2017 Dacia Logan Prestige 1.5 dci easy-r drive in traffic

  Рет қаралды 68,093

Demo Niq

Demo Niq

Күн бұрын

Пікірлер: 96
@mark-le2ee
@mark-le2ee 6 жыл бұрын
Ai patit vreodata ca dupa ce pornesti motorul si vrei sa o pui in R sau in D, sa nu intre, in sensul ca arata pe display trei linute orizontale? Si inca ceva: ti-ai activat iluminarea permanenta a ceasurilor de bord?
@catalin7387
@catalin7387 6 жыл бұрын
Mai posteaza si tu:))O recomanzi pentru începători?
@alexandrunistor6366
@alexandrunistor6366 7 жыл бұрын
Sa o stapanesti sanatos! :)
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
multumesc!
@gabrielmunteanu2445
@gabrielmunteanu2445 Жыл бұрын
Pana în ce an a fost fabricat logan easy-r dci ?
@pernesvictor708
@pernesvictor708 5 жыл бұрын
Salut! Noutăți referitoare la masina? Asteptam un nou material! ;)
@dannapavon1973
@dannapavon1973 7 жыл бұрын
Cati km ai cu ea? Ceva probleme pana acum? Si am rugamintea daca esti amabil sa.mi spui, cim ai obtinut reducerea de 1000 de euro . Mersi anticipat!
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
salut, am vreo 4500 de km, nicio problema pana acum. reducerea am primit-o jumate ca ala era discountul atunci la versiunea Prestige, si jumate pt ca mai aveam un logan in familie. Atunci nu era nici Rabla, deci probabil de cand s-a dat drumul la Rabla nu mai au niciun interes sa dea discounturi ca oricum vand. atunci nu era rabla, nu prea era nici vanzare, ma gandesc ca d-aia au dat si discount.
@alicutz79
@alicutz79 5 жыл бұрын
salut, s-a mai discutat probabil subiectul dar totusi, daca se blocheaza termostatul pe pozitia deschis, esti sa zicem in toiul verii,deci nu ai nevoie de caldura in habitaclu, cum stii ca motorul nu ajunge la temp. optima? cand se blocheaza pe inchis e clar,iti opreste ecu motorul, dar pe deschis?exista posibilitatea sa mergi cu motorul rece fara sa stii(realizezi mai bine zis)?
@DemoNiq
@DemoNiq 5 жыл бұрын
da, este foarte posibil. Dauneaza motorului? Nu.
@florinnyc6371
@florinnyc6371 7 жыл бұрын
Vine și MCV ul cu guri de aer pătrățoase pe mijloc? Îmi plac mult mai mult decât alea rotunde. Ma bate gândul la un MCV easy R diesel. Dacia DIESEL SAU BENZINA LA CUTIA EASY R? Păreri va rog. Este exclus sa iau manul pt ca soția conduce numai auto. Am avut numai mașini auto in familie. Mulțumesc
@gabrielbarascu9634
@gabrielbarascu9634 7 жыл бұрын
Florin Pajero Parerea mea... Diesel la putere... consum mic... putere.. n-ai ce sa-i reprosezi... cat despre benzina.. daca te bate gandul sa alegi o benzina alege motorul 900 TCe ca e turbo.. mult mai bun si mult mai puternic decat cel de 1.0 sCe aspirat.. Fiecare cu parerea lui.. dar eu te invat sa alegi diesel
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
nici nu poti sa iei motorul de 1.0 cu automata. doar 1.5 sau 0.9. si eu recomand tot 1.5. gurile patratoase sunt doar la versiunea Prestige.
@laiosattila609
@laiosattila609 6 жыл бұрын
Ceva noutăți?
@WhiteAnGeLforGod
@WhiteAnGeLforGod 7 жыл бұрын
Salutare, Stiti cumva daca au schimbat ceva la kit-ul de ambreiaj la modele din 2017 fara de cele din 2016? Am auzit de cateva cazuri in care au fost probleme cu ambreiajul la masinile din 2016 echipate cu Easy R; sa fie fost cazuri izolate sau chiar vor aparea trepidatii mari din cauza uzurii ambreiajului in primii 10-20k km? Aveti cunostinte care au rulat multi KM cu Easy R fara sa aiba probleme cu ambreiajul/trepidatiile datorita uzurii premature? Ma intereseaza in special cum se comporta Easy-R pe TCE. Multumesc!
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
Salut, nu stiu de probleme la ambreiaj. Auzisem de ceva parca, dar erau probleme de soft, care s-au rezolvat dupa un "reglaj" din soft. Dar nu sunt sigur.
@WhiteAnGeLforGod
@WhiteAnGeLforGod 7 жыл бұрын
Ms. Eu sunt interesat de 0.9 TCE - EASY R si nu stiu nimic concret despre fiabilitate. Poate sunt printre noi oameni care au EASY R din 2016 sau care au rulat mai multi KM (30-50k km) si ne pot spune mai multe. Felicitari pentru videouri; mai asteptam altele pentru a vedea cum ruleaza masina in diverse conditii de mers si impresii despre aceasta masina. Numai bine!
@cosminmarincescu5457
@cosminmarincescu5457 7 жыл бұрын
In modul drive, nu vi s-a parut ca schimba mai greu din treapta a 2-a intr-a 3-a? La mine urca undeva aproape de de 4000 rpm si parca e o intarziere si o supraturare..
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
nu am intalnit comportamentul asta decat daca calc acceleratia pana la podea, atunci schimba mai sus... in mod normal schimba undeva la 2000-2500 rpm, in functie de cat de tare calc acceleratia.
@TheDevilek1983
@TheDevilek1983 7 жыл бұрын
A better option is to see average fuel consumption than the temperature ;) Greetings from Poland!
@justsomeone4445
@justsomeone4445 7 жыл бұрын
I imagine it would show something like 10 l/km each time the car would move and flat line each time the stop/start system kicks in. A traffic jam isn't the ideal place to measure consumption. :)
@gabrielghinea4907
@gabrielghinea4907 7 жыл бұрын
+Just Someone - he was talking about average ( l/100km) not the instant consumption.
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
well depends what you want to see. Right now, the car is brand new, the fuel consumption is irrelevant right now. But, since I have summer tires on, I was concerned about ice on the road, so I kept an eye on the temperature, if it was any lower than 3 degrees celsius, I would have driven much more carefully, or not at all, until the temperature increased.
@WippyOfficialChannel
@WippyOfficialChannel 7 жыл бұрын
Sa o stapanesti sanatos :D Acum la cati kilometrii a ajuns?
@darie99
@darie99 7 жыл бұрын
Problema acestui model este alternativa mașinii la mâna a doua achiziționată la același preț cu al Logan-ului, dar care bate Logan-ul la toate capitolele, cu excepția garanției. Care alegere e mai bună: un Audi A4 de 7-8 ani, sau un Logan nou? Ambele sunt în oferta pieței la același preț. Nimeni nu poate da un răspuns convingător în favoare uneia dintre aceste două oferte fără să i se poată aduce contraargumente. Evident, fiecare va alege ce crede el că este mai avantajos pentru el.
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
salut, loganul nu castiga numai la capitolul "garantie". Castiga - si chiar detasat - la un capitol destul de important, zic eu, si anume "cost in exploatare".
@darie99
@darie99 7 жыл бұрын
Corect, așa e, dar pierde la devalorizare abrupt de tot și astfel se anulează una pe alta. Totuși, pe termen lung -- să zicem zece ani -- Logan-ul nou de 12.000 de euro e mai ieftin decât second-ul de 12.000 euro. Însă, la un termen de patru ani lucrurile stau exact invers, devalorizarea la second fiind mult mai mică. De aceea am spus că e imposibil să demonstrezi care opțiune e mai corectă: Logan-ul sau second-ul. Ambele opțiuni au plusuri și minusuri în egală măsură. Eu sunt proprietar de Logan.
@FalenGood
@FalenGood 6 жыл бұрын
De ce trebuie sa compari cu o masina premium? compara cu un Polo super dotat, motor puternic si cat mai nou cu km putini...
@sofiad9775
@sofiad9775 6 жыл бұрын
Auzi ... A4 7-8ani sau Logan nou!?! ... fratilor pe ce lume traiti , suntem cei mai saraci din UE oare de ce? .Westicii scapa de ele dupa 3 ani pentru ca ies din garantie si trebuie sa bage bani in ele ,si nu merita iar noi le luam pentru ca au optionale(pe cale sa se strice) si facem comparatie cu o masina noua .... nici nu stiu daca sa plang sau sa rad ..... Reveniti cu picioarele pe pamant ,masina noua e noua si gata
@sofiad9775
@sofiad9775 6 жыл бұрын
Loganul este ieftin pentru ca asa se vrea, nu pentru ca nu stie romanul sa deseneze mai frumos . Daca ar pune plastic mai scump si alte optionale nu ar mai fi accesibil , si nu toti vor plastic scump , putin imi pasa dao dracu” o schimbi dupa 5 ani si iei alta
@claudiulupescu9634
@claudiulupescu9634 5 жыл бұрын
Cat a costat clima?Mulțumesc!
@mihaialexandru8302
@mihaialexandru8302 7 жыл бұрын
Este o mașina buna cu o cutie de viteza buna. Eu unu sunt mai mulțumit de disel cum o ai și tu decât sa fie pe benzina. Dar de curiozitate știu ca mașina este pe la 13000 de euro la acest nivel de echipare. Nu? Greșesc cu ceva? Și sa o stăpânești sănătos!
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
e 13.000 dar mi-au redus-o la 12.000.
@1zanglang
@1zanglang 7 жыл бұрын
Am văzut că nu ai Medianav pe mașină. Nu e standard la Prestige? Eu speram să plătesc în plus doar camera de parcare...
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
1zanglang salut, nu e standard. Eu nici nu am vrut media nav. E 400 de euro cu camera cu tot. Și dacă te uiți pe olx, le vând oameni cu 500-700 de lei. Plus ca poți sa vinzi și cd playerul asta standard. Asa ca și dacă ma hotărăsc sa îl iau, ies mai ieftin decât sa îl iau din fabrica
@justsomeone4445
@justsomeone4445 7 жыл бұрын
Dupa parerea mea medianav e in trend si arata high-tech dar din punct de vedere practic waze este alegerea cea mai buna. Este mai performant ca sistem de navigatie, e updatat gratuit in real time si nici nu trebuie sa iti iei privirea de la drum cand il folosesti. Nu e foarte elegant sa stai cu telefonul in parbriz, dar din cele doua optiuni, Waze mi se pare mult mai eficient.
@1zanglang
@1zanglang 7 жыл бұрын
Am aflat că doar Sandero Stepway Prestige are acest gadget standard. Pe mine mă interesa mai mult, camera. Pe Loganul meu am o camera cu display de 7 inci aftermarket montate de mine. Avantajul meu este că pot vedea pe display, ce este în spatele maşinii, oricând, nu doar când cuplez marşarierul. Oare camera se poate cumpăra ca accesoriu? Mă gândesc să repet lucrarea.
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
Salut, se poate monta camera fara probleme, insa daca o vrei, iti recomand sa o iei din fabrica. e mai putina bataie de cap si cred ca si ca bani iesi mai bine. Si eu am vrut camera, dar cand am vazut ca nu se misca chenarul ala, ci e fix, am renuntat la ea.
@gabrielghinea4907
@gabrielghinea4907 7 жыл бұрын
Demo niq ne poti spune cam ce consum mediu ai pana acum? Acum ca ai vazut dupa mai mult timp cam cum lucreaza cutia ai alege tot Easy-R, pentru tine merita cei 500 euro in plus? Sper sa reusesc saptamana viitoare sa fac un test daca imi gasesc una de teste cu Easy-R...
@justsomeone4445
@justsomeone4445 7 жыл бұрын
Imi poti spune unde ai gasit acel Sandero pe benzina pentru test?
@gabrielghinea4907
@gabrielghinea4907 7 жыл бұрын
+Just Someone.pai la Meridian Vest am facut un test anul trecut un test cu un Sandero 0.9 TCE (era fara easy-r), acum am sunat direct la Dacia Asistenta si astept de la ei sa imi dea o locatie unde au disponibila o masina cu easy-r.
@justsomeone4445
@justsomeone4445 7 жыл бұрын
Am inteles, credeam ca era vorba de un easy-r. Multam. :)
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
Salut, fara sa stau pe ganduri, DA! din punctul meu de vedere, e mult mai confortabila aceasta cutie. Decat sa dau 400 de euro pe navigatia aia nasoala, sau 600 de euro pe piele, cutia robotizata chiar isi face banii si chiar e utila. Consumul mediu dupa 1100 km este undeva la 6.2, in conditiile in care mai mult de jumatate au fost facuti in bucuresti, in conditii similare de trafic cu cele din acest videoclip, iar restul au fost facuti weekendul asta pe drumuri nationale, serpentine, etc.
@gabrielghinea4907
@gabrielghinea4907 7 жыл бұрын
Multumesc. Maine testez Easy-R, sper sa ma convinga! Ca o idee de test as fi curios cum e plecarea din rampa (gen str Ramnicu Sarat cu Camil Ressu), stiu ca are Hill Assist si teoretic mai tine frana apasata 2-3 sec, dupa oare o ia la vale sau accelereaza automat? Ai incercat asta?
@laiosattila609
@laiosattila609 6 жыл бұрын
Noutăți și impresii după 1 an plsss
@robertardelean4328
@robertardelean4328 7 жыл бұрын
Sa o stapanesti sanatos ! Care a fost prețul ei ?
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
Robert Ardelean salut, mulțumesc! 12.000
@gabrielghinea4907
@gabrielghinea4907 7 жыл бұрын
Sa o stapanesti sanatos! Si totusi ce parere ti-a facut pana acum aceasta cutie? Vreau si eu una la fel insa nu sunt decis cu privire la cutie, cu sau fara Easy-R. Pana si dealerul zice ca smuceste la schimbare, simti asta?
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
Salut, multumesc de apreciere! eu zic ca degeaba iti zic eu aici ca nu smuceste. Daca o "pui in dificultate", se simt schimbarile de trepte. Daca mergi normal cu ea, nu smuceste. Nu vreau nici sa laud cutia si nici masina, ca nu am niciun interes. Cel mai simplu - du-te la un test drive. Dar fix cu cutia si motorul pe care-l vrei. Pentru ca pe motorul de 0.9 se va simti diferit. Eu am facut test drive de vreo 3 ori pana sa ma hotarasc, la diversi dealeri. De fiecare data pe 1.5 dci cu easy-r, insa cand pe Sandero, cand pe MCV. Nu am gasit niciuna berlina, pana nu am cumparat-o. Insa cutia si motorul sunt aceleasi pe toate modelele, asa ca iti poti forma o parere.
@gabrielghinea4907
@gabrielghinea4907 7 жыл бұрын
Mda, din pacate nu au la teste decat 0.9 TCE pe Sandero Stepway si nu stiu daca vor aduce prea curand. Eu nu am un stil agresiv de condus si ma gandesc ca nu ar trebui sa se simta asa de rau schimbarea daca nu bruschezi acceleratia. Practic daca acccelerezi cursiv nu ar trebui sa se simta foarte tare, corect?
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
daca o accelerezi normal, nu se simte schimbarea. nici daca o accelerezi brutal nu se simte "smucitura", se simte o "pauza" intre schimbarile de trepte, atunci cand o accelerezi brusc, dar nu smucitura. Eu nu am gasit 0.9 easy-r la test-drive, ca tindeam s-o iau pe aia 0.9, era mai ieftina cu 1500 de euro, dar are doar 5 trepte fata de 6 cat are pe diesel, consuma mai mult, are cuplu mai mic, si nici n-am gasit-o sa merg cu ea, asa ca n-am vrut s-o iau "pe netestate". D-aia zic, du-te la test drive. Chiar si cu aia de 0.9, macar iti faci o idee. Nu te costa nimic. Si mai cauta si pe la alti dealeri, poate gasesti si 1.5
@gabrielghinea4907
@gabrielghinea4907 7 жыл бұрын
Iti multumesc pentru raspunsuri. Saptamana viitoare as vrea sa ma decid, si eu vroiam initial motorul de 0.9 insa cum ai zis si tu nu e chiar asa economic. Mai urmaresc pana saptamana viitoare si sper sa gasesc si masina sa o testez. Pana atunci voi mai astepta si filmulete postate de tine. Zi buna! P.S. cel de 0.9 de la teste era manual nu cu Easy-R - l-am condus anul trecut si mergea destul de ok.
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
pe langa consum, e si vorba de fiabilitate... motorul de 1.5 e cunoscut, problemele care au fost, au iesit la suprafata, se cunosc, unele au fost si adresate (aia cu injectoarele). La motorul de 0.9... nici nu stiu nimic despre el, cum se comporta la 100.000 de km? ce probleme ar putea sa apara? .. si de aia am optat pt diesel, am preferat sa nu aflu pe banii mei daca e fiabil sau nu :)
@CalinEnduro
@CalinEnduro 7 жыл бұрын
7.9 media?
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
6.6 media. am cam 3000 de km acum, nu am resetat calculatorul inca de cand am luat masina. 7.9 era in primii 200-300 de km, cand am luat-o de la dealer arata vreo 15 din fabrica, nici nu mai stiu. dar nu l-am resetat de atunci.
@ionutnedea8620
@ionutnedea8620 7 жыл бұрын
Si evita sa folosesti star/stop ca distrugi electromotorul !!
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
si electromotorul este special facut pentru stop-start, si bateria e speciala, si motorul e gandit sa functioneze asa... cum sa nu folosesc ceva de la masina? cum ar fi sa nu prea deschis usile ca stric balamalele? :)
@justsomeone4445
@justsomeone4445 7 жыл бұрын
Cam la fel ca si cum ti-ai lua cutie automata pentru a o conduce manual. :]
@MrMusichuman
@MrMusichuman 7 жыл бұрын
In 2017, Dacia nu este in stare sa puna pe varianta diesel un turometru de diesel....... . halal...............
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
adevarul e ca daca la alte masini, turometrul in sine e optional, pe tine te deranjeaza ca arata maxim 7.000 rpm in loc sa arate maxim 5.000 rpm....
@MrMusichuman
@MrMusichuman 7 жыл бұрын
astea sunt detalii de care unii nu tin cont, dar altii ca mine tin... cu atat mai mult cu cat, nu cred ca era mare cheltuiala sa faca niste turometre dedicate diesel-urilor.... . Dar parca astia de la dacia se ambitioneaza sa nu tina cont de parerile clientilor. Si inca ceva, pe forumul loganclub multi se plang ca nu exista optiunea de xenon pt prestige, eu unul pt 1000 de euro as pune clar si xenon pe ea.... dar de ce sa ofere dacia asa ceva, trebuie sa treci la renault sa cumperi megane pt asta......
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
oamenii (ca mine) nu dau 300 de euro pe navigatia aia, si tu ai da 1000 de euro pe xenon? Care masina iti ofera tie Xenon la 1000 de euro?
@MrMusichuman
@MrMusichuman 7 жыл бұрын
VW il ofera pe golf la 1500, dar cred ca sunt marci care il ofera si sub banii astia, sa zicem pe la 1200... . Da as da, pentru ca pe timp de noapte, poate rezulta un accident fara xenoane.... intr-o anumita situatie... presupun ca ai mers cu o masina cu xenoane....
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
mircea ionut stai liniștit ca nu xenonul te salvează în caz de ceva. De luminat bine luminează și niște becuri bune cu halogen. Vezi alea de la Philips. Dar e 150 de lei un bec. Si depinde și de forma farurilor și de cât de mate sunt. Dacă nu ai vizibilitate bună noaptea, adaptezi viteza. Si mie mi-ar fi plăcut xenon dar nu as fi dat 1000 de euro pe ele. Si stai tu liniștit ca și VW oferă la 1500 de euro pe golf dar doar pe faza scurtă, și doar la versiunile de top de echipare. Deci oricum sari de 20 de mii de euro la un golf cu xenon pt ca trebuie sa plătești și pt versiunea superioara de echipare.
@PdrRomania
@PdrRomania 7 жыл бұрын
filmat prost tare si neconcludent...adica nu iti poti face nici o idee in urma filmarii tale...in rest sa o stapanesti sanatos
@DemoNiq
@DemoNiq 7 жыл бұрын
salut, multumesc pentru feedback. Intr-adevar, a fost filmat cu telefonul.. si un telefon destul de prost. referitor la partea a doua... nici nu am intentionat sa influentez pe cineva in a-si forma o parere despre masina, adica nici n-am vrut s-o laud, nici n-am vrut s-o fac de 'rahat'. Am prezentat doar parerea mea si am incercat sa fie cat mai obiectiva. Parerea si-o face fiecare, luand in calcul mai multi factori, nu doar parerea mea. Multumesc!
@iuhasalexandru9148
@iuhasalexandru9148 7 жыл бұрын
logan=cazan
@bananas06
@bananas06 4 жыл бұрын
si tu n ai nici bicicleta :))
2019 Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi 90hp Easy-R | POV Test Drive
11:00
Just About Cars
Рет қаралды 1,9 М.
Dacia Logan 1.5 dci Easy-R - drum in afara localitatii 2/2
26:19
Nurse's Mission: Bringing Joy to Young Lives #shorts
00:17
Fabiosa Stories
Рет қаралды 16 МЛН
Oh No! My Doll Fell In The Dirt🤧💩
00:17
ToolTastic
Рет қаралды 13 МЛН
Poți să FUGI de aceste mașini SH și în 2024...
17:48
99Vehicles Shorts
Рет қаралды 182 М.
Living with a... Dacia Logan MCV
5:41
AutoTrader
Рет қаралды 171 М.
Роботизована коробка Renault Easy-R
4:01
Renault Ukraine
Рет қаралды 10 М.
Top cele mai proaste motoare -cele mai bune Renault!
8:13
Auto Verificate
Рет қаралды 164 М.
Test Dacia Sandero dCi 90 Easy-R Prestige
5:33
Super SPEED la Pro TV
Рет қаралды 101 М.
Teste Dacia Logan cutia Easy-r 1.5 dci
3:19
Demo Niq
Рет қаралды 57 М.
Ce PROBLEME are noua DACIA Sandero STEPWAY dupa 3000 km
51:20
Atelierul de Detailing
Рет қаралды 362 М.