Muhtemelen milyon dolarlık bir sisteme sigorta demek. Güzelmiş. Şu ana kadar öğrenemediğim tek sistem, fmc sistemini heyecanla bekliyorum.
@mikroplazmatv6 жыл бұрын
Çok başarılı bir içerik olmuş Fmc ayarlarını ivedilikle bekliyorum 😇
@yusufbugradincok12875 жыл бұрын
Kanalınıza abone oldum bildirimleri açtım benim uçaklara hep merakın vardır küçüklükden sayenizde öğreniyorum daha çok eğitici videoların gelmesini istiyoruz
@LLGame5 жыл бұрын
Yardımcı olabilmemize sevindim. Destekleriniz için teşekkürler. Videolar gelicek hatta programın epey gerisinde kaldık. Biraz daha bekliceksiniz ama çok güzel içerikler çıkartmaya devam edicez xplane ile ilgili.
@yusufbugradincok12875 жыл бұрын
Bizlerde sizlere teşekkür ederiz benim bi de sorum olucaktı sizlere bu anlatmış olduğunuz eğitimler bütün uçaklar için geçerli sanırım öyle dimi ???
@LLGame5 жыл бұрын
@@yusufbugradincok1287 Temel konular elbette benzerlik gösteriyor fakat sistemin başlatılması veya kapatılması durumlarında farklılıklar olabilir. Merak ettiğiniz taşıtın adınız yazarsanız daha doğru bir yanıt vermeye çalışayım.
@eraykorkmaz90056 жыл бұрын
Çok teşekkür ederim Faruk abi
@subzzing45454 жыл бұрын
Servis kapılarından hostes ve hostların binmesi güzelmiş 😂
@kadirmert59406 жыл бұрын
Nasıl roto oluşturuyorsun? Rota olusturunca nasıl oyuna aktarıyorsun?
@adsizjpg89665 жыл бұрын
13:33 deki gibi ucak tuşlarina mouse ve joystick le basabiliyor muyuz abi yoksa zibo mod mu gerekiyor ve zibo mod ve normal oyun arasında ki fark nedir?
@Aviator7384 жыл бұрын
Fareyle basabilirsin. Zibo Mod daha detaylı, çoğu tuş çalışıyor, sesler değişiyor sistemler değişiyor. Daha detaylı. Önce normal 737yi kavraman lazım.
@adsizjpg89664 жыл бұрын
@@Aviator738 saol reis
@Aviator7384 жыл бұрын
@@adsizjpg8966 Rica ederim
@oguntungul98725 жыл бұрын
emeğine sağlık kardeş
@pikaflash66326 жыл бұрын
fmc ile beraber anlatsanız mükemmel olur umarım fmc yi de gösterirsiniz
@pikaflash66326 жыл бұрын
nezaman yüklersiniz videoyu
@LLGame6 жыл бұрын
@@pikaflash6632 llgamelive.com üzerinden bakabilirsiniz
@pikaflash66326 жыл бұрын
siteye girdikten sonra nereye tıklıycam bulamadım
@huseyinsen89306 жыл бұрын
Benim zibo tablette cold and darkta bile door kismi locked modunda ve degisririlmiyor birde map kis,ida acilmiyor sebebi ne olabilir version 3.33
@LLGame6 жыл бұрын
X-Plane Güncellenirken Zibo sürümünüzüde güncel tutmanızı öneririz. Sorun 3.35 sürümünde bile düzelmez ise LLGame Live internet sitemize mesaj bırakırsanız daha detaylı yardım alabilirsiniz.
@ardaeskicioglu30994 жыл бұрын
kabindeki ısıkları gorme olayı zıbo moddamı var yoksa gelen liverydemi olması lazım
@evrenekiz19314 жыл бұрын
Gardaş bu tablet versiyonunu xplane 10 sürümünde kullanabilirmiyiz hani calisirmi
@erenatc11724 жыл бұрын
FMC bilgilerine mevcut bulunuğun havalimanı ve gideceğin havalimanını girdikten sonra girdikten sonra AVITAB ı kullanabilirsiniz Sevgiler :)
@muslumcanak10705 жыл бұрын
lan dün akşam iki saat farları açmakla uğraştım ag ssdjsjjdj
@seckinugur73513 жыл бұрын
Hocam kamera açılarını nasıl ayarlayabiliyorsunuz seri geçişleri yani kokpit içerisinde Bi anda geri dönebiliyorsunuz Bi modu var mı yoksa zibomod ile beraber mi geliyor
@diasya06 жыл бұрын
Butonların ne iş yaptığı hakkında da bir video yapsan. Mesela hidrolik pompalarını açıyor tamam ama o ne.
@LLGame6 жыл бұрын
Aslinda yaptik ve yarin yuklenmis olucak 737 800 ayrintili incelleme adi altinda
@fofldffdk36685 жыл бұрын
@@LLGame kanalda öyle bir video yok
@APOLL0113 жыл бұрын
Zibo modda low oil pressure hatası alıyorum lütfen yardım edin. düşük yağ basıncı diyor galiba ama tüm hataları sıfırlıyorum gene düzelmiyor. Uçağın motorunu kendimde çalıştırsam oyunu hazırda başlatsam hep aynı hata. sürekli uyarı sesi geliyor. izolasyon vanasını açın falan dediler hiç bir fayda etmedi ?
@eraykorkmaz90056 жыл бұрын
Merhaba Faruk abi b737-800 kokpit eğitimi videosu çekermisin
@LLGame6 жыл бұрын
Yeni rehberimizde bahsettik. Fakat sağlık sorunları nedeniyle 20-21 şubata erteledim. Baştan sona tek bir videoda tüm sorularınıza yanıt olucak 737-8 için.
@MehmetAli184 жыл бұрын
APU'ya kadar geliyorum fakat apuyu açtığım zaman o metre gibi yer çıkıp inmiyor başta oluyordu şimdi olmuyo neden olabilir
@sezerozer5112 жыл бұрын
Hocam bu hizi yuksekligi gosteren ondeki turuncu mavi ekrani nasil acicaz baslatinca sifirdan ucagi gelmiyor o ekran sizdeki gibi
@Wyness082 ай бұрын
18:35 video izlemeden yorum yapma
@barscankaratas55615 жыл бұрын
Reis uçak boyası ve uçak modeli ekleme örn 777-300er gibi yükleme videosunu çekermisin ya da varsa link atabilirmisin
@hasimtokmagi13362 жыл бұрын
Merhabalar zibo modu indiremiyorum,sorun yaşıyorum sorunum zibo mod indirme sayfasına girince internet bağlantısı sorunu olduğunu söylüyor ama öyle bir sorun yok.Zibo modu nasıl indirebilirim? iyi günler.
@hakanugurlu68344 жыл бұрын
Merhaba zibo mod indirdim ancak tabletteki navigasyonu kullanamıyorum o sayfa hiç açılmıyor be yapmam gerekiyor??
@faruknamdar4 жыл бұрын
Merhaba bu zibomod u nereye kopyalıyoruz?
@selcukdemir31504 жыл бұрын
Keşke 1m olsan
@enesuste374 жыл бұрын
sisteminiz nedir?
5 жыл бұрын
Ayrıca uçağın apronda başlamasını istiyorum ama pistte başlıyor oyun. Hangi senaryo yada patch kullanıyorsunuz
@tipitip3744 жыл бұрын
İlk başta hava alanı seçerken sağ üstte customize var ordan gate seçebilirsin
@ibrahimfurkanbalin67704 жыл бұрын
Hidrolik panelde ki EDP A ve EDP B switchler normal konumları ON iken OFF konumuna alıyorsunuz yanlış bir bilgilendirme yapıyorsunuz. (13.45 sn) Normalde prosedür olarak ON konumunda olmaları gerekmektedir. Cocpiti tanıtırken motorları çalıştırmadan önce hidrolik pompalarinda OFF konumunda olması gerekiyor dediniz.Yanlis bir bilgi EDP A VE EDP B switchler hic bir zaman OFF konumunda olamaz. Egerki ucus esnasında yada başka bir sebepten dolayı 3000 bin psi basıncı istemiyorsanız yani EDP den herhangi bir sebepten dolayı güç istenmiyorsa OFF konumuna alınır ve pompanin içindeki selenoid çalışır 3000 bin psi çıkış basıncını 0 olarak verir. Uçağı secure ederken eğer EDP switchler OFF konumuna alınırsa selenoid çalışır ve faal pompalar gayrifaal olmuş olur. Vidyoyu izleyen arkadaşların dikkatine motor çalıştırmadan önce tüm hidrolik pompaları off yapmayın en uctaki sag ve soldaki switchler motorda accesory gear boxa baglı olan EDP (ENGINE DRIVEN PUMP) 'dır.Ortadakiler İSE EMDP pompalardır.Yani 115V AC ile çalışan genelde ve çoğunlukla yer operasyonlarında uçuş kumanda yüzeylerini vb. çalıştırmak için kullanılan pompalardır.EMDP pompalarda prosedur olarak normal konumları OFF'dur.Bir diğer önemli dipnot ise EMDP leri çalıştırmadan önce ilk bakmamız gereken yerlerden biri lower DU dan sag ve sol tanklarda minimum 760kg yakıt olduğundan emiz olmamız gerekmektedir.Bunun sebebi ise sağ ve sol tanklarımızın yani maın tanklarımızın içinde gömülü vaziyette heat exchangerlarımız vardır.Bunları kalorifer şeklinde olarakta düşünebilirsiniz.Sistem içinde dolaşan hidrolik sivisi case draın fılterdan gectikten sonra heat exchangerlarımızın içinden gecerek dışarıda bulunan soğuk yakıt ile ısı alışverişi yapmaktadır.Böylece hıdrolık sıvısı soğumuş yakıtımız ısınmış olacaktır.2 çeşit EMDP pompa markası vardır parker tip pompadır,Eğerki parker tip bir EMDP 113 dereceyi geçerse sadece OVERHEAT yakar eğerki swıtch OFF yapılmaz ise pompa çalışmaya devam eder ve kendini yakana kadar çalışır.Bir diğer vıcker tip EMDP pompa ise 113 dereceye geldiğinde low pressure yakar ve pompa kendini switch OFF yapılmasa dahi kapatır.Bütün bunları anlatma sebebim bir uçak uçurabilmek göründüğü kadar kolay değil bu vidyolardaki uçuşların profesyonel olarak yapılmadığının farkındayım sizlerden tek ricam en azından uçakta bulunan sistemler hakkında uçuş güvenliğini tehlikeye sokmayan yanlış ve eksiksiz bilgilendirmede yapmanızdır.
@engincn97114 жыл бұрын
Merhaba Zibo Modu Indirdim anca Sound Couldn't load the sound bank arızası verıyor Bir çözümü varmı acaba ?
@fofldffdk36685 жыл бұрын
Abi benim zibo mod da AVITAB dan bir şeye basınca açılmıyor neden
@LLGame5 жыл бұрын
serkut şık Steam üzerinden mi kullanıyorsunuz?
@fofldffdk36685 жыл бұрын
@@LLGame evet steam üzerinden kullanıyorum
@LLGame5 жыл бұрын
serkut şık 1.25 sürümünden sonrası için hala zibo mod güncellenmedi bu sebeple sorunlar normal 5ekimde sitemizden indirebilirsiniz Twitter hesabımızdan duyurunuz.
@fofldffdk36685 жыл бұрын
@@LLGame teşekkürler ve sizin x plane 11 videolarınızı çok sevdim çok açıklayıca umarım yakın zamanda bir daha başlar
@LLGame5 жыл бұрын
serkut şık Hiç şüpheniz olmasın 25 eylülden itibaren yepyeni videolarla beraber olucaz. Takipte kaldığınız ve güzel yorumlarınız için teşekkürler. İyi uçuşlar.
5 жыл бұрын
Ya ben Zibo modu uyguluyorum uçak olarak 737800x ide seçiyorum ama ipad gelmiyor bende. İpadi nasıl getircez
@Durukanbdilek4 жыл бұрын
ben hala APU'yu açabilmiş değilim bir sorun var galiba yardımcı olur msunz
@gorkemorhan15356 жыл бұрын
Benim indirdiğim zibo mode x plane 11'in bu sürümüne uygun değil diyor ne yapabilirim?
@LLGame6 жыл бұрын
Sizler için özel olarak hazırladımız zibo modu ayrıntılar kısmına bıraktık. Ordan güvenli şekilde indirebilirsiniz.
@tipitip3744 жыл бұрын
X plane 11 crack lı ve 11.0 sürümse olmaz
@kadirkeskin71904 жыл бұрын
@@tipitip374 merhaba hocam zibo mod yalnızca orjinal sürümde mi çalışıyor ? crackli indiren arkadaşlar bu modu kullanamaz mı kesinlikle ?
@tipitip3744 жыл бұрын
Kadir Keskin ben kullandım sorunsuz yeni sürüm xplane gerekiyor 11 sürümü işe yaramıyo
@kadirkeskin71904 жыл бұрын
@@tipitip374 yeni sürüm x plane hangisi hocam 11 son sürüm değil mi ?
@Arda-cd5fu4 жыл бұрын
@LLGame Abi ben indirdim ama uçağa bir şekilde enerji geliyor ve neredeyse hiçbir tuşa basamıyorum.
@efeozbuk9655 жыл бұрын
Abi ben zibo modda airfoil hatasi aliyorim
@MehmetAli-qz1ri4 жыл бұрын
Benim bazı tuşlarda sıkıntı var basılmıyor bi çözümü varmıdır yardımcı olabilirmisiniz
@oyuncularisbasinda88166 жыл бұрын
Selamlar, Zibo modda Engine zero hatası alıyorum yüklerken. Sebebini bilen çözümünü yazabilir mi ? teşekkürler
@LLGame6 жыл бұрын
llgamelive.com liveforum veya canlı sohbetten bir fotoğrafla beraber aldınız hatayı anlatırsanız. Yardımcı olucaklardır.
@keijax5 жыл бұрын
hata mı emin değilim ama rudderlar tam dönmüyor
@keijax5 жыл бұрын
Abi hangi versiyonu kullanıyorsun
@LLGame5 жыл бұрын
llgamelive.com üzerinde ki Live forumumuz da güncel tuttuğumuz sürümü kullanıyoruz.
@LLGame5 жыл бұрын
Her gelen güncelleme ile zibo modlar da güncellenir bu nedenle sürekli güncel tutmalısınız.
@keijax5 жыл бұрын
LLGame Abi ben en son versiyonu yüklediğimde Airfoil hatası alıyorum
@keijax5 жыл бұрын
LLGame Abi bide en sevdiğim KZbinr sensin abone olup bildirimleri açtım senin ailene katılmaktan mutluluk duyuyorum artık beraberiz :)
@LLGame5 жыл бұрын
@@keijax Tamamdır. Hemen zibo modu kontrol ederiz. Yarın akşama doğru tekrar aynı yerden dosyayı indirirsen sorun çözülmüş olur
@huzura_erenler4 жыл бұрын
steam sürüm eklentileri görmüyor iyimi :D
@keijax5 жыл бұрын
Yüklenmesi tamamlandımı
@cevizkabugu33084 жыл бұрын
kaptanım sizden ricam joyistik için pitch roll pitch gibi ayarlar var onları gerçekçi hale nasıl getirebiliriz ? birde onunla ilgili video gelirse cok makbule geçer iyi yayınlar
@LLGame4 жыл бұрын
Çok isterim ancak bir joystick'e sahip olmadığım için maalesef gösteremem. Ancak elime bir tane geçerse yapacaklar listesine aldım.
@keijax5 жыл бұрын
Abi bitmişmidir
@LLGame5 жыл бұрын
Evet tamamlandı az kaldı. Yükelemeye geçiyoruz.
@keijax5 жыл бұрын
@@LLGame yüklendiğinde bildirir misiniz
@keijax5 жыл бұрын
LLGame abi bittimi
@keijax5 жыл бұрын
@@LLGame abi yükleme bittimi
@LLGame5 жыл бұрын
@@keijax Dostum yükledik. Fakat yine güncelleme geldi o yüzden yenisini hazırladık test ettik şimdi tekrar yüklüyoruz.
@LLGame5 жыл бұрын
LOGİTECH EXTREME 3D PRO ÇEKİŞİMİZE KATILMAYI UNUTMAYIN!!!
@erdemkeles90774 жыл бұрын
Abi bende motorlor çalışmıyor fuel pompaları calismiyo sizin gibi
@cengizdizman33656 жыл бұрын
Bende bazı tuşlar sizin gibi değil sizde off da ise bende on’da
@KINGPLAYERS-qw2uk11 ай бұрын
Abi ipadı nasıl yaptın 😊😢
@sinankayac42126 жыл бұрын
Joystick ile ön tekerler dönmüyor bunu düzeltmek için ne yapmalıyım
@LLGame6 жыл бұрын
Modun getirdigi kısıtlamalardan birtanesi. Betterpushbacki daha ayrintili kullanmalisiniz.
@sinankayac42126 жыл бұрын
@@LLGame Teşekkür ederim.
@burakylmaz90566 жыл бұрын
@@sinankayac4212 tablette settings içinde hardware settings var orda nosewheel axis bölümünde yaw'ı seçmelisin
@yusufbugradincok12875 жыл бұрын
Hımm peki teşekkür ederim kafama takılan bi soru olursa tekrardan sorarım taşıtlarla ilgili bu arada İnstagram adresiniz varsa takip etmek isterim ordan da kafama takılan sorular olursa sormak isterim.
@LLGame5 жыл бұрын
İnstagram hesabımız var. Twitter Hesabımızda var. İnternet sitemizden canlı destek de alabilirsiniz.
@yusufbugradincok12875 жыл бұрын
Peki teşekkürler tekrardan 😊
@ArıfEser066 жыл бұрын
Hocam THY zibo Boyamasının linkin süresi dolmuş yenilermisiniz
@LLGame6 жыл бұрын
Tüm videolardakileri yenileriz tabiki. Rehber videolarımızı tamamen incelerseniz nasıl yüklendiğinide öğrenebilirsiniz. Rehber 6 yı izlemeniz yeterli.
@7388-f7n4 жыл бұрын
hepsini yaptım apu çalışmıyor çok sinirim bozuldu
@mahirkrby014 жыл бұрын
Abi Bir kere benim için yolcu kısmını gösterir misin dolaşabilir misin
@LLGame4 жыл бұрын
Tabi ki.
@mahirkrby014 жыл бұрын
LLGame oyunu nasıl yüklediniz
@LLGame4 жыл бұрын
@@mahirkrby01 Steam üzerinden.
@mahirkrby014 жыл бұрын
LLGame tamamdır reis
@erenatc11724 жыл бұрын
FMC bilgilerine mevcut bulunuğun havalimanı ve gideceğin havalimanını girdikten sonra girdikten sonra AVITAB ı kullanabilirsiniz Sevgiler :)