چه روش استخراجی مناسب است؟ آیا روشی که در این فیلم آموزشی توضیح می دهید قابل استفاده برای طلا آلیاژی و همچنین طلا نامرئی مناسب است؟
@امیدیزدانی
@امیدیزدانی 17 күн бұрын
@@creativepersian803 سلام، تشکر فراوان دلیل اینکه بعضی خاک ها را با روش ذوب، طلا آن را استخراج می کنند و بعضی را با اسید شویی، سیانید، جیوه و غیره چیست؟ در پاسخ (یاسر یاسریان) فرمودید طلا میتواند هم به صورت شبه فلزها و یا ذرات ریز و همچنین به صورت ذرات خیلی ریز که در پیریت محصور شده (طلا نامرئی ) باشد حال برای این تنوع هر کدام چه روش استخراجی مناسب است؟ آیا روشی که در این فیلم آموزشی توضیح می دهید قابل استفاده برای طلا آلیاژی و همچنین طلا نامرئی مناسب است؟
@karunma1632
@karunma1632 Ай бұрын
OK,
@buta_turk15
@buta_turk15 2 ай бұрын
سلام و خسته نباشید من یک نوع مواد معدنی داشتم در محلول تیزاب سلطانی رسوب سفید میده علتش چی و راهش چی
@creativepersian803
@creativepersian803 2 ай бұрын
درود بر شما. رسوب سفید در صورتی که کلرید باشد کمی اسید نیتریک به آن اضافه کنید در صورت حل شدن املاح، به این معنی است که رسوب شما کلرید فلزاتی چون نقره یا سرب میباشد البته جیوه بودن آن نیز محتمل است پس بعداز اضافه کردن اسید نیتریک محلول را صاف کرده و بعد از رقیق کردن آن یک تکه فلز مس داخل آن بگذارید در صورتی که نقره یا جیوه باشد بعد از یکی دو روز به فلز تبدیل میشوند و در غیر این صورت شما ته نشینی ندارید و کمی محلولتان آبی رنگ میشود.
@buta_turk15
@buta_turk15 Ай бұрын
سلام استاد سنگی که سرب و نقره داره این نوع رو چطور با اسید نیتریک کار کنیم
@creativepersian803
@creativepersian803 Ай бұрын
درود برشما.سنگی که سرب ونقره داشته باشد در صورتی که سرب آن خیلی زیاد و نقره در حد ppm باشد برای جدا سازی روش پیرومتالوژی استفاده میشود پس استفاده از اسید نیتریک در این موارد اصلا صرفه اقتصادی ندارد. ولی در صورتی که این کار انجام شد نمک هر دو عنصر را به صورت نیترات در آورده و بعد با استفاده از احیا کننده ها به صورت انتخابی ته نشین میکنند. از آنجایی که این پروسه طولانیست نمیتوانم در چند خط برای شما توضیح دهم باشد که برنامه ای در این باره بسازیم.
@buta_turk15
@buta_turk15 Ай бұрын
سلام من تصفیه رو بلدم فقط موندم چطور با نیتریک حل کنم هر دو رو چون میگن اصلا نقره حل نمیشه
@creativepersian803
@creativepersian803 Ай бұрын
درود برشما. شما برای حل کردن سولفید نقره به قولی شاه تیزاب نیاز دارید اما بدون اسیدکلرید اینگونه که اسید اصلی شما برای انحلال اسید نیتریک ۵۰ درصد یا صنعتی میباشد و کمکی آن اسید سولفوریک ۹۸ درصد، البته بدون آب، خود واکنش تولید آب مورد لازم را میکند. البته این روش پیشنهادی من است درصورتی که با حل کردن سولفید نقره مشکل دارید، ولی این روش برای سنگ گالنی که احتمال وجود نقره در آن میدهید نیست. موفق باشید.
@user-vj2ho9yt5q
@user-vj2ho9yt5q 27 күн бұрын
استخراج از خاک را کسی بلد هست ؟
@امیدیزدانی
@امیدیزدانی 17 күн бұрын
تشکر فراوان دلیل اینکه بعضی خاک ها را با روش ذوب، طلا آن را استخراج می کنند و بعضی را با اسید شویی، سیانید، جیوه و غیره چیست؟ در پاسخ (یاسر یاسریان) فرمودید طلا میتواند هم به صورت شبه فلزها و یا ذرات ریز و همچنین به صورت ذرات خیلی ریز که درFes2 محصور شده (طلا نامرئی ) باشد حال برای این تنوع هر کدام چه روش استخراجی مناسب است؟ آیا روشی که در این فیلم آموزشی توضیح می دهید قابل استفاده برای طلا آلیاژی و همچنین طلا نامرئی مناسب است؟
@creativepersian803
@creativepersian803 17 күн бұрын
درود برشما. در مورد سوال اول شما وقتی طلای ما زیاد باشد ما از طریق قالکاری و پیرومتالوژی آن را جدا میکنیم به گونه ای که با استفاده از شمش نقره و سرب طلای موجود را جمع آوری میکنیم دقت کنید در این مورد طلا به صورت فلزی با مقدار زیاد است ولی زمانی از هیدرومتالوژی استفاده میکنیم که اول مقدار طلای ما خیلی کم و دوم اینکه طلا به شکل های فلزی یا نمک طلا و یا آلیاژی به همراه فلزات دیگر وجود داشته باشد بدینگونه از حلالها استفاده میکنیم ؛و در مورد سوال دوم شما، باید بگویم روش توضیح داده شده برای جدا کردن ذرات طلای غیر فلزی و همراه با شبه فلزها قابل استفاده میباشد ولی باید مراحل را دقیق و با دقت انجام دهید و از مرحله اسید نیتریک تا تیزاب زنی تست طلا از محلول گرفته شده انجام شود چون امکان اینکه در مرحله استفاده از حلال اسید نیتریک نیز احتمال حل شدن نمکهای طلا در محلول وجود دارد ودر آخر طلایی که به عنوان فلز جانبی در محصول دیگری وجود داشته باشد را باید مرحله به مرحله با حذف کردن یونها و فلزات موجود پیش برد. .امیدوارم توانسته باشم جواب مدنظر شمارا بدهم. موفق باشید.
احیا طلا از طریق الکترولیز وذوب آن
10:35
Creative Persian
Рет қаралды 2,4 М.
УГАДАЙ ГДЕ ПРАВИЛЬНЫЙ ЦВЕТ?😱
00:14
МЯТНАЯ ФАНТА
Рет қаралды 4,1 МЛН
路飞被小孩吓到了#海贼王#路飞
00:41
路飞与唐舞桐
Рет қаралды 83 МЛН
مس کاتدی
9:06
Creative Persian
Рет қаралды 955
استخراج هارمالین از اسپند(2)
11:36
Creative Persian
Рет қаралды 7 М.
چگونگی احیای طلا از طریق الکترولیز(1)
13:02
Creative Persian
Рет қаралды 1,4 М.
تبدیل کلرید نقره به نقره خالص
12:02
رسوب دادن طلایی که رسوب نمیکنه !؟ محلول هایی که رسوب نمیدن
6:26
احیای طلا بعد از تیزاب کاری
8:07
Creative Persian
Рет қаралды 5 М.
iPhone 15 Pro в реальной жизни
24:07
HUDAKOV
Рет қаралды 450 М.
iPhone, Galaxy или Pixel? 😎
0:16
serg1us
Рет қаралды 1,3 МЛН
1$ vs 500$ ВИРТУАЛЬНАЯ РЕАЛЬНОСТЬ !
23:20
GoldenBurst
Рет қаралды 1,9 МЛН
Как распознать поддельный iPhone
0:44
PEREKUPILO
Рет қаралды 2,2 МЛН
ОБСЛУЖИЛИ САМЫЙ ГРЯЗНЫЙ ПК
1:00
VA-PC
Рет қаралды 2,4 МЛН