بسیار موضوع مهمی را مورد بحث قرار دادید، تشکر از برنامه خوبتون
@haroonlisa58702 жыл бұрын
آقای کریمی ،از شما جهانی ممنون، از همه برنامه های جالب شما . تا تصویر شما را میبینم بدون فوت وقت گوش میدهم. برنامه های شما شیوه و نوحه ارائه برنامه شما برایم فرحت افزاست
@shahrokhmohammadi30422 жыл бұрын
درود جناب کریمی طبق معمول شما عالی بودی سرکار خانم می زر فوق العاده با سواد و آگاه و مسلط بودند
@majidzeraati22382 жыл бұрын
یکی از بهترین برنامهّای پرگار بود.
@masoudfallahsohi31132 жыл бұрын
آقای کریمی عزیز مانند همیشه برنامه پرکار عالی بود
@yousefsafaei39122 жыл бұрын
با سلام و تشکر، موضوع برنامه، مباحث مطرحه ، شرکت کننده ها ، اجرا و گردانندگی خیلی خوب بود استفاده کردم و به دیگران نیز توصیه دیدن آنرا کردم.
@lindaeisenberg52142 жыл бұрын
خیلی بحث جالبی بود یکی از بهترین برنامه های پرگار بحث روز ازین بحث ها بیشتر بگذارید شاید کمی مشکل گشای مشکلات زندگی امروز تک تک ما باشند
@behsystem2 жыл бұрын
Thanks . Important and useful information
@siedimani87702 жыл бұрын
A great topic!
@abbajf2 жыл бұрын
در.ود. عالی بود بحث🙏
@rezaaram73832 жыл бұрын
شما چرا دو تا چپ کنار هم قرار داده بودین به شخصه خانم میزر قبول دارم ولی نه برای دفاع از چنین بحثی کل گفتگو بر یک مدار بود اگه آقای کریمی سوال های متضاد نمیکرد هر دو مهمان یک نظریه رو دنبال میکردن امیدوارم پرگارهای بعدی بیشتر دو سویه باشه
@polpolitikos34842 жыл бұрын
البته این را باید آقای کریمی توضیح دهند اما شاید یه دلیل این باشه که مهمانی که گرایش راست داشته باشد دعوت آقای کریمی را برای این موضوع نپذیرفته باشد به هر حال نمی شه که مهمان را کشان کشان به استودیو آورد. در مجموع هم هدف برنامه را تا حدی برآورده کرد. به خاطر داشته باشیم که موضوع برنامه، "پیشرفت ایده ای بی اعتبار بود؟" شاید حتی دو مهمان راست گرا، همین حس از برنامه را به بیننده انتقال می دادند.
@aminb2 жыл бұрын
dametun garm :)
@mehrdadfakhimi88332 жыл бұрын
سپاس فراوان.
@zabiayaar43442 жыл бұрын
اقای کریمی بسیار عالی هستین. میخواهیم درباره انارشیسم و عدالت برنامه های دیگر نیز جور کنین
@albaba86882 жыл бұрын
لطفا نام آن فیلسوف آمریکاییه خانم یاسمین میضر به آن اشاره میکردن رو به لاتین بنویسید، من که کسی رو با این نام پیدا نکردم
@vahidsalehi17602 жыл бұрын
Very good
@polpolitikos34842 жыл бұрын
اولین صحبتهای آقای حسینی فر: تمامی موارد که آقای حیسنی فر بیان می کند (دوقطبی شدن، جنگ، تغییرات اقلیمی، … ) را میشه در نیمه اول قرن 20 مشاهده کرد. (از موضوع شهرنشینی، تقابل کارگر و سرمایه دار،ازحق انتخاب زنان گرفته تا جنگ های جهانی، خشک سالی های بی سابقه، آنفولانزای اسپانیایی، ترس از کنترل ذهن،…) خدا شکر ما این تجربه داریم (با عرض شرمندگی از همه قربانیان این رویدادها) اگر نه چگونه می توانستیم حالیه آقای حسینی فرهای قرن 21 کنیم. یه لحظه تصور کنید که به آقایان حسینی فرهای قرن بیستم چگونه می تونستیم حالی کنیم.
@polpolitikos34842 жыл бұрын
خانم میظر: در همین آکسفورد جوانان هستند که کار تحقیقاتی می کنند اما به شرکت های خصوصی که پول بیشتری می دهند نمی روند چون می خواهند کارشان منفعت عمومی داشته باشد. هر چند من وضعیت آکسفورد را نمی دانم اما حدس می زنم با توجه به تجربیاتم که یا موضوعاتی که آنها مایل تحقیق کنند به درد سطل … . می خورد و یا نگران آننند که آینده که میزان بهره وریشان کاهش پیدا کرد آنی از شرکت خصوصی اخراج خواهند شد اما امنیت شغلی در آکسفورد بیشتر است بخصوص این که این به اصطلاح دانشگاه ها عاشق آنند که پژوهشگرانی باشند که تفسیر مورد نظرشان را از داده ها ارائه دهند (بخوانید تفسیر چپ)
@polpolitikos34842 жыл бұрын
آقای حسینی فر: میزان فروش اسلحه افزایش پیدا کرده. میزان قرارداد بازدارندگی تسلیحاتی کاهش پیدا کرده. این که این لیوان نیمه خالی داره بحثی نیست اما بیاییم نیمه پر را ببینیم. افزایش خرید اسلحه شاید باعث کاهش جنگ ها یا شدت جنگ ها شود. (نمونه جنگ اوکراین. دریافت اسلحه توسط اوکراین) شاید یکی از دلایل کاهش قراردادها بازدارندگی تسلیحاتی، کاهش احساس خطر در افکار عمومی است.
@MA-jt9yh2 жыл бұрын
درود بر شما حالب بود و خیلی هم عالی
@polpolitikos34842 жыл бұрын
آدم نمی دونه کامنتی بزاره یا نه؟ چون تا به تریج قبای آقایان (صاحب اکانت و یا گوگل) بر بخوره حذف می کنند (همون سانسور خودمونه) حساسیت گوگل به بعضی از کلمات اعجاب آوره
@abbajf2 жыл бұрын
اینهمه کامنت گذاشتین تازه میگین آدم نمیدونه کامنت بذاره یا نه؟ در مورد بحث بذارین نه افراد
@polpolitikos34842 жыл бұрын
درباره قسمت اول پاسختون: شرمنده همتونم. منظور بیشتر این بود که آدم کامنت می زاره (در این مورد یه عالمه) بعد یهو متوجه میشه تنها بیننده کامنتاش فقط خودشه. (سانسور میشه) (بارها قبل از این رخ داده). درباره قسمت دوم پاسختان: اگر منظورتون آخرین کامنتم (درباره آقای حسینی فر) باید بگم نمی دونم چرا بعضی وقتها "شیطان" میره توی جلدم و حتما باید درباره نحوه نشستن، لباس ، مو، ناخن، رنگ عنبیه مهمان، میزبان، نور پرداز، در گنجه .. یه اظهاری نظری باید بکنم. اما اگر منظورتان اشاره هایی است که به آقای کریمی می کنم (جزم اندیش) به خاطر این است که آقای کریمی در همه برنامه هایش این نظراتش را بعنوان اصل مسلم بی ارتباط، با ارتباط به موضوع بحث، پیوسته و بدون انقطاع تکرار می کند و مطمئنم که تمامی توجیهات بنده و حتی خیلی استدلال ها فراتر از آن را می داند اما باز این رویه را ادامه می دهد.
@polpolitikos34842 жыл бұрын
آقای کریمی (دقیقه 50) باز دوباره آقای کریمی موضوع قانون "رو" در برابر "وید" را به عنوان یک ارزش مطرح کردند. بنابراین مجبور شدم توضیحاتی بدم. اولا قانون "رو در برابر وید" یه جنبه مهمی دیگری علاوه بر "حق" سقط جنین نیز دارد و آن چیزی بنام "قانون گذاری قضایی". البته در این مورد هم چپ ها این عنوان را تغییر دادند (کنشگری قضایی) تا ضد ارزش بودنش خنثی شود. مثل همان تغییر "تبعیض" علیه مردان و سفید پوستان به "اقدام مثبت". affirmative action
@polpolitikos34842 жыл бұрын
این نحوه سانسور گوگل مرا یاد یکی از خاطرات آشنایانم انداخت این بنده خدا تعریف می کرد که در اون دوران عهد بوق که گوگل برای سایت جستجوی خودش پروتکل غیر ایمن را نیز ساپورت می کرد در کار جستجو عبارت زیر را تایپ می کند (البته پیوسته): D i c k Ch e n e y و با کمال تعجب به صفحه فیلترینگ آشنای ایران "هدایت" می شود. اما بعد از چند آزمون و خطا متوجه می شود مشکل از اسم کوچک معاون رئیس جمهور وقت آمریکاست. حالا داستان ما با گوگل هم همین طور شده.
@polpolitikos34842 жыл бұрын
به نحوه تبلیغات این افراد توجه کردید. این افراد نمیگند که از دیدگاه ما حق زنان بر بدن خویش یعنی ق ت ل یک "انسان" ( حالا از هر زمانی که شما جنین را انسان حساب کنید: 16 هفتگی، 20 هفتگی، 24 هفتگی، 32 هفتگی، 36 هفتگی، "جنین" دو ساله، 100 ساله)
@polpolitikos34842 жыл бұрын
باز آقای کریمی: دیوان عالی آمریکا (به پشیتبانی قضات جمهوری خواه) یه قانون 100 ساله (با تاکید بر 100 ساله بودن) در نیویورک مربوط به محدود کردن حمل اسلحه را باطل کردند. وقتی یه دیوانه سنگی را توی چاه می اندازد …. من فقط یه سوال از آقای کریمی دارم وظیفه دیوان چیست؟ (خواهشا مثل آن دیوانه که ازش پرسیدن "زن چیست؟" و گفت "من زیست شناس نیستم"، نگید من حقوقدان نیستم.) قانون اساسی آمریکا "حق" حمل اسلحه را به همه شهروندان آمریکا داده. شاید این قانون از نظر من، از نظر شما، از نظر همه جهانیان احمقانه و خطرناک باشد. اما وظیفه دیوان، قانون گذاری نیست. اگر حتی "حقی" مثل برده داری در قانون اساسی آمریکا بود باز دیوان حق ندارد این حق را لغو کند. یه دموکراسی باید از پروسه "دموکراسی" پیروی کند. (قانون گذاری مختص قانون گذاران است؛ مردم یا نمایندگانشان.)
@polpolitikos34842 жыл бұрын
البته این هم باید اعتراف کنم که آقای حسینی فر واقعا غافلگیرم کرد شناخت من آقای حسینی فر از مقالات بوده که در مثل رادیو فردا و یا بی بی سی و غیره می نوشته (البته اگر اشتباه نکنم) و ایشون را یه چپ می شناختم و نظرهم در مورد مقالاتشان بهتر است نگویم. غافلگیرم مربوط به صحبت ایشان فکر کنم همان اوایل است که می گوید کمونیسم هم وعده بهشت روی زمین را داد. به نظر میرسه دیگه اقای حسینی فر یه چپ "ناب مارکسی" نیست و رخنه هایی از بورژوا را در ایشان میبینم. چون یه چپ واقعی اگر عالم و آدم بهش ثابت کنند که اشتباه می کرده نباید از عقایدش عقب نشینی کند.
@s.keikhosro_55552 жыл бұрын
بی بی سی ناراحته ایرن آشتی کنه دوست داره مردم تو سختی باشن
@akbarsayrafi24712 жыл бұрын
آقای پول پولیتوکوس . عزیزم به این شکل کمتر کسی متوجه معلومات سرکار میشود . چون بسیاری دیگر یک دوربین در جلو خودتان قرار دهید و تمام گفته های خود را ضبط و در یوتیوب قرار دهید . من به شخصه از مریدان شما خواهم شد و هر بار کلی درود خدمتتان نثار خواهم کرد
@polpolitikos34842 жыл бұрын
اولا این خزعبلات، معلوماتم نیست نظراتم. ثانیا به جای مونولوگ ترجیج می دهم نظرات مختلف را بشنوم و مناظره کنم. چون اینطوری حداقل به نظر خودم بهتر می توانم یاد بگیرم.
@akbarsayrafi24712 жыл бұрын
@@polpolitikos3484 منظور بدی نداشتم قربان . فکر کردم شاید بدینصورت مثلا چون آقایان مجتبی واحدی ، سازگارا و علی علیزاده و دیگران شناخته تر شوید و نهایتا بی بی سی و اینترنشنال از شما به عنوان کارشناس دعوت کنند و اگر دعوت نکردند شما هم در عوض میتوانند در زیر برنامه خودتان علامت های این تلویزیون های بیگانه را فتو شاپ کنید همان گونه که بسیاری میکنند
@polpolitikos34842 жыл бұрын
خانم میظر: خطرات جمع آوری اطلاعات در کشورهای دیکتاتوری را میگه. مثل این می مونه ما درباره خطرات وجود هواپیما و بالگرد در کشورهای دیکتاتوری بزنیم. (برای انتقال نیروها و تجهیزات نیروی سرکوبگر). یعنی خطر دیکتاتوری را به پروسه جمع آوری اطلاعات نسب میده.
@masoudabedini20632 жыл бұрын
خانم میزرر موضوع مطرح کردند زیر ۲۵سال دنبال تعویض اقتصادن توسط سوسیالیسمن !!طبق چه اماری ؟از کجا چنین حرف مهمی رو بدون فکت ارایه میدید
@polpolitikos34842 жыл бұрын
شاید یکی از منابع خانم میظر "رای پرسی" exit poll باشه که معمولا در اروپا و آمریکا این گونه است که جوانان زیر 25 سال به احزاب چپ رای می دهند.
@polpolitikos34842 жыл бұрын
آقای حسینی فر: آقای حسینی فر میگه چرا نباید میزان پرواز کاهش پیدا کنه. این تفکرات خیلی خطرناکه. حتی بالاترین میزان پروازها در سال (هر سالی که مورد نظر خود شماست) از میزانی که "باید" باشه کمتر بوده. (میزان کل پروازها نسب به جمعیت "جهان") آقای حسینی فرها به جای این که فکر کاهش پروازها باشند باید به فکر این باشند چگونه می شود که حتی با افرایش پروازها میزان آلودگی را کمتر کرد. سوخت های جدید، هواپیمای سبک تر، و یا حتی راه های دیگر برای انتقال سریع کالا و افراد. (بحثی درباره حذف پروازهای غیر ضرور ندارم) (مثلا استفاده از ارتباطات از راه دور)
@abbajf2 жыл бұрын
زمان لازم برای تولید سوخت جایگزین و یا هواپیماهای سبک یا روش های انتقال سریع و یا اختراع های مد نظر شما با زمان نابودی محیط زیست در اثر گرمایش زمین قابل قیاس نیست، همین امروز هم دیر شده برای اقدام ضروری چه برسد به آنکه تعلل کنیم و دل خوش کنیم و در انتظار بنشینیم برای وقوع و به واقعیت رسیدن این شعارها..
@polpolitikos34842 жыл бұрын
@@abbajf با قسمتی از کامنت تان موافقم واقعا معلوم نیست کی میشود به "دستاوردها" رسید. خیلی چیزها را آدم انتظارداره درعرض کمتر از چند سال عملی شه اما با گذشت 100 سال هنوز با گذشته فرقی نکرده. اما من کلا با این که جوامع بشری "چقدر" در تغییرات اقلیمی تاثیر دارد مشکل دارم. از اون آدم های شکاکم
@polpolitikos34842 жыл бұрын
صحبتهای آقای کریمی (عدم توزیع عادلانه واکسن کووید): من دیگه استدلال نمی کنم بی فایده است. فقط مثال میزم. وجه اول: همین آقای کریمی حاضر است که حقوقش را با افرادی که توانایی پرداخت هزینه های تحصیلی، مسکن، درمان یا غیره ندارند تقسیم کند. (اگر ایشون گنج قارون داشت بحث دیگری است) (منابع محدود است). همین آقای کریمی قبول می کرد تزریق واکسن کرونایش یکسال به تعویق می افتاد به این علت که باید نصف تولیدات واکسن در بریتانیا باید به کشورهای آفریقایی می رفت. ایشون فقط یه مثال بزنند که کشور تولید کننده واکسن وجود داشته که پس از اطمینان از میزان ذخایر و روند تولید واکسن و کفاف آن برای داخل، واکسن به کشورها دیگر ارسال نکرده باشد. وجه دوم: خیلی از کشورهای به اصطلاح محروم از واکس، در حال حاضر چند درصد از جمعیت شان واکسن تزریق کردند. همین ایران اگر از تب اولیه که بگذریم که کیلومترها برای تزریق واکسن صف می بستند چند درصد از جمعیت واکسن یادآور اول یا دوم یا سوم یا غیره را زدند.
@besafe59692 жыл бұрын
@ironfistarrival2 жыл бұрын
Mr . Karimi , you speak so much , and don’t let your guest to speak more , that is rude .