این ویدیوهای طولانی تر هم یه جور دیگه خوبن. امیدوارم بازم ازشون ببینیم. سپاس بیکران.
@ModernNagualismАй бұрын
بینهایت ممنون.
@aliaslani8343Ай бұрын
درود 👋
@ModernNagualismАй бұрын
درود بیکران.
@Nock-out-666Ай бұрын
@MaryamBh-g8wАй бұрын
درود فراوان ایا موجود غیرارگانیکا می تونن به ما ضربه بزنن مثلا به کمر یا پا
@ModernNagualismАй бұрын
درود... با کمی تحریف بله. در واقع، بهتره بگیم که موجودات غیر ارگانیک به حوزه الکترومغناطیس ما ضربه وارد می کنند و نتیجتا موجی از انرژی رو که کالبد انرژی ما ادراک میکنه ما در قالب داده های حسی (حواس پنجگانه) تفسیر می کنیم مثل، ضربه خوردن، سوت کشیدن گوش، احساس بوی خاص و غریب مثل گِل، دیدن سایه های محو شونده یا پلک زننده و غیره
@atinmАй бұрын
این سوال منم بود. مرسی از سوال و مرسی از پاسخ.
@ModernNagualismАй бұрын
@@atinm 💗
@yaldayalday1324Ай бұрын
❤❤❤
@ModernNagualismАй бұрын
💚💚💚
@far_moАй бұрын
لطفا درموردهاینمهچطور در رویا به دقتهسومبرسیموببینیمبیشتر توضیحبدید. تکنیکش چی هست؟ ایا باید در رویا مثلا سعی کنیم به سکوت برسیم یا خیره نگری کنیم؟
@ModernNagualismАй бұрын
سوال خوبیه. "دیدن انرژی" در رویا تقریبی از ادراک دقت سومه. این کار با یه ژست اقتدار در پشت دروازه سوم رویابینی انجام میشه که بعدا به طور مفصل شرحش خواهم داد.
@far_moАй бұрын
در کتابها خیلی روی سکوتهدرونیتعکیدشده، بهشخصه سالها سعی کردموموفقنشدمتا اینکه به ایننتیجهرسیدمکه نباید روس سکوت تمرکز کرد بلکه روی بدن یا سنسوره گوش یا نفس و به این ترتیب سکوت ایجاد میشه. همچنین به این نتیجهرسیدمکه اگر اگاهانه در هر لحظه با خود صحبت کنم میتوانم نقطه ادراک رو روی جای دیگری ثابت کنم و به کنتروله درون دست پیدا کنم. وای این با سکوته درون بنظر مقایرت داره. ایا اینگونه گفتوگوی درونی کاملا اگاهانه هم انرژی میگیره؟ یا کلا کنسپته سکوته درون گمراه کنندس؟
@ModernNagualismАй бұрын
اونچه که با تمرکز بر گفتگوی درون تجربه می کنی و ادراکت رو کنترل میکنی در واقع همون نقش اراده ات هست و ارتباطی به سکوت نداره. اونچه که به عنوان منحرف کردن تمرکز به سمت گوش و تنفس و غیره اشاره کردی در واقع یه نوع بیعملیه که برای رسیدن به آستانه سکوت درونی کمک کننده است همونطور که دون خوان توضیح میده اول باید دقتمون رو از روی دیدن برداریم، از گوشهامون بیشتر کار بکشیم و سایر بیعملی ها. اما دستیابی به آستانه سکوت به "قصد نرمش ناپذیر" نیازمنده. ممکنه با ماهها تمرین هم نتیجه ای حاصل نشه و این به میزان قصد نرمش ناپذیر سالک بستگی داره. ساحران کهن شاگرداشون رو در جعبه های کوچکی مهروموم می کردند تا بدین ترتیب قصدشون رو برای رسیدن به سکوت متراکم کنند. در راه رسیدن به سکوت، اول با سکوت کلامی شروع میکنیم، بعد به سکوت ذهنی می رسیم یا به عبارتی یه حالت بی ذهنی پدید میاد که در این نقطه پیوندگاه لق میشه. پس از اون با یه کم صبر و شکیبایی و پرهیز از قضاوت این که چه اتفاقی داره می افته، یهو آستانه سکوت پشت سر گذاشته میشه و نتیجه کار، لغزش پیوندگاه به مواضعی غیر از جایگاه دقت اول خواهد بود.
@far_moАй бұрын
@@ModernNagualism سپاس از توضیحاتتون، تا به حال بهاراده به این شکل توجه نکرده بودم. در مورده سکوت، ایا وقتی به ان به روشیکه شما گفتید میرسیم وارده یکرویایاگاهانهمیشویمدراصل؟ اگر با سکوته درون و رویا بینی یک چیزحاصل میشود ایا سکوته درون الذامیه؟ اگر فرقی دارن اطفا توضیح بدید. ایا رسیدنه به سکوت درونی از این طریق بیشتر توسطه شکارچیان که رویا کمترمیبینن استفاده میشود؟
@ModernNagualismАй бұрын
@@far_mo روشهای رسیدن به سکوت زیاده... خود سکوت هیچ نیست، بلکه آگاهی که از دلش میزنه بیرون، در هر بار چیزی جدید و تازه خواهد بود. بله، تفسیر این هستش که وارد یک حالت رویایی میشیم اما این همیشه اتفاق نمی افته و گاهی ممکنه فقط به حالت خاموشی و تعلیق ذهن برسیم و لحظاتی رو در اونجا تجربه کنیم. اما رویابینی هدفش کلا فرق داره و با گرایشات ساحران کهن ممزوجه. در رویا هم میشه مراقبه کرد و به سکوت درونی رسید. بعدها در این باره ویدیو خواهیم گذاشت. در کل، یک جنگجوی کمین کننده و شکارچی لزومی نداره رویا ببینه اما حتما سکوت درونی رو تمرین میکنه.
@AmirhosseinBasirfasaieАй бұрын
سلام آقا مهدی عزیز، بسیار عالی بود این کلیپ، خواهشا از این نوع کلیپ سوال و جوابها زیادتر بگذارید، سوالی داشتم خدمتتون اینکه گفته شده با بالا رفتن سن ، کالبد رویا فاصله زیادتری از جسم فیزیکی پیدا میکنه ، یعنی دسترسی آگاهانه بهش در رویا سختتر میشه؟ و آیا با روش بختک ارادی میشه بهش آگاهانه رسی یا باید روش دیگری رو اتخاذ کرد؟ این مورد رو میشه توضیح بدید چطور میشه که من در حالت دراز کشیده و آلفا باشم و کاملا آگاهی داشته باشم ولی کالبد رویای من با روئیت دوستم در دقت دوم باشه ولی نا آگاهانه باشه؟
@ModernNagualismАй бұрын
درود... بله از این جلسات پرسش و پاسخ باز هم خواهیم داشت.بله، با افزایش سن، دسترسی به کالبد رویا دشوارتر میشه و این طبیعیه، اما غیر ممکن نیست که فرضا یک پیرمرد در سن هستاد سالگی برای اولین بار در عمرش، تو محیط دقت دوم از رویادیدنش آگاه بشه. ما بیعملی های زیادی برای رسیدن به کالبد انرژی (فعالسازی همزاد) از طریق رویابینی و برونفکنی داریم که به وقتش بهشون خواهیم پرداخت. روش بختک ارادی هم یکی از راههای هوشیار بودن در رویاست و تنها توضیحش اینه که در آستانه خوابیدن (فرکانس آلفا) "قصد کنی" که با حفظ هوشیاریت به خواب بری. مثلا نیمه شب (بعد از چهار پنج ساعت خواب) ساعت زنگ بزاری و بیدار بشی و سپس بدون تکان خوردن اضافی بدن، سعی کنی هوشیار به خواب بری؛ بدین منظور، فرضا هر سی ثانیه یکبار در ذهنت اعلام کنی که "میخوام هوشیار بخوابم". یا بیخوابی به سرت میزنه که در این صورت باید بی خیال تمرین بشی و یا اینکه احتمالاً بختک می گیری که در این صورت، فقط و فقط باید صبر و تحمل کنی تا سوت کشیده رفع بشه و چنانچه انرژی کافی داشته باشی از بدن مادی تفکیک خواهی شد. در مورد سوال آخر هم بگم که اولا هر گردی گردو نیست و هر چرخی دایره! من هم بارها مشغول رویابینی آگاهانه بوده ام و صبح بیدار شدم و عمه جانم تماس گرفته که "وای من خوابتو دیدم". معمولا آشناهایی که در دقت دوم ملاقات می کنیم خود اشخاص مورد نظر نیستند و به احتمال 98 درصد طلایه دارانی هستند که خودشون رو به شکل آشناهامون درآوردند. اما اگر دو درصد بنا رو بر این بزاریم که خود یارو هست، در این صورت هم باز ممکنه "منِ رویا" تصورات و تفسیرهای ذهنی خودش رو القا کنه به محیط رویا؛ فرضا به قول شما، تو در حالت خلسه هستی ولی من توی رویای ولو آگاهانه ام دارم تو رو می بینم که داری کله ملق میزنی! این به خاطر تفاسیر ذهنی من و تصویری که در ناخودآگاه من از تو شکل گرفته در محیط رویای آگاهانه من متجلی میشه. تفسیرهای ذهنی من هم ناشی از تجربیات مشترک و تعاملاتی هستش که با تو در این زندگی تونال داشته ام. ضمن اینکه ولو در رویاهای شفاف خودآگاهانه هم هنوز توهم چیره هست و صرفا با یادگیری "دیدن مستقیم انرژی" میشه واقعیت رو از توهم تشخیص داد.
@AmirhosseinBasirfasaieАй бұрын
@ModernNagualism خیلی ممنونم از لطف شما
@ModernNagualismАй бұрын
@@AmirhosseinBasirfasaie سپاسگزارم.
@far_moАй бұрын
@@ModernNagualism بختکه ارادی ر و پیشنهاد میکنم ۱۰۰٪. بشخصه تعداد رویا های اگاهانم چندین برابر شد. یک سوال: وقتی کهبااستفادهاز این روش از بدن در میایم درچه جهانی هستیم؟ منظورم این هست که بسیار شبیه تونال هستش ولی کمی فرق داره. ایا اگر چیزی روحرکت بدیم یا تغییر بدیم وقتی بیدار میشیم تغییر کرده؟. یا کلا میشه چیزی رورتغیر داد که تو تونال تعثیر بگذاره؟
@ModernNagualismАй бұрын
@@far_mo سوال خوبیه. در سطوح عادی انرژی، الزاماً تاثیری بر تونال نمیتونیم بزاریم، مثل خیلی از رویابینان عادی که فقط در دقت دوم کارهای خارق العاده میتونن انجام بدن. اما برای رویابینی که از دروازه پنجم عبور کرده و همزادش وارد دقت اول شده، قضیه دیگه عادی نیست و از چارچوب قوانین فیزیکی خارج میشه. پس پدیده های غیرطبیعی دور از انتظار نخواهد بود.
@atiehshahidi47919 күн бұрын
مثلا ما صلوات میفرستیم داریم انرژی میفرستیم؟
@ModernNagualism19 күн бұрын
صدالبته، وگرنه که ثواب و عقاب معنا نداره!
@far_moАй бұрын
چرا انرژی جنسی برای رویا دیدن لاذمه؟ ایا مقسود نداشتن سکس هست یا خارجنشدنه سپرم؟ یکسری ها میگویند که میشود سکس داشت وبه اورگاسمرسید بدون خارجشدنه سپرم وبه اینشکل انرژی بر نیست سکس؟ نظرتون؟
@ModernNagualismАй бұрын
هر گونه تحریک انرژی جنسی چه با ارگاسم باشه چه بدون ارگاسم، موجب تخلیه سوخت رویابینی ما میشه درست مثل همه نوع تحریکات دیگه. در واقع، ما چیزی به نام انرژی جنسی نداریم بلکه انرژی به طور کلی تمامیت ماست. در دقت اول، بر حسب سرشیرگیری های متناظر با جهان تونال، ما جریانهای انرژی رو به داده های حسی تفسیر می کنیم. بنابراین هر گونه احساساتی که در ارگانیسم خودمون تجربه می کنیم به نوعی نشان دهنده تخلیه انرژی از کالبد انرژی ماست؛ حالا چه میخاد تحریک جنسی باشه (که اگه همراه با ارگاسم باشه تخلیه به مراتب بیشتره)، چه میخاد انرژی خشم باشه و تو دعوا و خشونت تخلیه بشه، چه میخاد انرژی ترس و وحشت باشه و غیره. هر انسانی یه میزان انرژی اولیه ای داره که میتونه تحت انضباطی ذخیره اش کنه تا از این سوخت برای رویابینی و کاوش ناشناخته استفاده کنه.
@ModernNagualismАй бұрын
درود بیکران بر یکایک سالک-جنگجویان مدرن... سوال بپرسید بچه هاووو...