İyi ki varsınız Sayın Yaltırık. Yeni romanınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Ana toprağı Edirne’ye selamlar.
@SonGulyabani4 күн бұрын
Çok teşekkür ederim destekleriniz için^^
@audreyjensen6662 күн бұрын
güzel sohbet, teşekkürler
@mustafaercelik58513 күн бұрын
🙌🏻muazzam sohbet
@berk-g9g4 күн бұрын
Destek yorumudur. Sevgiler
@canaygibi89244 күн бұрын
Hafif kısa, ama gayet lezzetli bir sohbet olmuş. Figürlerin, karakterlerin kökenlerine, kültürel tarihçesine filan gelecek olursak, şahsen ben buna aşırı önem vermiyorum. 2 bin, 3 bin yıl önce yaşamış birileri, aynı bizler gibi, yaşamışlar, hayatlarında iyi kötü, tatlı acı hatıralar olmuş, alelâde insanlar. O insanların uydurduğu ya da yaşanmış hikâyelerin evrilmesiyle ortaya çıkan figür ve karakterlere kesin bağlılık ve takip bana göre değil. Binlerce yıl önce yaşamış insanların hayal gücü kurma serbestliği var da, bizimkiler onların kurguladıklarına bağlı mı olmak zorunda? Bence değil. İstersek bizler de yep yenilerini uydurabilir, ya da var olan olayları evirebiliriz; tabî, eski olanlar üzerinde de değişiklikler yapabiliriz. Eski köye yeni âdete karşı değilim kısacası. Tekrardan, gayet güzel bir yayındı. Teşekkürler, iyi günler dilerim.
@sefkominvegulcomin3 күн бұрын
Abi sanki aziz Nicolas vardı ms 300 lerde Ege tarafında yaşamış falan hatta The Christmas Chronicles filminde geçiyordu hikayesi o da mı yok yoksa bizim kültürümüz sayılmadığından mı saymadınız?
@diyavolpasha04 күн бұрын
süper keyifli dinlemesi, denizcilerin korku üzerine hikayeleri ve batıl inanışları hakkında da belki bi konuşabilirsiniz. onları bu kadar neyin kurmaya ve uydurmaya ittiğini, denizin bir din gibi denizciler üzerinde korku ile hükümranlık kurmasını vs işleyebilirsiniz. bu konuya özel bi ilgim var. lighthouse ve amat bu konuda baş eserlerimdir.