Coğrafyayı okurken tanıdım ve sevmeye başladım şuan 1. Sınıftayım ve inanılmaz merakımı arttırıyor. Biran önce yaz tatilinin gelip öğrendiklerimi koşup köyde arazi üzerine uygulamak için sabırsızlanıyorum. Gerçekten inanılmaz bir keyif veriyor insan hem kendini hemde köyünü memleketini tanıyor ve daha çok sevmeye bağlanmaya başlıyor. Verdiğiniz çok değerli bilgiler için teşekkürler coğrafyayı ekranlarda görmek gurur verici gerçekten saygı ve sevgilerimle hocam 🙏🙏❤️❤️🌍🌍
@bekirhankara776 Жыл бұрын
hangi üniversite
@fu.geography Жыл бұрын
@@bekirhankara776 Fırat Üniversitesi
@gulaykzlcm917Ай бұрын
Donanımli ve kıymetli hocam.. ders anlatımı ve bilgisiyle çok çok değerli.Cografya öğrencisiyim Kendisinden çok şey öğrendim.
@gulkademsar1656 Жыл бұрын
Programınızı beğeniyle takip ediyorum.Değerli hocamız sayın Ahmet Ertek' i derslerde olduğu gibi ekrandan izlemekte oldukça keyifliydi.Toplumumuzun yaşadığı coğrafyayı daha iyi idrak etmesi için lütfen programınıza alanında uzman Coğrafyacı hocalarımızı daha fazla konuk ediniz.
@e-cografya Жыл бұрын
Hocama selamlar ve hürmetler
@yaprakcelik1804 Жыл бұрын
Çok keyifli bir bölümdü. Çok teşekkür ederim size. 👏
@handebilgin7824 Жыл бұрын
Çok güzel anlatmış. Çok mütevazı muhteşem bir insan. Daha çok görmek ümidiyle❤
@fatmacetin526 Жыл бұрын
Allah razı olsun çok güzel programdı yine severek arkadan dinliyorum hocamıza Allah uzun ömürler versin tabiiki Pelin hanımcığımıza uzun sağlıklı ömürler versin
@baskanbaskan5604 Жыл бұрын
canım hocam yaaa ne kadar değerli bir bilim adamımız ilk defa karşılaşıyorum tekrar gelsin🖤
@ummugulsumocalan1468 Жыл бұрын
Teşekkürler hocam, Pelin hanim
@cngreen2950 Жыл бұрын
Tesekkurler 🇹🇷🌹🌷
@tahirtuncer1189 Жыл бұрын
34. dakikada geçen "başı dumanlı dağlar" Erciyes'in yukarı kesiminde gaz çıkışı ile ilintilendirilerek benzer yerler açısından türkülere konu olduğu söylendi. Bu durum hatalıdır. Başı dumanlı dağlar yükseltiye bağlı olarak sıcaklık düşüşü ve nispi nem artışından kaynaklı olarak bulut -sis oluşumları ile ilgilidir. Dolayısıyla jeotermal çıkışlarla ilgili değildir.
@servetsimsek20423 күн бұрын
Erciyese aktif dedi hoca😅12bin yıl önce sönmüş genç püskürük bir dağ erciyes.Erciyesin dibindeki napalim bağı bahçeyi bozalim mı😂
@laleturk6852 Жыл бұрын
Guzel bir programdı biz banttan takip ettik Pelin Hanım peki Acıgöl nerede aceba bilginiz veya bilgisi olan varmi?
@nuroguz8898 Жыл бұрын
Konuk hocamız muhteşem
@nurdag51 Жыл бұрын
Bölüm başlığında konuyu ve konuğu belirtmenizde yarar var. Aramada güçlük çekiyoruz.
@bilinmeyenyolculuk Жыл бұрын
Nuh Tufanı bölümünüzü izledim Allahım güle güle öldüm çok iyi sabretmişsiniz 😅
@zekiuguz4529 Жыл бұрын
tebrikler
@FatmaFatma-dq5ob Жыл бұрын
❤
@ayseguluyar2918 Жыл бұрын
Hic bir sorunun cevabini veremiyorki
@kemalisen2138 Жыл бұрын
Çok güzel
@ihsank387 Жыл бұрын
izlemeye değer 🌍
@vebigurgen Жыл бұрын
Bunların susuz olanları değerlendirilemezmi , susuz obrukların tabanını ve etrafına betonla kaplayıp yağmur suyu doldurularak sulama için kullanılamızmı.
@esmasandalc1120 Жыл бұрын
👏 👏 👏 👏 👏
@yusufziyacetin Жыл бұрын
Ben iki yıl önce youtube kanalımda sebeni yayınladım sulama sebebi olsa her yerde olurdu esas sebebi erciyas dağı vere karadağ çatlağı
@Hazeran35 Жыл бұрын
Guzeldi...
@muratsonmezoglu776511 ай бұрын
Dînî argümanlara girmeseniz keşke
@tahirtuncer1189 Жыл бұрын
"Coğrafya kader midir?" derken öncelikle kavram hatası var. Coğrafya, en öz haliyle çevre ve insan arasındaki etkileşimi inceleyen bilim dalıdır. Dolayısıyla coğrafyayı "mekân" veya "yer" anlamında kullanmak doğru değildir. Popüler kültürün eğilim gösterdiği kullanımlar olabiliyor ve coğrafyanın sıklıkla adının geçmesi başta coğrafyacıların hoşuna gitmektedir ancak bu kullanım hatalıdır. Bu bağlamda "Doğal koşullar kader midir?" tartışması şeklinde kullanılması daha doğru olur.
@fatihaskl4218 Жыл бұрын
Nanik nanik nanik...
@pprtp10 ай бұрын
Coğrafya da dersimize girdi simdi sorsan ne öğrendim kos koca bir hiç, coğrafyanin klasikleşmesine neden olan fikriyatin temsilcisi. GIS bilmeyen bir kurum , cografya ya katki saglayamaz.