Sen daha önce severek yaptığın bir şey için "Bundan para kazanılmaz" lafını duydun mu?
@CumaliSengull6 сағат бұрын
Duymadım
@bizyildiz7 сағат бұрын
O gözlerin dolu dolu olması, o yutkunmaları fark ettiniz mi ? Bu duyguyu kalbini duyanlar tanır sadece. Sanatsız bir toplum belki hayatta kalır ama yaşayamaz. Tutkumuzu bulduysak, kaybetmemek için elimizden geleni yapmalı.
@gypsy_74212 сағат бұрын
Sadece sanat dalları değil ünv bazı bilim dallları var ki, örneğin sosyal bilimler dört yıl sonrası hüsran hiç girilmemesi gereken bölümler..
@gllmll722711 сағат бұрын
güzel sanatlar lisesi okudum,iyi ki lisans olarak devam etmemişim,ailemin yanlış yönlendirmesi sonucu gitmiştim,lisede bile okunmaz
@CumaliSengull6 сағат бұрын
Yani bi yerde sanat varsa o yerde saygı olmalıdır sonuçta her işte olduğu gibi sanat alanında emek var sabır var
@videoicin18594 сағат бұрын
Sanat, alternatif ve özgün bir gerçeklik önerisi ortaya koyarak, bu gerçeklik vasıtası ile ifade edilenlerin tutarlılığına dair başkalarını ikna etmekle gerçekleşir...Neyin sanat ya da sanat olmadığı hala günümüzün güncel tartışmasıyken bu arkadaşların ortaya koyduklarının ne kadar sanat olduğu da bu tartışmadan payını almalıdır. Benim senelerdir edindiğim kendi tecrübelerimden yola çıkarak net bir biçimde Türkiye'de sanattan para kazanmanın mümkün olduğunu söyleyebilirim. Ama kolay olduğunu söyleyemem.
@biraaadam12 сағат бұрын
İyi en azından Sercan’ın sahnesinden bi belgesele çıkmışız 😅. Cidden özellikle bizim ülkemizde para kazanmak çok zor. Müzik ya da başka bir sanat dalı hiç farketmiyor.
@feritfurkantuncay325513 сағат бұрын
Seramik mezunuyum, lisans olarak okumayın. Hobi zaten. Kamp yapmayı seven bi insan kampçılık üzerine lisans okumuyor. Başka bölümler okuyun. Sanatçı olmak konusunda kendinizden emin değilseniz hobi olarak yapın. Herkesin futbolcu olamaması gibi bi şey. Herkes sanattan para kazanamıyor. Hobi olarak kalması daha hoş.
@hzlkng7 сағат бұрын
Türk Sanatları okudum. Seramik, çini, tezhip, vitray ve el sanatları alanında eğitimim. Şuan bir Halk Eğitim Merkezinde ücretli (usta öğretici) olarak çalışıyorum. Saati 68 liradan derse giriyorum. Özel günler, bayram seyran, toplantı günleri, tüm tatillerde ücret kesiliyor bir tl bile almıyoruz. Sigorta yine saatlik. Öyle 5 gün çalışmakta pek mümkün değil. Ben 3 gün çalışıyorum. Günde 6-8 saat olarak değişiyor. Aa birde her ay kazanç değişiyor. Bir ay 10 gün bir ay belki 12-16 gün çalışıyorsunuz. Ay başı hafta sonuna gelir, özel bir gün muhakkak olur vs vs. Söyleyeceklerim bu kadar.
@pekdkmem9 сағат бұрын
Aktivistler hakkında da böyle bir video yapabilir misiniz
@mefisto213 сағат бұрын
Kanalın adını +Caferağa Mahallesi yapsanıza.
@ad08n7 сағат бұрын
Turkiye’ye ozgu bi durum degil, yurtdisinda hangi sanatci ‘is’ buluyor? Sanatcilik meslek mi? Universitede bolum olarak konmus olmasi onun meslek oldugu anlamina gelmez. Londradayim burda da sanat bolumunden mezunlar cok sorun yasiyor.