Lochuizen - Bentelo [1-2] 2-4

Рет қаралды 1,359

VV Lochuizen

Zondag 14 mei, moederdag en de dag dat Lochuizen de laatste wedstrijd van het seizoen moest spelen.
Om 14uur werd er afgetrapt tegen Bentelo.
Helaas drukte de scheidsrechter al snel zijn stempel op de wedstrijd door een volkomen onterechte penalty aan Bentelo te geven. Deze werd keurig ingeschoten stand 0-1, Bentelo weet de voorsprong in de eerste helft nog te verdubbelen maar door, wederom een lekker, doelpunt van Tim Kuiper wordt nog voor rust de afstand weer verkleind.
Na rust komt Lochuizen langszij door een doelpunt van Robbin Jerusalem. Helaas scoort enkele minuten later Bentelo de 2-3. Als Bentelo in de 2de helft nog een keer het net vindt is de eindstand 2-4.
Er was ook deze wedstrijd weer een debutant, Jelle Mort maakte in de 2de helft zijn opwachting. Jelle deed het prima, top gedaan Jelle. Ook de debutant van vorige week viel in in de 2de helft en ook nu deed Bjarne het weer prima.
Mathijs Geerdink kwam ook weer in het veld na een blessure, altijd fijn!
Tijdens de warming-up was Twan ten Elsen uitgevallen, Nigel Rutten liep in de wedstrijd tegen Haarlo vorige week een hamstringblessure op, Rik ter Woerds was geschorst....het lijstje met mannen die we moesten missen deze wedstrijd was aardig....
Hopelijk is iedereen na de zomerstop weer fit! We verwachten dan in ieder geval Jasper Mulder weer terug op het veld. Hij heeft, na een zware knieblessure, maanden geen bal mogen raken maar heeft afgelopen week weer met de selectie meegetraind!
Verder werd er, helaas, afscheid genomen van Martin Geerdink. Hij blijft op onze 'noodlijst' staan voor het geval er echt een keer niemand is die kan vlaggen maar Martin wil graag de vrijheid hebben om te kunnen kijken naar beide zoons. Zoon Frank speelt bij Rietmolen en gaat ook over naar de senioren volgend seizoen.
Martin bedankt en geniet lekker van je zoons!
Verder in dit filmpje nog beelden van de BBQ na afloop en het feestje wat daarop volgde. Qua 3de helft doen de Lochuizen dames echt niet onder voor de heren senioren van Lochuizen, het feest was aan! Zeker de moeite waard hun moves even te bekijken!
Voor nu, voor seizoen 2016-2017 bedankt voor het kijken. Geniet van de zomer en het leven en tot *volgend seizoen
* volgende week spelen we nog een unieke thuiswedstrijd tegen de raad van 11 van de NCG. Ook daar komt natuurlijk een filmpje van!