Ποσο πολυ περίμενα αυτήν την εξήγηση από έναν άνθρωπο εμπνευσμένο που κάλυψε το θέμα πλήρως!!!!
@maragkoumaria3 жыл бұрын
Σ' ευχαριστώ, αγαπητή φίλη! Έρρωσο και ευδαιμόνει!
@panagiotisret5052 Жыл бұрын
Α καλαα
@ΜαριαΤσαγκαρακη-ε6η2 жыл бұрын
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΑΝΑΛΥΣΗ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ
@maria-eleni-zoi42572 жыл бұрын
Είστε φανταστική! Πραγματικά εξαιρετική στις αναλύσεις, χωρίς να κουράζετε, χωρίς να λέτε περιττά πράγματα! Ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ! Σαν την Ελλάδα πουθενά! Σαν την Ελληνική ψυχή πουθενά! Είμαστε φως ! Εύχομαι όλοι μας να κρατάμε το καντήλι μας αναμμένο σε ένα κόσμο που θέλει να μας το σβήσει.....Αλλά δεν θα σβήσει ποτέ! όσο υπάρχουν Άνθρωποι σαν και σας......Να θυμηθούμε ποιοι είμαστε γιατί είμαστε και τι χρειάζεται να κάνουμε.....Με φως , με απλότητα, με κοινή λογική, με αρετή, με αγάπη, με φιλότιμο, με καθαρές ξεκάθαρες κουβέντες....με αλήθειες!!!!!!! Να είστε καλά! Καλή εαρινή Ισημερία....Καλώς να δεχτούμε το ΦΩΣ....και καλά Αδώνεια...... ( θα ήταν τέλειο να υπήρχε ένας χώρος και να ερχόμασταν να σας ακούγαμε και να ανταλλάζαμε απόψεις....να επικοινωνούσαμε ουσιαστικά! )
@ΛΥΚΟΥΡΓΟΣΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ3 жыл бұрын
Αγαπητή κυρία Μαρίγια: Θα έλεγα ότι είστε εκθαμβωτική, δυεισδιτική, οξυδερκής, πασιφαής, ορμάστειρα, φίλιστρε κακοίς, αγαθοίς δε φρόνησις. Σε ευχαριστώ πολύ γιά τα όσα μας διδάσκεις.
@xarakalatzidou3 ай бұрын
Ευχαριστούμε αγαπητή Αλκίππη!!! Ένα ακόμη όνομα Χαρίκλεια....
@Alexiaba-j4v Жыл бұрын
Θέλω να μας μιλήσετε..για τον υπέροχο έρωτα του Αχιλλέα απέναντι στην Πενθεσίλεια..και γενικότερα οι σχέσεις με τις γυναίκες που είχε τότε..⚡
@ketykety1395 Жыл бұрын
Σας ευχαριστώ για όλα όσα μας δίνετε!!!
@dimitrisvlachakis96992 жыл бұрын
Ευχαριστούμε πολύ.
@ioannisdimitrakopoulos45893 жыл бұрын
Πολύ καλό, ευχαριστούμε.
@9panagiwta92 жыл бұрын
Θησαυρός 🤍
@ΒουλαΜαραγκου-ω3τ3 жыл бұрын
Σ ευχαριστουμε που εισαι αοκνη!!!Μου πληρωνεις κενα που ειχα πολλα ...συνεχιζω να σε νιωθω μανα!
@zafeirispantzos44523 ай бұрын
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
@nasosv.efstratiadis3301 Жыл бұрын
Να προσθέσω ότι οι πρώτοι δυο στίχοι της Ιλιάδας μας λένε ότι ο Αχιλλέας δεν έβγαινε στο πεδίο της μάχης γιατί του είχαν πάρει την Βρισηίδα του!!! Όταν του την επέστρεψαν άθικτη τότε μπήκε και πάλι στην μάχη.
@harakoutalou68683 жыл бұрын
Εξαιρετική ανάλυση της σχέσης των δυο ανδρών! Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Πάτροκλος πλησίασε τα τείχη της πόλης με σκοπό να δοξαστεί ο Αχιλλέας; Συνήθως λέγεται ότι παρασύρθηκε από την έξαψη της μάχης αλλά ο Όμηρος δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.
@maragkoumaria3 жыл бұрын
Κι εγώ αυτό νομίζω. Οι κώδικες είναι στις λέξεις.
@panagiotis79462 жыл бұрын
στο πανθεων της ελληνικης ιστοριας, ειναι η ποιο σεβασμια και ευγενικη μορφη ηρωα. Διοτι δεν πρωτιμησε την ασφαλεια του στρατοπεδου των Μυρμιδονων αλλα μπροστα στον οικτο και στον πονο που ενιωσε για την σφαγη των Ελληνων,επιπληξε τον Αχιλλεα και βγαινη στην μαχη για την σωτηρια των Ελληνω συμπολεμηστων του ,παρα για την δικη του δοξα οπως εκανε καθε ηρωας στην Ιλιαδα.Για εμενα πρεπει να ειναι το συμβολο συλογικης αναφορας του Ελληνισμου.
@Maria-h9s8g4 ай бұрын
Ο παππούς μου έχει πεθάνει κυρία Μαρία απο την πρώτη στιγμή που ένιωσα αυτό το μωρό δεν είναι καινούργια ψυχή ο παππούς μου νιώθω ότι είναι η ψυχή του παππού μου αλλά και η ξαδέρφη μου νιώθω ότι είναι η μητέρα του παππού δηλαδή η προγιαγιά μας είναι απίστευτο
@_88Nickol Жыл бұрын
Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποιες απορίες ....ο Αγαμέμνων κατάγεται από των οικο του Ατρέα ο οποίος ήθελε το βασίλειο για τον εαυτό του ,και έδωσε στον αδερφό του να φάει τα ίδια του τα παιδιά ...ο αδερφός του βίασε την κόρη του και γεννήθηκε ένα παιδί...ποιοι πραγματικά είναι οι Αχαιοί?και ο οίκος των Ατριδων,ο Αχιλλέας έχει ττανικη καταγωγή όμως ήταν με τους Έλληνες και τον Δία ..αλλά δεν ήθελε τον Αγαμέμνονα και τον Οδυσσέα...και όπως γνωρίζουμε και αυτοί δεν ήθελαν τον Αχιλλέα.......τι ήταν πραγματικά ο Αγαμέμνων και ο Οδυσσέας??πως ένας χαρακτήρας σαν αυτόν πήγε στο και των Φαιάκων??? Βέβαια δεν έμεινε αφού γύρισε στην Ιθάκη....αλλά όπως λέτε εδώ οι Φαίακες ήταν ψυχές ανώτερες.....αυτά αν μπορω να έχω κάποια απάντηση ευχαριστώ πολύ
@constantinosxenos55672 ай бұрын
Δυστυχώς όμως, οι πόλεμοι μεταξύ ελληνικών πόλεων , κ η πώληση σκλάβων, που καταγράψατε στις κοπέλες που διάλεξαν οι 2 ήρωες, δείχνουν μια σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορικής πραγματικότητας..