2012_0909 : 7dag : Bart De Wever versus Filip De Winter

  Рет қаралды 170,236

stephrumm

stephrumm

11 жыл бұрын

N-VA en Vlaams Belang pakten deze week elk uit met een boek rond migratie. N-VA-voorzitter Bart De Wever en Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter kruisten vanmorgen in De Zevende Dag de degens.

Пікірлер: 265
@erikpeeters778
@erikpeeters778 6 ай бұрын
Voor wie vandaag door de stad van De Wever wandelt, zullen zijn woorden uit 2012 enorm wrang klinken...
@houseplant1016
@houseplant1016 Ай бұрын
Idd, de begroting op orde, een nieuwe petrochemische multinational die een van de grootste investeringen in Europa zal uitvoeren in Antwerpen. Veel beter zelfs.
@remirms2239
@remirms2239 4 жыл бұрын
Geen geluid??
@tibofordeyn1529
@tibofordeyn1529 3 жыл бұрын
Ik dacht dat t aan mij lag
@Killerofchristianity
@Killerofchristianity 9 жыл бұрын
Ik ben absoluut niet 'rechts gezind', noch extreem links. Ik ben een maatschappelijk werk student aan de KDG-hogeschool. Zodoende, check ik dit fragment louter uit interesse in politiek, gelieve dus geen kortzichtige reacties te schrijven op mijn post, danku. Het feit dat de dame van de 7e-dag FDW niet laat uitspreken is werkelijk kinderachtig en ronduit belachelijk. Tijdverspilling ...
@81noxx
@81noxx 8 жыл бұрын
+Matt De Maeyer helemaal gelijk! Ik bekeek de reacties om te checken of ik de enige was die dit opmerkte, gelukkig dus niet.. Geen voorkeur voor beide heren wat mij betreft maar zo debatteren is zinloos
@demirsavas4008
@demirsavas4008 2 жыл бұрын
Vlaamsbelang door de cordon sanitari naarde klote
@ayoublover1
@ayoublover1 9 жыл бұрын
Ik heb altijd respect gehad voor BART DE WEVER terwijl dat ik nooit op hem gestemd heb, en ik was zelf zeer kwaad geweest op mijn broer die hem onlangs voor rechter wou slepen. ( mijn broer is een advocaat ).DANK U WEL
@MrIP0dG4mEr
@MrIP0dG4mEr 9 жыл бұрын
ayoublover1 Op een ander filmpje heb je gereageerd dat je absoluut blij was dat "je broer hem voor de rechter heeft gesleept". Je weet het precies nog niet goed :)
@lijocraenen4777
@lijocraenen4777 Жыл бұрын
Hoe krijg je hier geluid ?
@Thugie0115
@Thugie0115 11 ай бұрын
Ik hoor geen geluid ?
@nicolasfagel6077
@nicolasfagel6077 4 жыл бұрын
Ik zou ook graag geluid hebben voor deze video.
@nieljansegers9211
@nieljansegers9211 3 жыл бұрын
Wat is in godsnaam het nut van een debat te uploaden zonder geluid?!
@hipstersFTW
@hipstersFTW 11 жыл бұрын
die zogenaamde bemidelende journalist is ook wel extreeeeeem partijdig!
@YoMammaUndPappa
@YoMammaUndPappa 11 жыл бұрын
@11:02 Correct
@levynleenen
@levynleenen 10 жыл бұрын
Laat die twee toch eens uitpraten ipv er altijd tussen te komen.
@legomonster608
@legomonster608 11 жыл бұрын
"We zulle ne koffie gaan drinke kom" haha geniaal
@Fcblover
@Fcblover 11 жыл бұрын
dat is zoals zeggen 30 pinten drinken op een avond is sociaal aanvaard, maar een joint roken niet.
@samuelcoelho1256
@samuelcoelho1256 11 жыл бұрын
Idem, ik vind Bart De Wever wel goed maar als straf omdat hij het cordon sanitair tegen het vlaams belang mee in stand houdt stem ik voor het vlaams belang
@stevenlambrecht6543
@stevenlambrecht6543 11 жыл бұрын
En heel benieuwd of hij bereid zal zijn om compromissen te sluiten... ( zoals hij De Winter zo warm aanbeveelt). Zal hij trachten zijn groot gelijk te behouden in deze en andere materies in de hoop de macht en zoveel mogelijk stemmen te behouden/ te winnen? Of leert hij de kunst van het compromis in de wetenschap dat hij stemmen zal verliezen? Zoals Jansens na zijn betwistbare beslissing het verbod van hoofddoeken te aanvaarden?
@BermudaHexagons
@BermudaHexagons 11 жыл бұрын
So much wisdom in one comment. *Like*
@zydian_
@zydian_ 10 жыл бұрын
dit is pas tv :D
@zenolo
@zenolo 11 жыл бұрын
07:36 Steeekk!
@goodwebbcom
@goodwebbcom 11 жыл бұрын
15:50 "Pardon?"
@fun_facts_and_music
@fun_facts_and_music 11 жыл бұрын
in de laatste minuut toont BDW dat hij eigenlijk niet ver van het Vlaams Belang staat met zijn standpunten ivm migratie.... hij sluit dan ook netjes af "zo werkt het".
@goodwebbcom
@goodwebbcom 11 жыл бұрын
De Wever en De Winter zijn beiden de zelfde maar ééne is wat vriendelijker
@Phughy
@Phughy 11 жыл бұрын
Inderdaad. Ik ben ook niet zo te vinden voor De Wever, maar dit is wel een waarheid :)
@jimmyschepers
@jimmyschepers 10 жыл бұрын
Ik ben (als Belg en als mens) beschaamd om dit soort reacties te lezen. Indien een dergelijk debat als dit aanleiding geeft tot agressie (of de woorden daaromtrent) tussen "links" en "rechts", dan is het begrip "fundamentalisme" niet veraf, van welke strekking je ook mag komen. "Kom vechten" - komop jongens - als je ook maar enigszins besef hebt wat het woord God-Allah-Jahwe-... betekent - dan kom je niet met dergelijke statements..
@cedricvanhaverbeke7174
@cedricvanhaverbeke7174 11 жыл бұрын
Tis haar taak om het debat niet te laten afdwalen. Moest ze beide partijen laten uitspreken zouden ze discussiëren over niet relevante zaken. Tegenspreken tegen zulke politieke mannen, proficiat.
@shaunidevos3408
@shaunidevos3408 10 жыл бұрын
Die vrouw haar taak is om het gesprek te LEIDEN.. Het enigste wat ze doet is hun 2 onderbreken en zelf subjectieve vaststellingen maken??
@partyallnightt
@partyallnightt 11 жыл бұрын
Filip probeer u toch een beetje te minderen zodat de NVA uw partij een kans zou geven. Luister naar de punten die Dewever zegt zodat jullie tot een overeenkomst kunnen komen!
@ayoublover1
@ayoublover1 9 жыл бұрын
Ja wel maar nadat ik een boekje over hem gelezen heb heb ik van mening veranderd dat kan toch of niet??? maar 1 ding is zeker ik vind hem een slim mens.dank je
@MlleJerkiine
@MlleJerkiine 11 жыл бұрын
Goed gesproken
@Zeeuw1957
@Zeeuw1957 11 жыл бұрын
Prachtige uitdrukking : de snelbelgwet!
@youcanignorethis
@youcanignorethis 11 жыл бұрын
Die laten elkaar mooi aan het woord
@rolandvangilead
@rolandvangilead 11 жыл бұрын
Ik ben er ook trots op dat mensen kunnen doppen in ons land. Bloedzuigers? 10% van de bevolking leeft onder de armoedegrens, mogen deze mensen geen leefloon wanneer hun kinderen eten nodig hebben? Iedereen zaagt over doppers, maar dat er mensen zijn met een persoonlijk vermogen van een miljard euro en bijna niets belasting betalen, dat is allemaal geen probleem?
@landerverlinden5689
@landerverlinden5689 10 жыл бұрын
Het is niet omdat jij dat vind dat het daarom zo is. Als op uw identiteitskaart staat de je Belg bent dan ben je Belg of je nu rood,zwart,geel of blauw bent. Belg is Belg.
@Silligk
@Silligk 11 жыл бұрын
altijd gezellig, een debat tussen deze twee:)
@TheZjub
@TheZjub 11 жыл бұрын
15:51 beter :D
@Fcblover
@Fcblover 11 жыл бұрын
Que ?
@Joskeuu
@Joskeuu 11 жыл бұрын
...een 'enclave heeft gemaakt', ze zijn samen in opstand gekomen en dat stukje verkoos tijdens het verdrag bij België te gaan, hadden er meer kunnen zijn of minder. ;P Op vlak van vuurwerk weet ik enkel dat het in België zwaarder gereguleerd is dan in NL, en NL had Enschede, dus je probleem is dat je niet genoeg kan knallen? Dat en een Burger King hebben binnen een 1km radius hebben en alles is in orde voor jou eh?
@Phughy
@Phughy 11 жыл бұрын
4:21 - 4:45 Ik ben niet 100% voor De Wever, maar dit waren sterke woorden! Good game.
@bekeneel
@bekeneel 5 ай бұрын
Lol, zoals Dewinter ook zegt er is een vrijheid van geloof, daar zijn ze niet tegen, dus het is ook zinloos om te proberen een religie te bannen.
@Robkots
@Robkots 10 жыл бұрын
Groot gelijk, er zijn bepaalde volkeren die het hun te gemakkelijk maken. Er zijn zeker een heleboel goede personen van Marokaanse afkomst ik bevind mij tussen echt moslims waar ik respect voor heb. Maar hoe ga je dat onderscheid maken tussen goed of slechte bij de immigratie.
@GrandmaBetty1945
@GrandmaBetty1945 11 жыл бұрын
trouwens over de levensstandaard. Ik voel de sarcastische ondertoon in uw opmerking. Het is in andere landen slechter, maar dat betekent niet dat we niet aan verbetering moeten werken. Ik ben geen racist en ik heb niks tegen migratie, maar dan wel op voorwaarde dat migranten een bijdrage komen leveren aan de maatschappij door te werken. Het migratiebeleid in welvarende landen is heel veel strikter, en het is precies om die reden dat het daar goed draait
@YouDonteverhavetodie
@YouDonteverhavetodie 10 жыл бұрын
In de 43 jaar dat ik hier rondloop heb ik het eigenlijk nog nooit van mijn leven meegemaakt dat in een debat op de tv 2 politici van twee tegengestelde partijen ooit eens als 2 volwassenen communiceren en proberen om wat gemeenschappelijke grond te vinden om er samen uit te komen of toch minstens 1 stapje verder te kunnen zetten. Altijd die eeuwige oervervelende strijd om het gelijk van de ego's. Man wat een tijdverlies! Moeten we dit boeiend vinden?
@westernalliance796
@westernalliance796 10 жыл бұрын
Wat jij beschrijft gebeurt, of zou toch moeten gebeuren, NA de verkiezingen.
@Hooikt2500
@Hooikt2500 11 жыл бұрын
Goh kword er gwn lastig van als de omroepster constant tussen de betogen komt, hoe kunde dan in godsnaam nog een debat houde..
@Fcblover
@Fcblover 11 жыл бұрын
opnieuw: Que ?
@Walkman0007
@Walkman0007 6 жыл бұрын
Er is maar één manier om met politiek om te gaan: negeren. Wat maakt het allemaal uit wat wij denken. Ik had graag een afschaffing van de stemverplichting, dan moet ik mij met dit geruzie niet bezig houden en kan ik nuttigere dingen doen....
@pingpongerke1992
@pingpongerke1992 11 жыл бұрын
Ik geef De Wever gelijk, Mijn stem ging dan ook naar de NVA
@bekeneel
@bekeneel 5 ай бұрын
Wel ze is goed verloren geraakt, hopelijk ben je nu tot inzicht te komen :) Vlaams Belang all the way.
@MyAgnor
@MyAgnor 11 жыл бұрын
7:42 zie eens wie hem niet kan inhouden om te lachen... hèhè
@sanboi4246
@sanboi4246 9 жыл бұрын
Wette we da kik vind? Gewoon omda er 1 da doe betekend ni da ALLE mensen van da land da hebben gedaan. IK ben zelf half Filippijn en ik heb Een poolse,Turkse en donkerkleurige vriend! Dus ge kunt beter zegge. " WEG MET DE WINTER"
@Sangman
@Sangman 10 жыл бұрын
Ge zijt zelf anders toch ook serieus op de man af aan 't spelen... Maar soit.
@GrandmaBetty1945
@GrandmaBetty1945 11 жыл бұрын
Dewinter klinkt inderdaad als een Vlaamse versie van Geert Wilders, met het verschil dat Geert Wilders zich nooit laat vangen aan racistische uitspraken terwijl Filip Dewinter dat aan de lopende band doet
@jackantler5699
@jackantler5699 11 жыл бұрын
echt é , beste vriendin van me is ook marokaanse van afkomst en zij zegt net hetzelfde.. het moet genoeg zijn haha
@wadjo1
@wadjo1 11 жыл бұрын
@DeRaedtLevi JOOD
@landerverlinden5689
@landerverlinden5689 10 жыл бұрын
Ik lees nu pas uw naam, redelijk Vlaams moet ik wel zeggen.
@simonwauters
@simonwauters 11 жыл бұрын
een vrij stoere uitspraak. bravo! je ego is zonet geevolueerd.
@khouthave
@khouthave 10 жыл бұрын
alle..we gaan ne koffie gaan drinken! haha
@aquafckface
@aquafckface 10 жыл бұрын
DE SPA!!
@MrKhushrenada
@MrKhushrenada 9 жыл бұрын
Nen echte rechtse "FDW" tegenover ne populistische rechtse "BDW", als voorstander van communisme en Marxisme gaat mijn stem in dit debat naar FDW ik ben niet akkoord met zijn standpunten maar ik geloof dat hij achter hetgene staat dat hij zegt, niet zoals BDW die zegt wat het volk wil horen en dan zijn zin doet. Als ik moet kiezen tussen een echte fascist of een populistische fascicst. Dan liever de echte fascicst want dan weet ik waaraan en waaraf.
@MrIP0dG4mEr
@MrIP0dG4mEr 9 жыл бұрын
MrKhushrenada U klinkt zo slim! Ik denk dat u veel mensen gaat overtuigen met uw reactie hier. Trouwens wel ironisch dat een extreem-linkse het eens is met een extreem-rechtse. Zo zie je maar dat de extremen enorm dicht bij elkaar liggen op het politieke spectrum...
@MrKhushrenada
@MrKhushrenada 9 жыл бұрын
Beide zijn even rechts BDW verpakt het gewoon beter en verstopt een deel van zijn programma, BDW is gevaarlijker daarom gaat m'n voorkeur naar FDW hoewel beide nooit m'n stem krijgen en ik ga niet akkoord met SPA dus bezie mezelf niet als links noch ben ik extreem maar geloof wel dat men extreem MOET bestrijden met extreem niet wil. Ik ben in persoon extreem verdraagzaam en vriendelijk zo bestrijd ik haat en onverdraagzaamheid, op het i'net werkt die aanpak niet altijd.
@MrIP0dG4mEr
@MrIP0dG4mEr 9 жыл бұрын
Mag ik vragen op welke partij u stemt? U zegt dat u voorstander bent van Marxisme en communisme, dan bent u extreem-links op ons huidig politiek spectrum. U denkt dat BDW een deel van zijn programma verbergt. Wat bedoelt u daarmee? U spreekt overigens uzelf tegen in dat u zegt dat u extreem verdraagzaam bent maar u personen die een andere mening toegedaan zijn dan uzelf wil bestrijden. Ik geloof persoonlijk dat u (net als iedereen, mezelf incluis) moet durven inzien dat u zelf in fout kan zijn.
@MrKhushrenada
@MrKhushrenada 9 жыл бұрын
Ik vaar qua sremgedrag tussen groen en pvda maar beiden worden de mond gesnoerd door de openbare media. En wat ik bedoel met een verborgen agenda is dat hij alleen voor elite opkomt maar dat niet met die woorden openbaart, en ik krijg het op mijn zenuwen (soms extreem) als mensen dit niet willen of kunnen zien
@MrIP0dG4mEr
@MrIP0dG4mEr 9 жыл бұрын
MrKhushrenada Misschien zien 'de mensen' die 'verborgen agenda' niet omdat u het zich inbeeldt... Wat ik niet snap is hoe iemand anno 2015 nog voorstander kan zijn van communisme, nazisme of een andere totalitaristische ideologie.
@LocoNova
@LocoNova 11 жыл бұрын
Hoppah GANGNAM Style :D... Blijft een kleuterschool, politieke debatten.
@MlleJerkiine
@MlleJerkiine 11 жыл бұрын
De Wever .. waouw
@jdemeulenaer123
@jdemeulenaer123 10 жыл бұрын
Merci de vous occuper de Mr. Abou Jahjah qui revient en Belgique dont elle n'a pas besoin.. Merci Mr . De Wever..
@zubsiro7071
@zubsiro7071 11 жыл бұрын
altijd eh...
@moviemadvideo
@moviemadvideo 9 жыл бұрын
Led Zeppelin rocks!
@Fcblover
@Fcblover 11 жыл бұрын
zet die (afgezaagde) plaat af ;)
@walkinghorizon
@walkinghorizon 11 жыл бұрын
We zullen koffie gaan drinken.
@melanie1254
@melanie1254 11 жыл бұрын
Totaal onjuist. De ene is extreemrechts en heeft onrealistische standpunten en de andere is gematigd rechts en heeft haalbare realistische standpunten.
@Braaammz
@Braaammz 11 жыл бұрын
Haha die presentatrice krijgt er geen woord tussen xD haha
@superlex611
@superlex611 10 жыл бұрын
heel grappig zenne
@VlaamscheRidder
@VlaamscheRidder 11 жыл бұрын
Extreemrechts? ik moet plots heel hard geeuwen, of wel ben ik moe, of wel is er een andere reden. Ik gok het tweede ;)
@smokesalooot
@smokesalooot 10 жыл бұрын
ik denk da ze een plaatske hebben voor u in de belgische politiek ! en mijn stem :)
@djMiSSDeeeZ
@djMiSSDeeeZ 11 жыл бұрын
we zullen een koffie gaan drinken , kom :))) héhéhé wat een discusie ;)
@hassanboeloega8561
@hassanboeloega8561 11 жыл бұрын
50 JAAR GELEDEN WAREN ONZE OUDER GOED MENSEN TOCH
@lololala9023
@lololala9023 9 жыл бұрын
even rechtzetten. Ze zullen beide wat verstand hebben maar ze doelen duidelijk op de mindere die niet redeneren maar gewoon haten. In land vd blinde is eenoog koning. Triestig maar het is een feit
@kaaskroketval
@kaaskroketval 10 жыл бұрын
Die vrouw moet stoppen met het debat te onderbreken elke keer.. Verschrikkelijk irritant.
@Phughy
@Phughy 11 жыл бұрын
16:27 hah, zalig, de ogen die wegrollen
@krakpatsboemke
@krakpatsboemke 11 жыл бұрын
Als ge "ANGST" hebt krijgde nog meer klop.
@Fcblover
@Fcblover 11 жыл бұрын
neen, op en top Belg
@Pazaluz
@Pazaluz 11 жыл бұрын
haha da lachske van de wever op 4:50 :D
@priestmaiden7311
@priestmaiden7311 11 жыл бұрын
België is toch al volledig omzeep niemand uit de politiek kan hier iets aan doen -.-
@lololala9023
@lololala9023 9 жыл бұрын
ze zijn beide niet zo slim maar filipke spant de kroon
@lif4133
@lif4133 2 ай бұрын
11 jaar later, Filip had gelijk.
@Fcblover
@Fcblover 11 жыл бұрын
Debat ??? Met die twee gasten ? Is zo een beetje zoals een 'debat' tussen een straathond (de winter) en een gezinshond (de wever). Veel geblaf, de een wat ruiger en de andere wat vrienderlijker. maar uiteindelijk geen inhoud en niet de moeite om naar te luisteren
@mathijs1345
@mathijs1345 8 жыл бұрын
geen geluid in deze video!
@rolandvangilead
@rolandvangilead 11 жыл бұрын
Twee extreemrechtse kopstukken bij elkaar, de één komt er voor uit, de ander "speelt" iemand redelijk. Ik weet niet voor wie ik het meest angst moet hebben...
@aerts06
@aerts06 10 жыл бұрын
Zegt iemand met een huis van 700.00O euro.Dank aan uw kiezers.En de Wever verplicht met gezin 7 jaar in de Kerkstraat.
@MattsHD
@MattsHD 11 жыл бұрын
zet gwn die ploat af !
@thierrydeschamps7814
@thierrydeschamps7814 2 жыл бұрын
2 hadiths hard laten toepassen. Betreffende liegen en hoogmoed. En ze moeten 5 keer bidden per dag ,simpel. God vraagt het dus.
@superlex611
@superlex611 10 жыл бұрын
voelt ge stoer ? kom vechten als ge een man zijt kom antwerpen
@ZimmermanTelegram
@ZimmermanTelegram 10 жыл бұрын
Vlaams Belang heeft zeer interessante standpunten.
@Driesking
@Driesking 10 жыл бұрын
vlaams belang e gasten!!!
@erwinneke100
@erwinneke100 9 жыл бұрын
is bart slim of is hij het niet ,hij weet een beetje van de geschiedenis,heeft hij trouwens gestudeerd ,maar van politiek kent hij niets.hij probeert te praten maar kan het niet,dus gewoon dom,hij wil trouwens slim over komen terwijl hij dat niet is,komop mijnheer DEWINTER
@hipstersFTW
@hipstersFTW 11 жыл бұрын
filip de winter is mischien te radicaal op enkele vlakken, maar die mensen zijn er ook nodig in de politiek!!
@aquafckface
@aquafckface 10 жыл бұрын
Das anders
@AmparitoVic
@AmparitoVic 11 жыл бұрын
wortels uitroeien?! Crazy Wacko Dewinter 3:35
@YoMammaUndPappa
@YoMammaUndPappa 11 жыл бұрын
We zullen ne koffie gaan drinke, kom
@Susstain
@Susstain 11 жыл бұрын
@ burrymefacedown : wat een nonsens. Je nickname suggereert genoeg.
@Zeeuw1957
@Zeeuw1957 11 жыл бұрын
Dan móet u welhaast "Albert" heten, want da's de laatste Belg, zo probeert men mij te vertellen. 6 mln. Vlamingen, 4 mln. Walen en 1 mln. Brusselaars. Ik houd het maar op 11 mln. Belgen. Samen met 17 mln. Nederlanders kunnen ze toch nog voor een flinke verkeersopstopping zorgen in de delta van N-W-Europa!
@sanderverschuren739
@sanderverschuren739 11 жыл бұрын
DE WINTER IS THE BEST
@itsmemia4691
@itsmemia4691 2 жыл бұрын
Filip for president
@johninthai
@johninthai 10 жыл бұрын
Lang leve Dewinter
@pingpongerke1992
@pingpongerke1992 11 жыл бұрын
Mijn politieke mening maakt mij een nazi? ^^
@MrBerber4ever
@MrBerber4ever 10 жыл бұрын
Filip de Winter beschikt niet over de kennis over Islam of hij negeert die zaken over Islam die juist verklaren dat de Islam laat maar zeggen nog 'democratischer' is dan maakt niet welk land in de wereld. De Islam is de eerste die komt met 'Vrouw is gelijk aan man qua rechten'. Er zijn nog talrijke punten in de Qoran die je zullen verzoenen met de Islam. En dit is allemaal geschreven door één en de enige God Allah.
@MrBerber4ever
@MrBerber4ever 10 жыл бұрын
Wat Bart de Wever zegt is realistisch en ook eerlijker dan wat Filip de Winter definieert.
@stijndelie1458
@stijndelie1458 5 ай бұрын
Hoe voelt u zich vandaag?
@alxactly
@alxactly 5 ай бұрын
11 jaar later. Zeg eens, realisme check voor je?
2013_0602 : RL : Bart De Wever en Etienne Vermeersch
40:45
stephrumm
Рет қаралды 223 М.
They're a tough bunch!! # Superman can't fly # Superman couple # Spider-Man
00:47
LA FINE 😂😂😂 @arnaldomangini
00:26
Giuseppe Barbuto
Рет қаралды 19 МЛН
And what’s your age? 🥰 @karina-kola
00:12
Andrey Grechka
Рет қаралды 6 МЛН
De meulemeester debat Filip Dewinter vs Joel De Ceulaer
20:24
Joseph Bert
Рет қаралды 73 М.
2012_2609 : 4 : Bart De Wever beantwoordt alle vragen ;)
16:41
Bart De Wever blikt terug op 2013 (De Laatse Week)
9:45
VisNochVlees
Рет қаралды 57 М.
2012_2712 : Kruitfabriek : De Wever
34:33
stephrumm
Рет қаралды 83 М.
Filip Dewinter over de drugmaffia in Antwerpen (Terzake)
16:24
Vlaams Belang
Рет қаралды 48 М.
They're a tough bunch!! # Superman can't fly # Superman couple # Spider-Man
00:47