Voorbeeldles psychologie KU Leuven
23:14
Voorbeeldles Architectuur KU Leuven
3:37
Prof. EvelyneTerryn
3:01
7 жыл бұрын
Voorbeeldles geologie KU Leuven
34:18
Voorbeeldles farmacie KU Leuven
36:43
Voorbeeldles geneeskunde KU Leuven
29:10
Ambassadeurswerking
2:45
12 жыл бұрын
Studentenvoorzieningen
1:53
12 жыл бұрын
Portret allochtone student
2:02
12 жыл бұрын
Bachelorbeurs
3:00
12 жыл бұрын
Tijd om de cijfers ongelijk te geven
1:36
Openlesweek 2009
1:56
13 жыл бұрын
Пікірлер
@guidoclaerhout6620
@guidoclaerhout6620 5 ай бұрын
Amai ze doen niets anders dan wetten maken om hun eigen te beschermen, de regering doet niets anders, dan hun eigen fouten te beschermen , Guido weet het !!!
@guidoclaerhout6620
@guidoclaerhout6620 6 ай бұрын
De mensen van autoglas zijn bedriegers ze maken misbruik van de onwetenheid van de mensen Een steretje in het zicht van de belglijder dat mag niet Andere steretje geen probleem,en mogen er zijn ! The auto glass people are cheaters they take advantage of people's ignorance An asterisk in the bell slider's sight is not allowed Other asterisks are no problem, and they are welcome! Die Autoglas-Leute sind Betrüger Sie nutzen die Unwissenheit der Menschen aus Ein Sternchen im Visier des Glockenschiebers ist nicht erlaubt Andere Sternchen sind kein Problem und gern gesehen! Die Autoglas-Leute sind Betrüger
@daphnemulder6771
@daphnemulder6771 6 ай бұрын
Ga niet naar de KuLeuven en zeker niet naar de faculteit rechten!! Deze is zeer corrupt! Wie informatie wil mag mij benaderen! Heel ernstig echt! We zijn ermee bezig! En ik ga hiermee nog wel naar buiten treden, maar ga nooit naar de KuLeuven! Het zal je vele jaren studieschade kosten!! Hopelijk haalt het de media!
@joachimwillems2303
@joachimwillems2303 Жыл бұрын
@ruben yoww
@rubenvanloon2108
@rubenvanloon2108 Жыл бұрын
Waddup
@rubenvanloon2108
@rubenvanloon2108 Жыл бұрын
De hoofdletter game van de kul is echt slacking lena lankers could never 🤨🤨🤨
@joachimwillems2303
@joachimwillems2303 Жыл бұрын
@@rubenvanloon2108 alles oke zolang je geen brief met beste, begint
@rubenvanloon2108
@rubenvanloon2108 Жыл бұрын
@@joachimwillems2303 ik wou wel dat de uitleg over het plooien van brieven langer was persoonlijk, doet tekort aan het belang ervan
@starcommunication279
@starcommunication279 Жыл бұрын
theorie maar weinig essentie en dure taalgebruik
@1glassMilk
@1glassMilk Жыл бұрын
Ik wil wel even stellen dat de psychologie in zijn algemeenheid nooit de juiste manier is om mensen te helpen. Dit komt ten eerste omdat de psychologie niet bepaalt wat goed en slecht is voor de mens. Een omschrijving wat goed en slecht is voor de mens. Dat is belangrijk omdat voordat je mensen probeert te helpen je eerst hoort te bepalen waar je in gelooft en wat je denkt dat goed voor de mens is. Al deze onderdelen ontbreken in de psychologie. De psychologie heeft geen omschrijving van wat goed is voor de mens en heeft geen document waarin staat waarin het gelooft. En dat is precies de reden waarom mensen die niet weten wat psychologie is denken dat psychologie problemen van mensen kan oplossen. Als je geen doelen stelt en geen geloof hebt, dan kun je ook niet zeggen of je plannen goed zijn of slecht zijn. Nooit hoor je dat er iets fout gaat in de psychologie, want een definitie van waar het naar toe wil bestaat niet. Pas wanneer je bepaalt waar je in gelooft dan pas kun je zeggen of je plan goed is of niet goed. Zijn er denkbeelden die wel aangeven wat het doel is van de mens? Ja, het christendom. In het christendom gaat het erom om voor jezelf en je naaste te zorgen. Om de waarheid als hoogste te stellen. En Om je familie te eren. Al deze waarden zijn vastgesteld in documenten. Als je als christen hier niet aan houdt kun je hier elkaar op aanspreken. En het is een doel voor de mens. Deze twee zaken ontbreken in de psychologie. De psychologie kent geen document en zegt niet wat goed is voor de mens. En dat is niet goed. Het is niet goed dat wij onze zwakste mensen sturen naar de psychologie zonder doel. De psychologie zal nooit een mens vertellen welke richting hij of zij op kan gaan. Dat staat namelijk nergens vermeld. Elke psycholoog heeft een ander wereldbeeld en mensen hebben dus geen constante factor. Het christendom wel. Juist het idee of iets goed of slecht is voor de mens maakt iets interessant en waardevol. Maar de psychologie brandt zich niet aan deze vraag. Daarom lijkt het alsof er nooit iets fout gaat in de psychologie. Maar dan herinner ik iedereen eraan hoeveel problemen er zijn in de jeugdzorg, ggz en alle andere instellingen die zich baseren op de psychologie. Zwakkeren hoor je liefde, sturing en richting te geven. Durven uit te spreken voor naasteliefde. Dat geeft mensen richting en doel in het leven. De psychologie is een set onderzoekers die onderzoeken doet naar de menselijke ziel met de gereedschapskist van een natuurkundige. Maar een gebroken hart kun je niet aan elkaar metselen. Daar is liefde voor nodig, aandacht, inzet, luisteren en een doel voor de mens. Dat is iets wat de psycholoog misschien als persoonlijk mens kan geven, maar de psychologie in zijn algemeenheid niet kan omdat het zich niet uitspreekt wat goed is voor de mens.
@chinogonzalez9993
@chinogonzalez9993 Жыл бұрын
Broer hso begint gy opeens over christendom😂
@1glassMilk
@1glassMilk Жыл бұрын
@@chinogonzalez9993 Omdat de psychologie geen uitspraak doet over wat goed is voor de mens en voor de toekomst van de mens. Het christendom doet dat wel. Dat zijn de Tien Geboden en ook de leer van Jezus. Dat geeft de richting aan het leven voor mensen. Zo een richting is er voor zover ik de psychologie heb leren kennen niet.
@guusstraathof3387
@guusstraathof3387 8 ай бұрын
Waarom is wat het christendom als “goed” ziet goed?
@1glassMilk
@1glassMilk 8 ай бұрын
@@guusstraathof3387 Ten eerste is het goed omdat het christendom zegt dat het goed is. Het christendom maakt een onderscheid tussen goed en niet goed. Wij mensen hebben keuzes nodig. Dat het christendom iets goeds heeft is al goed. Dan is de vraag waarom het goed is. Het goede in het christendom is goed omdat het leidt tot samenleven, bewust zijn dat je met anderen op deze aarde leeft en leidt tot bescheidenheid. En dit is nodig om goed samen te leven. De psychologie zegt hier weinig duidelijks over. Bijvoorbeeld... "eer je vader, eer je moeder" betekent dat hoe moeilijk het soms kan zijn met je ouders... probeer contact te houden. Het zijn je enige ouders. Jij bent verbonden met je ouders. Probeer te zorgen voor armen. En vele verhalen in de bijbel zorgen voor bescheidenheid. Een voorbeeld is bijvoorbeeld "kijk niet naar de splinter in het oog van de ander, maar kijk naar de balk in je eigen oog." Tuurlijk kun je iets zien bij anderen... maar soms kun je zelf ook iets anders doen. En natuurijk kun je deze dingen als atheist ook doen. Maar het pluspunt van het christendom is dat je samen gelooft en dat je elkaar kunt helpen in het geloof. En het geeft richting I het leven. Juist omdat het christendom zich uitspreekt.
@secretow8878
@secretow8878 7 ай бұрын
@@1glassMilk maar wat heeft dat te maken met psychologie ? studie van de menselijke geest? maakt geen enkele uitspraak over goed en slecht en probeert niemand te controleren. jij hebt het over klinische psychologie of misschien therapie? waar ze mensen in een problematische of negatieve (voor hun of hun omgeving) proberen te helpen, accommoderen,...
@vronsky_6806
@vronsky_6806 2 жыл бұрын
zijn die studenten breindood? Er wordt hun een simpele vraag gesteld en niemand antwoord!?
@nikki0076
@nikki0076 2 жыл бұрын
I wish I was smart enough
@jerrylion45
@jerrylion45 2 жыл бұрын
Bullshit Diploma's zeggen niks.
@marcoposch4062
@marcoposch4062 2 жыл бұрын
KUL...(flauw grapje)
@mlambrechts1
@mlambrechts1 3 жыл бұрын
De prof is gebuisd. Hij legt niet goed uit waarom nociceptie niet hetzelfde is als pijn. Nociceptie gaat over pijnlijke stimuli (via talloze mechanismen) en de verwerking ervan, terwijl pijn meer gaat over de verwerking en uiting van pijn door ons brein. Maw: inderdaad is het ons brein die de "beslissing" neemt van "ik heb pijn". Tot zover kan ik nog volgen, maar dan spreekt hij over "pijnklachten", net alsof het iets anders is als pijn. Dit legt hij niet uit... of het gaat om Leuvense Babel (?)... Maw, waarom gebruikt hij het woord "pijnklachten" , is dat iets anders als pijn hebben??? Als ik pijn heb maar ik zeg dat niet of weiger het te zeggen (geen pijnklacht), heb ik dan geen pijn???
@nibiruresearch
@nibiruresearch 3 жыл бұрын
Geologen zijn geschied vervalsers. Hun theorie en tijdlijn van de geschiedenis van de aarde is niet meer dan een consensus die ruim 150 jaar geleden is ontstaan. Hierbij wordt uitgegaan van een constante corrosie en aangroei van de aardbodem waardoor de duidelijk zichtbare horizontale aardlagen zouden zijn ontstaan. Tegelijkertijd werd een oudere theorie, de catastrofetheorie, radicaal afgewezen. Door de combinatie van deze geologische tijdlijn en de afwijzing van de catastrofetheorie ontstaat een vals beeld van de werkelijke gebeurtenissen op onze planeet. Hierdoor kunnen wij ook niets begrijpen over oudere beschavingen. Dus deze valse tijdlijn en ontkenning hebben hun weerslag op andere vakgebieden. De catastrofe theorie gaat uit van een zich herhalende natuurramp, gekenmerkt door een enorme vloedgolf, waarbij veel levende wezens omkomen en zelfs uitsterven. Het bewijs hiervoor is de vondst van fossielen van land en zeedieren in dezelfde aardlaag, maar ook in de aardlaag daar onder en daar bovenop. De Franse natuuronderzoeker Georges Cuvier stelde dit al rond het begin van de 19de eeuw vast. Oude boeken zoals de Zend Avesta en de Visuddhimagga vertellen dat onze planeet te maken heeft met een cyclus van zeven natuurrampen. Een cyclus houdt nooit op. De enige mogelijke oorzaak voor een oneindige cyclus van rampen is een hemellichaam dat met lange tussenpozen in de buurt van de zon en zijn planeten komt. De Amerikaanse geoloog Ignatius Donnelly kwam in 1883 ook al tot deze conclusie. Volgens NASA is het voor 99% zeker dat er een negende planeet in ons zonnestelsel aanwezig is. Hij wordt onzichtbaar genoemd, maar de planeet is omringd met een gigantische wolk van stof en asteroïden en wordt daardoor door astronomen niet herkend als planeet. Die negende planeet heeft een bekend symbool en is kort voor het begin van onze jaartelling vanaf de Aarde gezien en afgebeeld. Overvloedig en overtuigend bewijs wordt getoond in het e-book "Planeet 9 = Nibiru". Het is mooi te lezen op elke computer, tablet of smartphone. Zoek: onzichtbare nibiru 9
@DoctorObviously
@DoctorObviously 3 жыл бұрын
Zeer interessant om dit soort filmpjes te kunnen bekijken.
@valeriakraynova5078
@valeriakraynova5078 3 жыл бұрын
Wat een goeie prof! Enorm duidelijk uitgelegd!
@lifeisbeautiful6380
@lifeisbeautiful6380 3 жыл бұрын
Ik zit nu in het 5e jaar vwo, en wil graag ook geneeskunde doen, ik kom zelf uit utrecht maar heb een Arabische afkomst, mijn vragen zijn kan je tijdens het 2e of 3e jaar overstappen naar Nederland, en kan ik als nederlander de hoorcolleges goed begrijpen, en ik dacht dat ik dan geen studiefinanciering krijg en dus alle kosten voor de vu en de kamer zelf moet betalen, klopt dat? En hoeveel is dat ongeveer per jaar? Ik hoop dat iemand me nog kan helpen¡
@GoogleGebruiker
@GoogleGebruiker 2 жыл бұрын
Hey! In principe kan je niet zomaar met een Bachelor Geneeskunde aan een Nederlandse universiteit gaan studeren. Vlaams is prima te verstaan. Voor studiefinanciering moet je effe aan duo vragen want dat weet ik niet.
@lifeisbeautiful6380
@lifeisbeautiful6380 2 жыл бұрын
@@GoogleGebruikerhet is mij gelukt in Nederland. Ik ga aankomend studiejaar beginnen aan tandheelkunde aan de acta maar thx
@nibiruresearch
@nibiruresearch 3 жыл бұрын
Geologen zijn geschiedvervalsers. Hun theorie en tijdlijn van de geschiedenis van de aarde is niet meer dan een consensus die ruim 150 jaar geleden is ontstaan. Hierbij wordt uitgegaan van een constante corrosie en aangroei van de aardbodem waardoor de duidelijk zichtbare horizontale aardlagen zouden zijn ontstaan. Tegelijkertijd werd een andere theorie, de catastrofetheorie die al eerder was ontstaan, radicaal afgewezen. Door de combinatie van deze geologische tijdlijn en de afwijzing van de catastrofetheorie ontstaat een vals beeld van de werkelijke gebeurtenissen op onze planeet. Hierdoor kunnen wij ook niets begrijpen over oudere beschavingen. Dus deze valse tijdlijn en ontkenning hebben hun weerslag op andere vakgebieden. De catastrofetheorie gaat uit van een zich herhalende natuurramp, gekenmerkt door een enorme vloedgolf, waarbij veel levende wezens omkomen en zelfs uitsterven. Het bewijs hiervoor is de vondst van fossielen van land en zeedieren in dezelfde aardlaag, maar ook in de aardlaag daar onder en daar bovenop. De Franse natuuronderzoeker Georges Cuvier stelde dit al rond het begin van de 19de eeuw vast. Oude boeken zoals de Zend Avesta en de Visuddhimagga vertellen dat onze planeet te maken heeft met een cyclus van zeven natuurrampen. Een cyclus houdt nooit op. De enige mogelijke oorzaak voor een oneindige cyclus van rampen is een hemellichaam dat met lange tussenpozen in de buurt van de zon en zijn planeten komt. Daarover bestaat uitgebreide informatie. En afbeeldingen. De Amerikaanse geoloog Ignatius Donnelly kwam in 1883 ook al tot deze conclusie. Het is voor 99% zeker dat er een negende planeet in ons zonnestelsel aanwezig is. Hij wordt onzichtbaar genoemd, maar de planeet is omringd met een gigantische wolk van stof en asteroïden en daardoor door astronomen niet herkend als planeet. Die negende planeet heeft een bekend symbool en is vlak voor het begin van onze jaartelling vanaf de Aarde gezien en afgebeeld.
@yaninajans
@yaninajans 3 жыл бұрын
oh dit vind ik heel interessant! ik zit nu in het 4de middelbaar en psychologie spreekt me echt aan.
@thewisefools7014
@thewisefools7014 3 жыл бұрын
No way, ik zit ook in het 4de en vind psychologie ook heel interessant nicee.
@saatee100
@saatee100 11 ай бұрын
Laat je niet vangen aan pseudo “wetenschap” leer wiskunde in de plaats
@infiny6227
@infiny6227 3 жыл бұрын
Welke vraag was nu het juiste?
@user-PyR064
@user-PyR064 3 жыл бұрын
It’s always the D, the D is the answer
@user-zy2te1px7b
@user-zy2te1px7b 4 жыл бұрын
im speechless
@abicooks
@abicooks 4 жыл бұрын
Why
@realben1239
@realben1239 4 жыл бұрын
dit is een heel informatieve les, bedankt!
@christophegilliams2052
@christophegilliams2052 4 жыл бұрын
Wat een rare stem heeft die man 😂
@joachimwillems1913
@joachimwillems1913 3 жыл бұрын
Muil dicht
@l.3963
@l.3963 3 жыл бұрын
Echt eh.. zou me doodlachen de hele tijd. Sorry not sorry hahaah
@rubenvanloon2108
@rubenvanloon2108 3 жыл бұрын
@@joachimwillems1913 deze man kijkt viddas over rechten om te ontdekken dat hij er geen heeft #teamsagaert
@hdholl9696
@hdholl9696 4 жыл бұрын
Waarom moet deze (en zovele) clips beginnen met oorverdovend lawaai? Is dit Rock Werchter? Ik stop meteen met 'luisteren' en ben weg. De kracht van 'verdwijn' op de pijn.
@AlineBooneMusic
@AlineBooneMusic 4 жыл бұрын
Echt waar.... had mijn oortjes in en ben nu doof denk ik.
@user-zw8px2bg5x
@user-zw8px2bg5x 4 жыл бұрын
Euhm euhm euhm
@yxrtz3231
@yxrtz3231 4 жыл бұрын
the only reason i liked this is because he said "jan tietgat" lmao
@Omarrah3214
@Omarrah3214 4 жыл бұрын
wat ben jij grappig die verdient 10 keer meer dan jou
@sina8398
@sina8398 4 жыл бұрын
@@Omarrah3214 ja en dan ?
@Omarrah3214
@Omarrah3214 4 жыл бұрын
S. Dadvar waarom lacht die met zijn naam
@sina8398
@sina8398 4 жыл бұрын
dit gaat dus nergens over.
@jokkiossaka3306
@jokkiossaka3306 4 жыл бұрын
Voor die opleidingen moet de privé-sector hard werken...
@jokkiossaka3306
@jokkiossaka3306 4 жыл бұрын
Beste 2 professors: kzbin.info/www/bejne/kKG3kotopceeg9U&feature=emb_logo
@tibofordeyn1529
@tibofordeyn1529 3 жыл бұрын
de vid is verwijderd, wat was het ?
@jokkiossaka3306
@jokkiossaka3306 4 жыл бұрын
Beste 2 professors: kzbin.info/www/bejne/kKG3kotopceeg9U&feature=emb_logo
@tamaragenar2636
@tamaragenar2636 4 жыл бұрын
Dank u
@L.Cortens
@L.Cortens 4 жыл бұрын
Prof Sagaert, de schrik van al wie graag rood draagt
@glougiepasta4011
@glougiepasta4011 Жыл бұрын
of geel haha
@sude7979
@sude7979 4 жыл бұрын
Hoe lang duurt opleiding voor psycholoog worden
@stien8152
@stien8152 4 жыл бұрын
Minstens 5 jaar
@jonasjwz2518
@jonasjwz2518 3 жыл бұрын
Een bachelor duurt 3 jaar zowel professioneel als academisch. Professioneel is aan een hoge school, academisch is aan een universiteit. Indien je kiest voor een hogeschool ben je zelf geen psycholoog maar psychologisch consulent, je kan dan ook doorstromen naar de richting psychologie aan de universiteit en dit is dan via een schakelprogramma van 1 tot 1,5j. Via academische kan je meteen doorstromen zonder schakelprogramma. De basis psycholoog is dus 5j indien je start via de universiteit en niet blijft steken. Daarna kan je nog verder specialiseren i bijvoorbeeld een geestelijke gezondheidspsycholoog, in een psychotherapie (therapeut) enzovoort.
@justine3741
@justine3741 4 жыл бұрын
Is dit een les van in het eerste jaar bacheloropleiding?
@melissarainchild
@melissarainchild 4 жыл бұрын
Studenten mogen zich gelukkig prijzen dat ze mogen profiteren van de kennis die anderen opgedaan hebben door lange experimenten, probeersels en lijdenswegen...
@RobertSoer
@RobertSoer 4 жыл бұрын
Goede voorbeeldles betreffende pijn!
@infiny6227
@infiny6227 4 жыл бұрын
This well saai eh :/
@abicooks
@abicooks 4 жыл бұрын
haha waarom kijk je het dan
@asilylmaz2833
@asilylmaz2833 Жыл бұрын
Bio-ingenieur is ook iets saai ....
@abonneebot2354
@abonneebot2354 5 жыл бұрын
Ik moet nog even door studeren, heb VMBO Kader gedaan en doe nu MBO 2 Beveiliger, hoor eigenlijk MBO 3 te doen, maar dat doe ik hierna en anders misschien meteen niveau 4.
@loven7970
@loven7970 3 жыл бұрын
Met kader kun je meteen naar niveau 4, doe ik ook nu!
@remirms2239
@remirms2239 5 жыл бұрын
Was dit een zogezegde voorbeeld les voor ingenieurswetenschappen? Ik mag hopen van niet,...
@amadoudiaw7103
@amadoudiaw7103 Жыл бұрын
te makkelijk?
@remirms2239
@remirms2239 Жыл бұрын
@@amadoudiaw7103 haha zeg dat wel
@TheAustino75
@TheAustino75 5 жыл бұрын
Er zijn zo veel leerlingen daar! Zo anders dan het middelbaar!
@jonasjwz2518
@jonasjwz2518 3 жыл бұрын
Valt nog mee afhankelijk van les, bij ons zit je gemiddeld met zo’n 300 studenten tot 500 studenten.
@RifDivision
@RifDivision 5 жыл бұрын
Het zelfde onderwijs ongeveer als in een Nederlandse universiteit.
@jokkiossaka3306
@jokkiossaka3306 4 жыл бұрын
Het zelfde is niet ongeveer...
@jokkiossaka3306
@jokkiossaka3306 4 жыл бұрын
Het zelfde is niet ongeveer...
@RifDivision
@RifDivision 4 жыл бұрын
@@jokkiossaka3306 Excuus.
@user-zw8px2bg5x
@user-zw8px2bg5x 4 жыл бұрын
Niet echt, de rechtenopleiding in het KU Leuven is de 9e beste van Europa.
@RifDivision
@RifDivision 4 жыл бұрын
@@user-zw8px2bg5x Zal gerust, maar Leiden staat op 32 wereld ranglijst, KU Leuven op 42. www.topuniversities.com/university-rankings/university-subject-rankings/2018/law-legal-studies
@nielsf
@nielsf 5 жыл бұрын
24 satelieten en 6 banen staat op de slide, rond 01:32 zegt ze " in elke baan draaien 24 satellieten" Dus zijn het 24 satelieten per baan en zo 6 banen dus 144 satelieten in totaal, Of 24 satelieten verdeeld over 6 banen en dus 4 per baan?
@skylardeslypere9909
@skylardeslypere9909 5 жыл бұрын
ja inderdaad ze moest zeggen "in elke baan draaien er 4 satellieten" haha je bent zo slim en attent!!!
@SebastiaanVaz
@SebastiaanVaz 5 жыл бұрын
Wat heeft dit te maken met psychologie...
@AS-sf8vq
@AS-sf8vq 5 жыл бұрын
Sebastiaan verrassend veel! Is basis.
@ExuTrioz
@ExuTrioz 4 жыл бұрын
Je kunt geen psychologie leren zonder een basis aan redeneren te hebben
@nadamustafa512
@nadamustafa512 6 жыл бұрын
Ik ga hopelijk naar de infodagen van 2019, ik kan niet wachten wachten om de gelijkenissen maar ook vooral de verschillen te zien dat plaats vonden in een decenium tijd
@SUBblackflowerSUB
@SUBblackflowerSUB 6 жыл бұрын
Zal er ook een voorbeeldles komen van tandheelkunde?
@sina8398
@sina8398 4 жыл бұрын
nee
@arentsteen5452
@arentsteen5452 6 жыл бұрын
In welke fase werd deze les gegeven?
@jwau
@jwau 6 жыл бұрын
Master 1e fase
@imanxgames2072
@imanxgames2072 5 жыл бұрын
@@jwau Is farmacie moeilijk ?
@jwau
@jwau 5 жыл бұрын
​@@imanxgames2072 moeilijk om op te antwoorden... Er zijn vakken die over het algemeen als zwaar worden ervaren (bvb. organische chemie, ziekteleer, microbiologie, medicinale chemie), maar met motivatie en een tikkeltje self management kan je naast farmacie nog voldoende vrije tijd permitteren. Farmacie is eveneens een zeer divers samengestelde studie, waardoor het veel beroepsuitwegen biedt, maar bijgevolg zul je hoogstwaarschijnlijk bepaalde vakken minder leuk vinden (bvb. je kickt op ziekten en de behandeling ervan, maar analyse van geneesmiddelen is echt niet je ding).
@gusgeurts3898
@gusgeurts3898 6 жыл бұрын
Geweldige leerkracht!
@milanvanhoestenberghe1303
@milanvanhoestenberghe1303 6 жыл бұрын
Dit kunje niet serieus nemen
@user-PyR064
@user-PyR064 4 жыл бұрын
It’s research done by females, go figure
@Shinshilie
@Shinshilie 6 жыл бұрын
Wat een goede professor! Super! - Ik zou angst hebben voor een vak als dit, maar deze professor geeft het vak zo levendig met zoveel voorbeelden en kent haar studenten: je zou zo je best doen door haar enthousiasme en duidelijkheid van de cursus! Jammer dat de Kulak zo ver is
@imanxgames2072
@imanxgames2072 5 жыл бұрын
is die nie mooi ??
@ObrowniemanO
@ObrowniemanO 7 жыл бұрын
Lol
@douwehuysmans5959
@douwehuysmans5959 7 жыл бұрын
Dit gaat dus helemaal nergens over.
@sina8398
@sina8398 4 жыл бұрын
idd
@waasland13
@waasland13 7 жыл бұрын
Een voorbeeldles, maar daarom niet voor een representatief ingenieurspubliek :)