Denne videoen viser treningsmetoder og teori som vi benyttet når denne videoen ble filmet i 2019. Metodene og teorien som beskrives i videoen kan på flere steder være utdatert. Dette er noe som har endret seg mye siden denne videoen ble laget. Vi ønsker å være åpne om at vi har gjort endringer på flere områder innen hestetreningen. Undersøk innholdsarkivet vårt på KZbin eller Patreon for mer relevante hestetrenings videoer.
@bentekristinlos7161 Жыл бұрын
Hvofor sjenkler du med utvendig sjenkel når du tar han inn for å gi hode sitt?
@theaemilieslattsveen25154 жыл бұрын
Du er flink til å lære mye.
@HawkHorsemanship4 жыл бұрын
Tusen takk, Thea Emilie Slåttsveen
@stallvlogsv47134 жыл бұрын
Jeg gå på den ride skolen
@ellen76403 жыл бұрын
Hei. Interresant måte å jobbe med atferd og endring:-) Hvordan gikk det med hesten? Ble den roligere og kontrollerbar på tur?
@HawkHorsemanship3 жыл бұрын
Hei Ellen, Akkurat hvordan det gikk med denne hesten og oppfølgingen fra eier vet vi dessverre ikke, men denne metoden er utprøvd og dokumentert med gode resultater 😊
@ellen76403 жыл бұрын
@@HawkHorsemanship Ok😊 Forresten, veldig bra og informative videoer du har laget. Det er flott at du deler din kunnskap på youtube👍 Lurer på dette arbeidet med de-sensivitering. Er målet at hesten skal bli mindre var/skvetten for «skumle ting» når man rir? Hvor ofte bør man trene med denne metoden?
@HawkHorsemanship3 жыл бұрын
@@ellen7640 Takk 😊 Det finnes mange forskjellige slags desensitiviseringsteknikker og det vil gi en tryggere hest, også under rytter. Hvor ofte man skal desensitivisere eller sensitivisere er litt individuelt og teknikk basert, men målet er alltid å oppnå en «balansert» hest; altså kjapp og responsiv på kommandoer uten å reagere «feil» på andre stimulus.
@ellen76403 жыл бұрын
@@HawkHorsemanship 👍😊
@pingvinpling5275 жыл бұрын
Men koster det penge
@HawkHorsemanship5 жыл бұрын
Pingvin Pling Vi tilbyr både privattimer, kurs og kan ta hester inn i trening. Se facebooksiden vår for priser.