Debunking με το γάντι..me like it! :D Πολύ ωραίο βίντεο και καλή αρχή στη νέα σεζον! :)
@sciencebehindmusic6 жыл бұрын
The Mad Scientist Behind Music xD Να' σαι καλά Στάμο!
@giorgosandroulakis6116 жыл бұрын
Τρομερή δουλειά! Ο χρόνος που ξόδεψες είχε αποτέλεσμα ενα υπέροχο βίντεο. Συνέχισε την υπέροχη δουλειά σού με μεγαλύτερη ένταση
@sotirioshi6 жыл бұрын
Πολύ ωραίο βίντεο. Πράγματι η μουσική είναι κάτι υπέροχο, και προσωπικά θεωρώ ότι για όλους τους ανθρώπους είναι αγαπημένη συνήθεια να ακούνε την μουσική που τους αρέσει και να χαλαρώνουν ή να σκέφτονται πιο καθαρά γενικότερα. Συνέχισε τα βίντεο, διαλέγεις τα καλύτερα θέματα :D
@garden_of_hopes6 жыл бұрын
Χωρίς ίχνος υπερηφάνειας, μαθαίνω πιάνο από το 2009. Είχα επιτυχίες σε μαθηματικούς διαγωνισμούς όπως και στο σχολείο, οχι μόνο εγώ αλλά και πραγματικά, συμμαθητές μου που μαθαίνουν μουσική. Συγχαρητήρια για το υπέροχο βίντεο.
@sciencebehindmusic6 жыл бұрын
Πρέπει να είσαι υπερήφανη Ρούλα, απλά χωρίς ίχνος υπεροψίας! Μπράβο σου και συνέχισε να αριστεύεις και στα 2! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
@garden_of_hopes6 жыл бұрын
@@sciencebehindmusic Σας ευχαριστω.
@TatiZelEvanescaki6 жыл бұрын
Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά! Ως μουσικός αλλά και νηπιαγωγός μπορω να πω με σιγουριά πως η μουσική παίζει σημαντικό ρόλο στο νευρικό σύστημα και στην παραγωγικότητα και την δικιά μας αλλά και των μικρών παιδιών! Επίσης μπράβο για την καλή δουλειά που κανείς με τα βίντεο σου! (P.s. είδα το mp3 στο τέλος και συγκινήθηκα) 👏👏
@sciencebehindmusic6 жыл бұрын
Έχεις απόλυτο δίκιο. Η μουσική είναι καθ' όλα ευεργετική και κακώς που δεν έχει την ανάλογη θέση στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
@αννανικολαου-ξ3φ5 жыл бұрын
@@sciencebehindmusic rahat fateh ali khan για εναρξη...ΜΜΜμμμμ...κι ενα πουλι παραδεισιο...τι ζηταει στην ασιατικη σκηνη...υποκουλτουρα...Μωρε τι μου θυμιζει ...βρε ποιαν μου θυμιζει...Ααα κανε δουλεια σου θα το βρω. Α και αναμενουμε χαρτογραφηση για τους πολυσυλλεκτικους.Γι ναχει κυρος το ψυχογραφημα στο λεω...
@giannhssanas58435 жыл бұрын
η μουσικη του μοτσαρ βασιζεται πανω στη χρυση αναλογια?
@ΒασίληςΠασχαλίδης-ε9υ5 жыл бұрын
Πολυ ωραιο βιντεο μπραβο
@dimedarrel55476 жыл бұрын
science behind metal θελει το κοινο
@sciencebehindmusic6 жыл бұрын
Με έβαλες σε σκέψεις...
@p.s.oldschoolgarage8616 жыл бұрын
Κάνε για για το πανκ κάτι
@digiantsi.s.42225 жыл бұрын
Ο Rick Beato στο 2-part video "How to develop perfect pitch" εξηγεί πως κάποιος για να αποκτήσει απόλυτο αυτί εξαρτάται από 1) την ύπαρξη ενός SNP (single nucleotide polymorphism (whateva that is)) στο DNA γνωστό και ως RS 3057 και 2) την έκθεση του ανθρώπου από τη βρεφική ηλικία σε νότες, συγχορδίες και έντεχνη μουσική (δηλαδή Μπαχ & Μπετόβεν.... και όχι την έννοια που ευρέως χρησιμοποιείται σήμερα δηλαδή Μουχρίτσας & Πλιτς Πλατς) σε πλαίσιο καθημερινής επικοινωνίας με το μπεμπε. Αν έχεις το SNP και διδάσκεσαι μουσική από βρέφος έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να αποκτήσεις απόλυτο αυτί και όλες τις ικανότητες που συνοδεύεται αυτό όπως εξαιρετική μνήμη. Αρά ναι, έχεις πιθανότητα να γίνεις πολύ πιο χαρισματικός όχι όμως ακουγοντας Mozart αλλά γενικότερα λόγια ή έντεχνη ή high information content music.
@giorgosiniotakis54556 жыл бұрын
Εξαιρετικο βιντεο
@VK-vy6yh6 жыл бұрын
Μπορείς (εάν αξίζει κατά την γνώμη σου) να μιλήσεις για την μέθοδο Tomatis? Τι ακριβώς είναι, πως λειτουργεί, αν ισχύει κλπ.
@TheMarios20106 жыл бұрын
Κάνε ένα βίντεο για τη μουσική του Βέρντι
@antisthenis5 жыл бұрын
Jazz? Και λέω jazz γιατί, όποιος ακούει ή παίζει αυτή τη μουσική, δεν έχει καθόλου κοινό νου, και ναι, απαιτείται μια παραπάνω εγκεφαλική δραστηριότητα για να καταλάβεις, νιώσεις, απολαύεις αυτή τη μουσική. Δεν ξέρω αν σε κάνει πιο έξυπνο η jazz αλλά σίγουρα, κάθε φορά που την ακούω, καθαρίζει το μυαλό μου και απομακρύνονται αρνητικά συναισθήματα. Α, και με κάνει πιο δημιουργικό σίγουρα. Τι θα έλεγες για το φαινόμενο Miles Davis?
@Aristarhos_Kapotiadis4 жыл бұрын
Βασικά μπορείτε να κάνετε ένα βίντεο για το τι είναι "εξυπνάδα"...? γιατί έχουμε βαρεθεί ο καθένας να χρησιμοποιεί τον όρο κατά το δοκούν και συνδέει την εξυπνάδα με την παραγωγικότητα στην μάθηση, τα μαθηματικά, το IQ και δεν ξέρω γω τι άλλο..
@mitsos766 жыл бұрын
Ωραίο
@diewelle55786 жыл бұрын
Δηλαδη πρεπει να πω στη μανα μου οτι δεν με βοηθησε ο Μπαχ να πετυχω στη ζωη μου οπως νομιζε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ (Υπεροχη δουλεια οπως παντα)
@dimitriss45845 жыл бұрын
Και βάζω στοίχημα πως όλοι μετά απ'αυτό το βίντεο έβαλαν να ακούσουν Μότσαρτ 🧐,😂😂
@gwdesfa2 жыл бұрын
Το 1992, ένα χρόνο πριν την δημοσίευση της έρευνας, είχαν συμπληρωθεί διακόσια χρόνια από τον θάνατο του Motzart. Απ' όσο θυμάμαι, η επέτειος είχε αξιοποιηθεί εμπορικώς στη Δύση. Την επόμενη χρονιά, ένα μεμονωμένο πείραμα, με τριανταεξι υποκείμενα δημιούργησε έναν δυσανάλογα μεγάλο ντόρο σε σχέση με τα κυβικά του. Συγγνώμη, αλλά το μόνο που βλέπω είναι τετριμμένο, φτηνιαρικο μάρκετινγκ με πολλά λεφτά. Βρέθηκε νέα φλέβα χρυσού το 1992, αξιοποιήθηκε για κάμποσα χρόνια, και μετά, ασυγκριτως πληρέστερες έρευνες έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους. Θυμάμαι τότε, μέχρι και τη καλλιέργεια ντομάτας ωφελούσε η μουσική του Μότσαρτ.
@user-lw5oc1tt8k6 жыл бұрын
!! "👌👌"!!
@Panos-Veria3 жыл бұрын
Ωραίο το βίντεο, αλλά η διαφορά του 57% με το 54% σε ένα πείραμα στην επιστήμη της Στατιστικής, απ'όσο γνωρίζω, δε λαμβάνεται καν υπ'όψιν και είναι στα όρια του στατιστικού λάθους. Θεωρείται ότι το πείραμα έδωσε το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα και στις 3 περιπτώσεις και πέραν αυτού, μάλλον το δείγμα (οι συμμετέχοντες) ήταν υπερβολικά μικρο. Οι μουσικοί, εφόσον έχουν να κάνουν με σχέσεις όπως 1/2 ή 2/3 όσον αφορά την ταλάντωση μιας χορδής για τη δημιουργία τόνων-ημιτονίων , πληθώρα διαφορετικών ρυθμών, όγδοα, δέκατα έκτα και άλλες υποδιαιρέσεις του χρόνου, θα περίμενε κανείς να είναι σχετικά "καλοί" στα μαθηματικά, πράγμα που δε νομίζω ότι ισχύει ή ότι αποδεικνύεται από κάποια έρευνα. Μπράβο για το βίντεο!
@jimmy-vu8nv6 жыл бұрын
ακουω hiphop και πιο πολυ old schoolαδικα ραπιλικια και ειμαι ασχετος απο μαθιματικα