Vă mulțumesc mult pentru seria de filmulețe de până acum, însă acesta a fost foarte interesant. Deasemenea îi mulțumesc și d-lui Zaharia pentru informațiile prezentate, care cel puțin pentru mine au fost ușor de înțeles.
@RoxanaValentinaRosescu11 ай бұрын
Va multumesc si eu ca imi urmariti canalul si ma bucur ca am putut fi de ajuror cu informatii. Acesta era si scopul filmuletelor. O zi minunata sa aveti.
@argentus548311 ай бұрын
Doamne ajută-vă !! Baftă să aveți, să vă iasă așa cum vă doriți !!
@RoxanaValentinaRosescu11 ай бұрын
Multumim!🙏🏻
@MihaiRoman-d5g11 ай бұрын
Apreciez discutia sincera. Mult succes in continuare!
@RoxanaValentinaRosescu11 ай бұрын
Multumim🙏🏻
@coana22811 ай бұрын
Felicitari Roxana!foarte fain video si plin de informatii folositoare!!❤
@RoxanaValentinaRosescu11 ай бұрын
Multumesc 😁😘
@danys61704 ай бұрын
Bună ziua. Frumos detaliat. Puteți spune cât au costat geamurile de la Barier și acoperișul cu tot cu izolație. Vă mulțumesc anticipat
@sergiuvlad885 ай бұрын
De ce suprafata utila dispune casa?
@usatiucdumitru50863 ай бұрын
Bună ziua , in prețul de 381€ este inclus și fundația casei ? Multumesc
@RoxanaValentinaRosescu3 ай бұрын
@@usatiucdumitru5086 buna ziua, da.
@usatiucdumitru50863 ай бұрын
@@RoxanaValentinaRosescu Multumesc!
@Alex-rl1gl9 ай бұрын
Am si eu o scurta intrebare pt cei de la @IZODOM sau pt dvs. Polistirenul grafitat nu trebuie expus la soare pt ca se supraincalzaeste, se deformeaza si isi pierde proprietatiile. Observ ca nu s-a folosit de loc o plasa de umbrire pe durata santierului. Care ar fi motivul?
@IZODOM9 ай бұрын
Polistirenul grafitat de la acoperiș este posibil să fie afectat de acest fenomen în anotimpul cald, deoarece plăcile pe care le folosim au 5 mp, dar în cazul nostru au fost montate în condiții de iarnă și au fost acoperite cu folie în scurt timp. Dacă vă referiți la cofrajele Izodom, producătorul nu specifică decât faptul că pot fi afectate de radiațiile UV, însă într-o perioadă mai lungă. Nimic despre expunerea pe termen scurt la căldură. Depozităm aceste cofraje în aer liber pe parcursul execuției unei locuințe (20-30 zile) și nu am observat deformări. Cât despre pierderea proprietăților mecanice (rezistență ca și cofraje) sau izolator termic, nu este cazul. Probabil este doar folclor. Singura deteriorare din cauza expunerii la soare, am observat-o la pervazuri pe timpul verii, acolo unde am montat un adaos de polistiren extrudat și unde expunerea este dublă în anumite perioade ale zilei (directă și prin reflexie din geam). Și în acest caz, materialul de la Izodom nu a fost deteriorat ci XPS-ul, probabil din cauza nuanței mai întunecate a acestuia din urmă.
@duduloi11 ай бұрын
Nu am apucat să văd tot clipul dar aș dori să întreb cum veți finisa pereții la interior (gips glet ?) aveți dej trase prin diafragme și copexuri/cabluri de curent ? Mulțumesc
@RoxanaValentinaRosescu11 ай бұрын
Buna ziua. Da, la interior vom pune rigips. Am tras prin fundatie tubulatura pentru canalizare si pentru curent, la fel si in placa de sus pt canalizare si am lasat un gol pentru curent iar cablurile, unde va fi nevoie se va decupa foarte putin izolatia, se vor trage cablurile pe perete si se va pune rigips pe deasupra(asta pentru peretii exteriori cu izolatie).Mai avem pana ajungem acolo dar o sa fac un filmulet si cu instalatia electrica la momentul respectiv. Sper ca v-am fost de ajutor.
@macoveialex68239 ай бұрын
@@RoxanaValentinaRosescu Rigips direct pe polistiren cu adeziv sau cu structura metalica?
@catalinpopescu497511 ай бұрын
Bună ,la acoperis fortati un pic min 40 cm stiu ca bani sunt o problema mereu dar mai tarziu nu mai poti sa intervi sa mai adaugi ,dupa vor mai veni bani dar izolatia tot aia rămâne,spor in continuare.
@IZODOM11 ай бұрын
in PHPP iese suficient cu 20 cm polistiren grafitat plus 15 cm spuma PU. Acelasi coeficient de transfer termic ca la pereti.
@ovidiuiulian485611 ай бұрын
buna ziua am si eu o intrebare de ce este nevoie sa certificam casa precum ca ar fi casa pasiva ? ce beneficii aduce aceasta certificare? singurul beneficiu evident este al beneficiarului care o sa beneficieze de o casa foarte economica si foarte performanta
@IZODOM10 ай бұрын
Nu este obligatorie certificarea, care se obține destul de greu, dacă ne uităm pe site-ul Passive House Institute (17 case pasive certificate în 33 ani). Totuși, certificarea aduce confirmarea calității produsului final, deoarece puteți folosi cele mai bune materiale, însă nu este clar dacă veți obține casă pasivă în final. Nu vorbim de construcțiile care sunt doar botezate pasive de către constructori ca să le vândă mai ușor. În cazul certificării, se fac de la început calculele și se optimizează materialele și soluțiile tehnice (PHPP), astfel încât să obținem ceea ce ne-am propus. Materialele Izodom nu pot face minuni și nu pot rezolva doar ele problemele pe care le veți întâmpina.
@AdydeAdy2111 ай бұрын
Buna,deci daca as dorii aceleasi materiale pt o casa,390 euro /m2 ?aprox
@IZODOM11 ай бұрын
Da
@brailovschicristi66296 ай бұрын
Bună ziua , în acest preț intră și ferestrele Barrier?