As a physicist, I enjoyed watching your video and learnt a lot from it. One (harder) example of scientifc paradoxes is the Twin Paradox in the special theory of relativity. I liked the way you mentioned the wave particle duality paradox of the light theory. Thank you for sharing your deep knowledge in such a clear and accessible way.
@yazdanmansourian11 күн бұрын
Thank you for your kind words and sharing your perspective as a physicist. The Twin Paradox is indeed a fascinating example of scientific paradoxes. It challenges our understanding of time and space. I'm glad you found the discussion on wave-particle duality engaging; it’s one of those concepts that bridges science and philosophy in such a captivating way. Thank you for watching and for adding to the conversation.
@masoudhosseini27442 күн бұрын
بسیار آموختم سپاس
@yazdanmansourian2 күн бұрын
درود و سپاس فراوان
@azhdargholi782810 күн бұрын
سپاسگزارم🙏🙏🌈
@yazdanmansourian10 күн бұрын
ممنون از لطف و توجه شما
@صدیقاقایی2 күн бұрын
،درود بر شما استاد ارجمند .
@yazdanmansourian2 күн бұрын
درود و سپاس فراوان
@hakhaazadeh7374Күн бұрын
, ممنونم
@yazdanmansourianКүн бұрын
خواهش میکنم. خوشحالم که این مطلب مفید بوده.
@Khashayarissi-ob4yj3 күн бұрын
درود. به امید ویدئوهای بیشتر۔
@yazdanmansourian3 күн бұрын
درود و سپاس فراوان. در خدمتم و قدردان لطف و تشویق شما هستم.
@elyassuhrabi3 күн бұрын
سلام بشما
@yazdanmansourian3 күн бұрын
سلام و سپاس فراوان
@arvinmahfam00711 күн бұрын
درود بر شما، و یا اینکه بگوئیم: زندگی برایم ارزشی ندارد، اما زندگی او همه چیز منست!
@yazdanmansourian11 күн бұрын
درود بر شما، بله این هم شکل دیگری از پارادوکسهای ممکن درباره معنا و ارزش زندگی است. چون به دلیل بزرگی و عظمت مفهوم زندگی، عرصه برای ایجاد انواع پارادوکسها باز است. در اینجا در واقع گوینده معنای زندگی خود را از ارزش زندگی کسی که دوست دارد می گیرد که در جای خود خیلی هم امیدآفرین و اثربخش است. در لوگوتراپی یا معنادرمانی - روشی که ویکتور فرانکل در روانکاوی ابداع کرد - از این روش استفاده میشود تا برای کسی که به هر دلیل به پوچی رسیده، معنای تازه ای ایجاد شود و او را به ادامه زندگی امیدوار سازد. در مجموع من شیفته این پارادوکسها هستم. به نظرم به زندگی جلوه و جذابیت سحرآمیزی میبخشند.
@arvinmahfam00711 күн бұрын
ممنون برای توضیح مبسوط شما، و اشاره به روش ابداعی ویکتور فرانکل! فکر میکنم بازی با کلمات همیشه جذاب و شیرین است. درود و سپاس🙏
@aliabdulhussien70832 күн бұрын
مثال خامنئي: بايست خون گريست
@mandana423Күн бұрын
چقدر ازتون ممنونم که این گزاره های فلسفی را با مثال روشن میسازید. اما در مورد پارادوکس های محیطی من خوب متوجه نشدم. ممکنه یک مثال بارز بیاورید؟
@yazdanmansourianКүн бұрын
خوشحالم که توضیحات مفید بوده. در مورد پارادوکسهای محیطی، این مفهوم به تضادها و چالشهایی اشاره دارد که در محیط زیست و تعاملات انسانی با آن پیش میآید. به عبارت دیگر، این پارادوکسها زمانی ایجاد میشود که حل یک مشکل محیطی منجر به بروز مسائل جدید یا پیچیدهتری میشود. برای مثال، یکی از مشهورترین پارادوکسهای محیطی مربوط به استفاده از سوختهای فسیلی است. برای سالها، استفاده از سوختهای فسیلی مانند نفت و گاز به عنوان منبع انرژی اصلی در صنعت و حملونقل برای رفاه و توسعه اقتصادی جوامع محسوب میشد. اما در همین حال، استفاده بیش از حد از این منابع باعث آلودگی محیطزیست، تغییرات اقلیمی و گرم شدن زمین شد. بنابراین، راهحلی که ابتدا برای رشد اقتصادی و رفاه انسانها در نظر گرفته شده بود، اکنون به مشکلی بزرگ تبدیل شده است که باید به آن رسیدگی شود. این نوع تضادها نمونهای از پارادوکسهای محیطی هستند، جایی که یک راهحل میتواند خودش به مشکلی جدید تبدیل شود.
@hojjatravaghi11 күн бұрын
بیان خوبی نداره
@yazdanmansourian11 күн бұрын
درود بر شما، بله درست می فرمایید. در این زمینه نیاز به تلاش بیشتر دارم و امیدوارم به تدریج کیفیت ویدئوها بهتر شود.
@mamalamricayi61416 сағат бұрын
درود دوست من💚 باور کن نیازی به استفاده از کلمات پر طمطراق نیست؛همینکه روان توضیح میدن کافیه🙏😉