KRANKZINNIGE ONTKNOPING IN FRIESE DERBY 😱 | Samenvatting sc Heerenveen - SC Cambuur

Рет қаралды 97,815

ESPN NL

ESPN NL

2 жыл бұрын

De samenvatting van sc Heerenveen - SC Cambuur, een wedstrijd in speelronde 31 van de Eredivisie, gespeeld op 1 mei 2022.
Abonneer hier als je nieuw bent: kzbin.info_c...
VOLG ESPN OOK OP:
Instagram: / espnnl
Facebook: / espnnl
Twitter: / espnnl
Of via de ESPN-app: espn.com/app
Like deze video en abonneer op ons kanaal! kzbin.info_c...
Live Eredivisie kijken? Vind hier alle info: espnnl.zendesk.com/hc/nl-nl
Mede door een krankzinnige slotfase is de Friese derby tussen sc Heerenveen en SC Cambuur in 3-3 geëindigd. De bezoekers leken door een goal van Mitchell Paulissen in de blessuretijd aan het langste eind te trekken, maar Heerenveen kwam via een goal van Joost van Aken toch nog langszij.

@saltypepsels2759 2 жыл бұрын
Clubs uploaden zelf de langere samenvattingen.
@bjorn2003
@@saltypepsels2759 is ook zo👍 ga ik zeker even kijken dan.
@holden7688
@holden7688 2 жыл бұрын
Volgensmij heeft ESPN NL alleen de rechten voor de goals/grote kansen, zoals @salty pepsels zei uploaden de clubs idd de lange samenvattingen
@amcuhrd 2 жыл бұрын
Dit is toch mooi voor van aken. jongen van de club, zolang geblesseerd geweest, terug keren, weer geblesseerd, en dan weer zo terug komen. mooi man
@lekkergamen782 2 жыл бұрын
@@zorkaz7821 Als Cambuur fan ook, wel jammer van die 3-3 haha maar was zeker een prachtige derby
@dionvanhaaften
@dionvanhaaften 2 жыл бұрын
by far de leukste wedstrijd van t weekend
@frisiantothemoon
@frisiantothemoon 2 жыл бұрын
Prachtige wedstrijd gezien! makkelie vloot prima, liet veel doorspelen en elke minuut die niet gevoetbald werd is keurig bij de blessure tijd opgeteld 👏🏼
@UberGailer 2 жыл бұрын
Nondeju! Wat een lekkere pot was dit! prachtig om naar te kijken!
@jandeboer426 2 жыл бұрын
Inderdaad vreemd. Cambuur scoort in minuut 93. Men trapt af rond minuut 94 dan scoort H'veen vervolgens in 95:55?
@barryboomsma2681
@barryboomsma2681 2 жыл бұрын
Lui hebben 3 minuten voor 't uitvak de 2-3 gevierd. Logisch dus dat die tijd er nog bij komt.
@thijmeh
@thijmeh 2 жыл бұрын
Cambuur zat constant tijd te rekken en er lagen steeds mensen op de grond.
@dumfeldemfries5069
@dumfeldemfries5069 2 жыл бұрын
eerst stonden ze in de ene hoek het te vieren met het hele team + bank en daarna nog voor het cambuur vak. dus bij elkaar op zeker 3 minuten jan.
@@thijmeh Dat doet iedere club en dan nog wordt 9 van de 10 keer alsnog afgefloten rond de extra tijd die men heeft aangegeven. Ben het persoonlijk wel eens dat een scheids extra tijd er bij kan doen bij veel tijdrekken maar dan moeten alle scheidsrechters dit doen.
@@barryboomsma2681 Wat H'veen ook gedaan had. Op zich heb ik geen moeite als men alsnog extra tijd er bij doet maar dan moeten alle scheidsrechters dat doen wat niet gebeurt. Maar dat is een bekend verhaal.
@fieldservicemercedes
@fieldservicemercedes 2 жыл бұрын
Cambuur Heerenveen 1-2 Heerenveen Cambuur 3-3 Heerenveen Groningen 3-1 Groningen Heerenveen 1-1 Trots van het noorden 💙🤍💙🤍💙🤍
Je vergeet even dat de begroting van H'veen 2x zo groot is (16 miljoen) als die van Cambuur (8 miljoen). 'Cambuur dood' en een hertenkop achterlatend bij het stadion van Cambuur. En dan Cambuur asociaal noemen? Tobiasen die onlangs de naam Cambuur niet eens durfde uit te spreken? "Wij noemen de club uit Leeuwarden gewoon Cambuur" zegt de NOS sportverslaggever. "Hoe wij ze noemen zeg ik maar niet" zegt Tobiasen. En dat moet dan een voorbeeld zijn voor een NL profclub als Heerenveen? Cambuur scoorde in minuut 93 en aftrap was in minuut 94. Jammer dat Heerenveen alsnog 3-3 maakte in 96e minuut terwijl er officieel 4 minuten extra bij kwamen?
@bjorn2003
FC Groningen staat boven Heerenveen hoor💚 Al is Heerenveen op het moment beter, dat moet ik ze nageven. Maar FC Groningen gaat Plays-Offs spelen en Heerenveen niet😉
@Simpie32
@Simpie32 2 жыл бұрын
@@bjorn2003 met een beetje pech word Groningen gewoon 13e dus zal maar niet te snel praten
@bjorn2003
@@Simpie32 hou op zeg🤣
@Simpie32
@@bjorn2003 2 punten achter op de nummer 13 dus waarom niet? Met nog een wedstrijd te spelen uiteraard en Vorige week tegen Heracles geen kans gecreëerd, dus op basis waarvan zou Groningen maar ff 8e worden.
@annajansma7875 2 жыл бұрын
Zijn veel mensen die er niet heen gaan met kinderen omdat er zo'n agressie heerst. Toevallig sinds cambuur in de eredivisie zit
@daanverbree5693
@daanverbree5693 2 жыл бұрын
@@annajansma7875 ja wel toevallig
@DJWESS-L
@DJWESS-L 2 жыл бұрын
@@annajansma7875 whahhahahaha wtf
4 punten in totaal tegen cambuur dit seizoen. prima resultaat.
@SCV7_77
1 punt te veel, cambuur had al gewonnen vandaag, als meneer op zijn horloge had gekeken.
@fhd3715 2 жыл бұрын
Keeper van Heerenveen blijft bij iedere hoge bal in z'n goal staan...
@jelmerdijkstra1219 2 жыл бұрын
Wat is die Erwin Mulder toch ook een wereld keeper. Die moet je zondags opstellen bij de 4e klasse
@Tom-jd4jt
@Tom-jd4jt 2 жыл бұрын
Wie is Cambuur?
De club die al eerder gepromoveerd was met een begroting die 2x zo klein is dan die van H'veen.
Waarom zegt iedereen Cambuur is genaaid
Cambuur scoorde in minuut 93 en aftrap was in minuut 94. Heerenveen scoorde alsnog 3-3 in de 96e minuut terwijl er officieel 4 minuten extra bij kwamen? Dat misschien?
@sagittarius5466
@sagittarius5466 2 жыл бұрын
@@jandeboer426 ja als je gaat juichen komt er speeltijd bij das logisch
@mlnmln6122
@mlnmln6122 2 жыл бұрын
@@jandeboer426 ze juichen 2 min lang dan is het logisch toch
@@mlnmln6122 Weer anderen zeggen hier 3 minuten? LOL. Meestal duurt dit juichen ca 1 minuut en is dit aan de scheids. 9 van de 10 scheids fluiten vaak alsnog af rond de normale extra tijd. Wellicht dat men iets bijtelt. Nog eens meer dan 2 minuten zie je niet vaak. Heb er zelf wel vrede mee maar vele scheidsrechters doen dit niet. Vooral dat het daarom nu extra opvalt.
@Simpie32
@@jandeboer426 Blessuretijd was +4 Cambuur scoort op 93.08 Aftrap op 94.50 Heerenveen scoort op 95.55 Niks mis mee dacht ik dus zo.
@nyo29
@nyo29 2 жыл бұрын
Laatste ingooi stond hij in het veld...
@BlueBoysYT
@BlueBoysYT 2 жыл бұрын
Ook weer onterecht zeg
Als je de hele wedstrijd had gezien, dan had je gemerkt dat Cambuur meer dan 2 minuten aan het 'juichen' waren. Er moest zelfs worden gewacht totdat de aftrap kon worden genomen omdat een aantal Cambuur spelers langzaam terug lopen naar eigen helft. Na een doelpunt loopt de extra tijd niet gewoon door, hij komt stil te staan. En vanwege het langzame teruglopen moeten de twee minuten nog worden uitgespeeld. Nijhuis heeft juist gehandeld.
@pimpwalkin1
@pimpwalkin1 2 жыл бұрын
Maar is die laatste inworp niet fout? hij stapt over de lijn?
@Thijs-Kuiken 2 жыл бұрын
van 4 minuten extra tijd.... 6 maken.. is best wel gortig niet? Tuurlijk wordt een goal gevierd... maar geen enkele scheidsrechter telt de tijd van de doelpuntviering er weer bij op. Alsof ze 2 minuten aan het vieren waren pshhh.. Desalniettemin... waanzinnige wedstrijd met mooi publiek en misschien ook wel een terechte uitslag.
@GH-gt7ub
@GH-gt7ub 2 жыл бұрын
En ik maar toto zetten op Heerenveen
@Mrfit23
@MASTronaut_
@MASTronaut_ 2 жыл бұрын
Die extra tijd deugde voor geen meter. Had gewoon 2-3 moeten zijn.
@pieterwesseloo2292 2 жыл бұрын
Jullie hadden deze beter op espn 1 kunnen uitzenden en een 2 minuten samenvatting van die wedstrijd vrouwen “voetbal” uploaden. Jammer
@Mrfit23
Ze hebben de rechten niet voor een lange samenvatting.
@hjmapd 2 жыл бұрын
Wanneer er 4 min zuiver werd gespeeld gaf ik je gelijk. Maar nu ben je zelf de grap omdat je moeite hebt met verder kijken dan je neus lang is.
@@Huisbaasbob1 Cambuur scoorde in minuut 93 en het juichen duurde zeker niet 2 minuten. Het is ook aan scheidsrechter dat men tijdig weer aftrapt. 2 minuten extra gewoon te veel.
@johanvoerhuis7373
@johanvoerhuis7373 2 жыл бұрын
Moet Nijhuis me toch maar een keer komen uitleggen waar hij twee minuten extra verlenging vandaan toverde.
@berendjager6000
@berendjager6000 2 жыл бұрын
Dat is niet zo heel moeilijk hoor. Cambuur heeft minstens 3 minuten hun goal staan vieren.
@@berendjager6000 ja alle drie goals samen misschien.
@visse264
@visse264 2 жыл бұрын
Altijd jammer als een scheidsrechter extra speeltijd toekent die er niet meer was en welke (onnodig) van invloed is op het eindresultaat, maar het was een prachtige wedstrijd.
Is gewoon terecht hoor en gebeurt ook veel vaker dat er extra tijd wordt gerekend in de extra tijd
@visse264
@@Kevin-nr7rw Cambuur scoorde in de laatste minuut van de reeds toegekende extra vier minuten. Dan moet de resterende tijd van die minuut nog gespeeld worden nadat de wedstrijd weer wordt hervat. Nijhuis ging hier duidelijk overheen en dat gaf Heerenveen nog de kans om te scoren. Dat is natuurlijk niet fair tegenover Cambuur, al begrijp ik wel dat Heerenveen er blij mee was. Andersom zou dat waarschijnlijk ook zo zijn.
@ingmargames
@ingmargames 2 жыл бұрын
@@visse264 ze zaten 5 minuten die goal te vieren tuurlijk komt er dan extra tijd bij
@theoh881
@theoh881 2 жыл бұрын
@@visse264 Heerenveen zat in de 95e minuut in een aanval, dan kan hij toch ook niet fluiten?
@visse264
@@ingmargames Dat is niet echt relevant. Er was nog zo’n veertig seconden te spelen van de al toegekende vier minuten extra speeltijd. Meteen kan dat niet want er wordt uiteraard eerst gejuicht, hetgeen ook logisch is. Dat Cambuur langer juicht dan veertig seconden is niet relevant want alles wat erboven ligt valt buiten de al vastgestelde reguliere (extra) speeltijd van vier minuten, met andere woorden die tijd pikken ze dus niet in. Je kunt als scheids dus niet langer dan veertig seconden weer laten spelen hierna, want als je dat wel doet dan gebruik je niet reguliere speeltijd. En in die niet reguliere speeltijd scoorde Heerenveen. Het is niet meer terug te draaien uiteraard maar het was wel een denkfout van Nijhuis. Maar zoals gezegd, een prachtige derby.