Beyler unityden unreal e geçince alışmak zor oluyo mu?
@MerveErez-u1w6 күн бұрын
Süpermis
@_Hydrogen_Peroxide8 күн бұрын
Blender'ın B'sini bilmiyorum ama rehberin sayesinde gözüm kapalı animasyonları oturtmayı hallettim. Unreal Engine rehberlerinin devamını bekliyorum!
@oguzhanarkan62719 күн бұрын
👌
@gurolalpaslan14339 күн бұрын
kardeşim umarım devamı gelir merakla bekliyoruz
@ufukduzgun77429 күн бұрын
Kadın yapıcı
@HusrevPasha9 күн бұрын
@supsaliengg43699 күн бұрын
Hocam eline sağlık çok güzel içerik
@akicinematic9 күн бұрын
Selamlar, sürecin sağlıklı çalışması için videonun tamamını izleyip detayları kaçırmamaya dikkat edelim, videoyu elimden geldiğince kısa tutmaya çalıştım. Şimdiden iyi seyirler :)
@oguzhandagdelen012 күн бұрын
Güzel içerik dostum 👍🏻
@-Yozi-12 күн бұрын
That is not even a liquit
@akicinematic12 күн бұрын
it's not solid either idk
@celal916412 күн бұрын
merhaba, sekansımda 2 adet kamera var ve her ikisini de videonuzda anlattığınız şekilde uyguladım. fakat render aldığımda kameradan çok farklı bir yerin görüntüsünü alıyorum sizce nedeni ne olabilir acaba?
@akicinematic12 күн бұрын
Merhaba, belirlediğin 2 kamerayı camera cut'a ekledikten sonra, render almadan önce camera cut'ın seçili olduğundan emin ol, yani camera cut'ın yanındaki ikon açık olmalı.
@celal91646 күн бұрын
@@akicinematic çok teşekkür ederim.
@tanurahmet19 күн бұрын
Ayarlanabilir ateş FX için de video yapabilir misin
@akicinematic15 күн бұрын
Selamlar, normalde ateş fx'lerini Houdini ve Embergen programlarında yapıyorum ama genel olarak benzer sistem olduğu için en kısa zamanda Unreal içinde denerim.
@akicinematic13 күн бұрын
@tanurahmet ,Yeni video senin önerin üzerine yapıldı :)
@caglarsnk256421 күн бұрын
Oyun geliştirmenin tutorial hell kısmına saplanmış biri olarak söylüyorum oldukça açıklayıcı ve düzgün bir şekilde açıklamışsın teşekkürler.
@akicinematic21 күн бұрын
Beğenmene sevindim, ben de çok fazla tutorial izleyen birisi olarak elimden geldiğince uzatmadan önemli kısımlara değinmeye çalışıyorum :)
@afroks22 күн бұрын
ellerine sağlık güzel olmuş landscape optimize texture eğitimi hazırlayabilir misin ? Kamera mesafesine göre texture büyücek yakınlaşınca daha net olacak gibi level design mevsimsel geçişler vs.
@akicinematic22 күн бұрын
Selamlar, tabi ki en kısa zamanda
@afroks21 күн бұрын
@@akicinematic teşekkürler :)
@evoblade406823 күн бұрын
bu sayfayı keşfetmem iyi oldu. Eline sağlık hocam
@akicinematic20 күн бұрын
Beğenmene sevindim 😊
@akicinematic23 күн бұрын
Selamlar, umarım sizler için faydalı bir video olmuştur. -Material layer'larını oluştururken 06:47 ' deki detayı atlamayın, genelde gözden kaçan bir detay oluyor. -Alpha brush indirirken 02:39 ' daki detaylara da dikkat edelim, 8k çözünürlük ve tiff dosyası olursa kalite olarak o kadar detaylı arazi şekilleri yapabiliyorsunuz. Şimdiden iyi seyirler.
@carryloll145325 күн бұрын
ya senin taşaklarını yeısnler 1 saattir bunu arıyorum details kısmını kapattım yanlıslıkla hiç bir yerdede yoktu
@ResulAkbulut-m5z25 күн бұрын
Birebir aynısı yaptım ama RENDER almadı uyarı verdi
@akicinematic25 күн бұрын
Selamlar, 11:40'taki Console Variables kısmı Unreal sürümlerinde isim olarak değişiklik gösterdiği için hata kodu vermiş olabilir ama genelde hata verse de render alırdı. Sende verdiği hatayı yazabilir misin? Log kısmında hata kodunu ve sebebini bulabilirsin, ona göre bakalım istersen.
@MakixwqsАй бұрын
süperrrrr
@furkankocyigit7258Ай бұрын
Ellerine sağlık kardeşim 🌹
@akicinematicАй бұрын
Kar efekti yaratmak için özet : 1) Dosya içinde sağ tıklayıp ''Niagra Emitter'' oluşturuyoruz ve solda ''Template'' kısmından '' Fountain '' seçiyoruz. ( diğer template'ler ile de kar yapılabilir bu arada) 2) Oluşturduğumuz emitter'ın içine girip details kısmına geliyoruz. 3) Interpolated Spawning açık olucak. 4) SpawnRate: her saniye parçaların oluşma miktarı ( adet olarak ) 5) Life time min ve max : Parçaların minimum ve maksimum yaşama süreleri. Sahnenin büyüklüğüne göre değiştirilecek. 6) Mass mix ve max : Parçaların ağırlıkları ( hızı etkiler ) 7) Color : parçaların rengini değiştirir. 8) Uniform sprite size min max : Parçacıkların boyutunu değiştirir. 9) Shape Location kısmında, Shape: kaynağımızın şeklini belirtir. Şekli sphere yapıp altındaki radius değerini sahnemizin büyüklüğüne göre değiştiriyoruz. 10) Velocity Speed: min -500 max -850 yapıyoruz. ( - yapmamızın sebebi parçacıkların yukarı çıkmasını engellemek hepsinin aşağı düşmesini sağlamak ) 11) Drag: parçacıkların hareketine engel olan kuvveti temsil eder. Bu örnekte ( 1 ) yaptık. Hava sürtünmesi için. 12) Kaydedip çıkıyoruz. Dosyanın içinde sağ tıklayıp Niagra System oluşturuyoruz, sol üstte Recent kısmından oluşturduğumuz emitter'ı seçiyoruz. 13) Niagra System'i sahneye sürükleyip, kar efektimizin nasıl çalıştığını görebiliriz.
@akicinematicАй бұрын
12:30 - Rüzgar veya herhangi bir kuvvet ekleme kısmı