Εξαιρετικός ο φιλοξενούμενος σας. Γνώστης του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού. Περί Πόλο, ακόμη κυριαρχούν- πρωταγωνιστούν, Σερβια- Κροατία.
@Christos_Meleounis4 ай бұрын
Ο Πετράν πραγματικά, ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί! 🖤🫡🍻
@DimaJimmy4 ай бұрын
Σωστά λέτε αν είχαμε σύνορα με άλλες χώρες η επιλογές των αθλητών θα ήταν απεριόριστη. Αυτό όμως ισχύει σε ατομικά αθλήματα αλλά και στα ομαδικά που δεν υπάρχουν η σωστές αθλητικές υποδομές. Στο ποδόσφαιρο όμως εδώ στη Κύπρο μας, έχουμε τις υποδομές, έχουμε ένα μεγάλο αριθμό μικρών στις ακαδημίες και γενικά όλο το πακέτο για να βγαίνουν τα ταλέντα. Ίσως το πρόβλημα να είναι η μη σωστή κατάρτιση των προπονητών??? Διότι άλλο ο Εμπειρίκος προπονητής και άλλο ο καταρτισμένος προπονητής! Λεφτά υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και μάλιστα πολλαπλάσια από ότι στις περισσότερες βαλκανικές τουλάχιστον χώρες! Οργάνωση και αθλητική κατάρτιση και μόρφωση όμως ΔΕΝ έχουμε.
@nicholasdem4 ай бұрын
Σκέψεις περί εθνικής Κύπρου: 1. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής/ αθλητής έχει εξαφανιστεί. Από την στιγμή που οι ομάδες/ σύλλογοι εμπιστεύονται πρωτίστως τους ξένους, ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει μπει στο περιθώριο. 2. Οι προέδροι των ομάδων/ συλλόγων έχουν καθορίσει την πολιτική, ό,τι οι ξένοι παίχτες έχουν προτεραιότητα, άρα έχει καθοριστεί και η στρατηγική της ΚΟΠ. Οι προέδροι ζήτησαν την αύξηση των ξένων παιχτών άρα κατ' πέκταση και την μείωση των Κύπριων παιχτών. Ακόμη και στις ακαδημίες που πρωταγωνιστούν πλέον κυριαρχούν οι ξένοι νεαροί παίχτες δείτε Άρη και Πάφο. Για την Ελλάδα και τις επιτυχίες της σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο: 1. Πρέπει να είσαι ηλίθιος να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει οργάνωση και ότι οι επιτυχίες έρχονται εξ' ουρανού. Εφόσον υπάρχει η βάση σε χώρους υποδομής και το εξειδικευμένο προσωπικό προπονητικής, τότε ο κάθε ποδοσφαιριστής/αθλητής μπορεί να εξελιχθεί με την αφοσίωση και δυναμισμό του χαρακτήρα του δλδ. να μπορεί να βγει έξω στη κοινωνία και να βρει σπόνσορες. Στη Κύπρο έχουμε μάθει ότι πρέπει να μας παίρνουν από το χεράκι και να μας καθοδηγούν στο βάθρο των επιτυχιών. 2. Τα λεφτά δεν εγγυάται την επιτυχία, το ότι υπάρχει φτώχεια ίσως να παίζει μεγάλο ρόλο στη καλύτερη οργάνωση των λιγοστών πόρων, στην διαμόρφωση χαρακτήρα και εντέλει στην επιθυμία της επιτυχίας. Το ό,τι η Κύπρος ταλανίζεται από κρίση εθνικής ταυτότητας παρόλο που είμαστε σε καλύτερη οικονομική κατάσταση αποδεικνύει την κρίση στο σκοπό της παιδείας (οικογένειας) και προτεραιοτήτων.