15:00 o explicatie tun. Impozitarea progresiva e discriminare pe fata. Dupa ce ca platim mai mult la impozit peste tot beneficiem de aceleasi servicii de care beneficiaza si aia pe minimul pe economie. Lucru absolut stupid. Dau in aceleasi gropi, aceleasi spitale de 2 lei, aceleasi 6 ore le fac pe valea prahovei dar platesc taxe de 20 cat unu cu minimul pe economie. Sa mai ai si tupeul sa ne ceri ajutorul sa salvam economia cu impozit si mai mare e ultima picatura si surpriza, o sa pierdeti si ce faceti acum de pe urma persoanelor respective.
@adenicol95696 сағат бұрын
Ciolacu face "tur de forță la ministere" pentru a-şi proteja nepotismele. Mai bine să facă Bolojan "turul de forță".
@IleanaDragos-k9s5 сағат бұрын
Tăiați pensiilor speciale și beneficiile nepotismului
@luminitaardeu47486 сағат бұрын
Dați indexarea pensiilor începând de la 1 ianuarie 2025 , conform Legii pensiilor 360/2024. Nu mai instigați la televizor, în spațiul public la nerespectarea legilor în România! Indexarea pensiilor este un drept câștigat de pensionari prin efectul legii.
@MrEvans16 сағат бұрын
Era clar ca o sa se intample daca se voteaza psd...
@niculaecimpoca19566 сағат бұрын
Numai hahalere....să între și să câștige...bine că nu a zis perodă...duceți-vă mă pe front...
@iulianarion86945 сағат бұрын
Oricine castiga in instanta indexarea pensiei: În Decizia CCR nr. 872 din 25 iunie 2010 referitoare la obiecţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor Legii privind unele măsuri necesare în vederea restabilirii echilibrului bugetar, Curtea Constituţională a României a hotărât că „dreptul la pensie este un drept preconstituit încă din perioada activă a vieţii individului, acesta fiind obligat prin lege să contribuie la bugetul asigurărilor sociale de stat procentual raportat la nivelul venitului realizat. Corelativ, se naşte obligaţia statului ca în perioada pasivă a vieţii individului să îi plătească o pensie al cărei cuantum să fie guvernat de principiul contributivităţii, cele două obligaţii fiind intrinsec şi indisolubil legate. Scopul pensiei este acela de a compensa în perioada pasivă a vieţii persoanei asigurate contribuţiile vărsate de către aceasta la bugetul asigurărilor sociale de stat în temeiul principiului contributivităţii şi de a asigura mijloacele de subzistenţă a celor ce au dobândit acest drept în condiţiile legii (perioadă contributivă, vârstă de pensionare etc.) Astfel, statul are obligaţia pozitivă de a lua toate măsurile necesare realizării acestei finalităţi şi de a se abţine de la orice comportament de natură a limita dreptul la asigurări sociale. Deşi sumele plătite cu titlu de contribuţie la asigurările sociale nu reprezintă un depozit la termen şi, prin urmare, nu pot da naştere vreunui drept de creanţă asupra statului sau asupra fondurilor de asigurări sociale (Decizia Curţii Constituţionale nr. 861 din 28 noiembrie 2006, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.45 din 22 ianuarie 2007), ele îndreptăţesc persoana care a realizat venituri şi care a plătit contribuţia sa la bugetul asigurărilor sociale de stat să beneficieze de o pensie care să reflecte nivelul veniturilor realizate în perioada activă a vieţii. Cuantumul pensiei, stabilit potrivit principiului contributivităţii, se constituie într-un drept câştigat, astfel încât diminuarea acesteia nu poate fi acceptată nici măcar cu caracter temporar. Prin sumele plătite sub forma contribuţiilor la bugetul asigurărilor sociale, persoana în cauză, practic, şi-a câştigat dreptul de a primi o pensie în cuantumul rezultat prin aplicarea principiului contributivităţii; astfel, contributivitatea, ca principiu, este de esenţa dreptului la pensie, iar derogările, chiar şi temporare, referitoare la obligaţia statului de a plăti cuantumul pensiei rezultat în urma aplicării acestui principiu afectează substanţa dreptului la pensie”.
@skeptikson38945 сағат бұрын
Reducerea taxelor se face prin marirea lor. Si mai ziceti ca n-au umor. 😜
@gheorgheneagu67644 сағат бұрын
Jos Iohanis jos Ciolacu jos mafia psdnl
@iulianflorinfilip44274 сағат бұрын
Vorbiți de investiții ,,!!!😂😂.Ce investiții făcute de 35 de anii sunt finalizate,????.., în anul 2025🤔🤔🤔.Noi România vedem clar cum stă treaba în România 🫣🫣🤭🤭. În România mai mult se vinde din Țară 😡😡😡 decât să se realizează 😡😡.Asta e realitatea 😡😡👎👎👎👎.
@iulianflorinfilip44274 сағат бұрын
Ilie Bolovan 😂😂😂 vorbeșteee cum vorbea și Elena Udrea 😂😂😂. Toții vorbesc și promite 😂 până iau puterea la nivel de conducere😂. După care nici nu le mai vedem prezența 😂😂.
@romuluspojoni4 сағат бұрын
ASA ai tratează pe alegătorii lor 😂😂😂nu ești cu mine pac pac taxe și uite ciuciu ca nu am ieșit …ce fel de guvern este asta…mama mea m a rugat să o ajut să emigreze numai așteaptă pomana lor …are o pensie mica și a votat 🗳️ PSD …draga de ea a muncit 37 de ani să stea la mila guvernanților și la bătaia lor de joc ….vorba ei …când promiți ceva ține te de promisiune sau taci din gura sau nu mirosi a post de gura
@johntamasi32653 сағат бұрын
No no sir they will call Iohanis and you for consultations and solutions. You are a really special kind of political commentator. Stop talking you are making an ass of your self.