Festool heeft ook kisten die langer zijn(508mm) waardoor er grotere stukken in kunnen. Ik ben zeer tevreden over het systeem van Festool. De kisten van Makita hebben hetzelfde formaat maar zijn een nachtmerrie voor het openen en sluiten. Ik zou de indeling van de kist wel zelf doen zo kun je ze volledig aanpassen aan je eigen behoeften. De opmerking van sommigen dat het systeem te zwaar wordt als je meerdere kisten aan elkaar vast maakt is een beetje spijkers bij laag water zoeken. Met gelijk welk systeem, als je teveel gelijk wil dragen wordt het altijd te zwaar.
@peli714 жыл бұрын
Ik gebruik Festool toolboxes voor gereedschap. Vergelijkbaar met de houten-koos-kist. Maar ook dat blijft behelpen. Bij volstoppen wordt het geheel van de op elkaar geklikt boxen zwaar, en nog steeds de beperking wbt afmeting van je gereedschap. Ik heb wel alle elektrisch gereedschap in festoolboxen gedaan, ik werd gek van al die makita en bosch boxen.
@leonzantvoort62014 жыл бұрын
Deze kist heeft natuurlijk een echte Festool prijs. Maar je moet de Festool indeling zien als een voorbeeld. Jij bent zelf degene die met lichte materialen een betere indeling kan maken. De kist is de buiten kant, zelf maak je de binnenkant.
@herbievos80034 жыл бұрын
Volgens Festool is de kist bedoeld voor de meubelmaker... heb hem pas gekocht maar moet het nog inruimen. Ben benieuwd 🤓
@robesveldt4 жыл бұрын
Koos, hier een crash test van 10 systeemkoffers. Ze laten de kisten van 3,5 meter hoogte van het dak vallen. Welke kist is solide en welke valt uit elkaar en is daarna wel of niet meer te gebruiken. kzbin.info/www/bejne/mHfHmp56mLClnck
@arthurritsma38814 жыл бұрын
Goede review. Afgezien van de (te hoge) prijs, de kist kost tussen Eur. 107 en Eur 120 (zonder gereedschap), is de kist beperkt efficiënt, wegens het opbergsysteem dat veel loze ruimtes herbergt. Ik zou toch gaan voor de zelf gemaakte kisten die meer op de eigen specifieke behoeften ingedeeld kunnen worden en aanzienlijk goedkoper zijn (als je arbeidsloon niet meerekent).