Рет қаралды 41
Το σημερινό βίντεο, αποτελεί το Β΄ μέρος των "Βασιλικών Ταξιδιών", και μαζί με το προηγούμενο, αποτελούν μια γερή δόση, για το πως ταξίδευαν οι γαλαζοαίματοι της Ευρώπης, στα τέλη του προπερασμένου, έως τις αρχές του περασμένου αιώνα. Το τρένο του διάσημου και τελευταίου Γερμανού Αυτοκράτορα Γουλιέλμου του Β΄, ενός ανθρώπου που έπαιξε τεράστιο ρόλο στις ιστορικές και πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη του χθες, που όμως άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του μέχρι και σήμερα, είναι εδώ και μας προσκαλεί να το γνωρίσουμε από κοντά!!! Ίντριγκες, σχέδια, πόλεμοι, αλλά και ανεξάντλητη πολυτέλεια, όλα μαζί σε δύο ράγες...Ο Γιάννης έτοιμος να μας ξεναγήσει σ΄ ένα ακόμα αληθινό ταξίδι, στις Ράγες της Ιστορίας!!!
Και φυσικά, η καθιερωμένη βόλτα με την απίθανη μινιατούρα ενός ακόμα μύθου...Πάμε λοιπόν;;;
Σας ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη. Αν σας αρέσει, κάντε like στο βίντεο, και εγγραφή στο κανάλι, για να μαθαίνετε πρώτοι (πατήστε και το καμπανάκι) όλες τις ενημερώσεις του καναλιού γύρω από τον τρενομοντελισμό, αλλά και το τρένο και τα σιδηροδρομικά ταξίδια ...Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για το μικρό Γιάννη για να συνεχίσει (θα το λέμε πάντα)...Κι όσοι θέλετε και μπορείτε, δεδομένου, ότι δεν έχουμε social media, για πολλούς και διάφορους λόγους, παρακαλούμε προωθήστε το κανάλι και κοινοποιήστε τα video του.
Σας ευχαριστούμε θερμά
THE JTM GROUP
Παρουσίαση: Ιωάννης Αρώνης
Επιμέλεια: Κυριάκος Αρώνης
Μουσική : Bill Conti (Power-Official Los Angeles Olympics 1984 Theme)
(Τα δικαιώματα από τα μουσικά θέματα του βίντεο, ανήκουν στους δημιουργούς και στις εταιρείες παραγωγής τους. Το κανάλι μας, ουδεμία απαίτηση διατηρεί από την εκμετάλλευση των παραπάνω μουσικών θεμάτων).
VIDEO EDIT: JTM Group