No video

2000+ de grile GRATIS pentru EXAMENUL DE REZIDENTIAT LA FARMACIE

  Рет қаралды 6,514

Ioana Vasiliev

Ioana Vasiliev

Күн бұрын

Am strans subiectele date la Examenul de Rezidentiat pentru domeniul Farmacie din ultimii 10 ani si le gasiti aici: drive.google.c...
Alaturi de acestea veti regasi si o carte cu grile pentru Controlul Medicamentului realizata in urma cu cativa ani de catedra de la UMFCD. Aceasta carte a fost reeditata si o puteti cumpara daca nu s-au epuizat inca toate exemplarele de la Facultatea de Farmacie din Bucuresti.
Incerc sa pun cate o caramida la pregatirea voastra pentru acest examen si sa il treceti cu brio pentru a nu mai da peste obstacolele de care m-am lovit eu anul trecut.
Restul video-urilor mele le gasiti aici:
REZIDENTIAT LA FARMACIE - Raspunsuri la intrebarile candidatilor • REZIDENTIAT LA FARMACI...
7 lucruri pentru a avea SUCCES la EXAMENUL DE REZIDENTIAT LA FARMACIE #rezi2020 • 7 lucruri pentru a ave...
Va multumesc ca ma sustineti si orice intrebare sau nelamurire aveti legata de examenul de rezidentiat mi le puteti adresa aici in comentarii sau pe Instagram la @ioanavasiliev sau pe facebook pe contul Ioana Vasiliev.
Mult succes!
#moldoveancădescurcăreață

Пікірлер: 15
@biutzamicutza
@biutzamicutza 3 жыл бұрын
Mulțumim de sfaturi! Ne ești de mare ajutor tuturor
@IoanaVasiliev
@IoanaVasiliev 3 жыл бұрын
Cu mare drag!
@georgetraianalexandruburce6633
@georgetraianalexandruburce6633 3 жыл бұрын
Multumim pentru aprecieri.
@IoanaVasiliev
@IoanaVasiliev 3 жыл бұрын
Cu mare drag! 🤗🤗🤗
@alexandra1234
@alexandra1234 3 жыл бұрын
buna, ai putea face un clip despre aceasta specializare, in ce consta pregatirea pe parcusul celor 3 ani si in ce posturi crezi ca se va cere specializarea de farmacie generala pe viitor? ne poti vorbi si despre celelalte specializari daca ai detalii/cunostinte? imi place mult content-ul tau, era nevoie de asa ceva si pentru farmacisti, te urmaresc cu drag!
@IoanaVasiliev
@IoanaVasiliev 3 жыл бұрын
Iti multumesc mult Alexandra! Voi incerca sa explic cat mai multe despre specializarea de Farmacie Generala pe parcurs ce voi descoperi si eu :D. Fiind prima generatie totul este nou si pentru profesorii care ne pregatesc.
@alexandraj6336
@alexandraj6336 3 жыл бұрын
Buna Ioana! Multumim mult pentru tot ceea ce faci. :D As avea si eu cateva intrebari despre rezidentiat. Nu cunosc pe nimeni care sa fie rezident si ma intrebam cate ore de pregatire practica si de cursuri se fac pe saptamana? Aceasta pregatire se face in farmaciile comunitare (pentru specializarea farmacie generala)? Si dupa finalizarea fiecarui stagiu de pregatire se dau examene ca in timpul facultatii?:))
@IoanaVasiliev
@IoanaVasiliev 3 жыл бұрын
Buna, Alexandra! Norma la rezidentiat este de 7 ore pe zi, acum in contextul actual in care activitatea se desfasoara online orele au variat si programul a fost flexibil. La specializarea de farmacie generala exista un stagiu dedicat practicii in farmacia comunitara si unul dedicat practicii im farmacia de spital, ambele de cate 3 luni. Restul stagiilor au loc in cadrul facultatii de farmacie. Da, la finalul stagiului exista o evaluare. Aceasta poate fi ca un examen sau sub forma unei prezentari sau a unui proiect. Multumesc mult ca ma urmaresti si ca iti sunt de folos clipurile mele! 🤗🤗
@mirelapaun4365
@mirelapaun4365 3 жыл бұрын
Bună! Mulțumim pentru ajutorul acordat! Voiam sa te rog dacă ai răspunsurile la grilele din anii mai vechi. Pe site ul ministerului nu le-am găsit decât pe cele de la 2016 în sus. Mulțumesc!
@IoanaVasiliev
@IoanaVasiliev 3 жыл бұрын
Buna! Din pacate doar pana in 2016 am gasit raspunsurile. Mult succes!
@mirelapaun4365
@mirelapaun4365 3 жыл бұрын
Mulțumesc!
@randoostevens9367
@randoostevens9367 3 жыл бұрын
Hei Ioana am si eu o intrebare. Cu ce te ajuta specializarea asta? Adica primesti ceva in plus la salariu? Farmaciile cu circuit deschis au un patron si capitalismul dicteaza ca nu o sa te plateasca pe tine cineva in plus ca te-ai specializat pe unul din domenii. Te ajuta in farmaciile cu circuit inchis de la stat? Nu poti sa lucrezi acolo si fara rezi?
@IoanaVasiliev
@IoanaVasiliev 3 жыл бұрын
Buna, Randoo Stevens! Specializarea in domeniul farmaceutic ajuta farmacistii sa se desavarseasca in aceasta meserie care necesita o pregatire continua. Sectorul privat asigura salarii in concordanta cu realizarile angajatilor si un angajat daca considera ca nu este platit la justa lui valoarea poate pleca oricand. Rezidentiatul este in sine un loc de munca cu norma intreaga la o institutie de stat si o forma de invatare pentru farmacist. :D
@laviniar7035
@laviniar7035 3 жыл бұрын
Bună Ioana. Lucrezi și în farmacie cu circuit deschis?
@IoanaVasiliev
@IoanaVasiliev 3 жыл бұрын
Buna Lavinia! Mai am un al doilea job, dar nu in farmacia comunitara. 😁 Am considerat ca pentru a putea oferi pacientilor o consiliere completa am nevoie si de aceasta specializare inainte de a face pasul catre farmacia de circuit deschis.
REZIDENTIAT LA FARMACIE - Raspunsuri la intrebarile candidatilor
24:12
Ioana Vasiliev
Рет қаралды 4,4 М.
КАКУЮ ДВЕРЬ ВЫБРАТЬ? 😂 #Shorts
00:45
НУБАСТЕР
Рет қаралды 3,3 МЛН
ОБЯЗАТЕЛЬНО СОВЕРШАЙТЕ ДОБРО!❤❤❤
00:45
艾莎撒娇得到王子的原谅#艾莎
00:24
在逃的公主
Рет қаралды 51 МЛН
Magic trick 🪄😁
00:13
Andrey Grechka
Рет қаралды 48 МЛН
Cat e salariul? De ce a intrat atat? #rezidentiat #farmacie
20:15
Ioana Vasiliev
Рет қаралды 6 М.
Was du schon immer über den Tempel wissen wolltest
14:12
Dini Hefer
Рет қаралды 717
Examenul de rezidentiat a trecut, ce faci acum?
9:19
Ioana Vasiliev
Рет қаралды 2,7 М.
Ce presupune DETASAREA si TRANSFERUL la rezidentiat?
13:24
Ioana Vasiliev
Рет қаралды 2,7 М.
My NEET PG Result - Did YouTube Destroy My Rank?! Dr. Anuj Pachhel
16:11
EXAMENUL DE REZIDENTIAT
38:27
Ana Bella Official
Рет қаралды 170 М.
КАКУЮ ДВЕРЬ ВЫБРАТЬ? 😂 #Shorts
00:45
НУБАСТЕР
Рет қаралды 3,3 МЛН