Nou dat was me het wedstrijdje wel.
Een nare wind hield ons gezelschap zodat het, zeker voor de toeschouwers, vies koud was daar in Meddo.
De wedstrijd...
De eerste helft scoort Meddo 2x dus is de ruststand 2-0 voor Meddo.
3 Minuten na rust maakt Job, met een boog over de keeper, de 2-1.
Daarna is Meddo weer aan de beurt 3-1.
Dan doet de keeper van Meddo iets volkomen onnodigs en ook vrij dom: hij legt onze Job over de knie en tja dan wijst de scheidsrechter naar de stip. Helaas schiet Jasper wel hard maar niet raak, onderkant lat en zo het veld weer in. Dus gaat het spel gewoon weer door met 3-1 het scorebord.
Meddo weet wel weer te scoren 4-1.
En dan.... 4 minuten in de extra tijd, die in totaal 10 minuten duurde, gaat de keeper van Meddo in de ogen van de scheidsrechter weer in de fout en krijgt Lochuizen een indirecte vrije trap in de 16! Vermoedelijk was dit niet de lekkerste wedstrijd van de keeper ;). Bal na een kort tikje naar Niels en BAM die zit. Maakt de stand 4-2 wat ook de eindstand was.
De volgende wedstrijd op de agenda spelen we thuis tegen onze buren uit Rietmolen. Vermoedelijk met hogere temperaturen en minder rare fratsen op het veld ...