Așteptăm continuarea pe finalul lui Septembrie - începutui lui Octombrie.
@gelugelu4763Ай бұрын
A rupt clipul asta🎉
@AutoSheriffАй бұрын
...cam da! :)
@georgetatitan4760Ай бұрын
In cazul in care vine o viitura istorica , cred ca cea mai mare parte din viitura o sa fie preluata in aval de Pescari, posibil ca apa sa ajunga pana la sosea, dar nu prea cred. Oricum debitul apei poate fi reglat din baraj. Alta problema o sa fie daca o sa inunda depozitul de steril. Interesant valul editat, ala doar in vise se poate forma, sau daca dunarea devine ocean ;).
@AutoSheriffАй бұрын
Exact aceea este a doua problemă stringentă la Moldova Nouă - Coronini în cazul unei creșteri a nivelului Dunării - iazul de decantare, care așa cum știm cu toții din zonă, a fost realizat în mare parte prin simplă haldare fără o consolidare riguroasă a malurilor și mereu existau scurgeri subacvatice din iaz în Dunăre - dacă săreai cap din barcă în jurul iazului riscai să rămâi înfipt în metri buni de steril. În cazul unui nivel crescut al Dunării aceste maluri pot fi afectate cu consecințele de rigoare. Nu am mai discutat asta pe în video că ar fi devenit prea lung dar va fi subiectul următorului vlog pe această tematică!
@mihaitaenache3640Ай бұрын
Soasoasoa santimetrî😂
@AutoSheriffАй бұрын
😂😂😂
@victorescuАй бұрын
😂😂😂
@Mihai-DanАй бұрын
la inundatiile din 1997 cat a crescut nivelul?
@AutoSheriffАй бұрын
Nu îmi amintesc ceva specific în '97 însă îmi aduc foarte bine aminte de ruperea barajului IPEG-ului (anii '80) care a culminat cu o creștere a nivelului Dunării în urma unei perioade extreme de umede. Atunci nivelul apei a ajuns în zona Moldova Nouă - Coronini până în viile Gostat-ului (nu exista atunci iazul de decantare II), cu mult dincolo de DN57. Am ajuns în Coronini doar pe jos pe potecile de sub uzinele de preparare!
@youngchess1Ай бұрын
Am impresia ca vreti sa reduceti ratingul televiziunilor bucurestene care se bazeaza pe ''stirile nu sunt bune''. Credeti ca o sa va mearga? As fi curios de confruntarea cu acestea cand vine viitura. Promiteti?
@Mio-sh9lzАй бұрын
Nu se va intampla absolut nimic pe clisura Dunarii.In perioada de varf arata un debit de 8000 de m, un fleac.
@Marian-i9sАй бұрын
Ce se va întâmpla cu caii sălbatici de pe Ostrov?
@AutoSheriffАй бұрын
Bună întrebare dragul meu... în cazul unei acoperiri complete a zonei joase (extrem de improbabil), caii care sunt foarte buni înotători oricum, o fac și acum traversând înot diferite zone de apă de pe Ostrov și din jurul lui, cel mai probabil se vor deplasa către movila lui Attila, o zonă vastă cu o înălțime de aproape 50m în zona platoului de la vârf unde chiar dacă am trecut prin seceta asta cumplită au ceva hrană pentru o perioadă până se retrage apa...