درود بر شما جناب اردبیلی گرامی بسیار سخنان ارزنده و قابل تامل و تفکر بود ممنون❤
@sherafat-ms8jt9 ай бұрын
بسیار استفاده کردم و سپاسگزارم از دکتر اردبیلی من فکر میکنم در توضیح سطح چهارمی که دکتر بیان کردند اکهارت تول یر آمد نظری و عملی است
@Bouda1403 Жыл бұрын
بسیاربسیار مفید و قابل تامل. امیدوارم آقای اردبیلی بیشتر سخنرانی کنند و ما بیشتر با نظرات و افکار ایشون آشنا شویم.
@amin4728 Жыл бұрын
درود بر شما بسیار گفتار درست و اموزنده ای بود
@najeebullahwajahat5246 Жыл бұрын
بحث عمیق و جالبی بود، استفاده بردم.
@fereydoonparastar6406 Жыл бұрын
با سلام خدمت استاد عزیز. از شنیدن صدای شما بعد از این مدت طولانی بسیار خوشحالم.
@erfanebrahimi3010 Жыл бұрын
Thanks a lot در ابتدا که میخواستم این سخنها را بشنوم تردید داشتم که به نکات ارزشمندی اشاره شود ولی هرچه بحث به پیش رفت عمیقتر شد و بسیار ارزشمند و عمیقتر شد. آین نکته مهمی است که باید در مسیر یگانگی انسان با خویشتن در جستجوی یافتن راهی به سوی انتخاب درست مبتنی بر خرد یگانگی در زمان دست یافت. راه طولانی است و با مدیریت یگانگی میتوان امید به دستیابی به کامیابی در این راه داشت.
@SalmiSERMADIRAS8 ай бұрын
باعث اميدواری فراوان، انديشه ای نو ، سيال و آزاد از زنجير درون و برون، برقرار باشيد. اميدوارم آدمها در سراسر دنيا بيش از بيش شما را بفهمند.
@shahrokhnabizadeh6159 Жыл бұрын
آدم هر جوری فکر کند ، برده اون جریان فکری است.
@jetzt_hier13414 ай бұрын
24:54 برای هرکسی که میخونه. این مساله برای من هم سوال و جوالب بود تا اخیرا متوجه شدم ، سیستم عصبی تکانه های خودبخودی داره که احتمالا نشات از بقا میگیره. بلوغ در انسان یعنی از سن دو یا سه سالگی با اموزش کنترل دفع و عادت توالت سیستم عصبی از کارهای خودبه خودی دست برمیداره. در حقیقت شخص چه برای لذت چه برای رفع درد قرار نیست سیستم عصبیش حرکتش بده. برای بعضی ها کم برای بعضی ها زیاد این اتفاق می افته منظورم رفع فعل و انفعال سیستم عصبی به طور خود به خودی هست. بقا انقدر قوی هست که زیاد موفقیت امیز برای زندگی انسانی نیست . بخاطر همین ازادی اساسا امکان پذیر نیست چون سیستم عصبی بشدت از بقا فرمان میگیره در جهت رفع نیازهاش . تقریبا شبیه به حیوان. درصد زیادی از ما انسان نشدیم ، زنجیر به دست و پا یا همون سیستم عصبی داریم . زخیم ترینش ازدواج و تشکیل خانواده هست برای به بند کشیدن غریزه در جهت شهوت و تولید مثل
@علیطاهرخانی-ق1ح Жыл бұрын
بر حیرتم بیفزود،،!!!!!!!!
@AbbasAbbasi-p6b Жыл бұрын
آیا سنتز کردن دو اصل آزادی و نظم در پادشاهی مشروطه الگوی مناسب نیست؟
@nycophron11 ай бұрын
نه
@jetzt_hier13414 ай бұрын
37:17 انسان هیچ رکبی نتونسته بزنه اتفاقا رکب خورده. وقتی انسان بدلیل کاهش سطح دوپامین احساس نیاز میکنه ممکنه میل به شیرینی خوردن داشته باشه، اغلب انسان ها اشتباهی که میکنن تصور میکنن اینجا وقت سکس هست. برقراری رابطه جنسی از سر نیاز (کاهش سطح دوپامین) و براورده کردن نیازش( افزایش دوپامین زیاد بخاطر سکس) باعث میشه احساس سرزندگی بهش دست بده. تصور میکنه پیدا کرده و راه درست همین هست. اما ارگاسم برای مرد در این سکس بخوصوص یعنی مرگ. در حقیقت اون کاهش سطح انرژی ( کاهش دوپامین) باعث سکس میشه و انسان تقاص گرفتن دوپامین رو از سکس با لحظه مرگ و ارگاسم و به بهای منقرض نشدن و درحقیقت در تله طبیعت افتادن پس میده. ارگاسم اتفاق می افته شخص خلصه ای رو تجربه میکنه اون تجربه در حقیقت لحظه ای مرگ هست که مغز بدلیل این تجربه عمیق ترین مقدار دوپامین رو ترشح میکنه و همچنین برای منقرض نشدن عمیق ترین ارگاسم اتفاق می افته و اسپرم ترشح میشه. . اغلب انسان ها همینوطوری تولید مثل میکنن. و در چرخه ای گیر میکنن که ازش نمیتونن بیرون بیان.
@K.H.Shirazi Жыл бұрын
چرا اشاره ای به اگزیستانسیالیستها نشد که دغدغه اصلیشان همین موضوع است
@jetzt_hier1341Ай бұрын
شکل گرفتن غریزه(تقلید) بجای تکامل مغز پیشانی نتیجش میشه این!
@moslemsunni Жыл бұрын
جبر گرایی درحد تیم ملی الان کسی شما رو مجبور کرده که این صدا رو ضبط کنی و این مسائل رو بیان کنی یا خودت اختیار داشتی ؟
@mobinvatan994 Жыл бұрын
چرا چرت و پرت میگی یارو . دو سه تا حرف از کتاب دینیت یاد گرفتی اومدی اینجا بلغور میکنی ؟