Samenvatting FC UTRECHT O18 - PSV O18 zaterdag 16 september 2023

Рет қаралды 5,072

Peter van den Berg

Samenvatting van de competitie wedstrijd tussen FC Utrecht O18 en PSV O18 van zaterdag 16 september 2023.
PSV O18 speelde haar 2e competitiewedstrijd en moest wederom uit, dit maal tegen leeftijdsgenoten van FC Utrecht. PSV begon goed en scoorde al snel door een goedlopende aanval via Elvic Jager. De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten want door een slordigheid achterin de verdediging scoorde Kelechi Idegwu kort erna de 1-1. De 1e helft ging vrij gelijkwaardig op waar PSV het betere van het spel had maar enkele kansen weggaven door vaak slordigheid in het eigen spel.
De tweede helft was PSV heer en meester op het veld. Het was eenrichtingsverkeer richting de goal van Utrecht en het was wachten op de goal voor de Eindhovenaren. Lat en paal en de keeper van Utrecht hielden dit tegen. PSV kreeg kansen genoeg om de 3 punten mee terug te nemen naar Eindhoven maar het lukte ze niet om de bal in het doel te krijgen. En dat mag PSV zichzelf volledig aanrekenen.
Het wordt een drukke maar mooie week voor de spelers. A.s. woensdagmiddag gaan enkele jongens van PSV O18 aangevuld met spelers van Jong PSV haar eerste Youth League wedstrijd spelen in Engeland tegen Arsenal. Vervolgens wacht zaterdag de topper tegen Ajax O18 in Amsterdam.
#psv #fcutrecht #utrecht #eindhoven #psvjeugd #fcutrechtacademie #psvo18 #fcutrechto18 #eendrachtmaaktmacht