Николай Марков , експерт по национална сигурност

  Рет қаралды 62,445

Делници

Делници

2 жыл бұрын

Какви са грешките, които е допуснало сегашното правителство?Отговорите от Николай Марков, експерт по национална сигурност.
☎️ Телефон на зрителите 02/ 914 44 33; 02/ 914 44 37
Можете да ни изпращате предложения за теми и гости, както и да ни сигнализирате за нередности на имейл адреса на предаването delnici@eurocom.bg
➡️ Подкрепете ни като се абонирате:
„Делници“: tinyurl.com/delnici
„Евроком“: tinyurl.com/EK-subscribe
Не пропускайте да споделите видеото със своите приятели!
🔸 „Делници“ с Николай Колев във Facebook: delniciEK/
➡️ Още „Делници“: eurocom.bg/show/delnici/7785
➡️ За още интересни новини и предавания посетете официалната страница на Телевизия Евроком: eurocom.bg/
#ЕВРОКОМ #Делници #НиколайКолев #НиколайМарков #политика #избори2021

Пікірлер: 184
Ali Osman Aliev
Ali Osman Aliev Ай бұрын
много се радвам че ви слушам другарю Марков просто се наслаждавам на истина чесност човешкото ви пресъствието в нашия живот любовта тие много голяма към народа си
Георги Славчев
Георги Славчев 2 жыл бұрын
Честността на изборите е фасулска работа
Zdravko Zdravkov
Zdravko Zdravkov 2 жыл бұрын
Нов аутфит, Марков- честито! 😛😉
Анничка
Анничка 2 жыл бұрын
Никога,никога не съм очаквала от Полковник Марков,тасова по облизване по една Мутра,аз съм Ви защитавала по-всяко време и навсякъде,винаги чета между редовете,знам че говорите уклончиво,давате ни жокер и ние сами да преценим!!!Но Господин Марков,какво е това,вие прекалихте този път,винаги сте ми били надеждата,ноооо....ноооо вие изкарахте един убиец борисов император,умен,тарикат....питате ни дали сме виждали Мутра,да виждали сме,от 11 години ни управлява Мутра,и ние му виждаме сурата на тази мутра и убиец ежедневно,и Вие по-добре от мене знаете,че това дяволско изчадие,е на власт,не защото е УМЕН И СПОСОБЕН,ами именно защото е бандит и мутра,отстрелва и с компромати(((колкото и да отричате това))),и по-всякакъв друг начин....човека си повярва,плаща на основните медии,погубва съдби,убива,мами,спекулира и затова е на власт,просто защото няма съвест.....това е......ако не бяха кюлчетата злато снимките....с които го принудиха да завърши руски поток,щеше да ги лашка тези хора наприд и назад,откупва се като поробва поколения българи,да му пращат сметките,това е лесно когато имаш власт да подкупваш,да се откупуваш,да страхуваш хората,да интриганстваш и всякакви низости които извършва това низше същество....говорите малко контра на ония пумияри от да българия и прочее триото и подобни,но ние хората които Ви ИМАХМЕ 99%,помислете и Вие дали заслужаваме такова отношение,да изкарвате """играч"""една страхлива мутра,който се скри цяло лято,и сега почна пак да се окопитва,и вие му слагате допълнителни крила......Пиша бяхте ни надеждата защото на Вас осланяхме че има начин да се премахне гнусната мутра....а Вие ни казвате...борисов ще смаже всички негодници....да те ка негодници,но не са убийци,а той е убиец и в буквален и в преносен смисъл,всички знаем за Мишо бирата,жена му,Ваньо Танов и колко още незнаем,а колко човешки съдби погуби,като обедни и обезлюди България!!!Не съм очаквала от Вас,такава на мутрата борисов,колкото и да съм проницателна!!!Това е!!!
Анничка
Анничка 2 жыл бұрын
Граматическите грешки са от бързане и натискане на съседнитя букви.....
Ginka Hristova
Ginka Hristova 2 жыл бұрын
АЗ СЪЩО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА, ЗАЩОТО ТОЙ ИГРАЕ ДВОЙНА РОЛЯ!!! В ЕДНО НИ ПОДКРЕПЯШЕ, А СЕГА НА ДРУГА ВЪЛНА!!!ДОВЕРИЕ В НИКОГО!!!
ПЛАМЕН ИВАНОВ
ПЛАМЕН ИВАНОВ 2 жыл бұрын
Марков от няколко дена друга песен пее! Май е влизал на някой в багажника за инструкции!
Ilona Taneva
Ilona Taneva 2 жыл бұрын
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Stoyan Stoyanov
Stoyan Stoyanov 2 жыл бұрын
Марков от няколко дена друга песен пее! Май е влизал на някой в багажника за инструкции!
Дияна Димитрова
Дияна Димитрова 2 жыл бұрын
Или това , или сме го олучили в пораженческо настроение!
Stoyan Stoyanov
Stoyan Stoyanov 2 жыл бұрын
@Дияна Димитрова И най слабата държава може да се справи с мафията!
anderson82081
anderson82081 2 жыл бұрын
Недей, че след малко някой "умник" ще ти каже, че не можеш да четеш между редовете и не го разбираш😀
Radka Georgieva
Radka Georgieva 2 жыл бұрын
@Stoyan Stoyanov "И най-слабата държава може да се справи с мафията" ако има желание. На хоризонта у нас не се забелязва еквивалент на съдия Фалконе.
trutacgear
trutacgear 2 жыл бұрын
@Stoyan Stoyanov "Дълбоката Държава" този сериал не е направен просто така ...! Американците имат същите проблеми само че в по големи мащаби и там наистина се бият с автоматични оръжия и 50кал ...! :) :)
Rumqna Mihailova
Rumqna Mihailova 2 жыл бұрын
Наивно, г-н Марков, да смятате, че мафията може да бъде победена, ако ние правилно гласуваме на изборите, само, че до избори ще бъдат допуснати само правилните и безопасни партии и хора.Не съм го измислила аз, това го решават други хора, с други елити, те решават кой и какъв ще бъде политическият елит, който ще работи по техен проект на управление. Желаещи да се включат, като слуги, лакеи, българи са много. Те просто са предатели, без да разбират значението на тази дума. За тях е важно да им дадат пари, да се изживяват като западно европейци, да презират народа си, даже да го мразят. Истината е, че имаме наддържавно управление и докато не го премахнем окончателно ще има да си пишем и говорим по студията, да се правим на герои, които ще спретнат една гражданска война, една революция, а като се събудят, ще разберат, че са се успали и нищо.Нищото в което живеем, може и да се промени, ако ние се ограмотим, ако разберем, какви процеси протичат сега в света и вземем правилното решение, как да победим и кого да победим.Излизането от пагубните за България съюзи ЕС и НАТО е задължително! Либералните марионетки ви казват, че това е невъзможно, не им вярвайте, не ги слушайте. Вярно е, че нямаме ресурс, нито информационен, нито властови, нито военен, нищо. Е, можем да започнем с концепцията за обществената безопасност, която концепция включва знамето, герба, парите и всички символи на нашия род и Родина. Това е най-лесно,, да ги опазим, защото има още много работа по концепцията. Ние имаме шанс да оцелеем като народ и държава, защото сме възникнали исторически. Държавите днес се делят на исторически възникнали и проектно създадени. Обаче на геополитическата карта нас ни няма, като държава, защо ли?
Георги Славчев
Георги Славчев 2 жыл бұрын
Фалшификациите с чувалите се решават просто. 1. Вземат се резултатите от всички социологически проучвания, усредняват се и се подреждат. 2. Слагат се 10-15 кабинки, като всяка кабинка е надписана с абревиатурата, с която фигурира в ЦИК. 3. Всяка кабинка е оборудвана с прозрачен сандък или чувал, на който е написан името на съответната партия. 4. Гласоподавателя влиза в кабинката и пуска в сандъка/чувала, единствена бюлетина със същия надпис, който е пред кабинката. Как да се гарантира тази единственост, думата имат специалистите. Мисля, че за тях не е проблем. 5. Кабинките се преграждат с непрозрачна материя, която отстои на един метър от кабинките, така че да се образува пътека. По пътеката ще бъдат разположени 2-3 независими наблюдаващи, на които основната функция е да не позволяват на един гласоподавател да влиза в повече от една кабинка. 6. Останалите партии ще имат обща кабинка и бюлетините им ще се броят по обичайния начин. 7. Ако помещението позволява, броя на персоналните кабинки може да се увеличат. 8. След приключване на времето за гласуване, непрозрачната преграда се маха. Броят се бюлетините пред очите на наблюдателите и резултатът от броенето се документира и се слага в прозрачния сандък/торба. Идва екип от специалисти, които запечатват прозрачните сандъчета и от този момент нататъка, избирателната комисия няма никаква работа и може да се отдаде на заслужена почивка.
Stela Lyubenova Saveva
Stela Lyubenova Saveva 2 жыл бұрын
Точно много правилно казано .Браво👏👏👏👍👍👍🙋‍♀️
Георги Славчев
Георги Славчев 2 жыл бұрын
Продължение. Навярно по точка 6 ще има възражения. Решението е следното. В едната стая се слагат кабинки за първите 10-15 партии подредени от социологическите агенции. В друга стая са кабинките със следващите 10-15 и т.н.. Пред всяка стая има списък на партиите за които са определени кабинки. След преброяването се прави протокол и данните от протокола се пращат по електронен път в ЦИК. Бюлетините се връщат в прозрачните сандъчета, запечатват се и се заключват в помещение, което се охранява строго. Няма да се мъкнат чували до София и при възражение, винаги може да се направи проверка.
Petar Pandurov
Petar Pandurov 2 жыл бұрын
До вчера изключително МНОГО симпатизирах на Николай Марков защото го следях какво говори.Но днес в това видео за 100-тен път разбирам какво значи истинска манипулация...За медиите ни е ясно но за хора като Н.Марков....Не е почтено.Не е честно.И СЪМ ОТВРАТЕН.До скоро полковник Марков говореше като изцяло независим.Днес виждам нещо различно."благодаря" г-н Марков. ""браво" и защо така рязко сменихте независимата си позиция.Току що чисто умишлено смазахте и малко останалото самочувствие на онези 5% които бяха добили някакъв кураж и надежда.Не говоря за себе си.Но вие защо го правите? Кой не е виждал истински мутри?И преди и сега?Кой не се е сблъсквал с тях?Може би мъжете родени след 90-та година. Съжалявам че не мога да се видя с вас на 4 очи като двама свободни мъже на по един следобеден чай...Колко е хубаво да имаш власта за да си играеш с хората като пионки.Да им бъркаш в главите защото сте учили как най добре се прави това. Всички знаем че борисов че има достатъчно пари да си купи който иска. Но не вярвах че вие се продавате....Жалко.Преди изборите явно морала се скрива във фризера.Достойнството е било само на думи.А хората-народа както винаги са агнета преди гергьовден...Поговорката за вълка и козината важи с пълна сила за чингетата и чингесарите пожарникарите и всички други бездушни човешки материи.
Just Converted
Just Converted 2 жыл бұрын
Винаги е имало и ще има човеци, които разчитат изключително на ръцете си и на мотиката,и мързеливи ,но хитри или по образовани типове, които веднъж докопали се до държавната софра, не можеш да ги отковеш от там.Голямото процент болшинство население е не особено грамотно, не особено културно, не особено задружно и не особено куражливо .Това не може да се промени без битка, но не словесна а на живот или смърт.Въпросът е :"А КАКВО ПОСЛЕ?????
Чейковски
Чейковски 9 ай бұрын
Няма морал там !
Orlin Kuzev
Orlin Kuzev 2 жыл бұрын
Евала Марков !!!
Ali Osman Aliev
Ali Osman Aliev Ай бұрын
батковците са много силни финансово материално въоръжени са до зъби и много от тях са заели много силни места в власта имат много тренирани мъже които се бият и ръкопашен бои и уличен бои и знаят да боряват с стрелково оръжие
Orlin Kuzev
Orlin Kuzev 2 жыл бұрын
Не случайно в историята е трябвало да бъдат унищожени елитите за да се случи някакъв рестарт!!!!
Julian Evlogiev
Julian Evlogiev 2 жыл бұрын
След изглеждането на едно такова предаване на човек който не се е страхувал да казва истината навсякъде където са го канили, показа ни в действителност какво се случва когато страхът започне да превзема душата и разума. В голяма степен нещата които изрече са болната истина, но моето лично мнение е, ако се чувства знаещ, мислещ, чист и достоен Българин трябва да спре да се появява в публичното пространство и да затвърждава колко е безнадеждна ситуацията в България, а да започне да съветва правилните хора по лични убеждения, и да изрича гласно имената всички виновни за деградирането на Българската държава.... с поведението си само затвърждава, че Българите сме страхливци и предатели на нашите герои.....ако хората, които ценят свободата повече от живота, би трябвало да са готови на лична саможертва иначе всичко е обречено. И ние съвременното поколение ще останем в историята като хората допуснали заличаването на нашата многовековна нация. Всеки един от нас включително и г-н Марков, трябва да се осъзнаем и да решим какво е по важно за нас , СВОБОДАТА за достойно съществуване или ЖИВОТА ни като даденост.
Ilona Taneva
Ilona Taneva 2 жыл бұрын
Блестящ сте,Г-н Евлогиев,👏👏👏👏
Таня Мансур
Таня Мансур 2 жыл бұрын
Евлогиев , задкулисието и сменящите се управляващи от всякакви партии не може лесно да се премахнат , те са като бурените , така са се уплели че сме заприличали на непроходима джунгла. Вината си е наша , оставихме ги десетилетия наред безконтролно да растат , вместо да ги чистим редовно , ние допуснахме да се превърнем в непроходима джунгла !!!
Анничка
Анничка 2 жыл бұрын
Браво за изключителния коментар на Господин Evlogiev....
Бални Рокли
Бални Рокли 2 жыл бұрын
умен човек....жалко ,че няма повече като него
Radoslav Slavov
Radoslav Slavov 2 жыл бұрын
благодаря
Stela Lyubenova Saveva
Stela Lyubenova Saveva 2 жыл бұрын
Браво на г-н Николай Марков направо удря в десятката във всяко едно отношение.Адмирации за него.Канете го по често има какво да ни каже и научим.
Milena Mileva
Milena Mileva 2 жыл бұрын
Още един , присламчил се на Тайната вечеря.
ПЛАМЕН ИВАНОВ
ПЛАМЕН ИВАНОВ 2 жыл бұрын
Последните дни на диктаторите
TantiManti
TantiManti 2 жыл бұрын
Здравеопазване в БГ на кота 0. Хем си си го платил предварително, хем ще си го получиш след 10 години, а ако сам си оздравееш, няма и да го получиш:)))) Всичко е чалга...
Елиана Райчева
Елиана Райчева 2 жыл бұрын
Аз съм за Левски.
Evelin evelin
Evelin evelin 2 жыл бұрын
Е гледах биваше и изведнъж за джипката как това го искали всичките българи, Марков нещо обърка.
filoflin
filoflin 2 жыл бұрын
Този в някакъв момент го уважавах,но той взе да се върти на 180 градуса на всяко интервю?!
Християнин бял
Християнин бял 2 жыл бұрын
Водещият,идея няма къде се намира.Все едно говори в кръчмата.
Jivka Yonova
Jivka Yonova 2 жыл бұрын
Господине щом сте го знаяли защо оставихте и мълчахте толкова дълго време.чии интерест е било за тия 18 год.може ли някой да отговори
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov 2 жыл бұрын
Обърква още повече объркания народ!!!
Анничка
Анничка 2 жыл бұрын
Точно !!!
Stana Stoyanova
Stana Stoyanova 2 жыл бұрын
Който е глупав, не е за дълго, а завинаги.
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov 2 жыл бұрын
@Stana Stoyanova Объркан не значи глупав!!!който не прави разлика значи нее ммого умен!!!
Kostas Stanios
Kostas Stanios 2 жыл бұрын
Стар запис.
Stoil Todorov Хаджитодоров
Stoil Todorov Хаджитодоров 2 жыл бұрын
ГОСПОДИН МАРКОВ, ВИЕ СТЕ СЕ МНОГО УПЛАШИЛИ ОТ МУТРИТЕ НА МАНГАЛ БОЙКО.. КАК ТАКА.?? САМО ЩО НЕ ГИ ОБЯВИХТЕ ЗА НАРОДНИ ГЕРОИ
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov 2 жыл бұрын
Спирам да го гледам и слушам!!!
Анничка
Анничка 2 жыл бұрын
Да какво му стана,няма негова проява някъде,което съм пропуснала,аз едва изгледах видеото,той изкара една страхлива мутра,бандит(((цяло лято се кри,не ходи в парламента,крие се от жерналисти))),Марков то изкара Герой от световна величина,император и всякакви хвалебствия .по адрес на един бандит,който властва благодарение на убийства,интриганствания,откупване,подкупване и прочее....Голямо разочорование от Марков....
Misskoki365
Misskoki365 2 жыл бұрын
@Анничка Не мислите ли, че реагирате прекалено емоционално? Полк. Марков е казвал стотици пъти, че българите се отнасят с политиката твърде емоционално и дори не разсъждават над това което са чули. Вие май сте доказателство за неговите твърдения.
Анничка
Анничка 2 жыл бұрын
@Misskoki365 По прякора си проличава и съвестта на даден човек....вие си знаете защо подадохте сигнал или изтрихте отговора ми,това приляга на дребните душици,нали???
Спас Тодоров
Спас Тодоров 2 жыл бұрын
@Анничка поздравление за Всеки ваш коментар.
Анничка
Анничка 2 жыл бұрын
@Спас Тодоров Аз ВИ Благодаря,че оценявате моето мнение!!!
Lyubee Kuzer
Lyubee Kuzer 2 жыл бұрын
Пуснал водата да се изтече от чешмата
Pavel Kanchev
Pavel Kanchev 2 жыл бұрын
Щом трябва и кръв ще се лее. Борисов не е Корлеоне. Жалко. Друго мнение имах за Вас. Ти си се предал преди да почнеш.
svetlan yanev
svetlan yanev 2 жыл бұрын
Марков.. Какво стана..?
ПЛАМЕН ИВАНОВ
ПЛАМЕН ИВАНОВ 2 жыл бұрын
Reneta Maksimova преди 21 часа Никога,никога не съм очаквала от Полковник Марков,такова по облизване по една Мутра
ПЛАМЕН ИВАНОВ
ПЛАМЕН ИВАНОВ 2 жыл бұрын
@Atanas Dionisiev Reneta Maksimova преди 21 часа Никога,никога не съм очаквала от Полковник Марков,тасова по облизване по една Мутра
Atanas Dionisiev
Atanas Dionisiev 2 жыл бұрын
@ПЛАМЕН ИВАНОВ товс го прочетохме вече. Нещо друго да имаш да кажеш?
Silver Patrik
Silver Patrik 2 жыл бұрын
Този човек знае толкова много, че дори да му предложат висок пост някъде, няма да се съгласи. Защото има висок морал и съвест и знае, че няма да остане чист, ако приеме !
Рави Виденов
Рави Виденов 2 жыл бұрын
И тоз защитава статуквото
Dimmy Bakala
Dimmy Bakala 2 жыл бұрын
Абсолютно
lgmascara
lgmascara 2 жыл бұрын
Глупости! Нищо подобно!
Таня Мансур
Таня Мансур 2 жыл бұрын
Трудно е да се определи , каква беше целта на това интервю , но е доста обезпокояващо !!!
Dimmy Bakala
Dimmy Bakala 2 жыл бұрын
@Таня Мансур O вие явно не сте чули още в началото какъв топъл реверанс направи Марков с горещи чувства към либерастка БСП която положи основите на неолиберастията в България, която направи немския МОНАРХИЧЕСКИ масонски герб на Сакскобургите, за герб на РЕПУБЛИКА България, известен още като Премянов герб! Ами кой вкара американските окупационни войски с 4-те бази? Кой направи плоския данък, който дори в африканския континент вече не се среща?
Таня Мансур
Таня Мансур 2 жыл бұрын
@Dimmy Bakala какъв ти е проблема ? Чула съм каквото е трябвало да чуя ! Какво общо има герба на България и БСП с моя коментар ? На кривата ракета космосът и е крив !!!
Doycho Hristev
Doycho Hristev 2 жыл бұрын
Всичко знаете но в затворите само сиромаси
dimitrina ivanova
dimitrina ivanova 2 жыл бұрын
МАРКОВ ,ВИЖДАЛА СЪМ КАК ДЕЙСТВА КОМПРОМАТ - ДВА МЕТРА МАЖИЩЕ РЕВЕШЕ ,КАТО МАЛКО ДЕТЕ...ТИЯ ГИ РАЗПРАВЯЙ НА НЯКОЙ ДРУГ...
Gogo Gogov
Gogo Gogov Жыл бұрын
Аз
Дияна Димитрова
Дияна Димитрова 2 жыл бұрын
Г-н Марков ,този път ме разочарова като експерт.Този подробен разбор,който направи ,ние си го знаем.
Dbdhd Dhd
Dbdhd Dhd 2 жыл бұрын
Навършиха се 24 години от националната катастрофа при управлението на БСП
Di Passo
Di Passo 2 жыл бұрын
По традиция в деня на изборите излизам със семейството на излет високо в планината. От там се вижда много добре политическа обстановка.
Sigma
Sigma 2 жыл бұрын
Това значи, че по рождение си мижитурка. Такива правиш и децата си. Не е за гордост това, с което се хвалиш.
Таня Мансур
Таня Мансур 2 жыл бұрын
@Di Passo ако на изборите отидем на излет или където и да е било , то по добре да няма избори , ами цялата милионна администрация само това чака и ГЕРБ е пак победител , без да купуват гласовете на ромите . Никакви излети , всички на урните и да покажем , че ние също можем да решим съдбата си !!!
Di Passo
Di Passo 2 жыл бұрын
@Таня Мансур ау, не бях се сетил Стоянке че герб щели да спечелят, браво. Стоянке, моите цели са други, ти иди и виж там за кого ще изблеяш
Biser Petrov
Biser Petrov 2 жыл бұрын
Г-Н Марков много е видял и чул за това говори така но за влизане в политиката........................................
Otto Tutgut
Otto Tutgut 2 жыл бұрын
Слушах последните 3 месеца, харесваше ми, обаче след тази лекция съм сигурен. Вие г-н "Експерт по Национална сигурност" сте : АГЕНТ ПРОВОКАТОР
Rumen M
Rumen M 2 жыл бұрын
Такива като него ги тировеха с кафе???⛪
Dimmy Bakala
Dimmy Bakala 2 жыл бұрын
Николай Марков никога не е бил и няма да бъде експорт по Национална Сигурност. Така и не мога да разбера защо на такива самозванци им дават толкова много ефирно време да лъжат и да се подмазват?! Риторичен въпрос.
Rosen Todorov
Rosen Todorov 2 жыл бұрын
Бил е най обикновен гавазин,а не експерт по национална сигурност.
Tania Boeva
Tania Boeva 2 жыл бұрын
@Rosen Todorov...
Юлия Еленкова
Юлия Еленкова 2 жыл бұрын
Не сте прав, толкова е чел и знае, а това, че е експерт по национална сигурност със сигурност е. Има някои неща, които не ги казва, това е.
Rosen Todorov
Rosen Todorov 2 жыл бұрын
@Юлия Еленкова Възможно е !
Izabel Vrancheva
Izabel Vrancheva 2 жыл бұрын
Толкова много говориш,г-н Марков,а нищо не казваш всъщност!
Zdravko Zdravkov
Zdravko Zdravkov 2 жыл бұрын
😘
Nikolay . Stoyanov
Nikolay . Stoyanov 2 жыл бұрын
Браво На Адаша !!!...
micara79
micara79 2 жыл бұрын
Много адекватен анализа на господин Марков.
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov 2 жыл бұрын
Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха! И това, което казва Марков го говоря отдавна на много отворени протестъри и то от години, че те мутри не са виждали изобщо. Само ще кажа да видят видеото на супер известният Киро Бейка в което говори за мутрите, които веднъж само са посетили заведението му в Търново, преди години, по т.н. "мутренското време", когато Киро е бил млад, здрав, много по-як, много по-нахъсан и как в момента в който започна да разказва историята и се сниши и физически, и гласово, и психически, като говореше не просто със страх, а с едно почти страхопочитание. А всеки знае как говори Киро Брейка смело, нахъсано, безконтролно,, безцеремонно и грубо за всеки в тая държава, включително най-много за управляващити и бат Бойко, които би трпябвало да са "мутрите", а как му се "стричи лайното", дори само при един мимолетен спомен от преди 20-25 години! Така че както казва Фатмака на Републиката "Мутри вън!" Ха-ха-ха-ха-ха!
Miroslav Rachev
Miroslav Rachev 2 жыл бұрын
Умен коментатор,но или е страхлив, или е бил и той на масата на Бойко.
Огнян Пеев
Огнян Пеев 2 жыл бұрын
Само Бойко!!! :)
Rumen M
Rumen M 2 жыл бұрын
МАРКОВ ТИКВИТЕ🎃 ГО КУПИХА И СЕ ОЯДЕ ТЛЪСТАКА ХИТРЕЦ ⁉💰
Ivan Bnv
Ivan Bnv 2 жыл бұрын
Николай Марков не може да слезе на нашето ниво и да разбере, че ние не че искаме, ние имаме нужда от цар... съзнаните ни е Феодално, а всичко след него са лицемерни глупости!.. иначе точен както винаги!
Ivan Sirko
Ivan Sirko 2 жыл бұрын
много си прозорлив г-н марков...ще си ближем к..а за сол...
Tania Boeva
Tania Boeva 2 жыл бұрын
И
Tania Boeva
Tania Boeva 2 жыл бұрын
.
Penn Penev
Penn Penev 2 жыл бұрын
Пак изпуснали сме влака Безнадеждността ни чака
Георги Славчев
Георги Славчев 2 жыл бұрын
Честността на изборите е фасулска работа
ПЛАМЕН ИВАНОВ
ПЛАМЕН ИВАНОВ 2 жыл бұрын
Последните дни на диктаторите
Catapult for revenge #shorts by Tsuriki Show
00:47
Tsuriki Show
Рет қаралды 10 МЛН
How to drink juice to the last drop #shorts by Tsuriki Show
00:59
Tsuriki Show
Рет қаралды 21 МЛН
Skibidi Toilet 2 At 10 Years Old, 20 Years Old And 90 Years Old #shorts
00:11
MineCUBE - Monster School Animations
Рет қаралды 21 МЛН
Eerste Kamer gokt met 1500 MILJARD van ONS GELD
5:41
GeenStijl
Рет қаралды 64 М.
Catapult for revenge #shorts by Tsuriki Show
00:47
Tsuriki Show
Рет қаралды 10 МЛН