Çok güzel bir içerik. Arka planda tam olarak neler döndüğüne güzel bir girizgah olmuş.
@emnadgzel8 күн бұрын
ahmet alp balkan hocamız kendi youtube kanalında "SSTable, Log-structured Merge Tree'ler ve Bloom Filter'lar" isimli videosunda da "bloom filter" konusuna biraz daha geniş değiniyor. ilginizi çekebilir. teşekkürler.
@mehmetoztokay8 күн бұрын
yorumlar o kadar kaliteli ki focus vs talisman videosu bekliyorum artık
@bilalinci49816 күн бұрын
yüzüklerin efendisi tekler hepsini.
@tahahanc15308 күн бұрын
baya iyi video. tam da bugün, bu hafta ne zaman gelecek acaba diye düşünüyordum 🙂hocam belki konudan bağımsız ama "data structures and algorithms" konusunda önerebileceğiniz kitap var mıdır?
@HakkıVaran4 күн бұрын
Özgür Akgün hocam sorum size. Bilgisiayar müh 3. sınıfım sizce kariyer için hangi backend teknolojisi üzerine gitmek mantıklı ? (java,c#,py,js,go) Ai'da merak ediyorum ancak orası şuan aşırı hype geliyor ancak kurumsal bir long term program olursa asılırım. Web daha mantıklı geliyor bireysel bir girişim yaparım en kötü ihtimal diyorum.
@oakgun4 күн бұрын
valla bu aşamada önüne ne gelirse o konuda gelişmeye çalışman en iyisi bence. hepsini biraz denemeden birisine odaklanman zor. edineceğin kabiliyetler seninle başka alanlara da gelecek nasılsa, transferable skills meselesi.
@AhmetTabak-ex2xw8 күн бұрын
Program çok iyi gidiyor tavsiyem 2 adet iyi mikrofon ile çok daha iyi olacaktır.
@oakgun8 күн бұрын
bu mikrofon almış halimiz :)
@muhammed_ozbilici5 күн бұрын
@@oakgun mikrofonsuz da razıyız.
@nonick1238 күн бұрын
hocalarım videonuzu izlemeden yorum yaptığım için kusura bakmayın, bir soru sormak için yorum yazıyorum cevaplarsanız sevinirim. ben bilgisayar müh 3. sınıfım. şu an react öğreniyorum, ardından nodejs öğrenmeye çalışacağım. ama sürekli yapay zeka gelişmelerinden, cursor gibi yeni ide'lerden vs bahsedip web-mobil gibi alanların biteceğini söylüyorlar. bu beni çok korkutuyor. siz ne düşünüyorsunuz ve sizce ne yapmalıyız?
@oakgun8 күн бұрын
benim kişisel yorumum şudur: öğrenmeye, uzmanlaşmaya devam. bu aşamada endişelenmenin bi faydası yok. yeterince uzmanlaşırsanız neyin ölüp neyin yaşayacağını zaten siz de daha iyi tartabilirsiniz. geliştirdiğiniz bir çok kabiliyet başka alanlarda da geçerli olacaktır zaten. transferable skill dedikleri nane.