دوست گرامی با سپاس از تلاش تان برای تهیه ویدیو؛ فکرکنم بر خلاف انچه در دقیقه ۶ اظهار داشته اید؛ در آپ امپ ۷۴۱ پایه دوم منفی و وارونگر و پایه سوم مثبت و غیروارونگرست. پیروز باشید.
@HosseinNiazkar15 күн бұрын
❤❤❤
@فری-ط3ه3 жыл бұрын
عالیه .خیلی خوبه.توضیحات کاربردی و مفید. و قابل یاد گیری
@iranohm71902 жыл бұрын
ممنونم دوست عزیز🥰
@amirhosseindostmohamady73542 жыл бұрын
خیلی عالی یه سوال منظور شما از تقویت کننده عملیاتی برای مشتق گیری یعنی چی چه کاربردی تو عموم داره
@sophiasultani34872 жыл бұрын
خیلی ممنون از توضیحات مفیدتون
@alibehrouz98332 жыл бұрын
thanks for sharing your knoledge
@xiaomiphone93493 жыл бұрын
مرسی از زحمات شما
@iranohm71902 жыл бұрын
خواهش میکنم دوست عزیز
@nitemoloo76202 жыл бұрын
ok perfecto
@GIZMOPULSE2 жыл бұрын
بهطور ایدهآل، اگر هر دو ورودی آپامپ دقیقا در ولتاژ مشابه باشند، خروجی باید صفر باشد. در عمل، یک ولتاژ تفاضلی کوچک باید به ورودیها اعمال شود تا خروجی صفر شود. این ولتاژ بهعنوان ولتاژ آفست ورودی، Vos، شناخته میشود. ولتاژ آفست ورودی بهصورت یک منبع ولتاژ Vos مدل سازی میشود. همانطورکه در شکل.1 نشان داده شده است این منبع با پایانه ورودی معکوسکننده آپامپ سری است.
@iranohm7190 Жыл бұрын
عالی بود دوست خوبم
@خسروترکمان-خ6غ3 жыл бұрын
خسته نباشید
@iranohm71902 жыл бұрын
سلامت باشید دوست من
@mobilephone87283 жыл бұрын
ممنونم عالی اگر میشه از این قطعه بیشتر بگید تا راحت متوجه بشیم و اگر میشه یه مدار ساده و کاربردی مثلا مثل تقویت کننده هم ببندید تا متوجه بشیم ممنون.
@iranohm71902 жыл бұрын
خواهش میکنم دوست عزیز ، چشم حتما
@shervinazami83463 жыл бұрын
سلام دوست عزیز، ممنون از ویدئو های عالی که گذاشتید، طرز بیان و مطالبتون خییلی عالی هست. من مهندس مکانیک و عاشق الکترونیک هستم و تازه شروع به یادگیری کرده ام. آرزو می کنم موفق و پیروز باشید. و اما در خصوص آفست؛؛؛؛ تا اونجایی که من فهمیدم آفست به مقدار ولتاژ لازم برای جبران تفاوت پتانسیل دو پایه در ورودی آپ امپ هست که باید به پایه مثبت داده بشه تا در خروجی آپ امپ ولتاژ تقویت شده به صفر میل کنه. این ولتاژ جبرانی در محدوده میلی ولت هست و مقدار آن در آپ امپ های مختلف متفاوت هست. فکر می کنم کاربرد آفست در عملیات منطقی و یا ریست کردن آپ امپ جهت اعمال کوپل ولتاژ جدید به ورودی می باشد.
@iranohm71902 жыл бұрын
درود بر شما آقا شروین عزیز.شما به بنده لطف دارید و توضیحات شما بسیار کامل و عالی بود♥
@freedomisfood69662 жыл бұрын
فکر بکنم برای تعیین مقدار تفاضل بین دو ورودی استفاده میشه.خروجی در صورتی صفر میشه که دو وردی تفاضل خیلی کوچیکی داشته باشن.ما می تونیم این مقدار تفاضلی رو خودمون تعیین کنیم.مثلا بگیم اگه مقدار تفاضلی ۱ و کمتر بود یا ۲و کمتر بود صفر بشه خروجی.این ۱ و ۲ ولت رو توسط ولتاژ آفست تعیین مکنن.
@فری-ط3ه3 жыл бұрын
افست احتمالا مسیر یا پایه ای باشد که وقتی ولتاژ مشخصی از خروجی رد بشه.بقیه مقدار ولتاژ از این پایه عبور کنه.که بهش بگیم پایه آف ست.و میتونه این اختلاف ولتاژ حتی به عنوان یک پارامتر کاربردی استفاده بشه
@امینزادهفرشید11 ай бұрын
oky
@enryma12343 жыл бұрын
خیلی عالی🔥 زیاد مطمئنم نیستم، ولی فکر کنم اگر به آفست ها ولتاژ اعمال کنیم، به سیگنال خروجیمون یک مقدار DC اضافه میکنه(همون DC offset خودمون). حالا ممکنه این آفست مثبت یا منفی باشه. یا به عبارتی، سیگنال خروجیمون رو با یه مقدار ثابتی از ولتاژ جمع میبنده (یا تفریق میکنه) و بهمون تحویل میده. مثلا اگه یه خروجیمون یه ولتاژ سینوسی باشه که دامنه نوسانش از منفی ۱ ولت تا مثبت ۱ ولت باشه، میتونیم با آفست دادن بهش، دامنه نوسان سیگنال خروجیمون رو بیاریم تو محدوده ۰ ولت تا ۲+ ولت. یا حتی از منفی ۲ تا صفر ولت.
@GIZMOPULSE2 жыл бұрын
ولتاژ تفاضلی که به باید به ورودی آپامپ اعمال شود تا خروجی صفر شود.
@iranohm7190 Жыл бұрын
👌👌👌
@حسینرفیعی-ب8ف10 ай бұрын
در حالت ایده آل باید به ازای ولتاژ های ورودی صفر ، ولتاژ خروجی اپ امپ صفر باشد . ولی چنین اتفاقی نمی افتد و معمولا یه ولتاژی در خروجی به ازای ولتاژ های صفر ورودی را شاهد هستیم . برای جبران این اشکال دو راه وجود دارد : ۱- متصل کردن یک پتانسیومتر به پایه ۱ و ۵ و همچنین صفر کردن ورودی ها ، و گذاشتن یک ولتمتر در خروجی اپ امپ . و در نهایت پتانسیومتر را انقدر تغییر میدهیم تا ولتمتر عدد 0 نشان دهد . راه دوم جبران آفست ، متعادل قرار دادن مقاومت های پایه های ورودی ، اپ امپ است . تا در نتیجه ولتاژ آفست در خروجی نداشته باشیم . دانشجوی دانشکده مهاجر اصفهان 🙏
@pirusyasayesh5178 Жыл бұрын
در مورد حد اکثر ولتاژ اشاره کردین اما توضیح ندادین و گذر کردین به افست