Felicitări pentru emisiune și mulțumim pentru lecția de istorie pe care ați predat'o domnule Petrina❗🙏👍
@aurelaurel82224 ай бұрын
Felicitari!❤
@florinsoldan1884 ай бұрын
Emisiune. Foarte importantă cu domnul Liviu Petrina. Felicitări, domnule Grigore Cartianu pentru ceea ce faceți, țineți-o tot așa, aduceti oameni valoroși in emisiune, care sa lumineze pe cât mai mult posibil mintea romanilor… Concedii cât mai plăcute tuturor…
@costicaionescu48504 ай бұрын
Hespect pt.emisiune dnle Cartianu si inv. dn.voastra..
@emilianteodorescu22694 ай бұрын
Stimate Domnule Liviu Petrina, va multumim pentru informații noi pe care le-am primit si Doamne Ajută să înțeleaga și biata Națiune a României care este total amețită și neîncrăzătoare. Nu am cunosștințe despre starea dacilor cănd Dacia a fost cucerită de Imperiul Roman, dar sunt convins ca starea dacilor in primele zile după infrangere era similara cu cea a Romaniei de azi. Azi daca zic Bucuresti parcă aș zice Caracas, iar ca guvernare că-i la București sau la Moscova „este tot aia”. Romania mai are un pic și sărim in aceiași groapă cu republica și populară și democrată Corea. Cu deosebit respect Emilian Teodorescu / monarhist până la măduva osului.
@MosheLevy-d2u4 ай бұрын
Felicitari! F buna emisiunea.
@paiusipetrica7364 ай бұрын
Salutări, toate cele bune.
@EmC704 ай бұрын
UN TITAN AL GAZETARIEI ROMANESTI,ALATURI DE MALIN!!!FELICITARI GRIGORE!!!!
@titusberinde59864 ай бұрын
FELICITĂRI STIMATE DOMNULE LIVIU PETRINA ! DISCURSUL DUMNEAVOASTRĂ NE ADUCE AMINTE DE INDEMNUL M. S. REGELUI MIHAI I al ROMÂNIEI : " DREPTATEA E TOTUNA CU ADEVĂRUL ! "
@marianamartin55464 ай бұрын
Felicitari domnilor.
@vladdumitrica8494 ай бұрын
Daca un partid de seama a fost capturat asa de repede de cimeva inseamna ca isi merita soarta, iar cei ce au fondat si organizat partidul sint vinovati. Situatia partidelor și sindicatelor din România este situația oricarei structuri puternic centralizate. Robert Michels a scris in 1911 o carte, "Political Parties", în care a analizat cum orice structura centralizata se transforma în mafie și a numit aceasta tendința "regula de fier a oligarhiei". Pentru descentralizarea lor ar trebui ca prin legea de organizare sa se specifice ca deciziile trebuie luate cu aprobarea majorității membrilor, conducerea acestora avind doar rolul de a veni cu propuneri pentru rezolvarea diverselor probleme. Partea proasta e ca partidele corupte transfera aceasta coruptie asupra administratiei statului și deci tot statul va deveni corupt