Рет қаралды 41,124
UYARI!
KANALIMDA Kİ DERSLERİN NOTALARINA hasanbaskaya.com/ SİTESİNDE ARAMA BUTONUNA ULAŞMAK İSTEDİĞİNİZ ESERİN İSMİNİ YAZARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.
AKORDUMUZ
ALT TEL: Do (C)
ORTA TEL: Fa (F)
ÜST TEL: Sib - La# (Bb - A#)
Videolarımda kullandığım teknik ekipmanlar:
Ses: Zoom h6
Kamera: Xiaomi Redmi Note 8 pro, Go Pro Hero 5, Huawei P30 pro
Bağlamamın özellikleri:
43 tekne, yaprak Afromozya ağacı
Bağlamamın Yapımcısı:
Hasan AFŞAR
/ hasanafsar1974
#orhangencebay #solfej #hatasızkulolmaz
YEDEK HESABIMA ABONE OLUN..
/ byhassann
/ hsn.baskaya
KZbin kanalının yeni özelliğinden biri olan "KATIL" BUTONUNDAN artık benim yayınlarıma da ÜCRETLİ olarak abone olabilecek, bu sayede bana maddi bir destek verebileceksiniz.
/ @hasanbaskayailebaglam...
Not: Ücretsiz yayınlarımda (ders videoları vb.) devam edecektir.
www.facebook.c...
/ hsn.baskaya
Bağlama hakkında daha doğru bilgiyi vermek adına sizlere elimden geldiğince dilin döndüğünce türkülerimizi analiz ediyorum.
Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı 2012 mezunuyum. "Müziğin okulu mu olur" diyenler olabilir tabi ki alaylılara saygım sonsuz fakat bu platformda bağlama tutmayı bile bilmeden öğretmeye çalışan onlarca arkadaş var.
Ne yazık ki o arkadaşlar inanılmaz bir kitleye yanlış bilgi sunuyor.
Ona dayanarak belki bu işin okulunu okuduğumu bilirseniz bilgilerimin güvenilebilir olduğunu az çok anlarsınız.
saygılarımla...
/ hsn.baskaya