Loft în stil industrial, locuință într-o clădire premium din București

  Рет қаралды 13,630

Adela Parvu

Adela Parvu

2 ай бұрын

Sunt dezvoltatori imobiliari care vor să înfrumusețeze orașele și își propun ca prin efortul lor să contribuie la ridicarea calității arhitecturii urbane. Unul dintre proiectele imobiliare premium din București este Brick Lofts, cu un număr mic de locuințe, respectiv 70 la număr, dar fiecare în parte deosebit compartimentat și amenajat. Haideți să aflați direct de la dezvoltatorul acestui proiect premium cum poate arăta interiorul unei astfel de locuințe și pentru cine s-ar potrivi astfel de spații.
Realizator: Adela Pârvu
Intervievat: Mihai Astratinei, dezvoltator bricklofts.ro/
Producător: Bogdan Hăineală
Concept: Pârvu Concepts
Producție video: Pârvu Production

Пікірлер: 42
@mirelaoprina1366
@mirelaoprina1366 Ай бұрын
Incredibil de fain spatiul interior si toate accesoriile culisante. ❤ Felicitări si pentru subtitrarea de accesibilizare in romana.
@BMTurceanuHikeRun
@BMTurceanuHikeRun 2 ай бұрын
La noi problema nu este blocul in sine ce este in jurul blocului. Blocul este premium si interior si fatada insa ce este in jurul sau ii scade din valoare si frumusete. nu pot sa nu remarc gard la 5 m de bloc spre case si apoi iesit direct in strada. In Europa centrala si de vest acest bloc ar fi avut macar 20 m de spatiu verde in jurul sau. si spre lac dreapta si spre stanga blocuri inghesuite. Am ajuns la un nivel de ghetou urban poleit in care blocurile se inghesuiesc de ajungem sa vedem ce brand de sampon foloseste vecinul de vis-a-vis si sa nu avem unde sa lasam copiii sa iasa afara sa se joace. ii tinem inchisi in casa sau ii ducem cu masina la un sport sau cerc de arta, etc. Si in afara, in cadrul unui complex de 5 10 blocuri, spatiul intre blocuri este de 20 m insa acolo la acele 5-10 blocuri este prevazut un mic parc si locuri de joaca si spatiu verde in curtea interioara peste parcare sau intre blocuri. Imi doresc sa vad dezvoltatori ce prioritizeaza pe acelasi nivel ce e langa bloc cu blocul in sine.
@AdelaParvu
@AdelaParvu 2 ай бұрын
Eu mă bucur pentru orice proiect mai deosebit pentru că prin exemple clare se poate vedea și un alt mod de a construi, chiar și atunci când nu ai toate condițiile pe care ți le-ai dori din punct de vedere urbanistic, iar în Nordul Capitalei chiar există aglomerare urbană. După cum se vede din filmarea de pe terasă, în cazul de față există spațiu verde în spatele clădirii, adică pe una dintre laturile lungi. În față este peisaj urban ca în Nordul Capitalei, unde acum se construiește la greu și totuși acest dezvoltator și-a dorit amenajare peisagistică și aici, aducând un plus de culoare, natură. Dar da, ai dreptate când spui că zona contează foarte mult. Poate nu întâmplător cele mai curajoase proiecte sunt dezvoltate doar în anumite părți ale orașelor :)
@BMTurceanuHikeRun
@BMTurceanuHikeRun 2 ай бұрын
@@AdelaParvu de acord cu tot ce ai spus, mai putin partea cu spatiul verde pe o latura a blocului. acei 4 m latime, max 5 m nu se poate numi spatiu verde.
@monicabighiu7224
@monicabighiu7224 2 ай бұрын
Bună! Adevărul că e se construiește mult și pe cei care o fac nu îi mai interesează dacă mai au și un spațiu, cât de cât, de care să se bucure cei care urmează să stea în acea clădire. Nu mai zic de faptul că în unele locuri am văzut mormane de diverse deșeuri chiar în propia curte,care se întind până la șosea (în genere cei care au hoteluri sau construiesc clădiri în regim hotelier și au clădiri situate la șosea). Cred că și în nebunia asta de a construi mult, nu vrea nimeni să mai ia în calcul și faptul că acea clădire ar trebui să aibă și un spațiu "verde " care să permită în primul rând intimitate. E doar o părere de-a mea.Sunt multe de spus referitor la ..."Cine eliberează autorizațiile ....? "...
@valentinaurelian2980
@valentinaurelian2980 2 ай бұрын
Ce spuneti Dvs se numeste "specula imobiliara", insa aceasta meteahna este in peisajul bucurestean dinainte de perioada interbelica, ca exemplu Centrul Vechi sau imobilele interbelice construite la calcan, de inaltimi variabile, unul mai inalt, unul mai jos, altul cu retrageri, celalalt fara retrageri, unul are spatii verzi la parter, celalalt nu, s.a.m.d. Este si din prisma parcelarului - acest imobil are o parcela in forma alungita, si din ce am masurat pe google maps, latura cea mai mare de spatiu verde din parter are 8-9m si cea mai scurta are 5m. E verificabil daca din proiect a respectat regula celor 25% spatii verzi sau cel putin. In cele mai rele cazuri avem de-a face cu imobile inalte, P+10+12, cu apropiere intre ele de 20m din care 7m are strada - zero iluminat natural, mult curent, de spatii verzi nu mai pomenim, ca toata latura strazii are locuri de parcare si ramai cu un petec de 1m in care arunci un pomisor. Constructia din exemplu e un tip nou de locuire, are o arhitectura frumoasa, finisaje de calitate, se afla in proximitatea unor parcuri vaste.
@alexanderk.3056
@alexanderk.3056 2 ай бұрын
Arata senzational, tipic new york-ez ... american! Felicitari tuturor! 👏👏👏
@AdelaParvu
@AdelaParvu Ай бұрын
Da, chiar merită felicitări dezvoltatorul și întreaga echipă care a lucrat aici!
@vioricatibu8285
@vioricatibu8285 2 ай бұрын
Felicitări pentru acest proiect.
@AdelaParvu
@AdelaParvu 2 ай бұрын
Da, chiar merită felicitați toți cei implicați în acest proiect. E important să vedem astfel de proiecte și să descoperim că există dezvoltatori imobiliari cu viziune, care-și doresc să lase în urma lor clădiri deosebite.
@vioricatibu8285
@vioricatibu8285 2 ай бұрын
@@AdelaParvu La noi cred că este ceva nou.
@monicabighiu7224
@monicabighiu7224 2 ай бұрын
Super arată totul, dincolo de faptul că s-a spus că nu prea are spațiu mult pe lângă clădire. Clădirea la exterior arată impunătoare și misterioasă în sensul că te întrebi ..."cum arată la interior? " ...și arată super.
@BRIGHTNEWSAI
@BRIGHTNEWSAI 2 ай бұрын
Merita toata aprecierea acest domn! 👏
@AdelaParvu
@AdelaParvu 2 ай бұрын
Și mie mi-a plăcut mult cum gândește și că a depus toate eforturile să și acționeze conform gândirii sale.
@monicabighiu7224
@monicabighiu7224 2 ай бұрын
Singurul minus pe care i-l dau acestui domn este faptul că stă cu mâna ( mâinile) în buzunar când vorbește cu doamna Adela. 😊.
@CasaLillis
@CasaLillis 19 күн бұрын
super, super ...tocmai am terminat constructia casei si pe drum ne vine comanda din Germania cu caramida aparenta EXT stil englezesc :D:D:D !!!!
@marcelabratu8221
@marcelabratu8221 2 ай бұрын
Wow,.......senzațional!👍😍
@AdelaParvu
@AdelaParvu 2 ай бұрын
Da, chiar este wow :)
@alexandramacsim1422
@alexandramacsim1422 2 ай бұрын
Foarte frumos!
@AdelaParvu
@AdelaParvu Ай бұрын
Mă bucur că te-a inspirat!
@razvanli5358
@razvanli5358 2 ай бұрын
Superb!!ce i drept,cred că prețul nu e deloc de neglijat,dar oricum arată senzațional , finally un concept modern
@AdelaParvu
@AdelaParvu 2 ай бұрын
Clar că prețurile sunt mari în comparație cu ceva obișnuit, dar este un proiect premium, un altfel de concept greu de comparat până la urmă cu altceva.
@mariadoroftei4967
@mariadoroftei4967 Ай бұрын
Foarte frumos arata. Unde gasim acest sistem de usa/fereastra glisanta de separare in interior? Ne poti recomanda un producator/furnizor?
@DAKESIS17
@DAKESIS17 Ай бұрын
Ati putea sa detaliati de ce este asa de dificil de realizat electricul aparent, va rog? Nu inteleg de ce ar fi asa greu de gasit niste tevi si sistem de prindere in perete...
@AdelaParvu
@AdelaParvu Ай бұрын
Este greu din următoarele puncte de vedere: 1.Toată tubulatura, coturile, accesoriile de prindere se găsesc greu și când le găsești costă, durează mult până ajung. 2.Meșterii nu sunt obișnuiți să monteze așa ceva, care necesită foarte multă migală ca să nu deteriorezi finisajele deja existente ale pereților. 3.Reparațiile de detaliu sunt greu de executat pentru că la fel e multă migală la mijloc. În concluzie, montarea aparentă este mult mai minuțioasă, cere pricepere și mai mult timp pentru montaj, iar accesoriile sunt foarte greu de găsit.
@DAKESIS17
@DAKESIS17 Ай бұрын
@@AdelaParvu mulțam pentru explicații. E ciudat faptul că nu se găsesc...
@naomibutulan48
@naomibutulan48 2 ай бұрын
Cum se ajunge pana sus de tot la biblioteca? Am vazut o scara,dar nu pare sa ajunga pana sus... Cum se spala geamurile? Avand in vedere ca este asa de inalta locuinta,nu sunt pierderi mari la caldura?
@AdelaParvu
@AdelaParvu 2 ай бұрын
Scara este gândită astfel ca omul urcat pe ea să ajungă până sus. Am înțeles că geamurile se spală de către personalul care menține curățenia în bloc. Nu știu vizavi de pierderile de căldură, dar știu că este încălzire prin pardoseală care asigură confortul termic necesar.
@naomibutulan48
@naomibutulan48 2 ай бұрын
@@AdelaParvu multumesc pentru lamuriri!!🙂
@AdelaParvu
@AdelaParvu Ай бұрын
@@naomibutulan48 Cu drag!
@tommyjohn3525
@tommyjohn3525 Ай бұрын
Fabrică din Bronx, pnm prefer o casă bătrânescă pe lângă Sibiu gen....
@AdelaParvu
@AdelaParvu Ай бұрын
E foarte bine când după ce vezi variate tipuri de locuințe, fiecare să-și dea seama ce i s-ar potrivi și ce i-ar plăcea. Mă bucur că prezentarea de față ți-a prins bine în acest sens.
@TheSweetVillain
@TheSweetVillain Ай бұрын
Concept interesant insa la un pret mult prea gogonat. Zona se afla inca in plina dezvoltare, de cativa ani acolo e un santier continuu. Poate peste 5-6 ani, cand n-o sa mai ramana niciun mp neconstruit acolo, zona va arata totusi mai premium.
@stefanconstantinescu1576
@stefanconstantinescu1576 2 ай бұрын
Toți dezvoltatorii ar face asa ceva. DACĂ S-AR VINDE
@AdelaParvu
@AdelaParvu 2 ай бұрын
Adică ziceți că e o problemă cu vânzarea locuințelor?
@stefanconstantinescu1576
@stefanconstantinescu1576 2 ай бұрын
@@AdelaParvu Nu, piața cost merge Doar ca se vând mai greu case de lux. Mult mai ușor vinzi case/ apartamente mai ieftine
@alinaionescu8651
@alinaionescu8651 2 ай бұрын
Super,dar un preț????
@AdelaParvu
@AdelaParvu Ай бұрын
Cel mai sigur le aflați pe site-ul lor bricklofts.ro/
@alinaionescu8651
@alinaionescu8651 Ай бұрын
Vă mulțumesc pt informație.
@victorv834
@victorv834 Ай бұрын
13:52, e cartea ''pe care '' ai luat-o domnu arhitect. ca doar nu sunteti fotbalist, toti nu stiu sa foloseasca care si pe care. in rest, acesta a fost un depozit comunist ,nu? a fost frumos refacut intr-adevar, arata modern. tot arata a depozit din fier si beton, rece, dar intr-adevar arata bine. nu pentru locuit bineinteles, ci pentru birouri daca faceti cladiri de la zero, incercati si stilul romanesc/brancovenesc... au incercat si altii prin franta stilul clasic si a iesit intr-adevar frumos, nu cladiri fara suflet, fara tara, fara insemnatate culturala. daca priviti o cladire ca aceasta in care sunteti, nu stiti daca sunteti in china comunista, sau in america de sud. repet, cladire fara suflet, fara arhitectura specifica zonei. incercati ceva clasic, ca in acest video, incercati ceva romanesc cum am spus kzbin.info/www/bejne/jpfSn5uigpt8bdk
I CAN’T BELIEVE I LOST 😱
00:46
Topper Guild
Рет қаралды 119 МЛН
THEY WANTED TO TAKE ALL HIS GOODIES 🍫🥤🍟😂
00:17
OKUNJATA
Рет қаралды 24 МЛН
Became invisible for one day!  #funny #wednesday #memes
00:25
Watch Me
Рет қаралды 58 МЛН
DOCUMENTAR De ce trăim de azi pe mâine?
48:37
Panorama
Рет қаралды 1,2 МЛН
Cat costa o mobila de bucatarie in 2024 ?
5:13
Ghise Design
Рет қаралды 15 М.
Turul #casațifui - CaseBune.ro
38:22
Case Bune
Рет қаралды 190 М.
Familia Cârnaț, casă cu 15 camere, 9 copii
9:34
La Măruță
Рет қаралды 198 М.
Sweet watermelon 🍉😋
0:15
LizAlex Fam
Рет қаралды 10 МЛН
😳Ooops 😳 #littos
0:29
Littos Media
Рет қаралды 7 МЛН
WHAT’S THAT?
0:27
Natan por Aí
Рет қаралды 5 МЛН
Loop? ❤️ #behindthescenes ?
0:11
The Quinetto's
Рет қаралды 3,8 МЛН