Тази събота и неделя: Защо депутатът Христо Петров е срещу задължителната квота за музика?

  Рет қаралды 36,655

bTV Media Group

bTV Media Group

10 ай бұрын

Пікірлер: 184
Koki Cha
Koki Cha Ай бұрын
Преди известно време пихме бира на кварталното магазинче и стана въпрос за съвременните будители, и всеки трябваше да посочи един човек и да се обоснове. Аз бях последен, посочих Хазарта и след обосновката си спечелих одобрението на всички на масата. Голям пич се оказва верно, че е умен беше ясно отдавна, щото то ако си прост такива рими и препратки в текстовете няма как да измислиш. Готин човек, честен и достоен.
Petko Petrov
Petko Petrov 4 ай бұрын
Голям мъж,не знаех че е толкова истински браво Ицо
Alex Ruskov
Alex Ruskov 9 ай бұрын
А обясни ли Акад. Денков , на Ицо хазарта какво учат , в училищата в Европа или само ходят на училище , за да свикват , че цял живот ще присъстват на работа , за която не се искат сериозни познания или специалисти ?!....
Silviya Pavlova
Silviya Pavlova 4 ай бұрын
Точно и ясно!Браво,г-н Петров!
ПИванка Николова
ПИванка Николова 9 ай бұрын
Не за това, а защото пее истински български песни, и ги пее не като теб. Лили Иванова избира текста, мелодията и когато я чуеш, настръхваш.
chadelaeva
chadelaeva 9 ай бұрын
Браво г-н Петров ! Боли когато чуят истината . Аз не познавам един човек м/у 15 и 60 , който да слуша българска естрада от “ новите” . Да с удоволствие бих си писнала песни на Лили Иванова ,В.Найденов , Щурците или ФСБ .. но до там със старите изпълнители .. от новите Любо Киров, Мария Илиева,Графа ,Вие , Стефан Вълдобрев( Обичайните Заподозрени ) Фондацията и горе долу до там с избора на българска свястна музика .. другите определено водят до самоубийство 😅 Относно образованието -страшно е . Вдигайки заплатите на учителите бих помолила и да ги “ изпитате” .. такива ужаси чувам от 16,17 год. деца , че ми се плаче . Не може един учител да си пуши цигарки с мало и непълнолетни , не може да се извиняват отсъствия “ щото не ни се занимава” , не може учител да псува ученик … децата деградират скорострелно .. Успех и дай Боже по-малко спънки от продажната пастмина !
Пламен Овчаров
Пламен Овчаров 9 ай бұрын
Като практикуващ учител, мога от опит да Ви кажа, че децата си псуват спокойно в клас, удрят се, пускат си детски сериалчета "Хана Монтана". Като им кажеш нещо, родителите довечера във фейсбук ти пишат "Защо моето дете има забележка/ слаба оценка ?". Деградация е, истина е. Излиза, че прекалено много се изисква от учителя. Стигал съм и да чувал, че ние трябвало не само да учим децата, ами и да ги възпитаваме. Родителите да не са само да го правят и дават на другите да го гледат ?
Васил Камджалов
Васил Камджалов 9 ай бұрын
Христо Петров говори благородно и честно по неговия си начин. Хората дето мрънкат или нямат концепция на правилно извън любимият им лагер или са прости и наистина нивото на как реално работи една държава и какво изисква да се движи не го разбират и си мислят, че е с щракане на пръсти.
Станислава Филипова
Станислава Филипова 9 ай бұрын
@Васил Камджалов Има нещо противоречиво в това което казваш. Аз те разбирам по този начин:когато Ицо хазарта обижда някой-МОЖЕ, но когато Костадинов го направи-НЕ МОЖЕ. Защо питам аз? И тук съм съгласна с теб за медиите. Омръзна ми от това лицемерие и тази несправедливост. (извинявай, че ти говоря на "ти")
Васил Камджалов
Васил Камджалов 9 ай бұрын
@Станислава Филипова Той сам си призна, че е трудно в началото, не е просто ей така особено ако иска човек да свърши нещо смислено и не съм тръгнал аз пък да си представям, че съм за там и ме дразни обикновения човек да говори като не е там пък знае сякаш по-добре. Мразя да обиждам хората. Много са ме наранявали в живота ми досега и пак предпочитам да не ги виня и се поставям на тяхното място, но тук предвид какво се опитват да вменят хора , които не разбират и се следват по стадото, и политици не удобрявам, защото ще бъде в минус на хората от народа, които си мислят, че се борят срещу зло. Всичко е до гледна точка, медиите и политици вменят една гледна точка и тя не прави нищо полезно освен да всява страх. Ако обиждането ще влезе в кратуните на господата и дамите по-лесно заради манталитета ще си позволя да обида хората един път.
Станислава Филипова
Станислава Филипова 9 ай бұрын
Васил, и аз говоря благородно и честно по моя си начин, но не съм в парламента, защото нямам това образование и призвание, но това не значи, че съм проста. Имам образование за друго и там съм полезна. Всеки трябва да си знае мястото!
Иво Борисов
Иво Борисов 4 ай бұрын
ПРАВО КУМЕ У ОЧИ БРАВО ИЦЕ НАПРАВО ГИ ЗАКОВА!!!
Жанета Димитрова
Жанета Димитрова 9 ай бұрын
Перфектно защити тезите си!
Радостина Неделчева
Радостина Неделчева 8 ай бұрын
ти как си
Daniela Mihova
Daniela Mihova 9 ай бұрын
Искам някой да ме обича, както бТВ обича Ицо Хазарта.
Mario Petrov
Mario Petrov 9 ай бұрын
100% Истина! Браво г-н Петров!
Valentina Stoycheva
Valentina Stoycheva 3 ай бұрын
Проблемът ти не е музиката!... А русофобията, с която са те напоили до кости! Донякъде си жертва, но... все пак ТИ си позволил! Излъчваш омразата към “руското”, с която закърмиха и отгледаха вече две поколения, за съжаление! Не различаваш и кое е разумното! Целта на робовладелците ни е постигната! А дали има наистина причина един народ да бъде мразен и неговата култура отречена, пък който и да е той..., заради игрите на политиците..., не си се попитал никога, нали? Дали си вникнал каква е причината за украинската сага - кой я предизвика? Чии войски се струпваха до границите в нарушение на споразумения и кой упражненяваше геноцид с издевателства над руските там?... Не виждаш ли какъв е политическия език: “България е нато и нато е България”..., “България е за еврото” - верно ли е? НЕ Е! Кой е “България”???... Народът е България (80%) = суверенът е против еврото и ЕС и русофобията!... България НЕ Е шепата майкопродавци, които те присъединиха, за да гласуваш срещу род и родина послушно срещу заплата или повече!... Обезкостихте ни..., а сега и с последното ни левче-суверенитет, заради сребърници, ще ни доубиете!... Прекалено много юди се наредихте там! Махай се, момче, нямаш тежест, знания, мислене..., нямаш различаване кое е ценно! Помъдрей първо, зелен си и празен. Още в журито за таланти ти личеше, че нямаш какво да кажеш!... НО сега колонизаторите така правят навсякъде - назначават вредни, безлични, некомпетентни управници, за да ни оглозгат и заробят трайно и по-лесно! Назначават податливи на парите и страхливи и безродни, каквито ТЕ създадоха, за да ни управляват бездарно, за да кажат: вие не можете, ние ще ви управляваме!... И теб, затова те е “огряла” депутатската пара, не заради добри качества!... Колкото и да внимаваш да си сериозен..., си прозрачен за интелигентността на разумните! А и това, което излиза от теб, говори за теб! По-добре напусни говорилнята!... Свестните хора се срамуват, че в парламента ни има такива!... Честните и качествени родолюбци са разтревожени за Бг, защото ще ни заличите!... И не бързай да плюеш този пост..., а се замисли! Не си продавай душата! Предателите, никой не ги уважава и няма да спиш спокойно някой ден!... АКО имаш нещо българско останало в теб?!...
Радостина Неделчева
Радостина Неделчева 8 ай бұрын
браво хазарте-умен си брато
Ivailo Ivanov
Ivailo Ivanov 9 ай бұрын
Гъзи, бузи, буцури… не помня на кого беше тая песен🙄 Г-н Петров, Вие помните ли?! Или сте на розобер 🙂
Ivailo Ivanov
Ivailo Ivanov 8 ай бұрын
@Радостина Неделчева Това пък що 😂
Радостина Неделчева
Радостина Неделчева 8 ай бұрын
@Ivailo Ivanov по-добре дай 2 лева на просяк
Ivailo Ivanov
Ivailo Ivanov 8 ай бұрын
@Радостина Неделчева Не се заяждам, просто имам мижав интерес към политическо безочие!!!
Радостина Неделчева
Радостина Неделчева 8 ай бұрын
не се заяждай брато,моля те
Ivailo Ivanov
Ivailo Ivanov 9 ай бұрын
@Konstantin Lesov Коментарът е за това, че няма как точно той да е критерий за правилни и нецензурни текстове!
Gogsi de Vaart
Gogsi de Vaart 10 ай бұрын
А Гарджока ще има ли квота?
Васил Камджалов
Васил Камджалов 9 ай бұрын
@Gogsi de Vaart Той ми е роднина. Йордан е първото му име. Ще му предам. Да кажем, че фамилията е доста ерудирана, но като ефект той е постигнал много, казвам и, че да не се възползвам от името на негов гръб.
Gogsi de Vaart
Gogsi de Vaart 9 ай бұрын
@Васил Камджалов :) Така е, много сила има в текстовете му, стига да се набляга на тях, а не какво взимал и как изглеждал :D Иначе ви желая много здраве и успех, маестро Камджалов, надявам се да сте вие, а не някой фен :) Истински българин! Уважение!
Васил Камджалов
Васил Камджалов 9 ай бұрын
@Gogsi de Vaart Е аз нищо не съм казал, кой знае какво, мои приятели са му фенове дали на шега повече, но често го споменаваме.
Gogsi de Vaart
Gogsi de Vaart 9 ай бұрын
@Васил Камджалов Смеем се, но реално погледнато има по-стойностна лирика от 95% от изпълнителите ни :D
Васил Камджалов
Васил Камджалов 9 ай бұрын
Само Гарджока :D, такъв гении няма XD
Aleks Funny Works
Aleks Funny Works 9 ай бұрын
Не са ли много гафовете на това правителство?
Радостина Неделчева
Радостина Неделчева 8 ай бұрын
познай къде живея
mati155100
mati155100 9 ай бұрын
поклон, браво
Васил Михайлов
Васил Михайлов 9 ай бұрын
Ицо Лекето ли е певец? ХАХАХАХАХАХА
Krasimir Hristov
Krasimir Hristov 10 ай бұрын
Vzimai buxala ot sveta sofia monument I na kolesnika za liberalna america
Svetlyo Nikolov
Svetlyo Nikolov 9 ай бұрын
😝😝😝
Sniko Trika
Sniko Trika 9 ай бұрын
Абе влезнат ли в политиката... Данаилов, Трифонов, Хазарта...
Полина Панева
Полина Панева 10 ай бұрын
Боклуците се сравняват с Лили Иванова.😆😂
Vukov SW
Vukov SW 5 ай бұрын
@venelin grozevтрябва да напише коментар човека може и въобще да не е станало във видеото ама като не му харесва ще напише кво и да е
venelin grozev
venelin grozev 9 ай бұрын
Поли,върни и чуй,за да не се излагаш публично,никъде няма сравнение!
Petar Petrov
Petar Petrov 9 ай бұрын
Нямаш работа там, бате! Честно.
XerXi
XerXi 9 ай бұрын
1:17 хахаха това Марсо ли трябва да е
Svetlyo Nikolov
Svetlyo Nikolov 9 ай бұрын
Махай се махай се
Vas Koo
Vas Koo 9 ай бұрын
Този забрави ли кво ги пееше ?!! Егати безочието !!
venelin grozev
venelin grozev 9 ай бұрын
Алоо,и тук в това интервю ги нагласи точно като в песните,Евала!
D C
D C 9 ай бұрын
Боклук какво е значението тези дето не пееха са в пъти по зле
Teodor Koralsky
Teodor Koralsky 9 ай бұрын
4:32
Svetlyo Nikolov
Svetlyo Nikolov 9 ай бұрын
Da
Krasimir Hristov
Krasimir Hristov 10 ай бұрын
Evrovisia satanick kult.hi hi hi
Ivan Tanev
Ivan Tanev 6 ай бұрын
NETI ETAM MJASTOTO OBARKAL SI SE PO DOBRE IZGLEGDACH NA SCENATA
varvar var
varvar var 4 ай бұрын
Ицо, Ицо...забавлявай глупаците около себе си и остави умните да се наумуват!
Denitsa Tsvetanova
Denitsa Tsvetanova 9 ай бұрын
Ице , и твоите рими не са били много благопристойни ... Иначе харесвам творчеството ти
Kaiser Soze
Kaiser Soze 10 ай бұрын
Право, Куме в очи!
Недялко Калчишков
Недялко Калчишков 9 ай бұрын
Вън от говорилнята ве
sasho54
sasho54 9 ай бұрын
Боклук.
Vanina
Vanina 9 ай бұрын
Проблемът на този е , че предложението идва от Възраждане, ако беше дошло от него, щеше да се бие в гърдите за добрата идея.
Vanina
Vanina 5 ай бұрын
@Vukov SW когато има къде да се изявяват, ще имат мотив да творят и повече средства за това. На мен са ми втръснали блудкави англоезични прехвалени дрънкания, наречени музика.
Vukov SW
Vukov SW 5 ай бұрын
@Vanina Добър аргумент само дето те не казват че не искат да има българска музика , а че не искат да е единствено българска. Аз съм на мнението че ще се пускат основно сега направени парчета. Изпълнителите които си ги бива и заслужават да ги въртят по радио и насам натам са малко (броят се на пръсти) затова не смятам че това ще е добра идея да ги слагаш на едно с определени хора само защото и тяхното е на български.
Vanina
Vanina 5 ай бұрын
@Vukov SW нали и бг музикантите си имат фенове. В Гърция например, искам да слушам гръцка музика, не английска. Въпреки, че тук не слушам нито гръцка, нито чалга. Вече не слушам и ъпсурд.
Vukov SW
Vukov SW 5 ай бұрын
Как това е добра идея човече?? Представяш ли си на плажчето вместо някой микс да слушаш само български изпълнители та то точно смеската от Байландо и лафовете на Криско беше топа на лятото
Разделеният ум
Разделеният ум 10 ай бұрын
Страшна реформа. В Национална спортна академия. Втората специалност от 350 скача на 1200лв. Защото е гласуван закон, че втора специалност - не трябва да бъде по държавна поръчка. И с тази “реформа” отрязахте крилата на деца, които искат да учат, но нямат възможност! П.с. За вас гласувах, на изборите. Точно заради идеите на вашата партия, относно образованието.
Danko Vassilev
Danko Vassilev 9 ай бұрын
Тоя се мисли за компетентен че и певец ,
Илиян Илиев
Илиян Илиев 9 ай бұрын
Ицо комара му е прякора .може само да бръмчи.
Mario Penchev
Mario Penchev 9 ай бұрын
Тва е щото не мое го разбереш
Sunay Feim
Sunay Feim 9 ай бұрын
Tozili ni upravlyava
Andrey Smirnov
Andrey Smirnov 7 ай бұрын
Абе по рождение ли сте толкова прости всички политици,или в парламента ви облъчват...
Svetlyo Nikolov
Svetlyo Nikolov 9 ай бұрын
P
Mario Mihaylov
Mario Mihaylov 9 ай бұрын
BULEXIT
Veselin Vasilev
Veselin Vasilev 9 ай бұрын
Срам ме е от този индивид!
Lyubo Lazarov
Lyubo Lazarov 6 ай бұрын
Bikluk
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov 9 ай бұрын
Разговор между помияри, разрешаващи "важни въпроси". Вие освен да продавате....друго не можете
Georgi Pavlov
Georgi Pavlov 9 ай бұрын
Пълна излагация съжалявам че ви повярвах, какви тайни какви 5 лева
Радостина Неделчева
Радостина Неделчева 8 ай бұрын
слушам ъпсурт-номер 1 са
Ламбрина Такворян
Ламбрина Такворян 9 ай бұрын
Много слаб изпълнител! От този не мога да приема мнение!
Ivailo Angelov
Ivailo Angelov 10 ай бұрын
Ицака!
Valentina Stoycheva
Valentina Stoycheva 3 ай бұрын
Лъжеш се за Лили Иванова! От сигурно място: вечно си е изисквала, настоявала и се е пазарила и то доста арогантно, да й се плати повече, да бъде третирана финансово специално!.. Мълчало се е..., но тези, които са се сблъсквали с тези неприятни сцени... не можеха да не споделят!
Полина Панева
Полина Панева 10 ай бұрын
Хахаха хайде раздай спрените кражби за 1г управление сигурно са много . Строите ли или вдигахте заплати ? Къде са спрените кражби
Росен Кирчев
Росен Кирчев 9 ай бұрын
Жалка работа. Това е пример как един що годе уважаван изпълнител става пълен измекяр. Жал ми е че все пак ми харесваха някои негови парчета. Това също е пример как в парламента влиза куцо, кьораво и съкато...
alexander antonov
alexander antonov 9 ай бұрын
Ако не си един от тях няма да си там !!!
Daniel Ivanov
Daniel Ivanov 9 ай бұрын
Разпознавал лъжата и къде се натресе,при най големите предатели има време да го проумеешУспех хитрец
Ravena Black
Ravena Black 9 ай бұрын
Българските медии трябва да пускdт 50 и над 50% българска музика!! Всеки, който желае, винаги може да слуша друга музика в youtube.
Станислава Филипова
Станислава Филипова 9 ай бұрын
Абе с едно изречение:Нямаш образование, нямаш самочувствие да взимаш решения, не си компетентен... Е? Да ли пък не си седнал на мястото на някой, който притежава всичко това?
атанас колев
атанас колев 9 ай бұрын
усещане за демагогия
Stati Chobanov
Stati Chobanov 6 ай бұрын
стана боклук, измиха му идеалите, стана джендър :D
Полина Панева
Полина Панева 10 ай бұрын
Защо да е нечувано интервю с лидер на партия ,която е в парламента? С мая общата и Янев нормално ли е да им давате трибуна ? Излагате се като продажни кифладжии
venelin grozev
venelin grozev 9 ай бұрын
Излагацията тук е само твоя!
Martin Dimitrov
Martin Dimitrov 9 ай бұрын
" - В момента, и ти си като всички - бит пес. В парламента да лапаш пишки е бизнес."
VIOLETA DIMITROVA
VIOLETA DIMITROVA 10 ай бұрын
Пак ли тоя с изцъклените наркомански очи ???
VIOLETA DIMITROVA
VIOLETA DIMITROVA 9 ай бұрын
@Daniela Mihova 🤑
Daniela Mihova
Daniela Mihova 9 ай бұрын
"Господин депутата гледа девствено, естествено не шмърка нищо евтино"
Iva Todorova
Iva Todorova 6 ай бұрын
Подигравка ,такива шемети в народното събрание ....
Nikolay Zagorski
Nikolay Zagorski 10 ай бұрын
e s kakvo da se otchete sega sled kato 6 mesetca osven da si e vzemal zaplatata, drugo ne e pravil alkoholika dolen...
Таня Мансур
Таня Мансур 9 ай бұрын
@Ivailo Ivanov ха-ха 🤣🤣👍 абсолютно вярно !!!
Ivailo Ivanov
Ivailo Ivanov 9 ай бұрын
Не е алкохолик, подут е недоспиване, пише домашни за Просветата 🙂
Satoshi Nakamoto
Satoshi Nakamoto 5 ай бұрын
Гласувайте за ПП бюлетина номер 9!!!!
erny1957
erny1957 10 ай бұрын
Този за нищо не става.
Christian Ivanov
Christian Ivanov 10 ай бұрын
AXXAAXAXXAXAA Хазартчето уби , евала
pachhhanel
pachhhanel 9 ай бұрын
лицемер. върти се накъдето духа. но за квотите е прав
Иван Боянов
Иван Боянов 9 ай бұрын
Ицка, "брат" , ти събра 10 пъти повече гласове от Костадинов, защото част от българския народ гласуваше ей така, без да мисли и напук на Бойко Тиквата, който беше кандидат в същия МИР. Второ, ти не се изказваш в НС, защото няма какво да кажеш, тъй като си там, само да гласуваш това, което ти се спусне отгоре. 😉
Vankata Bochev
Vankata Bochev 10 ай бұрын
Напълно прав е.
KPBoom
KPBoom 10 ай бұрын
Егоцентрик
BlastBeat Fromthe Depths of Hell
BlastBeat Fromthe Depths of Hell 9 ай бұрын
10:32 Lets gooo, Копейкин в коша.
Dragan Penchev
Dragan Penchev 9 ай бұрын
Не знам какво трябва да имаш в главата , за да гласуваш за този .
Master Cho
Master Cho 9 ай бұрын
Да тате
Master Cho
Master Cho 9 ай бұрын
Мухи квито имате вие та гласувайте за герб
Veselin VASILEV
Veselin VASILEV 9 ай бұрын
Ейй, Ицо Хазарта е гениален музикант, разбира и от световна политика. Много трудолюбив народен представител. Пълен полимат, но въпреки това скромен
Romeo Klimentov Barbov
Romeo Klimentov Barbov 10 ай бұрын
Смешник !
Красимир Иванов
Красимир Иванов 10 ай бұрын
Срам, че това нещо е в парламента...
Rossie Mladenova
Rossie Mladenova 5 ай бұрын
Водещата, моля поправете си изказа. Лаещите нотки в гласа Ви са безкрайно дразнещи.
Nikolai Petrov
Nikolai Petrov 10 ай бұрын
Празноглавец!!! Докъде се докарахме? Хора с 50 думи речников запас да са ни в управлението на страната...
Snejanka Vladimirova
Snejanka Vladimirova 9 ай бұрын
Законопроекта на Възраждане е правилен и навремен. Ицето е посредствен, необразован и посредствен и не може да предлага нищо смислено. Впрочем когато пораснат децата му, чак тогава ще го разбере.
Stoyan Georgiev
Stoyan Georgiev 10 ай бұрын
Браво ,много голям
Adil Unes
Adil Unes 10 ай бұрын
Боклук !!
Rumi Delcheva
Rumi Delcheva 10 ай бұрын
Поредният "капацитет" от променливите.
Master Cho
Master Cho 9 ай бұрын
Пич си е Ицката ама грешната партия е избрал
Ani Koleva
Ani Koleva 9 ай бұрын
Браво, господин Петров! Дори работата в парламента не Ви е променила! Почтен човек бяхте и сте!
120 минути: В главната роля: Камен Донев
15:46
„Тази неделя“ (26.03.2023 г. - Част 2) | БТВ
54:32
bTV Media Group
Рет қаралды 1,1 М.
Andro, ELMAN, TONI, MONA - Зари (Official Audio)
2:53
RAAVA MUSIC
Рет қаралды 807 М.
По света и у нас - 26.03.2023, 08:00 по БНТ
10:39
Българска Национална Телевизия БНТ
Рет қаралды 2,6 М.
Do the Dutch Speak German? | Easy Dutch 20
10:26
Easy Dutch
Рет қаралды 309 М.
Бұл менің қызым | АЛАС | 7 серия
26:21
[Reel] SIGMA WEDNESDAY (3D)
0:14
PP
Рет қаралды 13 МЛН
Встретил бухого Батю😀#shorts
1:00
ВИКТОРОВИЧ
Рет қаралды 589 М.