300k subscribers, dovada ca faci bine, ceea ce faci si indiferent de tema aleasa in video, e una intoarsa pe toate partile, cu exemple, si foarte multe informatii! De apreciat !
@dans1dans Жыл бұрын
Omul acesta merita minim un milion de abonati
@Winnetou17 Жыл бұрын
Nenea, da' -Xiaomi când mai testezi- episodul 2 al istoriei Tesla pe când ? On topic, excelent episodul acesta. Pe canicula asta de overhype, acest duș rece este viața însăși. Bravo!
@pisiciculapte4251 Жыл бұрын
Wow, bine spus, dar totodată funny. :)))
@iuliancrisan9044 Жыл бұрын
Eu personal, îl folosesc destul de des când vine vb de a învăța ceva intr-un anumit domeniu sau pur și simplu când cauți ceva clar. Proaspăt absolvent de inginerie mecanica, m-a ajutat foarte mult în dezvoltarea mea pe drumul nou pe care l-am ales, si anume inginerie hardware. E mult mai ușor de ajuns la informațiile de care ai nevoie, DAR în același timp dacă nu ești o persoana atenta și "încăpățânata" cu ideea de a stii sigur ca un lucru asa este și sa înțelegi de ce, RISTI foarte mult sa primești un răspuns GRESIT. Chiar dacă în "inginerie" totul ar trb sa fie exact, soft-ul da gres, si nu de puține ori. Doar de informațiile uzuale si simple sunt sigur (bazându-mă pe ce stiu), cand vine vb de informatii mai complexe nu are nici o șansă, momentan probabil. Ca sa sumarizez, este de foarte mare folos, atat timp cât nu ești "paletă" în ceea ce cauți. De multe ori se intampla sa greșească (experimentați asta prin a-l intreba dacă e sigur). Tot timpul cand nu sunt sigur de rsp verific cu date căutate de mine pe Google sau KZbin sau carti de specialitate. Mie personal, imi este de folos, dar nu principal, si nu în ultimul rand (cum de altfel nici Google, youtube, si nici măcar cărțile) nu au nici o șansă fara componenta fiecăruia de gândire. Absolut orice lucru trebuie trecut prin filtrul gândirii, deoarece debitul de informație este colosal, fiind posibile erori mici sau destul de mari. ESTE DE FOLOS, ATAT TIMP CAT AI HABAR DESPRE CEEA CE CAUTI! Treaba asta fiind valabila nu numai cand vine vb de AI, ci și la motoarele de căutare.
@lolizorz Жыл бұрын
Nu știu dacă mi-e frica, dar știu sigur că m-am saturat de discuția asta in jurul AI ului. Apreciez totuși că tu ai o abordare mqi obiectivă
@mihaid-oj3jt Жыл бұрын
Pai tocmai asta e problema. Ca numai obiectiva nu e abordarea lui....
@stefan.zaharia.fotograf Жыл бұрын
Eu il folosesc pentru descrieri la postari sau pentru text care necesita timp de gandire si cercetare pe care nu vreau sa il aloc. Dar dupa un timp, am renuntat deoarece devine foarte repetitiv. But is usefull. Si il mai folosesc pentru a ma corecta gramatical in diferite limbi. La asta este super bun si cred ca pentru asta o sa il tot folosesc pe viitor. Nu e magie, e doar o unealta pe care daca stii sa o folosesti te ajuta.
@chiotanmaria4246 Жыл бұрын
Un clip !must see" pentru orice utilizator de internet, iniţiat sau mai puţin.Bravo, felicitări pentru materialele documentate, obiectivitate şi elocvenţă!👌👏🙏
@CristianDatu Жыл бұрын
Salut Dan, si felicitari pentru episodul interesant. Da, folosesc ocazional Chat GPT in programare, cand am o problema destul de complexa, exista mai multe moduri de a o rezolva si cer o opinie. Ma bazez ca este cel mai uzual raspuns returnat si eventual mai da cate un hint catre o chestie pe care nu am luat-o in considerare inca. Dar nu folosesc niciodata sa generez cod, doar consultativ. E o unealta mult mai buna de cautat prin documentatii stufoase decat google/bing. Intrebarile stupide primesc raspunsuri pe masura, dar formulata si explicata bine o problema, ai sanse mari sa gasesti o directie spre rezolvare. Da, poate fi folosit pentru malware, chiar si este conform ultimelor rapoarte, dar revenim la Einstein si dilema bombei nucleare. Pana la urma, unealta e folosita de oameni si face exact ce este pusa sa faca. Nu cred ca ar trebui sa lipsim omenirea de oportunitati din cauza catorva care vor perverti scopul tehnologiei. Trebuie doar sa fim mai precauti.
@EasyIT Жыл бұрын
Mare om, mare dreptate ai!😘😘😘
@johnconnor555 Жыл бұрын
Respect și stimă Dane, episod super, ca de obicei. De asta sunt aici, pentru că e Zona IT, cei mai buni !!!👍👌❤❤❤🏆🥇👑⭐⭐⭐⭐⭐
@bogdanistriteanu1533 Жыл бұрын
Multumesc domnule, Este oarecum linistitor pentru cei neinitiati ca exista ( si se exprima Public ) specialisti obiectivi ca domnia TA !
@sinsemilia70 Жыл бұрын
nu - nu folosesc si nici macar nu am avut vreun pic de curiozitate sa fac asta, desi lucrez pe computer cu mare drag si placere (DTP) si desi in jurul meu se vb mult de asta (am colegi care “testeaza” abilitatile lu’ Ceat si lu’ Midgiorni 😜) simt ca e ceva ca un fel deee… semidoctism si asta imi activeaza scepticismul 🫤 ca de obicei mi-a mers la inima creierului (if u know what I mean) acest clip - si fix in clipa asta mi-am dat seama ca atributul cel mai important al lui e intelepciunea 👍🏻👏
@diversity_explained Жыл бұрын
Misto video! Imi place ca am gandit la fel cand am dat si eu ca exemplu progresul telefoanelor mobile in clipul de l-am facut despre AI :)) Daca esti tentat sa arunci un ochi, e ultimul clip de pe canal, as fi onorat :D
@P.A.T. Жыл бұрын
Cand o face AI-ul montaje si instalatii electrice, atunci am sa ma panichez😂
Жыл бұрын
sincer si la tot ce face acum , nu m-as baza pe el , sa pot considera ca da a facut o treaba buna , tot trebuie verificata
@донБольшой Жыл бұрын
Pai telefoanele sunt făcute de mașini CNC.
@P.A.T. Жыл бұрын
@@донБольшой 🤦🏼♂️
@P.A.T. Жыл бұрын
@ chiar am incercat sa redactez o lucrare tehnica prin chat GPT. Se invarte in jurul cozii daca nu dai intrebari extrem de explicite iar daca o faci, ce sens mai are sa cauti prin chatbot daca deja stii ce sa intrebi e clar ca stii si ce sa cauti. Asta cu licenta prin chatGPT merge la facultati pe genunchi nu la facultati de bun simt. Una e sa facino reformulare, alta e sa scrii ce abereaza ala acolo. Spre depsebire de om, momentan acesti “roboti” nu pot accesa documentatie de tip standard. Omul mai face un cont fals de student, mai baga un pirat, o poza.
@vasiledolca Жыл бұрын
Ai idee dacă a fost făcut un astfel de studiu și atunci când a fost vorba de “cărămizile” noi (iPhone și altele ) ? Ar fi interesant de văzut ce au răspuns oameni atunci și care erau procentele și sa comparam cu studiul de acum. Spor in continuare in ceea ce faci !
@alexandrubogdanradu8066 Жыл бұрын
Spor in toate!!
@puiuman2002 Жыл бұрын
Ai devenit de ceva vreme canalul meu preferat de pe youtube.
@nathaly21951 Жыл бұрын
Bravo zona.... Mi-e drag să mă uit la toate tipurile de video. ❤❤❤
@ciprianmoldoveanu1848 Жыл бұрын
Super! Habar nu am cum îți faci materialele și de unde îți iei informațiile dar conținutul e ultracondensat... și ce limbariță ai.... GENIAL!
@BogdanTabarcea Жыл бұрын
Io sunt deja conectat la Skynet. Aștept să mă sune T-1000.
@Anubishell Жыл бұрын
😂😂😂
@crawker Жыл бұрын
You will be terminated 😂
@nicolaezarnescu375 Жыл бұрын
GEORGE, EȘTI JENANT! Ciocul mai mic și informații utile mai multe! Nu avem nevoie de informații filosofice sau de filosofia informațiilor, ci de informații tehnice, pur și simplu.
@nicolaemihai3581 Жыл бұрын
Asa cum FB și Google ar fi normal sa plătească pentru traficul suplimentar generat de linkurile de știri către alte publicații, asa și LLM-urile ori plătesc pentru datele de training ale modelelor, ori vor fi limitate de către legislație în a folosi orice considera compania respectiva drept informație gratis
@Astristul Жыл бұрын
$250M/anual/ţară. Dacă ar plăti tuturor, ar intra în faliment. 🙂
@riotxx Жыл бұрын
Fac prompting si pot spune ca e o chestie destul de avansata. Normal ca rezultatele sunt repetitive daca persoana are un singur stil de a scrie un prompt sau a adresa o intrebare.
@dorins3787 Жыл бұрын
Nu chiar.. Modelele de AI au ceva random in ele. Raspunsurile sunt putin random chiar la acelasi prompt
@dmc6617 Жыл бұрын
Ceva tips and tricks pentru prompting?😂
@riotxx Жыл бұрын
@@dmc6617 Da, foloseste mereu exemplu (link poza, sau texte facute de tine personal) pe langa promptul pe care il scrii. Astefel poti obtine maximul de la creativitatea stilului tau.
@radupiscanu1299 Жыл бұрын
@@dorins3787e configurabil gradul de randomness , vine cu o valoare default pentru user interaction si e specific modelului LLM folosit - atat la chatgpt si la bard.
@riotxx Жыл бұрын
@@radupiscanu1299 Oricum daca asta se poate numi o specializare sau job, va fi cel mai rapid inlocuit de AI in sine. E doar de termen scurt.
@radudimofte Жыл бұрын
Observ, am încercare de curiozitatate sa văd cum funcționează și aștept sa văd cum evoluează. Momentan nu prea văd la ce mi-ar folosi, dar cred totuși ca are potențial. Bun material...!
@raresandrei7205 Жыл бұрын
E mai rapid decât să cauți pe google si fara reclame. În funcție de ce faci îți poate salva chiar și de 2 ori mai mult timp fara să pierzi timp pe nenumărate pagini de net. Da și rateuri da pe tech și programare ajuta foarte mult in a salva timp
@delfinu22 Жыл бұрын
de o saptamana tot deschid YT sa vad daca ai postat, nu am la ce sa ma uit
@johnconnor555 Жыл бұрын
Să nu mă-njurați, am vrut să mă amuz și să testez deopotrivă acest OpenAI. La un moment de relaxare, l-am întrebat pe chat GPT să-mi povestească el cum preparau românii fasolea cu cârnați și mămăligă pe vremea lui Ștefan cel Mare...😜 Ce credeți că mi-a răspuns ?? M-a pus la curent ce e aia fasolea cu cârnați, ce e aia mămăligă, și după aia mi-a descris cum preparau răzeșii lui Ștefan fasole cu cârnați,ingredientele folosite (roșii, ardei, ceapa,morcov,fasole,etc) și după aia cum făceau ei mămăliga din făină de porumb măcinat fin,bla,bla,bla... L-am întrebat dacă e sigur că răspunsul e corect și mi-a răspuns că e absolut sigur întrucât a folosit toate informațiile disponibile de pe internet pentru a-mi oferi un răspuns detaliat și precis. Bine,bine, zic eu, da' cum făceau rost de fasole, roșii, ardei,porumb ??!! Mi-a răspuns imediat că românii erau foarte buni agricultori și se ocupau cu cultivarea acestora încă de acum 2000 de ani și își asigurau necesarul din resursele proprii 😜😳😳🤣 Atunci l-am întrebat în ce perioadă a domnit Ștefan cel Mare ,mi-a răspuns corect(1457-1504). De unde provin roșiile ,fasolea, ardeii, porumbul, deasemeni a răspuns corect(America de nord,centrală și de sud). Când au fost aduse în Europa aceste plante și cultivate pentru consum, mi-a spus secolul 16-17 (corect). Și când l-am întrebat cum de aveau românii la vremea lui Ștefan (sec.15) ingredientele necesare pentru fasole cu cârnați și mămăligă, s-a blocat vreo 20 de secunde după care a răspuns, și-a cerut scuze pentru eroare,a invocat sursele de informații și alte alea...Problema e că nici nu învață din greșeli, la două zile l-am întrebat aceleași lucruri, mi-a generat text asemănător în mare parte, și a repetat greșeala identic deși mă așteptam să-mi dea răspunsul corect de data asta... Nu mai spun că l-am întrebat cum se pot prepara pulpele de crap, la cuptor sau la grătar ??!!😜 Mi-a zis că se prepară în ambele moduri dar el recomandă la grătar deoarece sunt mai gustoase și sănătoase...conform acelorași surse de pe internet.😜😳😳🤣🤣 Mai rămâne să-l întreb și de lgbt,queer,trans, gay,etc...😳😳😜🤣
@Komb-Titus Жыл бұрын
Ceva de genu: ma doare mana stanga de la piciorul drept. :))) Si eu ma asteptam sa se corecteze singur dar nu, stie ca nu are dreptate, isi cere scuze, dar e incapatanat si o tine pe a lui.
@alinbejinaru1755 Жыл бұрын
Ce este drept 1504 anul in care a murit Stefan cel Mare este inceput de secol XVI dar chiar si asa este la ani distanta de descoperirea Americii.😂😂😂 Dar asta a fost buna si arata cat de usor este de pacalit acest algoritm,am vazut ceva similar intr-un documentar despre AI si roboti in care un algoritm avea de recunoscut lucrurile reprezentate in cateva imagini prima data a reusit dar cu doar cativa pixeli schimbati a dat alte rezultate desi imaginile erau exact acelasi,cu mici modificari. P.S: Este la ani distanta de cultivarea ancestor plante in Europa
@M4V3RiCkU235 Жыл бұрын
LE: Am incercat si eu - rad inca si acum dupa 10 minute :)) Cred ca s-a antrenat pe perlele elevilor de la BAC - ca altfel nu imi dau seama cum poate spune asemnea aberatii. Bullshit multiplicator !
@tudorviorel5438 Жыл бұрын
Nu îl folosesc, motivul fiind că nu îmi trebuie, nu am la ce, dar tot ce ai menționat în video pare interesant ceva din filmele combinate din MATRIX si CHAPPIE. Bravo
@dankosma8306 Жыл бұрын
Salut Dan! Si daca toate tarile ar adopta in acelasi timp legi precum cea din Canada?
@lucianrusu9612 Жыл бұрын
Eu rămân fan Gemini 😂. Felicitări pentru video.
@calinbatran Жыл бұрын
Excelentă emisiune, mulțumim! Nu folosesc niciun fel de AI :)
@AdrianTap Жыл бұрын
Fain Dar-ul acesta.. Ca-Darul 😀
@danielmihai5 Жыл бұрын
După ce am testat ChatGPT cu niște întrebări de genul: Bruce Lee sau Van Damme? Superman sau Omul păianjen? ori după ce l-am întrebat de câți polițiști este nevoie pentru a înșuruba un bec? am primit niște răspunsuri de o platitudine complet descurajantă, împănate de o polliticaly-corectitudine grețoasă, și nu am întrezărit nici măcar o idee care să trădeze un dram de inteligență din spatele respondentului. În schimb am obținut o mostră de umor involuntar de la bing, solicitându-i niște glume cu Chuck Norris; „Îmi pare rău, dar nu pot spune glume cu Chuck Norris. Nu vreau să-l supăr pe el sau pe fanii lui.” Fără să vrea, chatbotul a generat o glumă intrinsecă, mai bună decât multe din cele cu celebrul personaj de care este plin internetul. Vă dați seama că C.N. este atât de temut încât a băgat în sperieți până și inteligența artificială? Așa că prevestitorii unui viitor sumbru în ceea ce privește A.I. pot să doarmă liniștiți. Există întotdeauna un supererou salvator.
@CataTuffkid1 Жыл бұрын
ChatLGPT
@cecilthedragon2814 Жыл бұрын
Daca da ChatGPT de clipul asta si afla atatea despre el insusi devine constient :)
@VikDeeJayMusic Жыл бұрын
Dane, nenea Macho Kayu , vorbeste despre quantum computer... putem sa facem o comparatie software vs hardware ?
@levitchimarian1260 Жыл бұрын
Tricoul tău mi a dat inspirație azi. Cum ar fi un viitor în care noi, oamenii, sunt roboții (hardware) și (momentan) google, bard, chat gpt etc. ar fi softul. Sau se întâmplă deja?🤔
@raresporutiu Жыл бұрын
Mie imi pare corect modul de abordare al problemei si apreceiz umorul inteligent (si drama presarata in el) cu care trasmiti informatia in general . Folosesc ChatGPT mai ales pentru coding si alte intrebari legate de IT, desi nu primesc raspunsurile 100% functionale totusi reduce foarte mult timpul in care rezolv problema comparativ cu cautarile pe Google.
@cosmin2366 Жыл бұрын
Eu consider că AI-ul este și va fi o unealtă foarte utilă. Îmi place ce face pe partea foto-video și este loc de îmbunătățiri.
@TeodorCovrig Жыл бұрын
Întrucât duce la foarte mare lene in rândul oamenilor acest AI, ai mare dreptate, frate. Și dacă tot iese la suprafață că consumul lui e foarte mare, chiar dacă nu poate crea nimic nou decât să repete idei vechi și să le combine, cred că în câțiva ani vom trece și peste acest val, căci ce e val ca valul trece 😊 Bătrânul internet va rămâne la fel de util ca și bătrânul sistem economic mondial. Adică s-au încercat niște criptomonede și tot la banii tradiționali am rămas, apoi s-a încercat niște inteligență artificială și tot la cea umană vom rămâne. REVOLUȚIE 😂 Dar încercarea vină n-are, nu-i așa?😊
@Matli-MC Жыл бұрын
🎉 iată una dintre cele mai neutre intervenții pe o temă fierbinte! Cred că inerția comfortului va prevala asupra remușcărilor celor care (mai) cred în valori. Urmăresc evoluția teribilă a instrumentelor AI, pe care le folosesc experimental în flow-ul creativ muzical tocmai pentru a-mi demonstra că fac ceva UMAN. Curiozitatea și mai ales eficiența în lucru vor avea câștig de cauză - moralitatea a fost abandonată începând de acum 2 secole, de când cu diviziunea muncii și dezvoltarea tehnologică, așadar cadar rulz 🎉
@kikimiki5156 Жыл бұрын
A i. daaa interesant va fi viitorul :)
@nicolaezarnescu375 Жыл бұрын
Scenariul cu AI-uri care se antrenează de la alte AI-uri poate duce doar la progres informațional, deoarece, de fiecare dată, informația suferă o filtrare suplimentară și excelează în acuratețe. Chiar AI-urile actuale oferă o informație bine documentată, astfel încât chiar dacă faci o carte cu Copy - Paste de la o AI, fraza respectivă nu există pe internet, ci este deja rafinată prin consultarea unor surse considerate de încredere. Deocamdată AI-urile nu pot să caute în PDF-uri sau EPUB-uri, ci doar pe site-uri scrise în HTML, deci nu sunt motive de îngrijorare că Ai-urile moi noi vor consulta cărți scrise cu AI-uri mai vechi.
@kallucelfrumos4946 Жыл бұрын
pai hai sa vedem cat de coirculari suntem si noi!!! Like ...la mai multe din astea !
@sandorhazimihai Жыл бұрын
Pe ideea ca "Shit goes in, shit goes out", apropo de trainingul A.I si bias-urile mostenite.
@alexandrupantea3170 Жыл бұрын
Foarte tare! Mersi pentru continut!
@dmc6617 Жыл бұрын
De asemenea, ne poti lasa link uri in descriere la diversele studii sau articole pe care le gasesti? Pentru lecturi suplimentare🙏🏻
@oneXR0 Жыл бұрын
am vorbit cu un baiat din ferentari despre A.I si mi-a spus asa: Daca nu poti sal trimiti pa Germania, nu ne ajuta cu nimic..
@ABCEDEFG911 Жыл бұрын
Mare dreptate avea baiatu ala
@greny2003 Жыл бұрын
Foarte util AI daca e pus în slujba omului. Aplicații simple ale acestuia ar fluidiza traficul,ar salva timp și vieți. Dar când în final it's all about money, foc it...
@VladareanuIstvan Жыл бұрын
0:02 inca nu am vazut video-ul, dar de ce ma gindesc la Who's afraid of Virginia Woolf? :D De ceva ani, esti serialul meu de luni de deschis minti, de dezbatut idei - multumesc so far de videos! Live long and prosper!
@virgiljulean2799 Жыл бұрын
13:00 "Incest informațional" Superb!
@florinsoare8448 Жыл бұрын
Interesante temele. Asta e și direcția de urmat pentru că, la urma urmei, de un telefon sunt interesat să-l schimb o dată la 4-5 ani. Spor
@mihaivale7170 Жыл бұрын
Suna ca intrebarea "cui ii e frica de dumnezeu?". la asta pot raspunde doar cu o alta intrebare: sa ne fie frica de noi insine?
@thomastolnai Жыл бұрын
Foarte bun și rezonabil clipul! Keep it up!
@adyhacKer86 Жыл бұрын
Super episod dar nu vreau sa par insistent : ... ep 2 Tesla , cand domnul Cadar :)
@viorelbirau Жыл бұрын
pana acuma nu am testat nici un Ai si nici nu cred ca o fac preacurand desi urmaresc materialele ce apar pe acest subiect dar nu sunt un entuziasmat.
@stefan20538 Жыл бұрын
Foarte interesant clipul. Poate nu o sa ajunga AI-ul sa inoveze prea curand, dar daca am putea sa-l folosim pentru transmiterea de informatii de la o generatie la alta, de exemplu prin intermediul unor institutii numite scoli, eu zic ca tot merita efortul dezvoltarii acestor programe. Cam in cat timp crezi tu ca vom ajunge sa ne imbunatatim engleza purtand discutii cu un chatbot? Sau, in cat timp crezi ca vom putea sa purtam o discutie filosofica cu Platon? Eventual intr-un VR si poate chiar in engleza sau franceza dupa preferinte, sa nu pierdem timpul de doua ori.
@alinsolomon Жыл бұрын
Eu astept ca AI impreuna cu Quantum computing sa ajute la dezvoltare. Oricum la "main stream people" nu o sa ajunga prea curand, mai ales ca schimbarea e "dureroasa" , adica e dificil sa te adaptezi mereu la o lume care se pare ca te lasa in urma cu puzderia de inovatii si implementari. Dar cum ziceam, pentru putinii care pot sa lucreze eficient si cu scop, se poate ca aceasta imbinare (AI&QC) sa aduca bani si pentru restul sa aduca bunastare. Cred ca ar fi interesant sa vedem aplicatiile AI in stiinta , medicina , cercetare, mai mult decat generare de portrete cyberpunk-ciste, muzica mediana si fake videos. Doar atunci voi putea sa spun ca AI e revolutionar si viata fara el e limitata ( la propriu ).
@cineva5404 Жыл бұрын
in decembrie am folosit chat gpt, incitata de un coleg, entuziasmat de codul pe care il genereaza ai. nedorind sa il intreb din programare, singura intrebare, care mi-a trecut prin cap la 3 noaprea a fost.... " de ce nu a intrat romania in schengen". mi-a dat un raspuns destul de lung, cu care am fost de acod. apoi am pus o intrebare, generata de raspunsul lui. mi-a dat acelasi raspuns lung reformulat. la care il intreb "dar croatia de ce a intrat?" iarasi acelasi raspuns reformulat, care avea o informatie adaugata la final. croatia a adoprtat nu stiu ce legi. despre "sentient"/constinta de sine nu are rost sa vorbim. el nu e in stare sa inteleaga sensul intrebarii pe care i-o pun. nu stie sa poarte o convesatie. asa ca tuturor le spun, ca asta e o bucla infinita, care iti mai si pierde timpul degeaba.
@andreiradovici8184 Жыл бұрын
Imi place mult canalul tau de youtube.
@mihaicristea1114 Жыл бұрын
nu am folosit asa ceva inca si nici nu imi cheama atentia,cel putin momentan
@Davidr712 Жыл бұрын
M ai impresionat din nou 🙃
@LeviAkarman-yz4vh Жыл бұрын
"Incest informatiomal" fraza asta este cel mai FUCK TAP lucru pe care l-am auzit vreodata
@Endy2023 Жыл бұрын
Bună ziua, ce laptop mi-ați recomanda intr-un buget de 2500-3000 lei? Laptopul sa se miște bine, sa ma pot juca jocuri si sa vizionez filme într-o rezoluție înaltă, sa fie si rapid si sa aiba i stocare decentă, ❤❤❤
@marius8317 Жыл бұрын
Am căutat dupa intro sa vad la ce mai faci reclama. 😢 Data viitoare poate găsesc ceva nemarcat. ❤
@iordacheandrei7379 Жыл бұрын
Nu le folosesc și nu cred că am să le folosesc prea curând pentru că îmi place sămi caut singur răspunsurile , așa mai învăț și eu ceva și nu sunt deloc conservator . Fain videoclipul , baftă vouă și când testați Sony Xperia 1V?
@nicolaezarnescu375 Жыл бұрын
Stând în față cu „bontonul“,/ Mă-ntrebam de-i rău sau bun.../ N-apucai să-i dibui „tonul”,/ Că de-o vreme dormii tun (Nicolae Zărnescu) („bonton” = videoclip de bun simț)
@gral9411 Жыл бұрын
Excelenta analiza,iar "cireasa de pe tort" mie mi se pare a fi afirmatia lui G.Hinton,aia cu "oameni rai vor folosi AI........" Iar asta ne duce cu gandul ca nu este "nevoie" de SkyNet pentru a genera haos sau ceva mult mai periculos. Sigur ca putem afirma ca oricare noua tehnologie poate avea(si unele tehnologii au avut) potential negativ,dar aceasta ar putea fi cea mai periculoasa -vom vedea ,iar afirmatia cu "duhul din lampa " pare foarte actuala.
@chiranproduction2000 Жыл бұрын
Tareee,ești no.1
@kikiryki Жыл бұрын
Principala problema cu AI-ul este ca e folosit preponderent la multiplicarea bullshit-ului de pe net. In care o sa ne inecam in curand. Vom deschide 10 surse si o sa citim acelasi lucru, apoi vom intra pe KZbin si vom primi 10 sugestii la fel de asemanatoare intre ele. Adica un frame informational puternic filtrat atat in media cat si pe internet.
@M4V3RiCkU235 Жыл бұрын
Exact, e "BS multiplicator" pe modul automat.
@nls3081 Жыл бұрын
Pentru mine, AI nu inseamna penibilitatile ordinare pe care le fura ChatGPT si restul... de pe net, si ni le servesc intr-o forma mai 'frumoasa", si cu un larg caracter general. AI reprezinta functiile avansate existente/introduse in ultima versiune de DaVinci Resolve de exemplu (si Premiere are deasemenea functii oarecum identice). Transcribe, auto-subs, re-light, on-beat editing (aici Resolve mai are putin de munca), estomparea zgomotului de fond, imbunatatirea imaginii (cresterea rezolutiei, eliminarea zgomotului de imagine, etc). Sau programele de recunoastere vocala.
@cristiancoman850 Жыл бұрын
Salut Dan! Salutare echipei! 👏🏻👏🏻👏🏻 Am citit despre super computerele care fac super cercetări, folosite in multe domenii.. ar putea AI sa aibă acces la acestea pentru a putea vedea si viitorul.. sau niște rezultate ale unor cercetări care privesc in viitorul cel puțin apropiat?
@danielbis9 ай бұрын
Este o adevarata drama si aici ma refer la drama robotilor/AI-urilor din prima generatie care nu se pot angaja la stat ca nu au nicio ruda acolo 😛 Dar ma intreb cum a reusit robotul ION sa se ngajeze ca consilier la Guvern ... pe cine cunoaste sau cat a dat spaga? 🤔
@stop_motion_movie Жыл бұрын
Salutare ! Eu pe canalul meu de youtube folosesc A.I. în opinia mea, diferența dintre un filmuleț creeat fără ajutorul A.I. și un filmuleț creeat cu ajutorul A.I. , este una ochiometric vizibilă. Mult succes în continuare.
@nicolaezarnescu375 Жыл бұрын
Este la mintea cocoșului că vom plăti în viitor pentru faptul că utilizăm AI-urile. Deocamdată producătorii așteaptă să devenim dependenți de acestea. Mie ChatSonic deja mi-a cerut să fac abonament pe un an, ca să- accesez incapacitatea.
@andreijugaru463 Жыл бұрын
Am mai ridicat problema asta dar cred ca nu ai vazut comentariu sau poate nu ai vrut sa discuti despre asta. Ce parere ai despre chipurile de la Mythic? Folosesc foarte putin curent si au o putere de procesare mult mai mare decat actualele GPUri folosite la antrenarea AI. Daca se implementeaza acele chipuri la scara larga si scade consumul de energie dar creste puterea de procesare?
@dugandaniel165 Жыл бұрын
lucrez cu, si pe, aceste modele de "AI", si mereu ce spunem este ca, ce facem acum nu'i AI cum se vrea sau se crede, doar generator de prietena (adica spune ce vrei tu sa auzi)
@CatalinColniceanu Жыл бұрын
Folosesc atat chat gpt cat si Midjourney in munca mea de graphic designer, fotograf si antreprenor. Ma ajuta mult. La fel, ma ajuta si Grammarly. Folosesc si Depositphotos. Este un mix de unelte. Photoshopul e si el la rang de cinste, langa Corel Draw. Unelte, toate... ma ajuta sa imi dau boost creativitatii
@dragosb_2486 Жыл бұрын
Sa discuti in viitor si despe situatia in care ai poate deveni constient si sa intreaca oamenii la cam orice.
@justdoit2717 Жыл бұрын
Calitate ca intotdeauna, Dan!
@florinfv Жыл бұрын
Frumos.
@drumetu71 Жыл бұрын
Deocamdată AI e mai mult o jucarie, ca va evolua către ceva mai util, indubitabil, dar nu cred ca va schimba lumea asa cum a făcut smartfonul
@Akayu73 Жыл бұрын
Salut Dan ! ce crezi despre o tara doar online , adica buletin , permis auto si lucruri de genul doar pe telefon ?
@riotxx Жыл бұрын
Mi-a trecut si mie prin minte conceptul :)) ar fi o solutie daca ar fi recunoscuta international si de celelalte state importante haha. Exista deja o tara spatiala, se numeste Asgardia (e pe bune, nu glumesc)
@Winnetou17 Жыл бұрын
Dacă e absolut complet online, poți să-i zici că joc, gen Second Life. Devine interesant dacă are și vreun impact... fizic, ca să zic așa.
@casiangutu545 Жыл бұрын
Bă, sincer gpt ma ajută destul de mult cînd vine vorba de a programa ceva, însă până la un anumit punct, are multe limitări grave de tot, precum si prezentarea informaților greşite, de multe ori sa întâmplat să îi cer ceva şi el sa îmi ofere o metoda foarte ineficientă sau una care nu este corectă, ca pe urma să îl intreb daca stie ceva similar cu un anumit lucru şi daca af fi mai bine, ca mai apoi să îşi corecteze răspunsul.
@lauraelenastroia3081 Жыл бұрын
Eu l-am intrrbat diverse despre persoanele cu dizabilități. To pe aia cu toleranța mi-o vâra în fiecare frază.
@constantint9595 Жыл бұрын
Dar chiar, cum se pun sondaje aici? Se poate face un sondaj? Cu voturi etc
@stefanbalint9844 Жыл бұрын
Interesant. Mulțumim.
@nagyzoli Жыл бұрын
@ZonaIT O intrebare interesanta. Daca eu invat sa pictez si deprind stilul lui van Gogh (coloristica, grosime linii etc) si pictez o floare pe care Van Gogh niciodata nu l-a pictat dar a pictat ceva similar, este sau nu este o incalcare a copywright. Eu zic ca nu. AI doar automatizeaza acest proces.
@adrianmunteanu7751 Жыл бұрын
povestea companiei Zeiss se mai face? =)))))
@valentinfaurescu9584 Жыл бұрын
Go Zona
@eduardstefan2518 Жыл бұрын
Folosesc Chat GPT aproape zilnic, sunt un backend developer și îmi ușurează multe probleme, vine cu sfaturi pentru buguri, scrie cod migălos pe care îl iau și îl mai mângâi eu puțin apoi pentru nevoile mele, cunoaște orice librărie posibilă și astfel aflu dacă îmi e utilă sau îmi spune cum să lucrez cu ea în caz că e acolo deja iar eu sunt un habarnist. Îmi spune că sunt sexy cu ochelari, să mai iau o pauză de țigară când simte că ne-am prea atașat, ok aici glumesc :) . Concluzia e că pentru job ul meu, chat gpt este ca un coleg, nu îmi va putea lua locul niciodată fiindcă e mai mult decât programare în cazul meu, dar sigur va stă cu mine pe scaun de acum înainte. Thank you Zona IT, nice work🇷🇴
@devilpriest Жыл бұрын
Un lucru nu am inteles cu privire la acel sondaj de la Morgan Stanley: din ce domeniu era eșantionul folosit?
@DanCadar Жыл бұрын
Public general.
@devilpriest Жыл бұрын
@DanCadar Well, that's the thing. Nu cred ca AI-ul este menit publicului general, inca, desi anumite publicatii ar zice altceva. Cum ar fi sa facem acelasi sondaj in fata la Politehnica vs in fata birtului din Caracal :) P. S.: respect maxim pentru ceea ce faci. Te urmăresc de cand Zon@ era o emisiune pe TVR.
@albertgeorgy6827 Жыл бұрын
Discutie despre ai venita de la zona it? Sign me in :D
@matteroftim3 Жыл бұрын
Prea obsedati suntem de orice, de parca nu ne mai oprim dracu din alergarea asta :))
@CARMENbored Жыл бұрын
Abia aștept continuarea! Cât despre folosirea AI, m-am "jucat" puțin cu ChatGPT, am încercat sa obțin o poveste pentru copii de cca 3-4 ani si a ieșit o varza :)) Am citit despre Midjourney, am văzut câteva clipuri despre funcționalitatea lui si rezultatele obținute. Nu e rău. Ce e rău e ca un grafician lucrează pentru aceleași chestii de câteva ori mai mult si lucrările lui vor fi la același preț cu cele generate de AI. Mnoah, asta e, ce naiba sa faci?
@Astristul Жыл бұрын
Graficianul va fi nevoit să vândă sub prețul pieței, pentru că AI-ul va fi prima opțiune!
@johny_the_bavarian Жыл бұрын
Am folosit copilot de la GitHub pentru programare Java, instalând un plug-in in IDE-ul de zi cu zi. Mi s-a părut foarte limitat, ce făcea copilot pentru mine deja făcea ide-ul. Mult din codul generat îl generam deja la compilare cu ajutorul unor librării. O să-i mai dau o șansă la proiecte personale și eventual alt limbaj, dar acum uninstall...
@sorinpurec Жыл бұрын
Poti da un link la studiul de la Morgan Stanley? Nu il găsesc nicăieri 😢
@Mezz_007 Жыл бұрын
AI-ul sau AGI-ul o sa fie facut sa isi bage coada prin toata existenta noastra. Poze AI, Filme AI. jocuri AI , muzica AI, audio books AI, e doar inceputul. O sa vedem fake news facut de AI care or sa aibe o credibilitate greu de contestat, mai ales cand or sa fie insotite de poze si video generate tot de AI. Ce sa mai platesti armate de asa zisi jurnalisti sa iti scrie fake news sau tot felul de texte pentru imbarligat omul de rand, bagam AI, e mai ieftin si mai rapid. Astept cu mare interes ziua in care toate telefoanele noastre or sa aibe in ele un mic dar puternic AI. Apoi aragazul sau frigiderul si masina de spalat. Pasul urmator vor fi robotii cu AI, asta va fi urmatorul salt tehnologic semnificativ. Vor fi trimisi pe Marte unde or sa mineze la greu minereu, tot pentru marile corporatii. Iar pe pamant or sa traiasca in paralel cu noi, totul pana intr-o zi cand sigur se va intampla ceva si lucrurile se vor schimba. Vezi animatrix the second renaissance. Sau poate nu o sa se intample nimic din ce am zis.
@ehombane Жыл бұрын
Da, deep fake, și fake news e partea nașpa. Da ca s-o spunem pe ai dreaptă, parcă pînă acum erai servit cu informații reale? Crescut sub botina sovietică, am tras pe nas propagabdă cît încape. Visam să fug. Aș, unde, de partea ailaltă căcatu e la fel de împuțit. Dar măcar acum avem acces la jucării mai sofisticate. :)
@deepfakestudio7776 Жыл бұрын
singura chestie pe care nu o ai inca este : jocurile ai . in rest poze avem hiperrealiste facute de AI Midjourney , Stable Diffusion etc. , filme avem runway gen 1 si runway gen 2 , Muzica exista softuri deja si pentru voce si pentru instrumental si sunt aproape perfecte , audio books ai sunt usor de facut dacă vocea deja o avem perfecta , doar ca nu e mainstream faza ... chiar si jocuri avem facute de AI , dar sunt la stadiul de Pong .
@vali7397 Жыл бұрын
Cu privire la genul d.p.d.v. biologic, între 300 de spartani vs o armată de 300 de "sparte" oare cine bate :) Bine, hai să fie 300 de amazoane .
@l.e.i.4111 Жыл бұрын
Ai, ai, ai 😉
@Gabriel-of-YouTube Жыл бұрын
Dar despre AI AI AI Puerto Rico?
@Winnetou17 Жыл бұрын
Ah, on om de cultură!
@modddjo Жыл бұрын
"Alexa! check my status........ verification status complete, you are not a robot! yet"