Чи воскрес Ісус із мертвих? - Частина друга: пояснення фактів

  Рет қаралды 1,507

Християни для України

Християни для України

Күн бұрын

А як ви можете пояснити воскресіння?
Скептики раз за разом намагалися спростувати воскресіння Ісуса Христа. Вони придумували різні версії того, як могло виникнути християнство без надприродного явища. Адже якщо воскресіння не було, Ісус не є Сином Божим.
У цьому відео вашій увазі представлені найпопулярніші теорії скептиків і спростування їхніх тверджень.
Будемо дуже раді, якщо ці відео знадобляться вам у навчанні, вашому служінні чи сім'ї.
Для того, аби поширити цей ролик у свої чати, скопіюйте посилання або натисність «поділитися».
Перше відео про історичні факти воскресіння Ісуса Христа дивіться за посиланням: • Чи воскрес Ісус із мер...

Пікірлер: 14
@ДК-ДиванныеКритики
@ДК-ДиванныеКритики 2 жыл бұрын
Славімо Ісуса Христа ❤️✝️🙏
@UFOClubRecords
@UFOClubRecords 2 жыл бұрын
🙏
@sergjyle8411
@sergjyle8411 2 жыл бұрын
Слава Ісусу Христу! Слава Богу і Святому духові! Слава Україні! Слава Нації! Смерть Ворогам ! Україна по над Усе!
@UFOClubRecords
@UFOClubRecords 2 жыл бұрын
Дякую 🇺🇦🙏❤️
@ОльгаМ-й4в
@ОльгаМ-й4в Жыл бұрын
Щодо учнів, та їх раптових переконань можна сказати наступне. Коли з'явилися перша лампочка, перший фотоапарат, перший телевізор для людей це були такі самі дива. Тому, якщо вони побачили живою людину, яка померла вчора, то ясне діло вони були приголомшені. Питання щодо самого воскресіння. Що це було за явище? Або може щось таке, чого ми просто не хочемо або не можемо зрозуміти?
@ОльгаМ-й4в
@ОльгаМ-й4в Жыл бұрын
Знову ж таки, тут не вказано те, що в Римі для того, щоб збільшити страждання, засуджених на страту періодично знімали з хреста на ніч та зранку вішали знову. Тому знову таки, немає точної відповіді, що солдати це не робили з Ісусом. А значить, немає стовідсоткової гарантії про те, що тіло весь час висіло на хресті та було знято один єдиний раз для поховання.
@ihor___1352
@ihor___1352 Жыл бұрын
Наступного дня після розп'яття мала бути єврейська Пасха, тому всі тіла мали бути прийняті з хрестів, щоб не осквернити цей день, згідно з Повт. 21:22 -23 "Якщо хтось скоїв гріх, буде винесений йому смертний вирок, і він буде вбитий через повішення на дереві, то його труп не повинен залишатися на дереві протягом ночі, але неодмінно поховайте його того ж дня, бо кожний, хто висить на дереві, проклятий Богом. Тож не оскверняйте своєї землі, яку ГОСПОДЬ, ваш Бог, дає вам у спадщину." Тіло жодного розіп'ятого чи повішеного не могло залишатися протягом ночі чи наступного дня на хресті чи бути повішеним, адже це оскверняло б місцевість в якій це відбувалося, народ та керівників народу, та особливо єврейську Пасху, " Песах ". В тій місцевсоті жили євреї, допустити недотримання цього закону ніхто б не посмів. Солдати мали переконатися, що всі розіп'яті дійсно мертві, зняти їх з хрестів та поховати їх. Щодо Ісуса, то його бік був пробитий списом солдата, після такого люди не виживають, тим паче, що з його боку потекла "кров та вода", тобто це свідчить про зупинку серця, адже це медичний факт, який був відкритий лише 1800 років потому, про те, що кров розслоюється і витікає плазма та кров'яні тільця окремо. Тобто, він мав або описати те, що дійсно мало місце або якби не бачив просто упустив би це, але він описав те що відбулося. Результат бичувань перед розп'яттям був таким, що засуджені часто помирали ще до самого розп'яття.
@ОльгаМ-й4в
@ОльгаМ-й4в Жыл бұрын
@@ihor___1352 Я не заперечую жодного описаного Вами факту. Навпаки додам, що враховуючи описані Вами події, тим більше, вони відбувалися дві тисячі років тому, важко повірити, що не відбулося чогось такого, про що не прийнято говорити. Підміна, викрадення, навмисне підлаштування ситуації та ще море ідей та домислів. Людям притаманно в щось вірити, аби тільки розуміти, що вони не одні на цьому світі. В наш час немає жодного наукового доведення існування воскресіння з мертвих, а тим більше після описаних Вами травм та понівечень. Все побудоване на сліпій вірі. До речі, завжди задавалася питанням, а власне створення динозаврів то був пробний варіант чи невдала ідея? Адже ці створіння топтали Землю не один мільйон років... А людина розумна існує всього якихось 200 000 років. І хто зна, чесно кажучи, хто ще був кращим, вони чи ми. Правда?
@ТарасКухарчук-п4я
@ТарасКухарчук-п4я 2 жыл бұрын
А воскресіння Христа!!! Це правдива теорія.??? То він воскрес, а то він знову явився. То він знову воскрес. То він знову має з'явитись. Запитання то Христос є мессія чи ні.???
@Medovnyk
@Medovnyk 2 жыл бұрын
Вам може бути цікава перша частина цього курсу відео про воскресіння - "Чи воскрес Ісус із мертвих? - Частина перша: Факти": kzbin.info/www/bejne/ZqKQpZqCZt14f5Y
@Анатолий-э9б8э
@Анатолий-э9б8э 2 жыл бұрын
Ісус був помилуваний прокуратором Іудеї. Він лікував Понтія Пілата, як і багатьох інших людей. Одружився, мав дітей і помер в похилому віці. Христос був пророком, посланим до єврейського народу. Творець посилав пророків до кожного народу. І Ісус Христос був саме тим, хто мав донести істину до євреїв. В Ватикані є достовірна інформація про про місце його поховання. Але, як і більшість правдивої інформації, простим людям не спішать розкривати. Темними людьми простіше керувати...
@Medovnyk
@Medovnyk 2 жыл бұрын
Ви написали, що ваша версія - це правдива інформація. Проте цього не достатньо. Розкажіть про джерела і чому саме ці джерела є достовірними. Проведено дуже багато досліджень книг Біблії, тому аби спростувати бодай щось, потрібні суттєві докази.
@aranluq
@aranluq 2 жыл бұрын
і ви хочете, щоб я повірила вашій казці?
@ihor___1352
@ihor___1352 Жыл бұрын
це нонсенс, який ніяк не ув'язується ні з чим. Де ви таке взяли ?
Чи воскрес Ісус із мертвих? - Частина перша: Факти
6:44
Християни для України
Рет қаралды 1,7 М.
🍉😋 #shorts
00:24
Денис Кукояка
Рет қаралды 3,7 МЛН
Which One Is The Best - From Small To Giant #katebrush #shorts
00:17
Spongebob ate Michael Jackson 😱 #meme #spongebob #gmod
00:14
Mr. LoLo
Рет қаралды 10 МЛН
The selfish The Joker was taught a lesson by Officer Rabbit. #funny #supersiblings
00:12
Traditions of Men
57:38
Hope Baptist Tabernacle, Mocksville
Рет қаралды 46
Як мотивувати дитину вчитися?
4:00
Eva Blackbird
Рет қаралды 9 М.
ПОЧЕМУ ВАША ДОБРОТА ПОГУБИТ ВАС 2
9:39
МОТИВИРУЙ СЕБЯ
Рет қаралды 1,9 М.
Ким вважав Себе Ісус Христос?
6:36
Християни для України
Рет қаралды 590
Я ведьма, скажу больше чем ты думаешь...
15:35
Спаси Христос! ☦
Рет қаралды 45 М.
🍉😋 #shorts
00:24
Денис Кукояка
Рет қаралды 3,7 МЛН