כמה זה פשוט כשמסבירים לך בצורה כזאת ברורה! תודה רבה
@alexvig23692 жыл бұрын
תוכן מעולה. כיף לראות איך אתה פורס את זה כל כך ברור. מקווה שתמשיך ליצור תוכן.
@yoavseo4 жыл бұрын
הסבר מאוד ברור ! בקורסים של 5000 שקל לא מסבירים בצורה כזאת ברורה
@erango76282 жыл бұрын
תודה רבה, הסבר פשוט וברור!!!
@ariel35862 жыл бұрын
הסבר מעולה! תודה
@adirmoshe47302 жыл бұрын
הסבר מושלם !!!
@LiadDaniel-z4v4 жыл бұрын
בקורס ניתוח טכני לא הסבירו לי ככה, מעולה!
@FinancialEGG4 жыл бұрын
סרטון מעולה🔥🔥
@danielabaev72374 жыл бұрын
תודה רבה על הסרטון...
@מיכלגוזלן-ח5ו3 жыл бұрын
הסבר מעולה!! תודה רבה!
@nanachnachmanachmanmeuman76634 жыл бұрын
תותח👍💥
@pninamaymon2313 жыл бұрын
תודה רבה יוסי
@amitamit-dj2hz4 жыл бұрын
מעניין, תודה. אנסה לבחון גם את ממוצע נע 100
@נתןטגי Жыл бұрын
סרטון מעולה, תודה! רציתי לשאול יוסי אתה משתמש בניתוחים שלך ב-SMA או ב-MA ?
@Yossi3047 Жыл бұрын
תודה על הפרגון. למיטב ידיעתי הם אותו דבר. SMA - simple moving average MA - moving average אני אישית משתמש עם EMA כי הוא פשוט מגיב יותר מהר אבל ההבדל בינו לבין SMA הוא די קטן.
@MatanBaum2 жыл бұрын
סרטון מצוין. תודה רבה על ההסבר המפורט. רציתי לשאול: 1. האם הממוצעים הנעים שהשתמשת בהם פה הם ממוצעים פשוטים (כמו שהסברת בסרטון) או אקספוננציאליים? מה ההבדל ביניהם? 2. השתמשת בממוצעים נעים כמעין קווי תמיכה. האם אפשר להשתמש בהם באותה צורה רק הפוך - גם כקווי התנגדות?
@Yossi30472 жыл бұрын
1. אקספוננציאלים. ההבדל הוא שאקספוננציאלים (מעריכים) רגישים יותר לשינוי במחיר ולכן מגיבים מהר יותר. אם אתה סוחר סווינג לדעתי ההבדל בין ema ל-sma הוא זניח. 2. במקרים שבהם אתה רוצה לתזמן עסקה עם כיוון המגמה, לדעתי שימוש בממוצע נע כהתנגדות מתאים יותר בעסקאות בהן המגמה יורדת.
@MatanBaum2 жыл бұрын
הבנתי. כלומר אם אתה סוחר יומי אז עדיף להשתמש ממוצע מעריכי שמגיב מהר יותר, אבל סוחרי סווינג וסוחרים לאורכים ארוכים יותר ההבדל בין שני הממוצעים זניח, כן?
@MeniOfficial3 жыл бұрын
היי אתה יכול לעשות סרטון על האינדיקטור סקוייז וסופר טרנד
@eldarshuker Жыл бұрын
היי יוסי, קודם כל תודה רבה על התוכן המעולה שאתה מעלה. שאלה: אם ממוצע נע 20 משמעותו חודש 1 מכיוון שיש 5 ימי מסחר בשבוע, אזי ממוצע שייתן לי את זמן הרבעון (3 חודשים) צריך להיות - 60, כנ"ל לגבי ממוצע שייתן לי את החציון - צריך להיות 120, וכן הלאה לגבי הממוצע השנתי שצריך להיות 240, תוכל להסביר בבקשה? תודה מראש
@Yossi3047 Жыл бұрын
היי! תודה על הפרגון. אני מסכים. בהתבסס על ההנחה שיש כ250 ימי מסחר בשנה, המספרים המדוייקים הם 125, 62 ו-250. לדעתי אם תנסה לשנות ולבחון עד כמה השינויים מהותיים, תגלה שלא כל כך. השימוש במספרים 200,100,50,20 מוכר וידוע עוד הרבה לפני שאני ביצעתי את העסקה הראשונה שלי. יש שיגידו שקיימים מחקרים שמוכיחים שהם יותר יעילים מהמספרים "הנכונים", ויש שיגידו שלאורך זמן נוצר קיבוע מנטאלי לפיו מספרים עגולים יעילים יותר. גילוי נאות - לא באמת בדקתי אבל זה לגמרי יכול להיות הנושא של הסרטון הבא. באופן אישי אני יכול להגיד שאני משתמש בקומבינציית הממוצעים הנעים הזו מכיוון שעיגול שלהם כלפי מטה בטווחי הזמן הארוכים יותר, יוצר תוצאה מעט יותר רלוונטית. כלומר במקום ממוצע נע 62, שימוש בממומע נע 50 יצביע על ערך קרוב יותר למחיר הנוכחי. כמובן שאפשר להתווכח על זה. אני מכיר סוחרים שמשתמשים בקומבינציות שונות ומגוונות ובסוף השאלה היא האם מצליחים לייצר רווח או לא.
@eldarshuker Жыл бұрын
תודה רבה על התשובה המהירה, האמיתית והכי חשוב המציאותית!
@joseeyanai-cohen58043 жыл бұрын
שאלה, ממוצע נע יכול להיות בחלק העליון של הגרף? ואם כן , מה הסיבה? תודה.
@dodotir35954 жыл бұрын
כלומר הממוצעים משמשים כקווי תמיכה ואז כ טריגר לכניסה אפשרית ללונג ? , והאם באופן דומה יכולים גם לשמש לי כקווי התנגדות ?
@alixerkmir20973 жыл бұрын
זה ממוצע נע אקספוננציאלי? פשוט אני לא יודע איך לשים אותו בגרף
@צוריאלחדד-ל8צ2 жыл бұрын
אהלן יוסי אם אפשר שאלה בנוגע למילים שציינת לקראת סוף סרטון דקה : 16:30 - למה בדיוק התכוונת כשאמרת ככל שממוצע נע גבוה יותר אז האמינות של העצירה תהיה גבוהה יותר , למה התכוונת כשאמרת שהממוצע גבוה יותר תוכל להסביר בבקשה ? תודה מקרב לב .
@Yossi30472 жыл бұрын
היי! הממוצע הגדול יותר הוא ישמש כתמיכה חזקה יותר, בין היתר בגלל גודל ההתפלגות (ובתנאי שמגמץ המחירים ברורה). יש סרטון באורך מלא שהעליתי - תחקור ממוצעים, אני מסביר שם הכל. הרבה הצלחה😊