No video

Türkiye Bu Devrime Hazır mı?

  Рет қаралды 102,891

AkademikLink

AkademikLink

Күн бұрын

Bu videomuzda, Chat GPT-4, Bing, Google Bard AI ve yapay zeka hakkında bilgi edinebileceğiniz ilgi çekici bir içerik sunuyoruz. Yapay zeka teknolojisinin gün geçtikçe daha yaygın hale geldiği şu dönemde, tasarım yapan yapay zeka ve çizim uygulamaları gibi heyecan verici araçlara ne dersiniz?
Videomuzda, Chat GPT-4'ün yapay zeka alanındaki etkisini ve Bing ile Google Bard AI'nin bu süreçteki rollerini ele alacağız. Ayrıca, tasarım yapan yapay zeka ve yapay zeka çizim uygulamalarının hayatımıza nasıl değer kattığına ve yaratıcı süreçlerimize nasıl katkıda bulunduğuna göz atacağız.
Eliza ve DALL-E 2 gibi önemli yapay zeka projelerini de inceleyeceğiz. Bu projelerin başarıları, yapay zeka teknolojisinin gelecekte neler başarabileceğine dair önemli ipuçları sunuyor.
Yapay zeka hakkında bilgi edinmek ve bu alandaki yeniliklerden haberdar olmak istiyorsanız, videomuzu izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! Böylece, geleceğin teknolojisi hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.
Bu arada üstteki metni de Chat GPT 4'e yazdırdık, sonuçta 20 dolar verdik, o parayı çıkartacağız :)
📌Katıl butonu ile hem ekibimize hem de Babişko Asumanlar ile savaşımıza destek olmak için: / @akademiklink
🔸 Podcastlerimizi dinlediniz mi? Aaaa muazzam içeriklerimiz var, eğlenmeyene para iade :P bekleriz: open.spotify.c...
📌 Peki Ya Web sitemizi ziyaret ettiniz mi? Orada da birçok farklı anket ve blog yazıları ile karşınızdayız: akademiklink.net
🔸 Instagram ve Twitterda da farklı içeriklerimiz ile sizleri bekliyoruz:
Instagram: / akademiklink
Twitter: / istatistikvean1
📌 Discordumuz da 7/24 hep aktif fevkaladenin fevkinde bir ortam var: / discord
🔸 Tüm sosyal medya hesaplarımız: campsite.bio/a...
#chatgpt4 #YapayZeka #akademiklink

Пікірлер: 500
@Sradanbirisi-nx4ef
@Sradanbirisi-nx4ef Жыл бұрын
Gelecek için heyecanlanmam gerekirken bir lise öğrencisi olarak videoyu endişeyle izledim hocam. Bizi o kadar saçma derslerle müfredatlarla uğraştırıyorlar ki mezun olunca hayatın her alanında ve teknoloji yarışında sudan çıkmış balığa döneceğiz.
@buraktorun8531
@buraktorun8531 Жыл бұрын
Çok üzülüyorum bu duruma bir şekilde toparlayacağız yapacak bir şey yok
@fadimeozdemir2050
@fadimeozdemir2050 Жыл бұрын
Lisede görev yapan bir dkab öğretmeni olarak da ben şunu diyeyim. Teknoloji ile pek alakam yok. Yazılım vs bimmem ama dünyadaki gelişimleri takip ediyorum. Güzel içerik üreten bubtarz kanallar sayesinde. Dersim'de gpt4 u sordum kimmse bilmiyor. Çoğu öğrenci ilgisiz idim tek dertleri okulda telefon serbest olsa da kelebek sistemi ollmasa yazılılar da kopye cekebilsek idi. Çok üzüldüm. Ben bu kadar heyecanlanirken ne bileyim.
@mgozaydin
@mgozaydin Жыл бұрын
Maalesef aynı fikirdeyim .
@mgozaydin
@mgozaydin Жыл бұрын
@@buraktorun8531 Yok var var . iyi bir MEB bakanı bunu hal eder ama canı da çıkar . geçmişde oldu .
@Sradanbirisi-nx4ef
@Sradanbirisi-nx4ef Жыл бұрын
@@fadimeozdemir2050 benim çevremde bahsettiğiniz tipte arkadaşlarım var hocam. Ben bazı öğrencilerin bu ilgisizliğini, sürekli eğlenme, şaka yapma isteğini de kafayı bulmak için içki içen veya madde kullanan insanların durumuna benzetiyorum. Öğrencilerin yksde başarılı olmaktan başka hedefi ol(a)madığı için genç beyinlerini bu tatmin etmiyor ve çoğu genç "kafayı bulmak" için bu duyarsızlaşmaya ve gündelik eğlencelere itilmiş oluyor.
@minauzundal1512
@minauzundal1512 Жыл бұрын
2003 de mühendislik fakültesine girdim, başka bölümlerde teknik çizimler autocad ile çiziliyordu bizim bölümde ise biz T Cetveli kullanıyorduk. Çünkü o dersin hocası o bölümün en eski hocalarındandı ve autocad bilmiyordu. Bizde autocadi okulda görmeyen mühendisleriz…
@TurgayUrla
@TurgayUrla 11 ай бұрын
Çok şanslısınız.❤
@sevdiklerimden1
@sevdiklerimden1 Жыл бұрын
8. Sınıf çocuklarıma Chat Gpt giriş dersimi verdim, sıra Lgs sonrası diğer dersleri vermede, onlar dahi durumu anladı ve şimdiden çok heyecanlılar👍 herkes üstüne düşeni yapmalı, yeterince zaman kaybettik, şikayet ederek de zaman kaybetmeyelim
@Esra-Gunes
@Esra-Gunes Жыл бұрын
Helal size, sizin gibi güzel insanlar sayesinde bu ülke kalkınır ancak
@Hademe-iHayrat
@Hademe-iHayrat Жыл бұрын
Tebrik ederim kıymetli hocam. Teknolojiyi gençlerden daha iyi bilip onları doğru yönlendiren öğretmenlere çok ihtiyaç var. Sayılarınız çoğalsın inşaallah.
@k.l.6282
@k.l.6282 Жыл бұрын
Hocam yapay zekanın öğretmenliğe olabilecek etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
@38ozgu
@38ozgu Жыл бұрын
Seccade konuşuyoruz delirecem.super bir gençliği var harcanıyor.
@ICFunny
@ICFunny Жыл бұрын
Allah, sizin gibi işini seven layıkıyla yapmaya çalışan akademisyenlerimizin sayısını arttırsın.
@fenomenkediler
@fenomenkediler Жыл бұрын
Hocam Hocam Hocam Türkiye yine geride kaldı
@adolfus_catler
@adolfus_catler Жыл бұрын
Haaarika bir soru
@mevlutoner
@mevlutoner Жыл бұрын
Bunu profil resmi tiktok logosu olan biri yazması xd
@seymaiyiyolbulan836
@seymaiyiyolbulan836 Жыл бұрын
Ya koy git
@user-uz3it2cj8w
@user-uz3it2cj8w Жыл бұрын
@@mevlutoner ne alaka
@chemicalengineer6585
@chemicalengineer6585 Жыл бұрын
Aslında en temel sorun kendimizi geliştirmiyoruz, bu alanda kendimizi geliştirip ve bu uygulamayı aktif kullanarak yaptığımız her ne iş ise çok faydası var...
@frathersek9311
@frathersek9311 Жыл бұрын
söylediğinize katılmakla birlikte bu önermenin bir sınırı olduğunu bilmemiz gerekir. Dünyadaki insanların büyük çoğunluğu yapay zekalar ve akıllı makinaların yaptığını yapamayacak, Yani istese uğraşsa dahi yapamayacak, böyle bir kapasitesi yok çünkü. bu anlamda pekçok insan boşa çıktı ve bu katlanarak devam edecek. kanaatimce çok yakında durumu iyi olan ülkelerde hızlı şekilde Asgari Geçim Maaşı verilemeye başlanacak. Yani ister çalış ister çalışma asgari yaşam için gerekli para verilecek. bu bir devletin huzurlu şekilde devamı için şart görünüyor. cidden iş yapabilenler ise daha varlıklı bir yaşam sürecek.
@archangel3076
@archangel3076 Жыл бұрын
işlerini kaybetme korkusuyla "matbaa istemezük" diyenler yüzünden yapay zekaya yakın gelecekte devlet regülasyonları geleceğinden korkuyorum hocam siz ne düşünüyorsunuz
@tek3216
@tek3216 Жыл бұрын
Değişim kaçınılmaz beylerin paşaların emirleri sökemez direten de yok olur.
@ugur5721
@ugur5721 Жыл бұрын
öyle bir şeyi devlet yapamaz bahsettiğin kafa yapısıyla aradan asırlar geçti, ekonomik model baştan aşağıya değişti. Devletin elinde olan bir şey değil.
@_erayerdin
@_erayerdin Жыл бұрын
İtalya yasakladı, Almanya düşünmekte.
@fpstest8250
@fpstest8250 Жыл бұрын
Bu sisteme entegre olmazlarsa 5 sene ayakta kalsa iyidir ülke ne ekonomi ne güvenlik ne başka şey kalır. Yapay zeka ile hedefleri tespit edip bombalamaya sistemler düşünün insana ihtiyaç kalmadan halledecek savaşlar başlamadan biter veya ekonomik olarak borsada tahmin yapıp kendi kendine yatırım yapacak ekonomi falan kalmaz 1 günde ülkelerin ekonomileri batisa geçer. Görünüşe göre pek de akıllanmayacak gibi görünüyorlar o yüzden biz kendimizi kurtaralim bu ülkeden yoksa bu ulkede gelecek falan yok.
@mertklc1709
@mertklc1709 Жыл бұрын
yine biz gelişmeleri takip etmek zorundayız yine biz kendimizi entegre etmek zorundayız...
@TimuRleNGFcKraL
@TimuRleNGFcKraL Жыл бұрын
çünkü fakirsin
@esradilankuzu
@esradilankuzu Жыл бұрын
Türkiye'de en temel hayatta kalma becerisi; bkz. "Otodidakt" olmak
@mustafauyanik
@mustafauyanik Жыл бұрын
Kendi adıma yapay zekayı kullanırken en çok alıntı yapılmış makaleleri derleyip bir konu hakkında hızlı bir şekilde araştırma özeti çıkartabiliyorum. 5 yıllık akademik hayatımda bundan daha verimli bir araç kullanmadım. Gerçekten üzerine düşülmesi ve anlaşılması gerek. Bunun yanı sıra atladığımız bir nokta var değindiğiniz gibi, yapay zeka da insan kaynaklarını kullanıyor. Yani kaynak oluşturmak yine bize kalıyor.
@tek3216
@tek3216 Жыл бұрын
Hocam bir matematikçi olarak zaten iş kaliteli soru sorabilmekte çünkü işin creative boyutu, çok büyük oranda burada zaten cevaplara ulaşmak teoride genelde zor değil çünkü bi start hamlesi bulup çorabı yavaş yavaş söküyorsun tabi pratikte sayfalarca çözüm yapmak gerekebiliyor ama bize burda zor gelen işin ameleliği ve yapay zeka bunu kadırabiliyor derdini güzel sorabilmenin bu kadar kıymete bineceğini görmek, düşünmek beni heyecanlandırıyor.
@seyyartasarimci
@seyyartasarimci Жыл бұрын
Yapay zekanın şu anki haliyle bile bu kadar fayda sağlıyor olması çok iyi bence. İlkokuldayken ödevleri hazırlamak için 15-20 dakika yol yürüyüp kütüphaneye gittiğimizi, tüm gün araştırma yaptığımızı hatırlıyorum. Üstelik bunu her bir ödev için her hafta yapıyorduk, gerçekten fazlasıyla zaman kaybıydı. Sonrasında bilgisayar ve telefona geçtik ama sanki karşında biri varmış gibi sorup anında cevap alma olayı hem bayağı zaman kazandırıyor hem de büyük kolaylık sağlıyor. Teknolojide olduğu gibi yapay zekayı kullanmayı erken öğrenenler/adapte olanlar gelişecek, diğerleri ise yerinde saymaya hatta meslekleri kaybetmeye mahkum olacaklar (maalesef).
@_trk_2798
@_trk_2798 Жыл бұрын
Korkutucu hızlı gelişmeler oluyor birkaç ay önceki GPT 3 ile GPT 4 arasında bile " dede" / "torun" olacak kadar fark var
@adszadam4103
@adszadam4103 Жыл бұрын
Ohooo ne 3 ü 4 ü bize daha 4 ü yeni verdiklerinde belkide 5 6 si test asamasindadir biyerde çok hızlı gelişiyo olaylar
@TNHNBLT
@TNHNBLT Жыл бұрын
İnsanların duygu ve düşüncelerine hitap eden ve büyük çogunlukla insan iş gücüne ihtiyaç duyan meslek alanları oluşturmalıyız buralar baya degerlenir
@sahracemre.
@sahracemre. Жыл бұрын
Yapay zeka sayesinde eğitim sistemi değişecek. Artık ezbere bildiğimiz iş hayatında işimize yaramayip zamanımızı çalan boş yere kafamızı yoran konuları görmeyeceğiz. Eğitim sisteminin değişmesinin şart olduğunu zoraki bir şekilde önümüze koydu. Çokta iyi oldu.
@erciyes5672
@erciyes5672 Жыл бұрын
Türk insanı her gelişime açık. Ancak sistemsel bazı problemler var
@archangel3076
@archangel3076 Жыл бұрын
değil malesef
@ufukcansimsek2959
@ufukcansimsek2959 Жыл бұрын
@@archangel3076 Hangi Türk insanın kast edildiği önemli, ama ben de eminim kendini azıcık zorlayan gelişir, bunun ırkı yok.
@EgeDalgin07
@EgeDalgin07 Жыл бұрын
ayn knk baya açık he en az yarısı cahil şuan teklonoji ön planda ona göre meslek seçmen gerekiyor ama bizim cahil millet derece mi yaptım abicim seri diş seri tıp seri avukatlık seri psikoloji vs nereye açık millet adına güleyim de milletin başına gelsin
@ufukcansimsek2959
@ufukcansimsek2959 Жыл бұрын
@@EgeDalgin07 Onun sebebi sistem, fakat dediğim gibi bu tarz yapay zeka ve diğer alanları öğrenmek inanılmaz zor değil. Kaldığı ki senin argümanına göre en yarısı cahilse e diğer yarısı bize yeter de artar. Karamsar düşünerek ilerleyemez, bunu diyorum.
@fpstest8250
@fpstest8250 Жыл бұрын
Özellikle turk insani kapalı. Cahil gelmişler cahil gidecekler inatla kendilerini geliştirmek istemiyorlar.
@yapressam8970
@yapressam8970 Жыл бұрын
Guzel bir analiz olmus, gelecegi anlamak adina cok faydali olmus, bir ogretmen olarak bilginin analizi yapip bunu ogrencilere aktarmak adina egitimde ogretimde buyuk degisikliklere adaptasyonun hizla saglanmasi lazim
@beasttime651
@beasttime651 Жыл бұрын
Şu an aktif olarak yapay zekaları kullanıp devamlı bir seyler üretmeye çalışıyorum. Chat gpt kullanarak upworkte hep iş başvuru metinlerimi ona yazdırdım, midjournay ile tasarımlar yaptım, video oluşturan yapay zekalar ile videolar yaptım. Hala öğrenmem gereken çok şey olduğunu düşünüyorum, belki bir çok işi yapay zeka yapıyor gibi duruyor ama hocamın da dediği gibi doğru bilgileri girmek gerekiyor. İnşallah yine geride kalmayız bu konuda. Devamlı korkacagimiz bir şey olarak değil faydalanmanız gereken bir alan olarak görmek gerekiyor. Belki bazı meslekler işlerini yitirecek ama yeni meslekler de ortaya çıkaracağını düşünüyorum
@mehmetozen2955
@mehmetozen2955 Жыл бұрын
Yapay zeka ile literatür taramasını nasıl yaptığınız ile ilgili bir video yayınlarsanız çok faydalı olur.
@Neinfuh
@Neinfuh Жыл бұрын
Türkiyedeki eğitim sistemi ezbere yönelik olduğu için pek bir ilerleme beklememek lazım. Yapay zekaya desteğim tam, okulda öğretmenlere sorduğum soruların aynılarını yapay zekâya sorduğumda bana çok daha fazla şey kattığını fark ettim.
@eminhayrettincosar9061
@eminhayrettincosar9061 Жыл бұрын
Hocam video ya bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak gerçekten beğendim. Benim ilgimi çeken bir video oldu. Bencede ders olarak eklenmeli. Bazı ülkelerin yasaklaması konusunda size tamamen katılamıyorum çünkü yasaklayan ülkelerin bir kısmı kritik verilerin paylaşımında endişe duydukları için bunu yapıyorlar ve hakksız sayılmazlar. Çünkü verilen verilerin işlenmemesi gibi bir durum olmadığından alınan veriler ile istediklerini yapabilirler. Teknoloji şirkeltlerinin başında bulunan Amazon bile çalışanların ChatCPT kullanması yasak olması bu durumu açıklar nitelikte.
@fpstest8250
@fpstest8250 Жыл бұрын
O mantıkla İnternetin de yasaklanması lazım insanları kimlik no lari kredi kart bilgileri gibi kritik bilgileri dolaşıyor çeşitli sitelerde. O mantıkla bakilsa zararlı diye yasaklansa surekli insanlık şuan belki daha taş devrindeydi 2 çakmak taşını birbirine sürterek ateş yakmaya çalışıyordu. Kötüye kullanılabilir diye yasaklayan engelleyen ulkeler kendileri kaybederler isteseler de istemeseler de gelecekte karşılarına çıkacak geçici bir heves değil bu. Umarım bu aptallığı turkiyede de yapmazlar.
@aynuryesilyayla9022
@aynuryesilyayla9022 Жыл бұрын
Anladığım kadarıyla bu teknolojiye doğru şekilde doğru soruyu sormak lazım .Soruya göre cevap şekilleniyor .Bizim ülkede soru soranları çok sevmezler ama umarım soru sormayı tekrardan önce biz öğreniriz .Sonrası kolay .Adapte oluruz .Biz aslında teknoloji seven bir milletiz .
@KaanUmay
@KaanUmay Жыл бұрын
Hocam görüşleriniz çok modern. Keşke günümüzdeki birçok eğitmen sizin gibi düşünebilse de eğitimde kullanılan kaynaklarımız güncellense ve daima kendimizi yenilesek. Umarım ki bir gün tüm eğitmenlerimiz sizin gibi güncel ve modern görüşlü olabilir. Emeğinize sağlık.
@frathersek9311
@frathersek9311 Жыл бұрын
Hocam şu konuda fikrinizi merak ediyorum: yapay zekaya siz her veri girişi yaptığınızda aslında yapay zekayı besliyorsunuz. Ve sizin girdiğiniz her veri büyük olasılıkla yapay zekanın hazinesine katılıyor. bu pek çok sorunlara gebe. sizin girdiğiniz veriler başkasının eline geçebileceği gibi sizin verileriniz başkası tarafın sahiplenilebilir de. hatta sizin yapay zekaya verdiğiniz veriler sonrası ortaya çıkan orjinal sonuç yapay zeka tarafından başka kişilerle de paylaşılabilir. böyle bir durumda en temel 2 sorun: 1-telif kime ait ve nasıl tescilleyeceğim, 2-veri güvenliği
@bagvucisx
@bagvucisx Жыл бұрын
ikiside çok büyük sıkıntı
@ballistic5095
@ballistic5095 Жыл бұрын
benim verilerim gizli kalsın paylaşma derim olur biter gizli sekme gibi düşün.
@frathersek9311
@frathersek9311 Жыл бұрын
@@ballistic5095 bugün sizi çok naif gördüm😆
@aysecalgin8962
@aysecalgin8962 Жыл бұрын
Hocam bir tur bir regulasyon gerekli, kotu niyetlileri engellemek icin. Ama hepimizin cebinde bir akilli telefon var. Buyuk Abi zaten uzun zamandir bizi gozetliyor. Cok da kasmamak lazim. Buyuk bir donusum.
@frathersek9311
@frathersek9311 Жыл бұрын
@@aysecalgin8962 büyük abiden durum biraz farklı diye düşünüyorum. devlete mecburiyetten dolayı güvenmek zorundayız, başka türlü kendi hakimiyet alanında yaşamamıza izin vermiyor. ama bilgilerin özel şirketlerle paylaşılmasına gelince hakkınızı aramak dahi zorlaşabilir. şirket ya bilinçsizce sizin bilginizi başkasıyla paylaşabilir, yahut bilginizi satabilir/kötü amaçlarına alet edebilir. ikisi de çok tehlikeli ve kanıtlanması çok güç. gelişmeleri takipteyiz:)
@teomanguven7616
@teomanguven7616 Жыл бұрын
Önceki videolarınız gibi çok haklı bir bir noktaya boş gaz basmadan gerçekleriyle değindiniz. Promptları eğitimlerini çok hızlı bir şekilde entegre etmeliyiz. Teşekkürler Hocam.
@fentolga343
@fentolga343 Жыл бұрын
Doğru soruları sorabilmek için işini iyi yapan moderatörleri takip etmek etkili bir eğitim olabilir.
@cferahzade
@cferahzade Жыл бұрын
GPT-4'ü ben de aldım hayatımın neredeyse her alanında kullanıyorum. Hayat kalitem yükseldi xd
@humicell2979
@humicell2979 Жыл бұрын
Hocam emeğinize sağlık cümleten Akademik link ailesinin yolu açık olsun . 👏👏
@mak6363
@mak6363 Жыл бұрын
sizi kutlarim,soyleyecek sizi onurlandiracak kelime bulamiyorum,basarilar,tesekkurler dr.murat akcar L.A
@cansavural
@cansavural Жыл бұрын
12:12 komut muhendisligi hocam
@cagriibey
@cagriibey Жыл бұрын
hocam zeki ve gelişime oldukça açık bir insansınız kendi hayatınıza kendi derslerinize uygulayacağınız söylemeniz ve daha da önemlisi bunu söylerken dikkat çektiğiniz nokta hem ezbercilikten uzak hem de işinizi gerçekten severek ve özenle yaptığınızı ortaya koyuyor bu gerçekten takdire şayan bir yaklaşım sadece akademide değil bunu youtube gibi halka açık bir ortamda pek de bir maddi karşılık beklemeden hatta aldınızın çoğunu da bağışlayarak yapıyor oluşunuz da beni duygulandırdı sizden üniversitede de ders almayı isterdim teşekkür eder yayınlarınıza devam etmenizi bir öğrenci olarak arz ederim
@DrSerkanUnal
@DrSerkanUnal Жыл бұрын
Ağzınıza sağlık hocam. Çok güzel bir paylaşım.
@akademiklink
@akademiklink Жыл бұрын
Çok teşekkürler Serkan hocam, gördüğünüz üzere yatırım tavsiyesi bile aldık :)
@acelya2990
@acelya2990 Жыл бұрын
hocam ne değerlisiniz bi bilseniz
@akademiklink
@akademiklink Жыл бұрын
Estağfurullah hocam,
@scorpionclamb
@scorpionclamb Жыл бұрын
Emeğinize sağlık sizi keşfedeli çok olmadı sizin gibi hocalara ihtiyaç var Tam Gaz devam hocam
@RifatSevur
@RifatSevur Жыл бұрын
Teşekkürler hocam, keşke çeşme de değiştirebilse. 3 gündür sıhhi tesisatçı arıyorum. Saygılar.
@akademiklink
@akademiklink Жыл бұрын
:D
@Caanaan
@Caanaan Жыл бұрын
😅
@johnnewlands7423
@johnnewlands7423 Жыл бұрын
Armut'a sor
@senabdulgani
@senabdulgani Жыл бұрын
Bence yapay zeka birçok kişi için sorun teşkil ediyor fakat buna sahip olmak her şeyi değiştirir. Yapay zekaya sahip şirketlerin hissedarı olmak güzel bir seçenek olabilir.
@junait4519
@junait4519 Жыл бұрын
Ben 4 haftadır bağımlısıyım ve genel kültürüm %10 artmış gibi hissediyorum. Toplamda 1500 civarı soru sordum, tüm günüm bununla geçiyor. Pişman değilim, hatta elimde olsa tüm senemi bununla geçirerek harcayıp genel kültür konusunda muazzam bir seviyeye gelirim
@mahmutsimsek8836
@mahmutsimsek8836 Жыл бұрын
Ne soruyorsunuz mesela
@junait4519
@junait4519 Жыл бұрын
@@mahmutsimsek8836 önce bir tanım veriyorum bu tanıma uyan bir kavram var mı diye soruyorum, mesela bu yöntemle "realistic conflict theory", "weinstein effect", "gerrymandering" gibi terimler öğrendim. "Az bilinen 100 ingilizce kelime listele" diyorum bilmediklerimi soruyorum. Alternative lifestyles hakkında çok soru sordum. Jailbreakchat kullanmayı da unutma. Iceberg chartlarda anlamadığım, internette de bulamadığım şeyler olabiliyor nadiren, onları sordum. Aklıma ne gelirse veya ne lazımsa işte. "En hızlı şekilde genel kültür nasıl kazanılır?" sormaya değer
@bireyolmayacalsanbardak610
@bireyolmayacalsanbardak610 Жыл бұрын
@İshak Pvt vkdjdhhxkckcjdjdneje
@Softgirl824
@Softgirl824 Жыл бұрын
Hocam ben yakında meslek seçimi yapacağım. Ve mühendislik (yazılım , bilgisayar vb.) diş hekimliği gibi meslekler arasında gidip geliyorum. Sizce yapay zekanın hangi mesleklere zararı hangilerini yararı var ? Bence bu konudan bir video bile çıkar çünkü milyonlarca insanın meslek seçiminde bu yapay zekanın en önemli etken olduğunu düşünüyorum .
@canbaranengin
@canbaranengin Жыл бұрын
Ben otomiv mühendisliği okuyup 6 sene sektörde çalıltıktan sonra kendi işimden vazgeçip yazılım mühendisi oldum. Üniversiteyi bölüm için okumayın arkadaşlar herhangi bir bölüm seçip ilgi alanlarınıza göre klüplere katılıp, insiyatif alın ve yaratıcı olmaya çalışın esnek olmaya çalışın. Artık 1990 larda değiliz meslek kavramı çok geride kaldı. Üniversiteyi okuduğun 4 senede neler olabilrceğini kimse kestiremez
@mesutegeinci
@mesutegeinci Жыл бұрын
@@canbaranengin Merhabalar. Otomotiv Mühendisliği okuduktan sonra Yazılım Mühendisliğinden Lisans derecesi aldınız mı acaba? Teknik olarak bu sizin okuduğunuz bölüm için geçerli değil Bilgisayar Mühendisliği Lisans derecesi almış bir insan bile Yazılım Mühendisi olamıyor. Evet yazılımı en az Yazılım Mühendisi kadar iyi biliyor lakin o Lisans derecesinden bir diploma'ya sahip olmadığı için teorik olarak hala Bilgisayar Mühendisi olarak işini yürütüyor. Herhangi bir Mühendisliği okuduktan sonra yaptığımız işi beğenmeyip aldığımız Mühendis ünvanı ile farklı bir sektöre yönelsek dahi misal veriyorum Makine Mühendisliği okudum ve yüksek lisans yapmadan kendimin endüstri mühendisliği alanında çalışmaya hevesli olduğumu farkettim. O zaman kendime Makine Mühendisliği diplomam olmasına rağmen ben Endüstri Mühendisiyim diyebiliyor muyum? İleride Mühendis olmak isteyen bir genç olarak bu tip soruları merak ediyorum cevaplarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
@canbaranengin
@canbaranengin Жыл бұрын
@@mesutegeinci Hayır Yazılım Mühendisliği Lisans derecesi almadım iş hayatında buna bakmıyorlar o işi yapabilip yapamadığınıza bakıyorlar, şirketin işe alım sırasında bana gönderilen testleri geçtikten sonra ve ilgilendiğiniz alanda projeler yaptıysanız işe alınıyorsunuz ben öyle işe alındım. Aynı durum diğer mühendislikler içinde geçerli ama yazılım işi alanı kadar esnek değiller tabiki de ve diğer mühendislik alanlarında bilgiye ulaşmanız çok daha zor ama imkansız diye birşey yok
@northstar2906
@northstar2906 Жыл бұрын
saglık ve bilişim bitmeyecek iki sektör
@unsdante
@unsdante Жыл бұрын
Hangi mesleği yapmaktan zevk alacaksan onu seç zaten severek yaptığında o işte en iyisi olduğunda seni tatmin edecek düzeyde kazanırsın. Ayrıca seçtiğin bölüm dışında kalan alanlara kendini kapatmana gerek yok ben tıp okuyorum ayrıca yazılım da öğrenmeye çalışıyorum. Hayat felsefem her şeyden biraz bil bir şeyi çok iyi bil 😅
@aliburakyanar3325
@aliburakyanar3325 Жыл бұрын
Emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim 👏
@mehmetacikgoz2907
@mehmetacikgoz2907 Жыл бұрын
Çok değerli bilgiler.
@akademiklink
@akademiklink Жыл бұрын
Teşekkürler hocam
@mustafaarslan3495
@mustafaarslan3495 Жыл бұрын
Teknolojinin bu denli gelişmesi ne kadar iyi,tartışmaya değer bir konu.Tamam birçok işimiz şimdikinden bile daha kolay olacak,bir şeylere ulaşmak hatta özgün şekilde yapmak bir şeyleri daha kolay bile olacak belli ki.Lakin bu işin görünmeyen yüzü var,daha ruhsuz-robot-iletişimden uzak-asosyal tarzı insan sayısı hızla artacak ve en önemlisi daha kontrollü bir dünya geliyor bence.Bırakın sosyal medya,oyun oynamak gibi alışkanlıkları,zihin kontrolüne dek varacak gibi duruyor bu iş.Bir mühendis olarak ben dahi öngöremiyorum bu gidişi,teknoloji gelişsin eyvallah lakin değerlerim,önceliklerim sıfırlanıp ruhsuz-sürekli tüketen-metaverse'a bağımlı yaşayan bir insanlık geliyor ve olacaksa bu insanlığın antik çağa dönüşünü mü yoksa geliştiğini mi gösterecek gerçekten :))
@jaksebar2295
@jaksebar2295 Жыл бұрын
Kişisel bilgisayarların ilk dönemlerinde de insanlar aynı sizin yazdığınızı söylemişti.
@mehmetsadinkara705
@mehmetsadinkara705 Жыл бұрын
@@jaksebar2295 belli oranda gerçekleşti bu ama. İnsanlar daha ruhsuz, bireysel, asosyal ve bağımlı oldular. Misafirlik, akrabalık vs bitme noktasına geldi. Bunda bilgisayar vd telefonun rolleri büyük. Chat GBT de üzerine tüy dikecek işte.
@InoFootBallK
@InoFootBallK Жыл бұрын
Hocam sizi takip ediyorum malesef hep doğruları söylüyorsunuz gençlerimiz ve ülkemizin durumuna içim acıyor😢
@KerimtheCat
@KerimtheCat Жыл бұрын
Videonun başında benim de aklıma gelen şeyin öneminden bahsettiniz hocam. Doğru soruyu sorabilmek gerekiyor öncelikle, aradığımızı net olarak bulabilmemiz için. Tabi öncelikle tam olarak ne aradığımızı bilmemiz gerekiyor. Kısaca eğitim şart.
@argedoargedo7834
@argedoargedo7834 Жыл бұрын
Gpt4 yerine zekAI yi düşünebilirsin. Ayrıca yapay zekayı etkin kullanmakla birlikte yapay zeka üretmeliyiz
@hfurkanboyraz
@hfurkanboyraz Жыл бұрын
Aday olun oy verelim hocam
@h4nh4x0r
@h4nh4x0r Жыл бұрын
Hazır ve Nazırız!
@suleymansinacelik
@suleymansinacelik Жыл бұрын
Ben de Ömer Hayyam, Yunus Emre ve Platon'u kıraathane masasında oturtup "İnsanlar temelinde iyi mi?" sorusunu sordurdum. Chat GPT çok güzel bakış açılarına göre konuşma senaryosu hazırladı. Aslında birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz. Sonra gerçekten yapay zekâ doğru mu söylüyor kitaplardan tasdikleyerek bilgimize bilgi katabiliriz.
@kadrzeybek
@kadrzeybek Жыл бұрын
Yazılım mühendisliği okuyorum ve hala kağıt üstünde yazılım sınavına giriyoruz yıl=2023. Bölüm bakımından Türkiyedeki üniversitelerde ortalamanın üstünde bi üniversite olması üzücü.
@seymaiyiyolbulan836
@seymaiyiyolbulan836 Жыл бұрын
8.sınıf öğrencilerime gptden bahsediyorum izletiyorum bilgilendiriyorum din kültürü öğretmeni olarak bunları yapıyorum dünyadan gelişimden teknolojiden her şeyden haberi olsunlar diye
@muratturhan35
@muratturhan35 Жыл бұрын
Çok güzel bir video olmuş ellerine sağlık hocam
@denizaydn5100
@denizaydn5100 Жыл бұрын
Araştırmacı insanların işini fazlasıyla kolaylaştıran ve zaman kazandırabilecek bir araç ama avantajları olduğu gibi dezavantajları da var fazlasıyla.
@buraktorun8531
@buraktorun8531 Жыл бұрын
​​@ı Meslekler gittikçe değer kaybediyor işsizlik artacak galiba onu demek istemiş
@denizaydn5100
@denizaydn5100 Жыл бұрын
@ı İnsana olan ihtiyacın azalması, insanların daha da tembelleşmesi vb.
@abdulhamid-ur4de
@abdulhamid-ur4de Жыл бұрын
Arastirma icin kullaniyorum sacmalamakta ustune yok, zaman kaybi
@aybukeee98
@aybukeee98 Жыл бұрын
İnsanlar düşünemez hale gelecek. Düşünmeyen insan hayvandan farksızdır😅
@buraktorun8531
@buraktorun8531 Жыл бұрын
@@aybukeee98 Düşünemez hale değil teknik anlamda ihtiyaç kalmayacak. Düşünmek hep ihtiyaç olan bir şey. Gelecekte kim daha fazla yaratıcı sorular sorabilen kapasiteye sahipse o kişiler varlıklı hayat sürecek.
@kamilsert8433
@kamilsert8433 Жыл бұрын
hocam yapay zeka için olacağı varsa olur çok endişe yapmaya gerek yok dediniz ama daron acemoğlu'nun yeni kitabında bu konular tartışılırken martin ford robotların yükselişi kitabında baya istastiki verilerle yapay zekanın insan kapasitesinin üstünde geldiği noktayı (ibm watson) ve istihdam piyasasında yaratacağı sorunları net bir şekilde açıklamış. hatta lisans-yüksek lisans mezunu işsiz trendinin amerikada da boy vermeye başladığını okuyunca şaşırmıştım bu konu hakkında da video çekerseniz çok güzel olur bence
@umuttuncer2333
@umuttuncer2333 Жыл бұрын
Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim hocaların sürekli dediği bizim müfredatımız Harvard MIT vs üniversitelerin ile aynı ama hocaların Harvard hocası olmaması ve müfredatın 20 30 yıl önceki müfredatla aynı olması dışında bir sorun yok 😂
@aybukeee98
@aybukeee98 Жыл бұрын
Bilgisayar mühendisi olarak hangi kodlamayı önerirsin chatgptnin bitirmeyeceği şekilde?
@umuttuncer2333
@umuttuncer2333 Жыл бұрын
@@aybukeee98 bence yazılımcılara yakın zamanda hala ihtiyaç var geleceğin ne getireceğini tahmin edebiliriz ama kesin bir şekilde şöyle olur diyemeyiz bu yüzden herhangi bir programlama dilini iyi bir şekilde bilmek tabiki piyasanın isterleri ve sizin isterleriniz yönünde devam ederseniz sıkıntı yaşamazsınız bir yazılımı iyi bilmeniz bir sürü bileşeni var sadece o dilin syntax nı bilmek yeterli değil o yazılım dilinde bellek kontrolü optimizasyon gibi önemli bileşenleri de bilmek gerekiyor chat gpt nin şuan yaptığı sizin ona verdiğiniz girdilere bakarak github, stackoverflow vs gibi sitelere bakarak orada hali yazırda yazılımcıların yazdığı kodları yorumlayıp getirmek bu yüzden char gpt yazdığı kodlar mükemmel değil aksine bazen fazlasıyla hatayla dolu olabiliyor umarım cevap sizi tatmin eder
@aybukeee98
@aybukeee98 Жыл бұрын
@@umuttuncer2333 javascripte şuan neden çok rağbet var ve piyasa da en çok ihtiyaç duyulan dil şuan hangisi desem ne sıralarsın bana? Teşekkürler cevaplar için❤️
@umuttuncer2333
@umuttuncer2333 Жыл бұрын
@@aybukeee98 JavaScript internet sitesi oluşturmak için kullanılan popüler bir yazılım dili. Bir sürü yazılım dili var ve bu yazılım dillerinin de kendi piyasaları var yani en çok ihtiyaç duyulan dil hangisidir diye size cevap veremem. Eğer yeni yeni bu işlere merak saldıysanız piyasaya göre değil sizin ne yapmak istediğin daha önemli. Web sayfası yapmak istiyorsanız web sayfaları için kullanılan popüler yazılım dillerine mobil uygulama geliştirmek istiyorsanız mobil uygulama geliştirmek için kullanılan popüler yazılım dillerine bakabilirsiniz kısaca bir dili iyi biliyorsanız iş bulma gibi sıkıntı yaşamazsınız. Bu yüzden para odaklı değil sevdiğiniz ilginizin olduğu yönde ilerlerseniz başarılı olursunuz
@aybukeee98
@aybukeee98 Жыл бұрын
@@umuttuncer2333 para odaklı asla düşünmedim hiç bir zaman bende rahat huzurlu seveceğim bir meslek istiyorum. Yazılım dillerini araştırıyorum hoşuma da gidiyor. Ama uğraşlarım da çöpe gitsin istemiyorum bu yüzden sordum şuan hangisi daha aktif diye yine de teşekkür ederim.
@portakallkebap5159
@portakallkebap5159 Жыл бұрын
çok önemli ve yararlı bir video elinize sağlık hocam
@theia4296
@theia4296 Жыл бұрын
Talimat verme sıkıntı dediniz ben buna karşı şunu öneriyorum münazara kültürü kişi karşısındakine evet dediğin doğru dedirtebilirse bence yapay zekayı doğru yönlendirebilir
@metinersinarcan92
@metinersinarcan92 Жыл бұрын
Şimdi derslerimizin içeriğini vs. değiştirmeliyiz diyoruz ama eninde sonunda zaten yapay zeka insanın yapabildiği her şeyi çok daha iyi yapabilir hale gelecek. O zaman ne yapacağız peki?
@paradoksparadoks6299
@paradoksparadoks6299 Жыл бұрын
Hocam bize düşünmeyi öğrettiğiniz teşekkürler.
Жыл бұрын
Video için teşekkürler hocam
@mertturan9046
@mertturan9046 Жыл бұрын
Keşke herkes sizin gibi düşünse hocam .
@pd97
@pd97 Жыл бұрын
hocam derhal mevcut müfredatlar ve hatta mesleki görevler gözden geçirilmeli zaman kaybettirici ve işlevsiz olanlar çıkartılmalı son teknolojik gelişmelerle entegre hale getirilmeli ve eğitimler açılmalı
@samiadiller6801
@samiadiller6801 Жыл бұрын
12bin abone iken hatirliyorum uzun zaman olmus videolari izlemeyeli simdi 602 bin 👏👏👏
@yusuf_niyazi_yildirim
@yusuf_niyazi_yildirim 6 ай бұрын
Hocam, takipçilerin olarak seninle buluşmak isteriz. Ben de yapay zeka içerikleri hazırlıyorum, yapay zeka öğretmeniyim ve yapay zeka üzerine yüksek lisans tezi yazıyorum. İstanbul'da bir buluşma günü yapsak, hem sohbet eder, hem de yapay zeka hakkında birbirimize fikirler veririz.
@elayucel9455
@elayucel9455 Жыл бұрын
Merhaba ,sizi zevkle izliyorum.Güncelde kalmak ve doğru bilgi edimek adına.Eskişehir İ.T.İ.A işletme mezunuyum .İkinci baharımdayım anlayacağınız gibi.Ben işletme defteri görmeden mezun oldum.Doktara yapmadan profesör olmuş hocalarımız bile vardı,çok idealist hocalarımız da vardı tabii.İşe başlayınca ancak uygulamaları gördüm.Yıllaryılı hep aynı eğitim devam etmişti. Şİmdilerde nekadar geliştiniz acaba merak ediyorum.Sizin gibi idealist hocalar ümit veriyor,iyiki varsınız .şimdi torunlarımın eğitimiyle ilgileniyorum..Yeni nesil gençler çook iyi ve ülkemiz için ümit olabilirler tabii ülkede tutabilirsek. Selamlar ,Eskişehirimizin aydın yüzü güzel insanları❤️
@gaffuck
@gaffuck Жыл бұрын
7:00 yanlış bilgi hocam kendi alanındaki en iyisi eregl üstelik bu şirket 2021 kasımdan beri SPK'nın yaptırımlarına rağmen hala ilk 10'da ve en büyük demir çelik fabrikası konumunu hala koruyor. OYAK iştirakindeki (Türkiyenin en büyük 2. grubu) EREGL 500M dolarlık yatırım yapıp yatırım sonuçlanınca kârına yıllık 225M usd ekleyecek
@jensaa183
@jensaa183 Жыл бұрын
sağ olun hocam biz fakirler için alıp deneyip gördünüz bize de gösterdiniz allah sizden razı olsun
@keremtogay6742
@keremtogay6742 Жыл бұрын
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
@burakbilecen9841
@burakbilecen9841 Жыл бұрын
Hocam üzücü olan bir nokta da bence şu: Hala bu teknolojiden haberdar olmayan, öğrencilerine bundan bahsetmeyen akademisyenler var. Daha kendileri yeni teknolojiden bir haberdarlar.
@beefedaelif1254
@beefedaelif1254 Жыл бұрын
Hocam hocam hocam iyi ki varsınız 🥰 çok faydali oldu videonuz👏👏 Teşekkürler
@morgomi
@morgomi Жыл бұрын
Akademi buna adapte olmak zorunda. Ben ADHD ızdırabı çeken bir insanım, kafamdaki pek çok dağınık şeyi o kadar güzel toparlamama ve grammar hatalarından kurtulmama sebep oluyor ki anlatamam. Bazı hocalarımız bunu tespit eden model arıyor, neden? Eğer intihal yoksa ben bunu kullanıyorsam benim editimden geçmişse ne gibi bir sorun olabilir ki? ChatGPT kullanmak ayıp değildir, umarım OpenAI bize "seed" verdirtebilir de ben ödev teslim ettiğimde "grammar ve organizasyon adına xxx seed kullanılarak chatgpt kullanılmıştır" ifadesini güle oynaya verebilrim hem tekrarlanabilirlik açısından harika olur.
@Cansuu_x
@Cansuu_x Жыл бұрын
Hocam psikologluğun geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz, cevaplarsanız çok sevinirim ❤
@pelinleincele
@pelinleincele Жыл бұрын
Hocam yapici bir elestri yapmak istiyorum. Arastirmalara gore zeki insanlarin kafalarindan o kadar cok dusunce gecermis ki konusurken agzinin hizi dusuncelerinin hizina yetisemezmis ve cok dil surcmesi olurmus. Biraz daha konusurken dusuncelerinizi bize aktarma konusundaki heyecaninizi kontrol altinda tutmaya calisirsaniz daha az dil surcmesi yasayabilirsiniz.😊
@ibrahimcan6230
@ibrahimcan6230 Жыл бұрын
Teşekkürler Hocam
@muratbey6963
@muratbey6963 Жыл бұрын
Hocam Ağzından Bal 🍯 Akıyor Bal.. saygılarımla 🤗🧿🙏
@esatkocak9768
@esatkocak9768 Жыл бұрын
teşekkürler
@elmaskorkmaz3364
@elmaskorkmaz3364 Жыл бұрын
Mezun olunca hocalarıma atıcam bu videoyu izlesinler
@vuralkartal10
@vuralkartal10 Жыл бұрын
Teşekkürler
@osmanceylan605
@osmanceylan605 Жыл бұрын
Yakında bence tüm ülkeler toplanıp bu yapay zekanın gelişimini sınırlandıra bilir
@fatiherdogan64
@fatiherdogan64 Жыл бұрын
Anlattığınız programin kullanımini anlatan bir video çekebilir misiniz?
@selinhaydaroglu3052
@selinhaydaroglu3052 Жыл бұрын
Hocam ben prompt engineer olarak işe başladım bile 😊
@mpl88down
@mpl88down Жыл бұрын
hocam universitede bunu öğretmeyelim!!! kotu ellere gecer.
@mertemr
@mertemr Жыл бұрын
Hocam aslında emekleme dönemini GPT-3 ile geçtiğimizi düşünüyorum. 2021 de biz ona öğretirken artık GPT-3.5 (ChatGPT) ile o bize öğretmeye başladı.
@ezgitukel1582
@ezgitukel1582 Жыл бұрын
hocam anlatımız çok eğlenceli videolar için teşekkürler
@sinanlevend
@sinanlevend Жыл бұрын
Bugün dersi sadece ben anlatmadım, yapay zekaya da fırsat verdim. O da anlattı, tecrübe edindi...
@dkursada
@dkursada Жыл бұрын
Ben çok yavaş ve çürümüş hissediyorum ya... Tüm bunların hepsine asla yetişemeyeceğim, hakim olamayacağım ve geride bırakılacağım gibi geliyor
@asligibidir7
@asligibidir7 Жыл бұрын
evet. o yüzden mesleği iyi seçmek lazım.
@Novachrono3
@Novachrono3 Жыл бұрын
Hocam keşke ösym sorusunu paylaşmasaydınız malum çok değerli sorular olduğu için dava açabilirler.
@salihliler
@salihliler Жыл бұрын
Özellikle web tasarım ve yazılımda çığır açacak fakat ajansların dışında bireysel iş yapanların işini kolaylaştırır. Daha çok müşteriye hizmet verebilir hale geliriz.
@emrahcan1986
@emrahcan1986 Жыл бұрын
Hocam yeni iş Kolları ne olur bununla video çeker misiniz
@ahmt_cck
@ahmt_cck Жыл бұрын
Hocam işleri kolaylaştırıp hızlandırdığı doğru ama araştırma yaptığımız konudaki kaynakların ve kaynaklardan elde edilen sonuçların güvenilir olma sorunu var. Bunlar; ○ bilgi kirliliğine ○ kaynak karmaşasına, ○ teyid edilmemiş kaynaklara ve bilgilere vs sorunlara neden olmaz mı? Ama birçok bilgiyi inanılmaz bir şekilde işleyip sonuçlarını hızlı bir şekilde işliyor. Bu yürüyen merdivenle yukarı çıkmaktan daha da hızlı bir makine kullanmak gibi birşey. Diğer arama motorları yürüyen merdivense yapay zeka asansör gibi.
@balixs
@balixs Жыл бұрын
Hocam videoda sesiniz çok az çıkıyor
@akademiklink
@akademiklink Жыл бұрын
Kontrol edelim hocam
@fikretsonsoy7607
@fikretsonsoy7607 Жыл бұрын
Hocam ben bir avukatım yapay zeka ve hukuka etkisine dair önerdiğiniz bir kaynak var mı?
@baturayincekara5999
@baturayincekara5999 Жыл бұрын
Türk geliştiricilerin gpt altyapısını kullanarak geliştirdiği botu da kullanabilirsiniz aylık 80 tl gibi uygun bir fiyatı var ismi zekai
@ahmetdogan-ld4ii
@ahmetdogan-ld4ii Жыл бұрын
Muhteşem bir hocasınız sizin öğrenciniz olmak isterdim .ilerde kendi markamı kurarsam reklam filminde oynarmısınız?
@kadirkunduz7237
@kadirkunduz7237 Жыл бұрын
Finansal okur yazarlık kolaylaşacak sanırım. Vay beee.
@kivancguven867
@kivancguven867 Жыл бұрын
Konda ve adil gür susmuş. İnternette açık bir anket sonuçlarını göremedim. Pısmış olmaları değişime dair ümitlerimi tazeledi. Hocam değişime önce sandıkta başlamalıyız. Aksi halde daha çok yanık kokusu gelir.
Жыл бұрын
Bir bilişim öğretmeni olarak haftaya chat gpt anlatıyorum o zaman
@vatmilsak
@vatmilsak Жыл бұрын
Yeşilden nefret ediyorum, rica etsem mavi harici ton kullanacaksanız sıcak renkler kullanır mısınız?
@mustafayu3974
@mustafayu3974 Жыл бұрын
Teşekkürler hocam
@onurariburnu4092
@onurariburnu4092 Жыл бұрын
Uber doven taksiciler otonom taksilerin onunu kesince kimi dovecek?
@acelyacatalca6307
@acelyacatalca6307 Жыл бұрын
Son derste ücretli çoğrafya hocamız nasıl kullanacağımızı anlatmıştı. O günden beri proje ödevlerimi yaptırıyorum ama kendimi suçlu gibi hissediyorum. Sanki bilgi hırsızlıģı yapıyormuşum gibi hissediyorum.
@bilgeaydn5149
@bilgeaydn5149 Жыл бұрын
Kendine kötülük etmiş olursun.
@cagraydogdu1363
@cagraydogdu1363 Жыл бұрын
hocam bizim sistemin yapmayacağı belli. Bireysel olarak ne önerirsiniz?
ELEŞTİRİLEMEYENLER ÜLKESİ📌
14:33
AkademikLink
Рет қаралды 65 М.
managed to catch #tiktok
00:16
Анастасия Тарасова
Рет қаралды 45 МЛН
Meet the one boy from the Ronaldo edit in India
00:30
Younes Zarou
Рет қаралды 18 МЛН
itibardan tasarruf
30:12
140journos
Рет қаралды 1,5 МЛН
Bir Dilek Hakkın Olsa Ne İstersin? | Haluk Tatar | TEDxAnkara
17:45
Chatgpt Bilim Ve Akademi Dünyasını Nasıl Etkiler? Evrimsel Algoritma Nedir?
10:58
Fakirler için Acımasız Bilimsel Gerçekler
11:46
AkademikLink
Рет қаралды 231 М.
Yapay Zeka ile Makale Tarama | Consensus Ai
18:54
DrDahiliye | Dr. Atilla Uslu
Рет қаралды 14 М.
Bana Baştan Anlat - Ayşegül Çoruhlu
1:02:40
Özlem Gürses
Рет қаралды 108 М.
TÜRKİYE'DE AKADEMİNİN REZİL DURUMU!
26:12
AkademikLink
Рет қаралды 205 М.
managed to catch #tiktok
00:16
Анастасия Тарасова
Рет қаралды 45 МЛН