Foarte bine realizat, felicitări pentru inițiativă! Mi-ar plăcea să văd și o lecție despre optimizări în metoda programării dinamice. Nu prea mă descurc cu trucul înfășurătorii convexe…
@iovanalex4 жыл бұрын
Nu se da la BAC... ce nu intelegi?
@AAA1AAA1AAA66 ай бұрын
cum explica pentru surdo-muti codul c++? Cum spune iostream, si toate cele?
@oanaciuca22483 жыл бұрын
de aia nu inteleg copiii nimic la scoala.
@Adidinamite3 жыл бұрын
ma scuzi, nu te cunosc, dar nu stiu cum e posibil sa nu intelegi. Este explicat pas cu pas (backtracking) iti recomand sa te mai uiti odata la videoclip
@tglx20112 жыл бұрын
Probabil nici de la matematică NU fac diferența între 1,2,3,4 și 4,3,2,1 să NU mai vorbim de "aranjamente din n luate câte k". E greu ! NU e pentru oricine ! Dar se poate învâța. E ca și la engleză/franceză ! Primele ore sunt limbi străine ... dar pe urmă știi ce este 1 hello, au revoir ... ș.a.m.d ... solicită TIMP !
@dansnel2 жыл бұрын
din acest motiv consider ca elementul uman trebuie sa dispara din educatie si sa fie inlocuit cu softul educational de calitate.
@FelixGr3 жыл бұрын
Si femeia de serviciu daca o inveti explica mai bine
@cezarbaluta85133 жыл бұрын
Tu faci live-uri de Minecraft si comentezi de una dintre cele mai bune profe de info din Romania=)))
@Adidinamite3 жыл бұрын
Asa sunt romanii, li se ofera ceva gratuit si se apuca sa critice
@tglx20112 жыл бұрын
Explică ca la examenul de titularizare. Ca în manual ! Propun ca înainte de manual, să să facă băbește, pe foaie/tablă ... ce facem cu numerele (ceva de genul, în clasa I: hai să numărăm degetele ... hai să învățăm "semnele"/numerele ... și pe urmă trecem la adunări/scăderi pe degete ... și pe urmă pe hârtie ... și pe urmă cu numere mari și pe urmă la înmulțiri cu numere mici ... și pe urmă la înmulțiri cu numere mari). De exemplu la ora de info, NU (ar) mai (trebui să) explici ce este o permutare (se prespune că știe deja de la mate ... dacă e varză la mate, stai și îi explici la ora de info ?). E ca și cum în clasa a XII-a, la engleză, faci conjugarea verbului to be. Problema, din punctul meu de vedere, e cum acoperi "golurile/lipsurile" acumulalte. Probabil NU le mai acoperi ! Și atunci, părerea mea, e, că elevul ar trebui să se transfere la alt profil (dar și acolo ar avea goluri, la acel profil) ! Și atunci SOLUȚIA, din punctul meu de vedere ar fi "bacalaureatul diferențiat" (am auzit că așa este în Franța): ceva de genul cum e la competențe digitale/lingvistice: ești de nivel începător/mediu/avansat/expert. Și backtracking-ul evident va fi doar la EXPERT ! Ar mai fi o chestie ! Să fie pe bază de module promovate, ca la medicină, dacă bine știu ! Înveți 1-2 luni 1 modul. Dai examen. Dacă îl promovezi, treci la următorul modul, dacă NU, atunci repeți modulul ? Sau iei alt modul ? Cu școala online, ai putea avea și 100-1000-10K elevi la ore, și 2 elevi ! Sau, la modulele de bază, ar putea fi mai mulți profesori ! Iar cele mai grele, mai puțini profesori, cu mai puțini elevi. ... Povești, imaginația mea bogată, ...
@compresor54814 жыл бұрын
inutil...
@cezarbaluta85133 жыл бұрын
Comentariul tău e inutil
@tglx20112 жыл бұрын
Așa se scrie pentru nota 10 la examenul de titularizare !