این سخنان رومن رولان می تواند زندگی شما را تغییر دهد، ای کاش زودتر آنها را شنیده بودم...

  Рет қаралды 1,781

SokhanBozorgan

SokhanBozorgan

7 ай бұрын

ما در سخن بزرگان گلچینی از زیباترین و شنیدنی ترین سخنان بزرگان را برای شما جمع آوری و به تصویر میکشیم
اگر این محتوا براتون جذاب بود ، لطف کنید و با عضویت در کانال و لایک کردن کارها ما رو در این مسیر حمایت کنید
همچنین نظراتتون رو هم برای ما بنویسید
سخن بزرگان
#انگیزشی
#سخن_بزرگان
#نقل_قول
#درس_زندگی
رومن رولان در ۲۹ ژانویه‌ی ۱۸۶۶ در کلامسی فرانسه به دنیا آمد. او در چهارده‌سالگی برای تحصیل به پاریس رفت و به عقیده‌ی خودش، جامعه‌ را در آشفتگی معنوی دید. او سپس در مدرسه‌ی عالی نرمال در پاریس پذیرفته شد، ایمان مذهبی خود را از دست داد و اشتیاق بسیاری به موسیقی پیدا کرد. رولان در سال ۱۸۸۹ تاریخ خواند، در سال ۱۹۹۵ دکترای هنر دریافت کرد و پس از آن برای یک ماموریت دو ساله در ایتالیا، به مدرسه‌ی عالی فرانسوی در رم رفت.
در ابتدا، رولان چند نمایش‌نامه نوشت، اما تلاش‌هایش برای جلب مخاطبان گسترده ناموفق بود. او نمایشنامه‌های خود را در دو مجموعه گردآوری کرد: تراژدی‌های ایمان (۱۹۱۳) که شامل نمایش‌نامه‌ی Aert (۱۸۹۸) و تئاتر انقلاب (۱۹۰۴) که شامل معرفی دریفوس، گرگ‌ها (۱۸۹۸) و دانتون (۱۹۰۰) است.
در سال ۱۹۱۲، رولان پس از مدت کوتاهی تدریس هنر و موسیقی‌شناسی، از شغل خود استعفا داد و وقت خود را به طور کامل به نویسندگی اختصاص داد. او با چارلز پگی در مجله‌ی Les Cahiers de la Quinzaine همکاری کرد؛ جایی که برای نخستین بار مشهورترین رمان خود، ژان کریستوف را در ۱۰ جلد و بین سال‌های ۱۹۰۴ تا ۱۹۱۲ منتشر کرد. به همین خاطر و همچنین به دلیل انتشار رساله‌ی بالاتر از نبرد در سال ۱۹۱۵ که در راستای دعوت از فرانسه و آلمان برای احترام به حقیقت و انسانیت در طول مبارزه‌ی این کشورها در جنگ جهانی اول نوشته شده بود، رولان موفق شد جایزه‌ی نوبل را در سال ۱۹۱۵ دریافت کند.
اندیشه‌های رومن رولان در آن زمان و تا مدت‌ها مرکز و دلیل مناقشه‌های خشونت‌آمیز بود و نوشته‌های او تا سال ۱۹۵۲ که سال انتشار ژورنال سال‌های جنگ، ۱۹۱۹ - ۱۹۱۴ بود، به طور کامل درک نشدند. رولان در سال ۱۹۱۴ به سوئیس نقل مکان کرد و تا سال ۱۹۳۷ و پیش از بارگشت به فرانسه، در سوئیس زندگی کرد.
رولان اشتیاق خود به قهرمان‌ها و داستان‌هایشان را در مجموعه‌ای از زندگی‌نامه‌های نوابغ ابراز کرد. این مجموعه شامل کتاب‌های دیدار با بتهوون (۱۹۰۳) که محبوب‌ترین موسیقی‌دان برای رولان محسوب می‌شد، دیدار با میکل آنجلو (۱۹۰۵)، دیدار با تولستوی (۱۹۱۱) و برخی زندگی‌نامه‌های دیگر است.
شاهکار مشهور رولان، ژان کریستف، یکی از طولانی‌ترین رمان‌های بزرگی است که تا به امروز نوشته شده است و به نوعی نمونه‌ی اولیه‌ی رمان چرخه‌ی زمان در فرانسه محسوب می‌شود. ژان کریستف حماسه‌ای در ساختار و سبک و سرشار از احساسات شاعرانه است. این رمان بحران‌هایی پی‌درپی را به تصویر می‌کشد که منجر به شکل‌گیری یک نابغه‌ی خلاق می‌شوند: آهنگساز موسیقی آلمانی، ژان کریستف کرافت. نیمی از شخصیت ژان کریستف گویی از بتهوون و نیم دیگرش از خود رولان الگوبرداری شده است که با وجود دلسردی و اضطراب‌های شخصیت متلاطم خود، تحت تاثیر عشق به زندگی قرار می‌گیرد. دوستی بین ژان کریستف آلمانی و یک جوان فرانسوی به نوعی نماد هارمونی تضادها است که خود رولان معتقد بود در نهایت می‌تواند میان ملل سراسر جهان برقرار شود.
رومن رولان رمان فانتزی بورلسک کولاس بروگنون (۱۹۱۹) را نیز نوشت و پس از آن، دومین مجموعه‌رمان خود یعنی روح و افکار جادوشده را در ۷ جلد و بین سال‌های ۱۹۲۲ تا ۱۹۳۳ منتشر کرد. رولان در این مجموعه‌ به تاثیرات بی‌رحمانه‌ی فرقه‌گرایی سیاسی پرداخت. در دهه‌ی ۱۹۲۰، رولان به آسیا، به ویژه هند پرداخت و به دنبال قابل درک ساختن فلسفه‌ی عرفانی موجود در آثار افرادی مانند مهاتما گاندی برای غرب بود. رولان در این سال‌ها رمان دوجلدی جان شیفته (۱۹۲۳) را نیز منتشر کرد. مکاتبات گسترده‌ی رولان با چهره‌هایی مانند آلبرت شوایتزر، آلبرت انیشتین، برتراند راسل و رابیندرانات تاگور نیز در کتاب دفترچه‌ی رومن رولان (۱۹۴۸) منتشر شد.
رولان در آخرین سال‌های زندگی خود در ویزلی زندگی و روی زندگینامه‌ی شاعر و مقاله‌نویس، چارلز پگی (۱۸۷۳-۱۹۱۴) کار می‌کرد. سرانجام در ۳۰ دسامبر ۱۹۴۴، رولان بر اثر بیماری سل که از کودکی نیز درگیر آن بود، چشم از جهان فروبست. زندگی‌نامه‌ی دو جلدی رولان نیز پس از مرگش در سال ۱۹۴۵ منتشر شد.
رومن رولان علاوه بر جایزه‌ی نوبل ادبیات، در سال ۱۹۱۰ نشان لژیون دونور (بالاترین مدال افتخار فرانسه) و در سال ۱۹۱۳، جایزه‌ی بزرگ آکادمی فرانسه را دریافت کرد. او همچنین در سال ۱۹۳۳ از دریافت مدال گوته توسط دولت نازی خودداری کرد.

Пікірлер: 12
@farzadfarhangian9498
@farzadfarhangian9498 7 ай бұрын
بسیار جالب بود
@sokhanbozorganofficial
@sokhanbozorganofficial 7 ай бұрын
🙏🙏⚘️⚘️درود بر شما دوست عزیز
@OmedHA
@OmedHA 7 ай бұрын
خیلی زیبا و عالی! ممنون از زحمات شما.. خسته نباشید
@sokhanbozorganofficial
@sokhanbozorganofficial 7 ай бұрын
درود بر شما دوست عزیز
@MrsRoz.k9850
@MrsRoz.k9850 7 ай бұрын
بسیار زیبا و عمیق
@sokhanbozorganofficial
@sokhanbozorganofficial 7 ай бұрын
درود بر شما🙏🙏🙏⚘️⚘️⚘️
@FaryadArya
@FaryadArya 7 ай бұрын
بی شک با واژه نمی شود ژرفای.....زیبا و شنیدنی و احساسی و منطقی
@FaryadArya
@FaryadArya 7 ай бұрын
عالی
@user-sn2dv5rp7p
@user-sn2dv5rp7p 7 ай бұрын
Bshtarin
@sokhanbozorganofficial
@sokhanbozorganofficial 7 ай бұрын
👍
@mohsenazadmanesh2245
@mohsenazadmanesh2245 7 ай бұрын
🍀🍀👌👌👌👌👌💰💰💰🍀🍀🍀🍀🍀
@sokhanbozorganofficial
@sokhanbozorganofficial 7 ай бұрын
🙏🙏🙏⚘️⚘️⚘️
Как быстро замутить ЭлектроСамокат
00:59
ЖЕЛЕЗНЫЙ КОРОЛЬ
Рет қаралды 13 МЛН
UFC 302 : Махачев VS Порье
02:54
Setanta Sports UFC
Рет қаралды 1,4 МЛН
How to bring sweets anywhere 😋🍰🍫
00:32
TooTool
Рет қаралды 35 МЛН
14راهکار شگفت انگیز برای شروع یک تغییر بزرگ در زندگی
30:45
Mina Alizadeh [Minaliza Coaching]
Рет қаралды 506 М.
از این ۵ راز کارما ، غافل نشو ...
8:17
SokhanBozorgan
Рет қаралды 821
تلقین | داستانی از مثنوی معنوی مولانا
17:26
Rashid Kakavand | رشید کاکاوند
Рет қаралды 62 М.
Как быстро замутить ЭлектроСамокат
00:59
ЖЕЛЕЗНЫЙ КОРОЛЬ
Рет қаралды 13 МЛН