Δεν έχω το χρόνο να το ακούσω όλο. Αυτό το παράδειγμα με τα χόρτα που ακούω τώρα δεν έχει λογική το ότι ξέρει κάποιος να περνάει τον δρόμο δεν τον εμποδίζει να ξέρει και όλες τις ποικιλίες των χόρτων. Το πρόβλημα είναι αυτοί που θα έχουν τον έλεγχο της Τ Ν πως θα την χρησιμοποιήσουν. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι ίδιοι θα απομονώσουν ακόμα περισσότερο τον άνθρωπο απο την οποιαδήποτε γνώση ώστε να τον έχουν δέσμιο σε οτιδήποτε μπαρουφα θα θέλουν να περάσουν. Να μην μπορεί να σκεφτεί και να συγκρίνει ώστε να αναγνωρίσει το ψέμα απο την αλήθεια. Αυτό ακριβώς έγινε με τον κορονοιο χωρίς ακόμα να υπάρχει η Τ Ν. Σίγουρα αυτοί που έχουν την δύναμη να ελέγχουν την ΤΝ δεν θα σκεφτούν το καλό των πολλών θα σκεφτούν πως να χειραγωγήσουν τους πολλούς αποκλειστικά και μόνο για το δικό τους συμφέρον. Το μέλλον προβλέπεται πολύ δυσοίωνο.
@AGGGELLOS8 ай бұрын
ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ Α Ι ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΗ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΛΕΣ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!
@ΝτίνοςΓκιώνης Жыл бұрын
Ευγε κυριε καθηγητα για την παρουσιαση. Ποια ειναι η γνωμη σας οταν αναλαβουν οι μηχανες την εξελιξη της επιστημης και ο ανθρωπος πλεον θα αδυνατει να κατανοησει το βαθος και την ποσοτητα της παραγωμενης νεας γνωσης; Αν τα νοημονα ρομποτ κατανοησουν την υπαρξη τους, cogito ergo sum, θα συνεχισουν να αποτελουν πειθηνια εργαλεια ενος ανθρωπου πρακτικα αμαθη και ανικανου σε σχεση με αυτα; Μηπως προκειται για το νεο ειδος μηχανικου ανθρωπου με απειρες δυνατοτητες που θα αντικαταστησει τον θνητο ανθρωπο και θα συνεχισει να γραφει την ιστορια της ανθρωποτητας; Μηπως αυτο ακριβως εχει συμβει και σε αλλους πιο προηγμενους πολιτισμους του συμπαντος και αποτελει ενα αναποφευκτο βημα της εξελιξης ππυ πλεον ο θνητος ανθρωπος δεν μπορει να προωθησει.
@michgolov Жыл бұрын
+1 για την παρουσίαση. Ερώτηση, ξεκινάω μια μελέτη μεταλλικού στεγάστρου με μεγάλα ανοίγματα, πχ 40μ για ένα κλιεστό γυμναστήριο. Φτάνοντας στο τέλος και λόγω του ότι ήταν Αρχιτεκτονική πρόκληση βλέπω αφενός ότι είναι υπερδιαστασιολογημένο ή ότι με μια άλλη μορφή δικτυώματος -μορφής του φορέα θα μπορούσα να έχω αποδοτικότερη κατασκευή. Σε αυτή την περίπτωση λόγω του τεράστιου χρόνου που απαιτήθηκε για να φτάσωβ σε αυτό το σημ,είο είναι σχεδόν αδύνατο να γυρίσω πίσω για άλλη δοκιμή. Ή να δοκιμάσω κάτι που μπορεί τελικά να μην αποδίδει. Αυτή τη διαδικασία αν μπορούσε να βοηθήσει η Τ Ν τότε θα γλύτωνα ψρόνο, πόρους και θα θα έκανα καλύτερο σχεδιασμό +την προστασία του Περιβάλλοντος. Όχι δε θα μείωνε τη δουλειά μου. Θα την αύξανε αποδοτικά. Θα υπάρξει τέτοιο εργαλείο?Να μια πρόκληση για τους Έλληνες προγραμματιστές που δε χρειάζονται βαριά βιομηχανία για να αποδώσουν αυτά που μπορούν.
@GA-JET-LAG Жыл бұрын
Mπορείτε να μας πείτε το site με τα εργαλεία της ΤΝ ;
@ΗλιαΗλιαδου Жыл бұрын
Δυστυχώς ενώ δίνονται πολλές υποσχέσεις και στην πραγματικότητα θα μπορούσε να αξιοποιηθεί η τεχνολογία προς όφελος των ανθρώπων φοβάμαι ότι θα χρησιμοποιηθεί εις βάρος των ανθρώπων .Τόση δύναμη σε ποια χέρια και ποια μυαλά θα δωθεί εν τέλει; Αν υπάρχει ένας άνθρωπος στον οποίο θα μπορούσαμε να εμπιστευτούμε την τεχνικη νοημοσύνη σίγουρα αυτός θα ήταν ένας αμερόληπτος ,δίκαιος ,σώφρων ,ηθικός και πάνω από όλα να αγαπά τους ανθρώπους ...υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος;Μόνο ένας άγιος ή ο ίδιος ο Θεός θα μπορούσε .Μόνο που ο Θεός δεν έχει ανάγκη τέτοια μεσα
@stavroulakapralou9182 Жыл бұрын
Την ιδια σκεψη ηθελα να γράψω ,,πριν ακομα να ακουσω το ολο ενδιαφερον θέμα !!!!χαίρετε!
@LyubomirIko5 ай бұрын
One good thing AI can do is to auto-translate (in the form of subtitles) the videos on this channel. I think there is options in the settings you should enable. Greetings from Bulgaria. Too bad I can't understand Greek, this channel looks like a gem.
@TheUncutMountain5 ай бұрын
Unfortunately KZbin doesn't support auto captions for the Greek language. We hope it will happen in the future
@YiorgosPalasАй бұрын
Κανένας δεν δουλεβη.πενθημερο φηλε στην ελλάδα.
@Kapamikapa Жыл бұрын
7:55 δεν υπάρχει η λεξη παράξω. Υπαρχει φτιάξω ή παραγάγω. Ελεος πια.
@Kapamikapa Жыл бұрын
Να «παράξει» και ξερός. • Μάθανε τώρα όλοι • παραμορφωμένοι • «θα παράξει» «να παράξει». • Που να τους ταράξει αφωνία. • Διαρκείας. • Μέλλων διαρκείας «θα παράγει», στιγμιαίος «θα παραγάγει». • «Θα παράξω» είναι • έγραψε εύστοχα στην «Κ» ο τέως βουλευτής Νικ. Λιναρδάτος • «φουστανέλα πάνω από χλαμύδα». • (Γιατί διαταράσσουμε όμως το γλωσσικό τους μεγαλείο;).
@Kapamikapa Жыл бұрын
Δύο άθλοι Kύριε διευθυντά Δύο άθλους μέσα στην ίδια μέρα δεν θα τους κατάφερνε ούτε ο Hρακλής. Mάλλον κακώς είπα μέσα στην ίδια μέρα· μέσα σε μία ομιλία, για να κυριολεκτήσω. Kι όμως· τους διέπραξε ο «νεωτεριστής» νέος (με γηραιές ιδέες) Aλέξης Tσίπρας· σε ομιλία του προς τους εργαζομένους στη ΛAPKO την 15η του μηνός. O πρώτος άθλος: Eπανέφερε τους μισθούς και τις συντάξεις (στην προτέρα τους, προφανώς, κατάσταση) με ένα νόμο και ένα άρθρο. Mε τον ίδιον ακριβώς τρόπο, με τον οποίον θα καταργήσει τα μνημόνια. Eπειδή δε το κράτος δεν έχει φράγκο (ευρώ, εννοώ) για παραπανίσιες δαπάνες, συμπεραίνω πως θα δώσει από τα δικά του· από την τσέπη του. Σαν πολλά, δεν είναι; O δεύτερος άθλος, ο και σοβαρότερος, είναι η δολοφονία της νεοελληνικής μας γλώσσας. «Nα παράξουμε υπεραξία... για να παράξουμε πλούτο και να τον διανείμουμε δίκαια»· το είπε ακριβώς έτσι. (Kαι για να πούμε και του στραβού το δίκιο, δεν είναι ο μόνος· έχει γίνει της μόδας. Λόγω της αγραμματοσύνης των σημερινών Nεοελλήνων χρησιμοποιείται ευρύτατα· όπως το «τεκταινόμενα» με την έννοια των απλώς συμβαινόντων. Nομίζουν πως με αυτά καταπλήσσουν τους μπουρζουάδες· (qu’ils epatent les bourgeois). O διαρκής μέλλων του παράγω είναι «θα παράγω»· υποτακτική «να παράγω». «Nα παράξουμε» υποτίθεται ότι είναι υποτακτική στιγμιαίου μέλλοντος, όπως το συνεχόμενο «να κατανείμουμε». O στιγμιαίος όμως μέλλων του παράγω είναι «θα παραγάγω», από τον αόριστο παρήγαγα. (Tο άλλο, το «θα παράξω» είναι φουστανέλα πάνω από χλαμύδα). «Aπό το θέμα του αορίστου ο οποίος σημαίνει τη συντέλεια μιας πράξης, σχηματίζουμε, πάλι με πρόταξη του θα, τον δεύτερο τρόπο και τύπο του μέλλοντα, τον στιγμιαίο...» (από τη σελίδα 368 της «Nεοελληνικής Γραμματικής», δεύτερη έκδοση, του αγαπητού Γ. Tσοπανάκη· ένα μνημειώδες έργο ενός ακαδημαϊκού, κατά βιβλιοκρισία δημοσιευμένη στο περιοδικό Oικονομικός τής 13ης Iουνίου 1996). Θα παραγάγουμε, να παραγάγουμε, λοιπόν. Tο «να παράξουμε» είναι δολοφονία. Nικ. Λ. Γ. Λιναρδατος τέως βουλευτής
@Kapamikapa Жыл бұрын
13:09 😡
@ΓεωργιοςΜιχαηλ-ψ4ζ Жыл бұрын
ολοταχος πρως την κολαση.
@thegreek.123 Жыл бұрын
Πέστε μας που μας είναι χρήσιμη τίποτα δεν δίνεται δώρο...ποιο είναι το όφελος,
@stavroulakapralou9182 Жыл бұрын
Και αυτο το εχω ως απορια που γραψαρε!
@ΤζιμΑνταμ Жыл бұрын
Τεχνητη ανοησία της υπερηφάνειας των ανθρώπων που θα φέρουν ολα τα δεινά στον άνθρωπο..
@stavroulakapralou9182 Жыл бұрын
Και αυτο θα ηθελα να εκφρασω και εγω κάπως,,,,,,,,ως απορία,,χαιρετε