böyle programlar desteklenmeli ve çoğaltılmalı insanlar televizyonda kendilerine çokta bir şey katmayan içerikleri kasıtlı olarak veyatta maruz kalarak izliyorlar. Böyle programlar artarsa bireylerimiz, ailelerimiz, toplulumuz, ülkemiz ve dünyamız için çok daha iyi olur diye düşünmekteyim
@gulayiris12632 ай бұрын
Tenis oynarken zaman benim için duruyor . Kendimi akışta hissediyorum. Bir de öğrendiğim yeni bir şeyi başka birine anlatıp karşılıklı fikir alış verişinde bulunurken. Okuyup yazarken de kalabalık ortamda dahi olsam aynı şekilde bu dünyadan uzaklaşıp kendimi başka bir aleme geçmiş gibi hissediyorum. Çevremde olup bitenleri o anda duymuyor , görmüyorum. Bu durumum beni dalgın biriymişim gibi algılatıyor. Aslında ben zihnen aslında o anda orada olmuyorum. Bu durum beni 55 yaşımda yeniden sınava girip yarım kalan eğitimimi tamamlamaya sevketti. Şimdi Açık öğretim Uluslararası İlişkiler 4. sınıf öğrencisiyim. Sizi izlerken de aynı akışta oluyorum.
@gulayiris12632 ай бұрын
@caan077 teşekkürler, memnuniyetle. Nereden izleyeceğim?
@eceylan9908Ай бұрын
Uluslararası İlişkiler hangi üniversite acaba? açıktan bölüm var mı?
@gulayiris1263Ай бұрын
@@eceylan9908 dikey geçişle Anadolu Ü. Açık Öğretime geçip direkt 3. sınıftan devam ettim.
@merveturkel3762 ай бұрын
Hocaaam ben sizi dinlerken kendimi akışta hissediyorum. Zamandan ve mekandan kopuyorum sanki. Konuşma hiç bitmesin istiyorum. Bir de " Gönül Sadası" Programını dinlerken bu şekilde hissediyorum.
@atlasmevsim2552Ай бұрын
Çocuğun sıkıldığını anı hatırlattığınız için teşekkürler❤
@sevalbilgic2363Ай бұрын
Çok ama çok teşekkür ediyorum .Emeğinize yüreğinize sağlık
@kristal93532 ай бұрын
Programın sunumu çok gürültülü izlerken yoruyor insanı
@kelesoglan.2 ай бұрын
Azim, gayret, yatkınlık, motivasyon gerekiyor.
@aslicelikyurek67512 ай бұрын
Sizi dinlerken hipnotize olmus gibiyim..son yillarda ki akış da kalma durumum sizi dinlemek😊Teşekkür ederim.
@MeryemAlbayrak-l3r2 ай бұрын
❤❤
@AligalipHamza2 ай бұрын
Aynen benden de
@GodComplexVictim2 ай бұрын
Olayı yanlış anlamışsınız gibime geliyor ancak öyle hissediyorsanız öyledir. Sonuçta insan her şeyin ölçüsü😊
@AyşenGürbüz-g4u2 ай бұрын
Her bir bölümü bir birinden özel değerli ve anlamlı muhteşem konular.Başta Sinan hocam olmak üzere emeği geçen herkese çoookkkk teşekkürler iyiki varsınız 🙏♥️💐👏👏
@asumanaksu33432 ай бұрын
Uzmanlaşmak için sanırım önce kendimizi kesfetmemiz ve ne istediğimizi iyi bilmememiz gerekiyor. Henüz bu olgunluğu yakalayamamis insanların uzmanlaşma konusu çok zor fakat gayret, inanç ve aşk en önemliside sanırım kendimize, dünyaya ve yaşadığımız yer yada bölgeye bir faydamiz olsun hedefi yada aşkı olması gerekir.
@GodComplexVictim2 ай бұрын
Kesinlikle katılıyorum. Kişideki yeteneği doğru yöne kanalize etmek kişinin hayatını kurtaracaktır.
@utkucnar66922 ай бұрын
şuan ki 'modern' insanlardaki temel amaç bu gibi gözüküyor
@yagmursuhazar93872 ай бұрын
Suremiz kisaldi ama... dediginizde programin 40 dk sini izledigimi fark ettim. Ve evet akistaymisim hocam. Tesekkurler..
@stratejigelistirme88Ай бұрын
Yeni birsey ogrenmek bilgi edinmek araştırmak bana heyecan veriyor soluksuz ve uykusuz kalsamda devam ediyorum
@elifkarabulut2 ай бұрын
Yetenek doğuştan gelmiyorsa , sesin güzel olması da bir yetenek değil midir ?
@ysmn77772 ай бұрын
Bazı program başlıkları önermek istiyorum: ● Olgunluk (İnsanlar nasıl olgunlaşır, zaman sadece armutları mı olgunlaştırır?) ● Evlilik (Neden yuva kurma ihtiyacı hissederiz?) ● Oyunlar (Çocuk ve yetişkin yaşamındaki oyunların benzerlik ve farklılıkları nelerdir?) ● Merhamet ve Acımasızlık (Merhamet nedir, insan doğuştan mı merhametlidir yoksa sonradan öğrenir? Sevdiklerimize veya masum gördüklerimize kolayca merhamet duyabilirken bazı insanlara karşı neden daha acımasız oluruz? ) ● Toplumsal Bağlar ve Bireyselleşme (Zamanımızda gittikçe artan bireyselleşmenin topluma getirisi ne olabilir? Özünde sosyal ve aidiyet ihtiyacı olan bir varlık olarak insan neden bireyselleşmeye gider, yoksa popüler kültürün etkisi özümüzü değiştirecek güçte midir?) ● Gelenekler ve Popüler Kültür (Küreselleşen bir dünyada etkisi kaçınılmaz popüler kültür mü yoksa geleneklerimize bağlı kalmak mı? Bu ikisinin ortasında bir ara yol tutturulabilir mi?) ● Saygı (İnsanlar olarak dünyadaki diğer canlılara ve kendi cinsimiz arasında saygı hususu üzerine...) ● Nefs ve İman Gücü mü, İd ve Süperego mu? ● Yönetmek (Yöneten ve yönetilenler üzerine... Neden yönetme ve yönetilmeye ihtiyaç duyarız, devletler olmasa ne olurdu? Yönetmenin yanısıra insanın hükmetme kaynağı nereden gelir?)
@alperenkalkan41192 ай бұрын
Sinan hocam 👏👏👏
@asumanaksu33432 ай бұрын
Uzmanlaşmak 10 bin saat yani, bir insanın isteyerek yada istemeyerek bir işte uzmanlaşmış olması için günde en az 7 - 8 saat o işi yapması dolayısıyla bu da 4.5 - 5 yıl gibi bir zaman dilimini o işe harcaması anlamına gelir. Umarım toplum olarak hem kendimize hem de yeni yetişen nesle bu konuda ısık oluruz çok ihtiyacimiz var buna
@hanifehrcn24602 ай бұрын
Çok teşekkür ederim... 👏👏
@seldaa68862 ай бұрын
Tşk ederiz
@nurcankadak85722 ай бұрын
Harikasınız hocam👏
@fatmacnaryalcn47342 ай бұрын
1 saat olsa program
@sevgideniz82692 ай бұрын
❤❤❤
@neslyackgz31732 ай бұрын
45 likler adına teşekkür ederim ❤
@onatbaser6382 ай бұрын
herkes sanatçı olmak ister ama olamaz mozart hiç olamaz. çok güldüm dediklerinize
@eminehasan39062 ай бұрын
❤
@sahra_topcilАй бұрын
Peki akışa geçtiğimiz şeylerin sayısı birden fazlaysa? Mesela ben takı yaparken, yazarken, tasarım yapmak için uğraşırken akış deneyimini yaşıyorum. Böyle bir durumda maymun iştahlılık yapıp hepsinde mi ustalaşmayı demeyim yoksa birinimi seçeyim?
@umut_222 ай бұрын
Hocam brnimde doğuştan gelen yeteneğim sesim sesimi çocuk gibi yapabilirim yada ince kalın farketmiyor mesela dil konusu başka bir dil de birisi açık şekilde kelimleri yutmadan konşursa algılayıp aynı şekil konuşabilirim.
@adnancay82772 ай бұрын
Hocam ben her gün yürüyüş yapıyorum 10.000 saati çoktan geçmiştir
@hulya17162 ай бұрын
👍
@sunayesen66452 ай бұрын
❤.
@aytenqehremanova2 ай бұрын
Mineydarim😊
@denizay1372 ай бұрын
🌍☀️
@f.c.c4544Ай бұрын
Mozarda rehmet okumak ne kadar akademiktir? Rahmet sadece müslümanlara okunur. Almanyadan selamlar. Bu ara kendim akademisyenimdir. Yükseklisan okuyorum. Yorum yaparsaniz ayaklsrinizi denk alin💪🏼
@nurgulsahin4722 ай бұрын
Çocuklar artık oyun oynamıyor ki her birinin elinde tablet ve telefon varsa bilgisayar