HIGHLIGHTS | VITESSE O16 - AJAX O16 zaterdag 4 maart 2023

Рет қаралды 9,902

Peter van den Berg

Жыл бұрын

Vitesse O16 ontving vandaag de koploper Ajax op het sportcomplex Papendal. Ajax had nog niet verloren en de Arnhemmers waren van plan om daarin verandering te brengen. In een open wedstrijd kregen beiden teams de 1e helft om de score te openen. Aan beiden kanten stond het vizier nog niet op scherp en zodoende werd de rust bereikt met een 0-0 stand.
De tweede helft begon Ajax sterk maar de beste kansen waren voor Vitesse. Uiteindelijk was het Jim Koller die de ban brak en de score opende na een uitstekende steekbal van Stef Vullinghs: 1-0. Ajax probeerde het wel maar kreeg geen echte uitgespeelde kansen terwijl verschillende Vitesse spelers kans op kans kregen om de wedstrijd definitief op slot te doen. Daarom bleef het spannend tot het einde maar uiteindelijk leed Ajax haar eerste nederlaag in deze competitie en sluit Vitesse O16 weer aan bij de top 3 met 1 punt achterstand op Ajax die wel de koppositie hield.
#VitAjax #VitAja #Vitesse #ajax

Пікірлер: 10
@gustaaf1892
@gustaaf1892 Жыл бұрын
Dik verdiende overwinning, maar het had wel met 2 of 3 meer doelpunten verschil moeten zijn.
@ThePetervandenberg
@ThePetervandenberg Жыл бұрын
Klopt. De vizieren aan beiden kanten stonden niet scherp. De rust had ook zomaar 3-2 kunnen of moeten zijn....
Peter, was Joel speciaal voor deze wedstrijd van de O/18 terug gebracht omdat het tegen Ajax was, of speelt hij nu min of meer weer in de O/16?
@maxet4553
@maxet4553 Жыл бұрын
De o18 had geen wedstrijd dus daarom speelde hij hier mee
Joël speelt inmiddels officieel bij de O18. Incidenteel als de O18 geen wedstrijd heeft wordt gekeken of hij dan zn minuten maakt bij O16. Afgelopen zaterdag was dat het geval tegen FC Utrecht O16 omdat de O18 de bekerwedstrijd tegen PSV O18 dinsdag jl speelde (winst Vitesse na strafschoppen, zie kzbin.info/www/bejne/poXNco2nlL2Lja8 ). Dit weekend was de O18 echt vrijaf en dus kon Joël tegen Ajax O16 meedoen.
@@ThePetervandenberg Bedankt voor je antwoorden. Leuk dat hij af en toe nog met zijn maatjes van de O16 kan meespelen.