ÖZGÜR HOCAM EMEĞİNİZE SAĞLIK YENİ İZLEME FIRSATIM OLDU, ÇOK FAYDALI BİR SUNUMDU. SİZE VE İSG TÜRKİYE SINAV AİLESİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.
@mehmetmertoglu4395 Жыл бұрын
Çok güzel bir rehber olmuş benim gibi bu mesleğe girişte neler yapacağını araştıranlar için. Bu eğitimlerin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim.
@alperpolatcan Жыл бұрын
Merhaba mesleğe yeni girecek bir İGU adayıyım yaptığınız araştırmalarla ilgili verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır? Şu kaynakları şu siteleri şu eğitimleri takip edebilirsin gibi ? Teşekkürler...
@mehmetmertoglu4395 Жыл бұрын
@@alperpolatcan Kendi şahsi görüşümde İngilizce öğrenmek olur ve Uluslararası geçerliliği bulunan sertifika programlarını araştırmanız, IOSH, NEBOSH, Makine emniyeti veya Yangın ile ilgili sertifikaları araştırın fiyatları biraz pahalı ama bu işi yurtdışında daha yüksek maaşlarla yapmak istiyorsanız bu saydığım belgeler ve İngilizce zaruri.
@selinkoc887111 ай бұрын
Derse katılanlardan bazıları da sorumluluk alıp mikrofonunu ve kamerasını kapatsaydı keşke. Güzelim dersi mahvetmişler
@Yusuf-xp2dh7 ай бұрын
Emeğinize sağlık çok güzel bir anlatım olmuş
@han_dilek5 ай бұрын
Muazzam faydalı bir video ve ders olmuş teşekkür ediyorum lakin derse yayında katılan arkadaşlar mikrofonlarını kapatsalarmış ses daha sağlıklı gelirmiş yayına 38.dkda müdahale etmişsiniz çok teşekkürler.
@yasemingumus40943 ай бұрын
Hocam harika bir sunumdu. Çok teşekkürler
@yelizkoc8825 Жыл бұрын
Teşekkürler hocam çok faydalı bir video olmuş 😊
@han_dilek5 ай бұрын
İŞYERLERİNDE ACİL DURUMLAR HAKKINDA YÖNETMELİK İşveren, birinci fıkrada yer alan ekiplerden söndürme, kurtarma ve koruma ekiplerinin her biri için işyerlerinin tehlike sınıfına göre; a) Çok tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde her 30 çalışana kadar, b) Tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde her 40 çalışana kadar, c) Az tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde her 50 çalışana kadar uygun donanıma sahip ve özel eğitimli en az birer çalışanı destek elemanı olarak görevlendirir. Bu konularda bir çalışan değil birer çalışan dikkat edelim.
@alikaptan45 Жыл бұрын
Güzel bir bilgilendirme olmuş hocam emeğinize sağlık
@bilgetasdemir8 ай бұрын
Emeğinize sağlık hocam 😊
@gueltien Жыл бұрын
Çok faydalı bir video olmuş🙏👏
@gueltien Жыл бұрын
Hatta kamplarda sizde ders vermelisiniz çok açıklayıcı anlatıyorsunuz
@turgayakdemir27523 ай бұрын
Peki Hocam onaylı defter günlük mü doldurulup kontrol edilir, yoksa gerekli görüldüğü takdirde mı istek ve şikayetler yazılır 🤔
@onurcankoksal2856 Жыл бұрын
Dersi dinleyen kişinin mikrofonunun açık olması nedeni ile maalesef güzel ders ses sorunlu ses olmuş.😒
@pubgnewstatemuhammedali22562 ай бұрын
Selamün aleyküm hocam bir sorum olacak şöyle sosyal güvenlik önlisans mezunuyum iş sağlığı ve güvenliği dersini aldım ancak sertifikam yok şimdi ben iş sağlığı ve güvenliği uzmanı olarak herhangi bir kurumda çalışabilir miyim şimdiden teşekkürler
@zilankutlay56282 ай бұрын
Hayır çalışamazsınız iş sağlığı ve güvenliği bölümünden mezun olmalısınız.
@sedanurturkmen7264 Жыл бұрын
İlyas hocanın herhangi bir sosyal medyası varsa paylaşırmısınız acaba
@mujde9463 Жыл бұрын
Merhaba isg temel eğitim konularında diğer başlıklı kısım için eğitim süresi işyeri tehlike sınıfına göre 8 12 16 saatlik zaman diliminin içinde mi oluyor yoksa genel sağlık teknik konularıni işyeri tehlike sınıfına uygun saatte yapıp üstüne diğer konulari seçmek yani eğitim süresini belirtilenin ustüne(8 12 16) çıkarmak mi gerekir.